Er du på udkig efter lydisolerende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør man tjekke webshoppens regningslinjer.
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt hos de store byggemarkeder.
Det er naturligvis super afgørende at vide, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du vælge et andet.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved kan du have fordel af at købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes hjælp til valg af lydisolerende plader.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige lydisolerende plader alt efter hvor du handler online. En del giver de bedste priser, hvorimod nogle vil have kompetent sparring. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder præsterer et bredt produktsortiment, og nogle er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden bare lydisolerende plader.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre sælger varer fra forskellige leverandører, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af lydisolerende plader online.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har folk adgang til at købe online og køre materialerne selv. Derigennem er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig have varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og anerkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du bestiller lydisolerende plader online på deres webshop.
Diverse nichespecifikke webshops står selv for produktion af varerne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få lavere priser.
Alverdens webshops som fokuserer på en enkelt niche er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Af den grund kan du modtage endnu mere gavnlig rådgivning fra ansatte som er eksperter i lige præcis lydisolerende plader.
Danmarks største byggecentre
lydisolerende plader silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag omtrent 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

lydisolerende plader jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

lydisolerende plader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 ansatte i deres 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af mere end 100 kollegaer i deres 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

lydisolerende plader harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det er oplagt at indhente assistance til arbejdet, navnlig i tilfælde af store projekter. Omfangsrige ting gør krav på flere end en enkelt person. Samtidig bør det blive bedre og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
2Forud for at du starter dit byggeprojekt kan det være vanvittigt vigtigt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
3Det kan vise sig fundamentalt at have de relevante byggematerialer parat i god tid før du påbegynder dit byggeprojekt. Du kan notere en punktforms indkøbsseddel indeholdende de materialer der bliver brug for, og efterfølgende tjekke materialerne, med øje for at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
4Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse bl.a. arbejdshjelm der skåner dig overfor potentielle ulykker. Det er yderst relevant at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst ifald du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
5Du kan finde alverdens instruktioner og videoer på internettet som kan hjælpe dig. Særligt YouTube giver dig adgang til en masse konstruktiv information, især forudsat at du benytter den engelske version.
6Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. På grund af dette må du ofte holde øje med vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det ud af det blå starter med at vælte ned nøjagtig som du er startet på dit vigtige projekt.
7Du bør gennemtænke hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at købe assistance fra en professionel til opstarten af byggeriet. Forudsat at du køber hjælp fra en professionel kan det godt betale sig at få en pris fra diverse virksomheder.
8Der viser sig uden tvivl overraskende problematikker i tilfælde med krævende byggeprojekter, og pga. dette er det afgørende at man afsætter en del tid i handlingsplanen, som bidrager til at man er afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
9Godt forarbejde bliver metoden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at forfatte en struktureret strategi, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Vær skarp når du udarbejder køreplanen.
10Man skal aldrig nogensinde undvære værktøj. Ofte kan det vise sig fundamentalt at have det klar til brug når du tager fat på byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at tillægge disse udgifter i dit udgiftsbudget.
11Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du har styr på udgifterne. Det kan være sundt at notere alle poster, og herefter søge sig frem til udgiften ved hver eneste af dem.
12Nogle gange kan man indhente støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet bidrager positivt til miljøet. At få tilskud beroer altså på at projektet forbedrer miljøet.
Danskernes favorit byggeshops
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er ekstremt overlegent. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ekstremt overlegent. Karakteren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er kolossalt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig overlegent. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En del e-forretninger frembyder heldigvis flere billige former for levering til lydisolerende plader. En af dem der er mest anvendt er efterhånden udleveringssteder, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig ret så gnidningsløs, samt oftest ydermere den prisbilligste leveringstype.

Du bør lige så vel forsøge at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Fragtformen bliver jævnligt en kende dyrere, men også særligt ukompliceret ved køb af lydisolerende plader online. Den prisbilligste fragttype er uden tvivl at du selv henter produkterne, men den mulighed nødvendiggør at du lever nærved online firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på lydisolerende plader er naturligvis ret så relevant såfremt vi absolut skal bruge din pakke omgående, og med det formål er det sandelig klogt at vi undersøger leveringstidspunktet ved lydisolerende plader. Temmelig mange internet varehuse – for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på deres primære varenumre online, men vær påpasselig da det er underforstået at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastsat tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne afsendt forud for at lagermedarbejderne tager hjem.

Flere online forretninger yder gratis fragt på lydisolerende plader online, men typisk kræver det at der aftages for en bestemt pris. Derudover burde du foretrække den mest betalelige leveringstype, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Flere byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor man køber billig lydisolerende plader hjemmefra og selv henter i butikken. Eksempelvis Stark, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår for eksempel afhentning af lydisolerende plader i følgende byer:

Værløse, Risskov, Grenaa, Roskilde, Charlottenlund, Søborg, Hørsholm, Ikast, Helsingør, Lyngby, Ølstykke, Aarhus, Taastrup, Nakskov, København, Frederikshavn, Fredericia, Sønderborg, Solrød Strand, Slagelse, Korsør, Struer, Haslev, Nørresundby, Frederiksværk, Viborg, Lillerød, Ishøj, Middelfart, Brønshøj, Holstebro, Vejle, Herning, Hedehusene, Højbjerg, Holbæk, Lystrup, Farum, Rønne, Nyborg, Svendborg, Tilst, Herlev, Randers, Vanløse, Greve, Valby, Aalborg, Jyllinge, Albertslund, Skanderborg, Rudersdal, Glostrup, Allerød, Odense, Kolding, Gladsaxe, Esbjerg, Birkerød, Nykøbing Falster, Odder, Frederikssund, Aabenraa, Horsens, Varde, Silkeborg, Hvidovre, Vallensbæk, Rødovre, Dragør, Haderslev, Thisted, Hillerød, Køge, Ringsted, Vordingborg, Kalundborg, Skive, Hobro, Hedensted, Tårnby, Hjørring, Åbyhøj, Virum, Brabrand, Stenløse, Ballerup, Brøndby, Nærum, Næstved, Frederiksberg, Gentofte, Kokkedal, og Brønderslev, .

Klik-og-hent ift. lydisolerende plader er en mulighed i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Falster).

Ved indkig i tendenserne fremstår det markant, at folk mange gange efterspørger blandt andet lydisolerende plader tilbud og billig lydisolerende plader. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge efter fx lydisolerende plader online, lydisolerende plader priser og køb lydisolerende plader, plus de velkendte byggekæder som Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Spar penge på lydisolerende plader

Det har vist sig at være særligt nemt for alle at søge sig frem til priser på billige lydisolerende plader online i blandt flere e-butikker, og med det motiv har mange internet butikker ikke kunne slippe for at presse priserne på lydisolerende plader markant, og ydermere tilbyde levering uden omkostninger.

Trods dette kan det ikke desto mindre være smart at efterse nogle få internet firmaer efter tilbud og udsalg på lydisolerende plader online før du køber, således at du ikke er i tvivl om at få den prisbilligste pris. Se ikke blot på de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix.

Du bør imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en netbutik tilbyder billige lydisolerende plader online til en tilbudspris der kan virke ubegribelig god, bør det mange gange være en indikator for en fup e-handler. Shopping med kort er ikke desto mindre omsluttet af et regulativ, der garanterer køber imod uærlige internet webshops.

Generelt går vi ind for kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt burde du drage fordel af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil betale betalingen af lydisolerende plader over flere uger. Det tilbydes normalt ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Stark.

Ved kig i søgedata står det markant, at internet shoppere ofte efterspørger bl.a. køb lydisolerende plader og lydisolerende plader tilbud. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere lede efter eksempelvis lydisolerende plader online, billig lydisolerende plader samt lydisolerende plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Hurtig levering af den ønskede vare” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot frembringer fuldstændig belejlige løsninger til at sondere ret mange andre konsumenters bedømmelser og derved kan det være til hjælp, at du kigger nærmere på internet firmaets anmeldelser før du handler billige lydisolerende plader online.

Facebook leverer også sådan set anstændige løsninger til at få et kig ind i e-handlens popularitet. Foruden det ses endda netshops hvor det er muligt at give en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel må udnyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen shopper billige lydisolerende plader online på en internet butik burde de reelt betragte butikkens vilkår, dog er det almindeligvis ikke særlig spændende, specielt med de store byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og 10-4.

En nemmere løsning kunne derfor være at tjekke hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket, siden det kan være en tryghed om at e-firmaet anerkender gældende dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet tit revurderes af specialister der har indsigt i vilkårene på området.

Det giver dig chance for at blive hjulpet, ifald du oplever problemer ved din shopping med lydisolerende plader. Desuden er det prisværdigt at du er opmærksom på de elementære vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af lydisolerende plader online, fx hvilken returpolitik e-butikken benytter.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man stadigvæk gemmer ens kvittering, således man fremadrettet kan bekræfte købet af lydisolerende plader, uanset om man handler ved Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark eller XL-Byg.

Charlotte Jensen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Pia gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jan gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Hanne Christensen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mest letkøbte form for fragt vil altid være at hente ordren selv, hvilket stiller krav om at du befinder dig lige ved e-firmaets hjemsted. Den leveringsversion er jo yderst vigtig ifald man behøver lydisolerende plader om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle internet handler gratis levering, men i reglen stiller det krav om at man bestiller for en fastsat pris.
2Fragttiden kan vise sig at være ultra bestemmende såfremt vi har behov for din ordre nu og her, og af den grund er det bestemt på sin plads at man gransker den forventede leveringsdato ved lydisolerende plader. Mange internet virksomheder præsterer billig levering på næste hverdag på massevis af varenumre, som imidlertid stiller krav om at bestillingen fuldbyrdes forud for et konkret klokkeslæt.
3En række netshops frembyder nu til dags en lang række forskellige billige fragtmuligheder til lydisolerende plader. En af favoritterne er i vore dage udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Leveringstypen er jo ualmindeligt let, og mange gange derudover den mest letkøbte leveringsudgave.
4Trustpilot fører til en lang række troværdige chancer for at beskue ganske mange eksisterende køberes observationer og på grund af dette er det fornuftigt, at du iagttager internet shoppens anmeldelser før du handler billige lydisolerende plader online. Facebook bringer dig ydermere temmelig hensigtsmæssige metoder til at få en idé om online webshoppens troværdighed.
5Forinden nogen køber billige lydisolerende plader i en e-forretning kunne man uden tvivl sætte sig ind i virksomhedens regler, dog er det ofte ikke særlig sjovt. Endvidere støtter vi at køber er vidende om de mest betydningsfulde reglementer der er gældende for handlen med billige lydisolerende plader online, for eksempel hvilken returret online butikken har.
6Det er jo efterhånden ultra ukompliceret for folk at vurdere tilbud online på billige lydisolerende plader hos diverse internet webshops, og altså yder masser af internet foretagender gratis fragt. Det kan alligevel være rentabelt at tjekke enkelte online shops efter tilbud og rabat forud for at du køber, så du er tryg ved at indhente den mest betalelige pris.
7Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en bestemmelse, der skærmer køberen overfor snydagtige e-forretninger. Som en alternativ mulighed bør du anvende et tilbud fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at godtgøre regningen i flere bidder.
8En hel del e-forretninger i Danmark byder på billig levering på lydisolerende plader, men i reglen er det betinget af at man shopper for et bestemt beløb. Desuden skulle man vælge den mindst kostelige fragtmetode, som mange gange er at få dem til at køre ordren til et udleveringssted. Metoden viser sig af og til tillige særdeles gnidningsløs. Den mest billige leveringsmanér kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
9Vi tilråder at se hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være en sikkerhed for at webshoppen efterlever de opstillede regler, og at internet virksomheden undertiden evalueres af sagkyndige der har meget erfaring med vilkårene. Forud for at folk handler billige lydisolerende plader hos en internet handler burde de ideelt set skimme forhandlerens forretningsbetingelser.