Varmeblæser 3.3 kW 230V
749 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 230V
910 kr.
Mere info
Varmeblæser 2 kW 230V
475 kr.
Mere info
JET Varmeblæser 400V H-5B
2.205 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH100 Trotec
8.465 kr.
Mere info
Varmeblæser KGK TDE 25T 3 KW
3.595 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH70 Trotec
7.399 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH30T Trotec
2.995 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS100
3.095 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75R
2.623 kr.
Mere info
Varmeblæser TEH20T Trotec
2.895 kr.
Mere info
Varmeblæser 2kw Kgk
275 kr.
Mere info
Varmeblæser 30RS KGK
1.695 kr.
Mere info
Varmeblæser Trotec TDS75
2.013 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 2kW 230V
239 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 3kW 230V
339 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 5kW 400V
619 kr.
Mere info
BLUE ELECTRIC varmeblæser 9kW med overophednings sikring 400V
749 kr.
Mere info
Varmeluftblæser 2000 watt HERO 5385-200
220 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 9 Kw.
625 kr.
Mere info
Jo-el Varmeblæser 2kw
200 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Det er i høj grad en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med fx returret. Du bør derfor undersøge webshoppens handelsbetingelser.
Der er forskel på salgspriserne på billige lydløs varmeblæser fra byggemarked til byggemarked. Nogle tilbyder de bedste tilbud, og øvrige har fokus på en høj grad af service. Du bør vurdere hvad du helst vil have.
For mange er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. På grund af det kan du have fordel af at handle hos en online byggeshop, hvor du tilbydes gode råd til valg af lydløs varmeblæser.
Det er naturligvis super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggecentre præsterer et enormt produktsortiment, og øvrige specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, udover bare lydløs varmeblæser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og derigennem har flertallet adgang til at bestille online og hente produkterne på egen hånd. Derved kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og endda få fat i varerne på kortere tid.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra alle mulige specialbutikker, og hermed kan du handle fra et stort udvalg af lydløs varmeblæser online.
De store byggemarkeder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget troværdighed til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få en bedre pris.
Flertallet af specialiserede netbutikker har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. På grund af det er det forventeligt at du får ekstra erfaren hjælp fra nogle der er specialister i lige præcis lydløs varmeblæser.
De fleste nichebutikker er små familiefirmaer, som tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du støtte idet du bestiller lydløs varmeblæser online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma begyndte i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

lydløs varmeblæser harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

lydløs varmeblæser bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag flere end 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af cirka 2.000 mennesker i selskabets 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

lydløs varmeblæser silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

lydløs varmeblæser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan give mening at overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør investere i assistance fra en fagmand til afslutningen af det. Når du sikrer dig hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at notere forslag fra en håndfuld firmaer.
2Man bør aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det være smart at du har udstyret til rådighed før du indleder arbejdet. I øvrigt må du ikke glemme at medtage de tilhørende udgifter i byggeriets budget.
3Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde et budget for optimeringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive en fordel at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man bør notere mulige tilbud på hver enkelt.
4Forberedelse vil være nøglen til et godt forløb med byggeriet. Du anbefales at forfatte en effektiv arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver handlingsplanen.
5Du har mulighed for at indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte beroer altså på at projektet har positiv betydning for klimaet.
6Du kan finde alle mulige former for guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube er formidler af rigelig gavnlig info, særligt såfremt man søger på engelsk.
7Det bliver afgørende at have de fornødne byggematerialer til rådighed forinden du indleder din byggeproces. Du kunne lave en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alt du har brug for, og som det næste eftergå oversigten, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
8Du må aldrig forsømme sikkerheden, så husk sikkerhedstøj som fod- og hovedbeklædning som hjælp imod mulige skader. Det er essentielt at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke får professionel assistance.
9Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig hjælp til arbejdet, specielt ved omfangsrige byggerier. Enkelte projekter bør udføres af mere end en person. Samtidig bør det blive mere effektivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
10Ved udendørs projekter har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den grund må du ofte tage et kig på vejrberetningerne når du nærmer dig byggeriets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned netop som du står midt i dit komplicerede projekt.
11Der præsenterer sig næsten altid uforudsigelige problemer når det kommer til krævende projekter, og derfor viser det sig betydningsfuldt at der er afsat god nok tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan være sikker på at have tid nok til det.
12Længe før du igangsætter byggeprojektet er det ultra essentielt at man sikrer sig, at byggeprojektet overhovedet er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der være forskellige regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Evalueringen er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % giver toprating, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

De fleste internet forhandlere tildeler i dag et stort udvalg af billige former for fragt til lydløs varmeblæser. En sikker vinder er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor du så selv henter dine nye varer når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo ultra problemfri, samt tit derudover den billigste leveringsmulighed.

Du kunne ligeledes udse dig at få det leveret til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Den viser sig i mange tilfælde et hak mere bekostelig, men også meget bekvem ift. lydløs varmeblæser online. Den mest letkøbte leveringsløsning kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men den mulighed forudsætter at du lever i nærheden af e-handlens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på lydløs varmeblæser er naturligvis super relevant hvis man skal bruge varen lige om lidt, så herved er det virkelig på sin plads at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt for lydløs varmeblæser. En del e-forhandlere – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig 1 dags levering på en række af deres varer online, men det stiller krav om at handlen laves forud for et konkret klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer skippet afsted forud for at de lageransatte drager hjemad.

Flere internet varehuse frembyder levering uden beregning på lydløs varmeblæser online, men i de fleste tilfælde kræves det at man handler for en fastsat pris. Som alternativ skal du vælge den mest prisbevidste leveringsversion, der typisk vil blive at få kørt pakken til en pakkeshop.

Temmelig mange byggemarkeder giver afhentning hvor man bestiller billig lydløs varmeblæser på nettet men selv henter i butikken. Fx Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma. Byggekæderne foreslår blandt andet klik-og-hent på lydløs varmeblæser i følgende byer:

Vanløse, Kolding, Hedehusene, Brønshøj, Frederiksberg, Jyllinge, Skanderborg, Herlev, Gladsaxe, Brabrand, Roskilde, Glostrup, Farum, Virum, Hobro, Aabenraa, Fredericia, Rønne, Dragør, Holstebro, Lystrup, Hedensted, Frederiksværk, Herning, Lyngby, Risskov, Charlottenlund, Aalborg, Næstved, Ikast, Brøndby, Kalundborg, København, Tilst, Taastrup, Horsens, Vejle, Viborg, Vordingborg, Ishøj, Lillerød, Tårnby, Åbyhøj, Birkerød, Sønderborg, Silkeborg, Brønderslev, Haslev, Hvidovre, Kokkedal, Greve, Ballerup, Hjørring, Rødovre, Varde, Grenaa, Nørresundby, Korsør, Vallensbæk, Middelfart, Hillerød, Nyborg, Randers, Nykøbing Falster, Søborg, Aarhus, Holbæk, Ølstykke, Thisted, Haderslev, Albertslund, Stenløse, Struer, Højbjerg, Valby, Solrød Strand, Køge, Helsingør, Gentofte, Nærum, Svendborg, Ringsted, Slagelse, Hørsholm, Frederikssund, Odder, Skive, Odense, Nakskov, Værløse, Esbjerg, Frederikshavn, Allerød, og Rudersdal, .

Klik-og-hent for lydløs varmeblæser er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland) og Sjælland (Østsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland).

Ved kig i søgedata står det tydeligt, at folk jævnligt søger efter eksempelvis lydløs varmeblæser tilbud og lydløs varmeblæser priser. Derudover oplever man som regel internet shoppere søge efter fx billig lydløs varmeblæser, lydløs varmeblæser online samt køb lydløs varmeblæser, plus de store byggecentre som XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Silvan.

Priser på lydløs varmeblæser

Det er ultra problemfrit for folk at vurdere tilbud på billige lydløs varmeblæser online hos flere internet forhandlere i Danmark, og ergo har masser af online forretninger ikke kunne slippe for at trykke udsalgspriserne på lydløs varmeblæser betydeligt, og ovenikøbet garantere gratis fragt.

Det kan dog alligevel vise sig rentabelt at prøve en række internet butikker efter udsalg og tilbud på lydløs varmeblæser online forud for at du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at opnå den skarpeste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Stark.

Du skal lige meget hvad være omhyggelig med, at ifald en online webshop sælger billige lydløs varmeblæser online til en pris som kan virke besynderligt attraktiv, så er det i nogle tilfælde være et tegn på en uægte butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af en lovbestemmelse, der hjælper en overfor snydagtige internet foretagender.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du vil afdrage regningen på lydløs varmeblæser over en længere periode. Det foreslåes ofte ved specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

Ved indkig i data bliver det markant, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis billig lydløs varmeblæser og lydløs varmeblæser online. Foruden dette ser man som regel internet shoppere lede efter fx lydløs varmeblæser priser, lydløs varmeblæser tilbud og køb lydløs varmeblæser.

Kig på tidligere køberes vurderinger

Trustpilot resulterer i nogenlunde strålende muligheder for at kontrollere diverse andre kunders reflektioner og herved kan det anbefales, at du eftergår netshoppens kritik før du køber billige lydløs varmeblæser online.

Facebook yder for øvrigt tilpas sikre chancer for at få indsigt i webshoppens troværdighed. I øvrigt er der mange internet forretninger som giver kunderne mulighed for at notere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel bør tages i brug til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen køber billige lydløs varmeblæser online på en e-forhandler bør de sådan set kigge på shoppens forretningsaftale, det er dog for det meste et tidskrævende projekt, særligt med de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Silvan og Bygma.

En nemmere løsning kunne være at undersøge om online shoppen er e-mærke godkendt, som generelt er en forsikring om at netshoppen accepterer den officielle danske lovgivning, udover at online forhandleren regelmæssigt evalueres af fagmænd som mestrer vedtægterne på området.

Desuden får du anledning til at blive assisteret, når du møder problemstillinger i forbindelse med din bestilling af lydløs varmeblæser. Derudover foreslår vi at køber er omhyggelig omkring de mest centrale forhold der har indvirkning på bestillingen af lydløs varmeblæser online, til eksempel den ombytningsrettighed internet firmaet lover.

I den relation er det ydermere essesentielt, at man stadig bibeholder ens købsbekræftelse, så man en anden gang kan påvise købet af lydløs varmeblæser, uanset om man shopper hos Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Bygma eller Silvan.

Susanne gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Søren L gav 4 stjerner

Har handlet der før

Inger Nielsen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Inger gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

9 tips til når du køber online
1Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er en del af et lovbud, der sikrer folk overfor uærlige e-handler. Som et alternativ kan du benytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du efterspørger at honorere beløbet ude i fremtiden.
2Leveringstiden er ualmindeligt udslagsgivende i tilfælde af at vi har behov for produktet øjeblikkeligt, så af den grund er det aldeles centralt at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved lydløs varmeblæser. En stor portion internet outlets giver billig 1 dags fragt på en lang række af deres produkter, hvilket er underforstået at bestillingen indsendes inden et givent klokkeslæt.
3Forinden nogen bestiller billige lydløs varmeblæser hos en shop kan man principielt gennemgå butikkens handelsbetingelser, dog er det typisk et omfattende arbejde. Tilmed rekommanderer vi at køber er vaks omkring de mest aktuelle bestemmelser der kan influere på bestillingen af billige lydløs varmeblæser online, som for eksempel hvilken byttepolitik virksomheden garanterer.
4Den mindst kostelige leveringsform vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du befinder dig med kort afstand til e-butikkens lager. Den leveringsudgave kan være vældig relevant såfremt du mangler lydløs varmeblæser lige om lidt. Alternativt så frembyder nogle online varehuse levering uden betaling, men tit er det under betingelse af at man shopper for en bestemt pris.
5Det er i dag særligt ligetil for købere at finde de bedste tilbud online på billige lydløs varmeblæser hos diverse online selskaber, og så præsterer flertallet af outlets på nettet fragt uden beregning. Trods dette kan det immervæk være lønsomt at granske nogle enkelte online firmaer efter udsalg og tilbud før du shopper, så du er sikret at indhente den laveste pris.
6Nogle e-handler i Danmark frembyder fragt uden betaling på lydløs varmeblæser, men typisk er det påkrævet at man shopper for et fastsat beløb. Alternativt kunne man snuppe den mest billige fragtmulighed, som oftest vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted. Den viser sig undertiden på den anden side meget ukompliceret. Den mest billige leveringsmodel er unægtelig at du selv henter ordren.
7Trustpilot fører til en lang række solide løsninger til at studere flere tidligere konsumenters omtaler og derfor kan det anbefales, at du kigger på internet forretningens anmeldelser forinden du shopper billige lydløs varmeblæser online. Facebook tilbyder ydermere flere hæderlige metoder til at få indtryk af internet virksomhedens pålidelighed.
8En lang række online selskaber foreslår i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsmodeller til lydløs varmeblæser. Et hit er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte produkter lige når det passer dig. Denne er nemlig vældig uproblematisk, og endda endvidere den mest letkøbte fragtmetode.
9Generelt tilråder vi at finde ud af om internet butikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det bør være et billede på at e-forhandleren efterkommer de danske regler, tillige med at internet butikken fra tid til anden evalueres af fagfolk som har indsigt i reglerne. Inden nogen shopper billige lydløs varmeblæser i en internet virksomhed behøver man i princippet læse forhandlerens handelsbetingelser.