Er du på udkig efter lydisolerende loft? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydisolerende loft inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du læse netbutikkens handelsbetingelser.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige lydisolerende loft hos de forskellige online byggekæder. En del vil have gode priser, og nogle har et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du med fordel køre varerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Det er absolut ekstremt afgørende at undersøge, om de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at vælge en webshop, som giver gode råd til valg af lydisolerende loft.
Flere byggekæder har et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge i mellem, udover blot lydisolerende loft.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber varer fra diverse nichebutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et stort sortiment af lydisolerende loft online.
De store byggemarkeder er udbredte og bekendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder finder du overalt i landet, og derved har flertallet adgang til at handle online og fragte byggematerialerne personligt. Derfor har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og samtidig få fat i produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforhandlere er producenter af de varer som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online vil du få et ekstra godt tilbud.
Størsteparten af niche webshops er specialister i deres online produktudvalg, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem kan du forvente en høj grad af informativ service fra medarbejdere med specialistviden i netop lydisolerende loft.
De fleste nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse støtter du ved at handle lydisolerende loft online på deres webshop.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 medarbejdere i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 medarbejdere i de 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i forretningens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

lydisolerende loft silvan

Silvan blev dannet i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

lydisolerende loft bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lydisolerende loft harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

lydisolerende loft jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, navnlig ift. omfattende byggeprocesser. Krævende opgaver kræver flere mennesker. Samtidig må det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
2Man vil aldrig nogensinde stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det være af stor betydning at du har det klar til brug inden du begynder på byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at indregne disse omkostninger i byggeriets budget.
3Det er muligt at indhente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. Bidraget kræver dermed at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
4Der præsenterer sig altid pludselige problemer i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig meningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i kalenderen, således at man kan være selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
5Du bør gennemtænke hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Forudsat at du indhenter hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
6Du må nødig gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedsbeklædning bl.a. sikkerhedshjelm som skåner dig imod potentielle skader. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke køber hjælp fra en professionel.
7Forberedelse viser sig som kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at lave en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke gøremål der skal laves på hvilken dag, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk idet du nedskriver planen.
8Ved byggeprojekter udenfor har vejret meget at sige. Således må du hyppigt tjekke meldingerne om vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at piske ned absolut lige når du vil i gang med det krævende byggeprojekt.
9Det kan blive afgørende at have de påkrævede materialer klar til brug på forhånd inden du indleder håndværket. Du bør notere en hurtig indkøbsseddel som indeholder hver eneste ting du har brug for, og bagefter granske hver enkelt ting, med øje for at du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
10Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det være yderst vigtigt at være sikker på, at dit projekt er lovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor vil der vise sig diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
11Typisk vil det være betydningsfuldt at nedskrive en budgetoversigt for arbejdet, så man giver sig selv et overblik. Det kan blive fornuftigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og bagefter indsamle omkostningen ved dem hver især.
12Du har adgang til endeløse guides og videoer via internettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube giver dig adgang til meget udbytterig information, særligt ifald du søger på engelsk.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt betryggende. Ratingen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er utrolig imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En masse e-forretninger tilbyder til alt held et stort udvalg af billige fragtmuligheder til lydisolerende loft. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente ordren den dag der passer dig. Fragttypen er nemlig virkelig hensigtsmæssig, samt typisk derudover den mest prisbevidste fragttype.

Du kan lige så vel påtænke at få pakken bragt hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Fragtformen bliver desværre en lille smule dyrere, men derudover virkelig nem for lydisolerende loft online. Den mest letkøbte slags levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, som dog stiller krav om at du bor i kort afstand af internet selskabets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på lydisolerende loft kan i nogle tilfælde være ret så betydningsfuld om vi absolut skal bruge din ordre lige om lidt, så af den grund er det naturligvis på sin plads at vi tjekker det estimerede leveringstidspunkt på lydisolerende loft. En masse online forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens varer online, men vær påpasselig da det stiller krav om at ordren indsendes inden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få dit nye produkt fikset forud for at pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle enkelte netbutikker tilbyder portofri fragt på lydisolerende loft online, men tit kun såfremt du køber for en konkret pris. Desuden kunne du beslutte sig for den billigste leveringstype, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

De fleste netbutikker foreslår afhentning hvor man handler billig lydisolerende loft på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne yder for eksempel klik-og-hent på lydisolerende loft i disse områder:

Herlev, Haslev, Valby, Lystrup, Ringsted, Kolding, Tilst, Viborg, Gladsaxe, Hørsholm, Odder, Charlottenlund, Birkerød, Frederikshavn, Skanderborg, Stenløse, Herning, Hvidovre, Tårnby, Frederikssund, Nørresundby, Silkeborg, Middelfart, Fredericia, Ølstykke, Thisted, Ishøj, Hjørring, Aalborg, Allerød, Dragør, Aarhus, Haderslev, Vanløse, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Hillerød, Aabenraa, Brønshøj, Åbyhøj, Varde, Grenaa, Køge, Taastrup, Horsens, Nærum, Odense, Skive, Værløse, Vejle, Rødovre, Solrød Strand, Albertslund, Risskov, Slagelse, Højbjerg, Farum, Roskilde, Holstebro, Nyborg, Svendborg, Helsingør, Søborg, Kokkedal, Greve, Hobro, Virum, Lillerød, Brabrand, Korsør, Sønderborg, Vordingborg, Rønne, Kalundborg, Glostrup, Vallensbæk, Frederiksberg, Gentofte, Esbjerg, København, Struer, Rudersdal, Holbæk, Brøndby, Brønderslev, Hedehusene, Randers, Nakskov, Lyngby, Næstved, Hedensted, Ikast, Ballerup, og Jyllinge, .

Afhentning af lydisolerende loft er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Amager, Lolland), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn).

Når man kigger i tendenserne fremstår det klart, at netshoppere typisk efterspørger for eksempel lydisolerende loft tilbud og køb lydisolerende loft. Foruden dette ser vi som regel folk kigge efter fx lydisolerende loft online, billig lydisolerende loft samt lydisolerende loft priser, foruden de store byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

Få rabat på lydisolerende loft

Det er i dag særligt enkelt for internetbrugere at finde tilbud på billige lydisolerende loft online i blandt flere forretninger på nettet, og så har de fleste forhandlere på nettet fundet det nødvendigt at presse prisniveauet på lydisolerende loft eftertrykkeligt, og derudover yde levering uden betaling.

Trods dette kan det immervæk blive lønnende at kigge forbi nogle enkelte e-handler efter rabatter og tilbud på lydisolerende loft online før du placerer ordren, så man er sikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Stark og XL-Byg.

Du skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at ifald en online forretning frembyder billige lydisolerende loft online for en udsalgspris som kan virke helt ekstremt tiltalende, så kunne det undertiden være et tegn på en snydagtig online virksomhed. Kortkøb er imidlertid omfattet af en forordning, der bistår kunden overfor bedrageriske internet forhandlere.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en løsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at honorere prisen på lydisolerende loft i flere bidder. Det foreslåes som regel i online nichebutikker, men ikke de velkendte byggekæder som fx 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Ved indkig i søgedata bliver det markant, at internet shoppere ofte leder efter fx billig lydisolerende loft og lydisolerende loft priser. Foruden dette oplever man ofte mennesker søge eksempelvis lydisolerende loft tilbud, lydisolerende loft online og køb lydisolerende loft.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydisolerende loft er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Analyser tidligere brugeres oplevelser

Trustpilot frembyder egentlig fortræffelige løsninger til at fortolke en længere række nuværende kunders opfattelser og derved er det klogt, at du tager et kig på online firmaets kritik inden du færdiggør din shopping med billige lydisolerende loft online.

Facebook frembyder ligeledes uden sammenligning relevante løsninger til at få indsigt i e-shoppens troværdighed. Desuden ser vi endda firmaer på nettet hvor folk kan offentliggøre en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør anvendes til at afveje kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige lydisolerende loft online i en netshop behøver man i princippet granske shoppens forretningsaftale, dog er det typisk et omfattende projekt, især hos de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bygma.

En anden valgmulighed kunne måske være at bemærke hvorvidt online forretningen er e-mærke godkendt, da det generelt er et kendetegn for at internet shoppen forsvarer de officielle regler, samt at internet virksomheden løbende føres tilsyn med af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området.

Desuden giver det dig chance for support, ifald du oplever udfordringer i processen med din handel med lydisolerende loft. Ydermere går vi ind for at køberen er opmærksom på de fundamentale regler der kan influere på købet af lydisolerende loft online, f.eks. hvilken byttepolitik internet butikken har.

I relation til det er det på samme måde essesentielt, at man stadigvæk bevarer sin faktura, således man når som helst kan bevise sin bestilling af lydisolerende loft, uagtet om man køber hos Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4 eller Bauhaus.

Jette Rasmussen gav 5 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Erik Poulsen gav 4 stjerner

God til prisen

Else N gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Karen gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 tips til når du køber online
1Den billigste leveringsudgave vil utvivlsomt være selv at hente pakken, men den mulighed står og falder med at du bor tæt på online butikkens tilholdssted. Den leveringsmåde er ualmindeligt betydningsfuld forudsat vi skal bruge lydisolerende loft inden for kort tid. Alternativt så præsterer nogle enkelte netshops fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du shopper for en fastsat sum.
2Størstedelen af e-forhandlere frembyder nu om dage flere billige leveringsmidler til lydisolerende loft. Et hit er i dag at få sendt til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de købte varer når du har mulighed for det. Muligheden er altså meget bekvem, samt i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte slags levering.
3Enkelte internet foretagender garanterer fri fragt på lydisolerende loft, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du aftager for et konkret beløb. Alternativt burde man vælge den mest prisbevidste form for fragt, der typisk vil blive at få dem til at levere pakken til et udleveringssted. Denne bliver godt nok derudover ret så smertefri. Den prisbilligste fragtløsning er utvivlsomt at hente pakken selv.
4Vi anbefaler kortbestillinger eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af en forordning, som bistår dig imod uoprigtige online webshops. Som et alternativ kan du overveje et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil dække prisen over et længere tidsrum.
5Antal dages levering er naturligvis meget bestemmende ifald du mangler produktet fluks, så med det formål er det selvfølgelig vigtigt at du checker den forventede leveringsdato for lydisolerende loft. De fleste online forretninger stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre, hvilket påkræver at bestillingen indsendes forud for et angivent tidspunkt.
6Trustpilot genererer tilpas passende genveje til at blive klogere på ret mange tidligere forbrugeres bedømmelser og herved foreslår vi, at du bliver klogere på internet webshoppens omtaler inden du bestiller billige lydisolerende loft online. Facebook præsterer lige så vel rigtig passende chancer for at få en idé om internet virksomhedens popularitet.
7Vi slår generelt et slag for at undersøge om webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket typisk er et kendetegn for at online webshoppen adlyder dansk lovgivning, udover at internet forhandleren løbende ses til af eksperter der kender til reglerne. Forinden folk bestiller billige lydisolerende loft på en internet handler kan de altid gennemlæse virksomhedens vilkår.
8Før folk køber billige lydisolerende loft i en e-butik behøver de på en vis måde sætte sig ind i forhandlerens handelsbetingelser, det er dog for det meste ikke videre spændende. Foruden dette foreslår vi at køber er obs på de primære betingelser der er gældende for købet af billige lydisolerende loft online, fx hvilken ombytningsrettighed netbutikken anvender.
9Det er efterhånden ualmindeligt praktisk for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige lydisolerende loft på diverse internet virksomheder, og med det motiv frembyder flere butikker på nettet portofri levering. Trods dette kan det alligevel vise sig gunstigt at kigge forbi nogle internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud inden du placerer ordren, så du er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris.