Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Du bør vide hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man undersøge forretningens handelsbetingelser.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik type af vare. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare lydløs luftrenser.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. Derfor bør du overveje at købe fra en webshop, som giver tips og tricks til valg af lydløs luftrenser.
Ifald du skal have byggematerialerne nu og her eller blot har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne selv. Dette er navnligt en mulighed ved de store byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige lydløs luftrenser fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på gode tilbud, og nogle giver kompetent rådgivning. Du må tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte virksomheder, hvilket kan give øget sikkerhed når du skal købe online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggekæder køber produkter fra alle mulige nicheshops, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af lydløs luftrenser online.
De velkendte byggemarkeder er fysisk til stede overalt i landet, og pga. det har du mulighed for at bestille online og transportere materialerne personligt. Af den grund har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, og tilmed have produkterne med det samme.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Således kan du modtage mere god vejledning fra ansatte som er eksperter i netop lydløs luftrenser.
Diverse nicheforretninger på nettet er iværksættervirksomheder, der oftest drives i Danmark, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du handler lydløs luftrenser online på deres side.
Størsteparten af nicheforhandlere producerer selv varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
lydløs luftrenser bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i deres 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

lydløs luftrenser jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og omfatter i dag over 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for ca. 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag flere end 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

lydløs luftrenser silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i firmaets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

lydløs luftrenser harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I visse tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det bliver givet når projektet er klimavenligt. Bidraget kræver med andre ord at projektet har en positiv betydning for miljøet.
2Du må nødig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning at du husker dit eget ve og vel i byggeriet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
3Ofte vil det vise sig essentielt at nedskrive et regnskab for dit projekt, så man har et økonomisk overblik. Det vil være forstandigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende finde frem til billige priser på dem én efter én.
4Potentielt kan det vise sig vigtigt at du har de nødvendige materialer disponible i god tid før du påbegynder projektet. Du har fordel af at lave en enkel indkøbsliste indeholdende hver eneste ting du får brug for, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig sikker på at du har husket alt.
5Godt forarbejde vil altid være kilden til at få en god oplevelse med projektet. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet plan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk når du nedskriver oversigten.
6Du har adgang til utallige instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube faciliterer vældig meget almennyttig information, især forudsat at man søger på engelsk.
7For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Således må du med jævne mellemrum tjekke vejrberetningerne i perioden for arbejdets start, så du slipper for at det med et brag går i gang med at regne absolut lige når du vil påbegynde det omfattende projekt.
8I god tid inden at du opstarter byggeriet kan det vise sig meget centralt med et tilsagn om, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl vil der gælde en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
9Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt når det er omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig bliver det mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
10Du bør under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Ofte kan det være fornuftigt at have udstyret klar til brug idet du indleder dit byggeprojekt. Derudover er det vigtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
11Der præsenterer sig som regel utidige problemstillinger når det kommer til avancerede projekter, og følgelig vil det være essentielt at man har afsat betragtelig tid i kalenderen, som gør at man kan føle sig sikker på at nå i mål med projektet.
12Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at sikre dig eksperthjælp til afslutningen af projektet. Forudsat at du fremskaffer hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
De mest vellidte byggeshops
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er rigtig imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut betryggende. Ratingen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype skal du vælge?

En del online webshops tildeler heldigvis en lang række forskellige billige former for fragt til lydløs luftrenser. En der er meget anvendt er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente bestillingen når det passer dig. Denne er altså ekstremt bekvem, og tit ligeledes den mest betalelige leveringsmanér.

Du burde alternativt udse dig at få pakken leveret hjem til dig eller ud til din arbejdsplads. Den er ofte en anelse dyrere, men ligeledes rigtig praktisk for lydløs luftrenser online. Den billigste leveringsmodel er dog at hente produkterne selv, hvilket kræver at du bor lige ved internet forhandlerens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på lydløs luftrenser kan være ret så relevant i tilfælde af at man skal bruge ordren straks, så herved er det ret så essentielt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved lydløs luftrenser. Størstedelen af internet forretninger – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer online, hvilket påkræver at bestillingen gennemføres før et fastsat klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produkterne afsendt inden medarbejderne har fyraften.

Nogle internet varehuse tilbyder fragt uden betaling på lydløs luftrenser online, men ofte kun hvis der shoppes for et konkret beløb. Desuden burde du snuppe den mest letkøbte leveringsmanér, som tit vil være at få kørt ordren til et afhentningssted.

En lang række netshops giver afhentning hvor man bestiller billig lydløs luftrenser online men afhenter i butikken. Fx Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg. De foreslår for eksempel klik-og-hent på lydløs luftrenser i følgende områder:

Risskov, Tårnby, Kolding, Hjørring, Farum, Sønderborg, Ikast, Stenløse, Haderslev, Vordingborg, Hobro, Rødovre, Charlottenlund, Struer, Aabenraa, Herning, Glostrup, Frederikssund, Skanderborg, Åbyhøj, Greve, Herlev, Hillerød, Haslev, Odder, Rønne, Hedehusene, Søborg, Thisted, Gladsaxe, Nærum, Taastrup, Nykøbing Falster, Ringsted, Højbjerg, Nørresundby, Dragør, Odense, Brønshøj, Lillerød, Aarhus, Lystrup, Solrød Strand, Viborg, Nyborg, Ishøj, Hvidovre, Slagelse, Holbæk, Tilst, Værløse, Ølstykke, Hørsholm, Grenaa, Valby, Silkeborg, Ballerup, Nakskov, Virum, Jyllinge, Skive, Rudersdal, Svendborg, Brøndby, Roskilde, Varde, Gentofte, Allerød, København, Lyngby, Vanløse, Vallensbæk, Kokkedal, Albertslund, Middelfart, Køge, Frederikshavn, Holstebro, Frederiksberg, Esbjerg, Frederiksværk, Fredericia, Brønderslev, Næstved, Kalundborg, Horsens, Brabrand, Helsingør, Vejle, Birkerød, Hedensted, Korsør, Randers, og Aalborg, .

Click-and-collect ift. lydløs luftrenser er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Bornholm, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Midtsjælland, Lolland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland) og Jylland (Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når man ser på data står det tydeligt, at internetbrugere typisk kigger efter bl.a. lydløs luftrenser priser og lydløs luftrenser online. Derudover oplever man tit folk søge efter bl.a. lydløs luftrenser tilbud, billig lydløs luftrenser og køb lydløs luftrenser, foruden de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Bedste tilbud på lydløs luftrenser

Det er virkelig gnidningsløst for købere at finde information om priser på billige lydløs luftrenser online på diverse internet outlets, og med det motiv har de fleste firmaer på nettet ikke kunne slippe for at trykke prisen på lydløs luftrenser enormt, og ydermere tilbyde levering uden gebyr.

Dog kan det imidlertid være fordelagtigt at analysere nogle enkelte outlets på nettet efter tilbud og rabatter på lydløs luftrenser online forud for at du shopper, sådan at man er velinformeret til at få den mest billige pris. Se ikke blot hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

Man bør alligevel huske på, at hvis en netbutik udbyder billige lydløs luftrenser online til salg for en pris som kan ses som uhørt gunstig, så er det mange gange være en indikation på en fup e-forretning. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af en foranstaltning, som støtter dig overfor uoprigtige internet webshops.

Vi foreslår generelt shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge et tilbud som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at honorere prisen på lydløs luftrenser over en længere periode. Det tilbydes som regel ved specialiserede netbutikker, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når vi ser på data står det klart, at netshoppere ofte leder efter for eksempel lydløs luftrenser priser og køb lydløs luftrenser. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere efterspørge eksempelvis lydløs luftrenser online, billig lydløs luftrenser samt lydløs luftrenser tilbud.

Undersøg tidligere kunders bedømmelser

Trustpilot fører til visse udmærkede genveje til at inspicere en lang række tidligere forbrugeres omtaler og herved rekommanderer vi, at du evaluerer e-handlens anmeldelser forinden du bestiller billige lydløs luftrenser online.

Facebook frembringer tillige stort set ønskværdige løsninger til at få indsigt i online forretningens kundefokus. Derudover er der endda online forretninger hvor det er muligt at levere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket tillige bør benyttes til at bedømme kundernes tilfredshed.

Forinden nogen handler billige lydløs luftrenser online på en e-forhandler kan de de facto gennemlæse dens forretningsaftale, men det er naturligvis ikke specielt ophidsende, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Stark, Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Et alternativt forslag kunne være at undersøge hvorvidt netbutikken er godkendt af e-mærket, siden det længe har været en tryghed om at internet forhandleren følger de officielle regler, foruden at e-shoppen løbende vurderes af specialister som kender de gældende love.

Det giver dig genvej til at få bistand, når du får problemer med dit indkøb af lydløs luftrenser. Ligeså er det smart at køberen er obs på de mest betydningsfulde betingelser der er gældende for bestillingen af lydløs luftrenser online, f.eks. den ombytningspolitik online butikken tilsikrer.

På grund af dette er det desuden afgørende, at man stadigvæk beholder ens købsbekræftelse, således man altid vil kunne påvise bestillingen af lydløs luftrenser, uafhængig af om man handler ved Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Else D gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Kim Andersen gav 4 stjerner

Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

Marianne Madsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Susanne gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til online shopping
1Den prisbilligste leveringsmanér er unægtelig at hente ordren selv, hvilket beroer på at du er i nærheden af online forretningens adresse. Den leveringsløsning er jo vældig betydningsfuld såfremt du står og skal bruge lydløs luftrenser om kort tid. Alternativt så præsterer en hel del outlets på nettet fragtfri levering, men i mange tilfælde kun hvis der bestilles for en fastsat sum.
2Trustpilot medfører en del fine chancer for at eksaminere en stor gruppe forhenværende brugeres opfattelser og på grund af dette tilråder vi, at du vurderer online shoppens vurderinger forud for at du handler billige lydløs luftrenser online. Facebook tilbyder ydermere adskillige gode chancer for at få et kig ind i internet selskabets popularitet.
3Enkelte webshops sikrer gratis levering på lydløs luftrenser, men typisk kræves det at du indkøber for en præcis sum. Derudover skulle du udvælge den mest billige leveringsmulighed, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig sædvanligvis til gengæld særdeles bekvem. Den mest letkøbte fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
4Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er indbefattet af en regel, som værner dig som kunde imod uoprigtige internet forretninger. Som en alternativ mulighed bør du benytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du hellere vil dække prisen i flere bidder.
5Inden nogen køber billige lydløs luftrenser hos en online webshop kunne de for at være på den sikre side tage stilling til butikkens handelsvilkår, men det er oftest en tidskrævende opgave. Ydermere anbefales det at køberen er klar over de væsentligste reglementer der indvirker på købet af billige lydløs luftrenser online, som fx hvilken bytteret internet webshoppen tilbyder.
6Leveringshastigheden er naturligvis ultra udslagsgivende om du skal bruge produkterne nu og her, så i det øjemed er det altså vigtigt at du kigger nærmere på den estimerede leveringstid ved lydløs luftrenser. De fleste shops på nettet lover billig dag-til-dag levering på en række af deres produkter, men som ikke desto mindre antager at ordren placeres før et fast tidspunkt.
7Det er jo meget ligetil for almindelige dødelige at finde de bedste tilbud online på billige lydløs luftrenser fra diverse online outlets, og på grund af dette præsterer masser af online virksomheder billig fragt. Det kan dog til hver en tid vise sig udbytterigt at studere nogle online firmaer efter tilbud før du færdiggør din shopping, så man er velinformeret til at indhente den mest betalelige pris.
8Vi går generelt ind for at finde ud af hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det almindeligvis er en antydning af at online butikken opererer i overensstemmelse med de officielle regler, og at netbutikken rutinemæssigt ses til af eksperter der forstår de gældende regler. Inden nogen køber billige lydløs luftrenser hos en e-butik kan de i reglen granske shoppens forretningsvilkår.
9Størstedelen af internet varehuse frembyder på nuværende tidspunkt flere billige leveringsudgaver til lydløs luftrenser. Den mest moderne er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente dine varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså ret så gnidningsløs, og endda også den mest letkøbte leveringsudgave.