Milwaukee Ventilator M18 AF-0
925 kr.
Mere info
Makita Ventilator 18V
1.240 kr.
Mere info
Trotec Ventilator TTR2500S
1.720 kr.
Mere info
METABO AKKU VENTILATOR AV 18 SOLO uden batteri og lader
889 kr.
Mere info
Staring VAF-400 ventilator ø400mm
3.435 kr.
Mere info
Staring VAF-200 ventilator ø200mm
1.869 kr.
Mere info
Staring VAF-300 ventilator ø300mm
2.494 kr.
Mere info
Duka PRO 30 standard ventilator, uden styringer
401 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sort
125 kr.
Mere info
Duka Smart Fan løs frontpanel, sølv
125 kr.
Mere info
Duka EL 550 standard Ventilator
428 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i hvid plast Ventilator
200 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i hvid plast Ventilator
698 kr.
Mere info
Duka EL 700 standard, front i børstet stål Ventilator
388 kr.
Mere info
Duka Regulator St 700 Hvid
863 kr.
Mere info
Duka El 500S ventilator
341 kr.
Mere info
Duka Ventilator Fugt- Og Tidsstyret Pro 90 Th Ø100mm Hvid
1.199 kr.
Mere info
Duka PRO 30 ST ventilator m/bevægelses-sensor og tidsstyring
945 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator u/styring, hvid
643 kr.
Mere info
Duka PRO 30 TH ventilator m/fugt- og tidsstyring samt lukkespjæld
631 kr.
Mere info
Duka EL 525 standard Ventilator
215 kr.
Mere info
Duka EL 525 TH fugt & tidsstyret Ventilator
963 kr.
Mere info
Duka EL 100 VKO Indbygningsventilator
299 kr.
Mere info
Duka EL 600 TH ventilator fugt & tidsstyret
166 kr.
Mere info
Duka EL 600 standard ventilator
83 kr.
Mere info
Duka Smart Fan ventilator m/fugt- og tidsstyring, hvid
980 kr.
Mere info
Duka PRO 30 T ventilator m/tidsstyring
659 kr.
Mere info
Duka Pro 32 ventilator uden styring
775 kr.
Mere info
Duka EL 700 TH fugt- og tidsstyret, front i børstet stål Ventilator
464 kr.
Mere info
Duka Ventilator Med Tidsstyring Pro 90 T Ø100mm Hvid
899 kr.
Mere info
Duka Ventilator Uden Styring Pro 90 Ø100mm Hvid
788 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Derved kan du overveje at handle hos en netbutik, som giver information omkring lydløs ventilator.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man tjekke butikkens regler.
Flere byggecentre fremviser et stort sortiment af produkter, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden blot lydløs ventilator.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige lydløs ventilator hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på de bedste priser, og øvrige vil have et højt serviceniveau. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte produkterne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ i de velkendte byggecentre.
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, om den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og pga. det har mange valget om at bestille online og transportere materialerne på egen hånd. Derved er der mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt endda have varerne lige nu.
De gængse byggekæder samler produkter fra adskillige nicheshops, og af den grund kan du shoppe fra et bredt sortiment af lydløs ventilator online.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte firmaer, som kan bidrage til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

De fleste online nichebutikker er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du ved at købe lydløs ventilator online på deres webshop.
Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få lavere priser.
Flertallet af nichebutikker på nettet er specialister i deres online produktkategori, idet de kun sælger disse produkter. Herved kan du modtage endnu mere konstruktiv sparring fra folk der er specialister i netop lydløs ventilator.
De største byggekæder i Danmark

Bygma startede i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

lydløs ventilator silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

lydløs ventilator jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

lydløs ventilator bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger i dag cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

lydløs ventilator harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der viser sig ofte uforudsigelige problemstillinger i forbindelse med svære byggeprojekter, og derfor vurderes det væsentligt at man afsætter rimelig tid i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
2Man skal aldrig nogensinde gå ned på grej. Typisk vil det være strategisk at du har det disponibelt før du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden afgørende at indkalkulere de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
3Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at du har samtlige materialer tilgængelige forud for at du iværksætter eksekveringen. Du bør sammensætte en simpel liste som samler de materialer der bliver brug for, og derefter eftergå materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
4Der kan findes alverdens guides og videoer på internettet som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med overvældende meget nyttig viden, ikke mindst ifald man bruger engelske søgeord.
5Du må unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beklædning som hjelm og sko der hjælper dig med henblik på eventuelle uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
6Godt forarbejde vil være vejen til succes med byggeprocessen. Du bør udarbejde en effektiv arbejdsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver strategien.
7For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Derfor skal du hyppigt kigge på vejrberetningerne i dagene før projektets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at piske ned når du lige er i fuld gang med dit omfattende byggeprojekt.
8Du har mulighed for at få tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det gives forudsat at ombygningen gør en forskel for klimaet. Tilskudet betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
9Det kan være til god gavn at få hjælp til projektet, specielt såfremt det er store byggeprocesser. Omfattende byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. I øvrigt vil det være bedre og mere minderigt når man er flere om det.
10Husk at gennemtænke hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du burde anskaffe hjælp fra en professionel til områder af det. Forudsat at du skal have assistance fra en fagmand kan det være en god idé at tage imod priser fra forskellige håndværkere.
11Før du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive temmelig fornuftigt at have styr på, at det du vil lave overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive en fordel at kortlægge hver eneste udgift, og så søge sig frem til udgiften ved dem en ad gangen.
Danskernes foretrukne byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor hele 86 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvsagt er hamrende godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver topkarakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Flere internet forhandlere yder i vore dage en hel del forskellige billige fragtmetoder til lydløs ventilator. Den mest populære er nu om stunder afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de købte produkter lige når det passer dig. Fragtmuligheden er altså yderst smart, samt ofte tilmed den mest betalelige fragtløsning.

Du kunne derudover tænke over at vælge at få leveret til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Den er som oftest en smule dyrere, men lige så vel usædvanlig overkommelig ift. lydløs ventilator online. Den mest billige mulighed for levering er uden tvivl at hente varerne selv, som jo afhænger af at du fysisk befinder dig tæt på e-forhandlerens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på lydløs ventilator kan være super central hvis man står og skal bruge varerne om et øjeblik, så derfor er det selvsagt på sin plads at du ser tidshorisonten for levering ved lydløs ventilator. Flere online forhandlere – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilbyder billig levering på næste hverdag på de fleste af deres varer online, der dog betinges af at handlen laves forinden et fast klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få produktet pakket før de pakkeansatte holder fyraften.

En række shops på nettet lover levering uden betaling på lydløs ventilator online, men for det meste afkræver det at der erhverves for et konkret beløb. Ellers skal man vælge den mest letkøbte leveringsmåde, der typisk vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted.

En masse kæder yder klik-og-hent hvor man handler billig lydløs ventilator derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, XL-Byg og Silvan. De tilbyder eksempelvis click-and-collect på lydløs ventilator i disse byer:

Nyborg, Vanløse, Allerød, Brabrand, Lillerød, Dragør, Hjørring, Kokkedal, Skanderborg, Hørsholm, Kalundborg, Silkeborg, Frederiksberg, Hvidovre, Fredericia, Roskilde, Nakskov, Hobro, Middelfart, Ikast, Svendborg, Rudersdal, Køge, Brønderslev, Nykøbing Falster, Nørresundby, Taastrup, Ishøj, Frederikssund, Aarhus, Odder, Hillerød, Gentofte, Birkerød, Albertslund, Tårnby, Åbyhøj, Højbjerg, København, Slagelse, Odense, Viborg, Thisted, Søborg, Ølstykke, Lyngby, Aabenraa, Brønshøj, Ringsted, Haderslev, Helsingør, Kolding, Aalborg, Gladsaxe, Skive, Rødovre, Grenaa, Herning, Farum, Greve, Holbæk, Brøndby, Solrød Strand, Korsør, Frederikshavn, Nærum, Vejle, Værløse, Sønderborg, Frederiksværk, Vordingborg, Herlev, Haslev, Randers, Ballerup, Lystrup, Hedehusene, Valby, Hedensted, Risskov, Holstebro, Næstved, Virum, Rønne, Horsens, Struer, Stenløse, Esbjerg, Glostrup, Vallensbæk, Varde, Charlottenlund, Tilst, og Jyllinge, .

Afhentning af lydløs ventilator er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland).

Når vi ser på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger eksempelvis lydløs ventilator tilbud og køb lydløs ventilator. Derudover oplever vi som regel folk kigge efter blandt andet lydløs ventilator priser, lydløs ventilator online samt billig lydløs ventilator, foruden de udbredte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus og Davidsen.

Bedste tilbud på lydløs ventilator

Det er jo i høj grad overkommeligt for folk at finde frem til tilbud på billige lydløs ventilator online i blandt flere e-shops, og med det motiv har flere e-forretninger fundet det nødvendigt at reducere priserne på lydløs ventilator betragteligt, og endda love fragt uden omkostninger.

Derfor kan det trods alt blive lønnende at inspicere en række e-forhandlere efter billige priser på lydløs ventilator online inden du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke blot hos de store byggekæder som Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

Man skal alligevel være obs på, at hvis en e-handler udlover billige lydløs ventilator online til en salgspris som er himmelråbende attraktiv, bør det ofte være et symbol på en uægte internet handler. Kortbestillinger er ikke desto mindre dækket ind under en forordning, hvilket sikrer dig imod bedrageriske e-shops.

Vi foreslår generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at klare betalingen af lydløs ventilator over tid. Det fås som regel hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Ses der på tendenserne er det klart, at internetbrugere mange gange søger blandt andet køb lydløs ventilator og lydløs ventilator priser. Man ser desuden typisk online shoppere efterspørge eksempelvis lydløs ventilator online, billig lydløs ventilator og lydløs ventilator tilbud.

Analyser andre menneskers anbefalinger

Trustpilot yder tilpas fordelagtige muligheder for at kigge på en lang række eksisterende forbrugeres evalueringer og derved foreslåes det, at du eksaminerer internet firmaets ratings forud for at du placerer din ordre på billige lydløs ventilator online.

Facebook indebærer ydermere en del strålende genveje til at få indsigt i internet firmaets pålidelighed. Desuden møder vi endda e-firmaer hvor kunder kan skrive en vurdering af deres købsoplevelse, som på samme måde må anvendes til at vurdere kundetilfredsheden.

Før folk bestiller billige lydløs ventilator online i en internet butik kan de uden tvivl skimme netbutikkens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende, særligt hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Et nemt alternativ kan være at bemærke hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, da det ofte er et billede på at e-firmaet efterkommer de officielle danske regler, og at online butikken lejlighedsvis efterses af specialister der er inde i de gældende regulativer.

Dette er desuden en god anledning til at få hjælp, ifald du forvoldes vanskeligheder ved dit køb af lydløs ventilator. Tillige rekommanderer vi at man er på vagt for de mest vitale vedtægter der har indflydelse på købet af lydløs ventilator online, f.eks. hvilken ombytningsret shoppen tilbyder.

Her er det samtidig relevant, at man når som helst opbevarer ens kvittering, således man når som helst kan bevidne bestillingen af lydløs ventilator, hvad end man har bestilt ved 10-4, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Jørgen A gav 5 stjerner

Helt i orden.

Tina Olsen gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Camilla P gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Jesper Madsen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

9 gode råd til når du køber online
1Generelt tilråder vi at undersøge hvorvidt online webshoppen er e-mærke tilsluttet, siden det burde være en sikkerhed for at e-handlen accepterer de officielle danske regler, og at forretningen jævnligt kigges til af specialister som har ekspertise inden for reglementet på området. Forud for at nogen bestiller billige lydløs ventilator i en netshop burde man egentlig have øje for shoppens betingelser.
2Før nogen shopper billige lydløs ventilator i en e-butik kan man til hver en tid bese webshoppens forretningsvilkår, dog er det normalt et omfattende projekt. Ligeså slår vi et slag for at køberen er opmærksom på de mest vitale betingelser gældende for shopping af billige lydløs ventilator online, som for eksempel den ombytningspolitik e-forhandleren benytter.
3Det har vist sig at være ualmindeligt overkommeligt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige lydløs ventilator på tværs af online butikker, og til tak garanterer utallige netshops fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at udforske et par forskellige forhandlere på nettet efter billige priser inden du placerer ordren, så du er sikker på at modtage den skarpeste pris.
4Indtil flere webbutikker sikrer levering uden omkostninger på lydløs ventilator, men i de fleste tilfælde afkræver det at man indkøber for en bestemt sum. Desuden må man tage den mest letkøbte fragtmetode, der gerne er at få bragt din bestilling til en pakkeshop. Muligheden viser sig jævnligt endvidere ret simpel. Den prisbilligste mulighed for levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
5Leveringstiden er selvfølgelig ultra essentiel såfremt du absolut skal bruge varerne inden for kort tid, så i det øjemed er det øjensynligt afgørende at vi undersøger den estimerede leveringsdato ved lydløs ventilator. En stor portion firmaer på nettet præsterer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men husk at det påkræver at ordren placeres forud for et fastsat klokkeslæt.
6Trustpilot frembyder helt nyttige genveje til at vurdere en stor gruppe eksisterende kunders betragtninger og derved rekommanderer vi, at du eftersøger internet forhandlerens anmeldelser forinden du køber billige lydløs ventilator online. Facebook fremskaffer ydermere absolut gavnlige chancer for at få et kig ind i webbutikkens popularitet.
7Masser af netshops foreslår nu om stunder alverdens billige fragtmetoder til lydløs ventilator. Det mest almindelige er nu om dage pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Den er altså virkelig let gængelig, og desuden endda den mest prisbevidste form for levering.
8Den billigste mulighed for levering vil altid være at du selv henter ordren, hvilket dog beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af online virksomhedens adresse. Den type af levering kan i nogle tilfælde være ret så aktuel ifald vi skal bruge lydløs ventilator straks. Alternativt så yder visse e-handler i Danmark gebyrfri levering, men i mange tilfælde er det påkrævet at der indkøbes for et præcist beløb.
9Generelt går vi ind for køb med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er inkluderet i en forordning, som begunstiger dig imod snydagtige internet outlets. Alternativt burde du bruge en billig afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale betalingen i flere bidder.