Er du på udkig efter lyddæmpende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt hos de kendte byggecentre.
Det er absolut ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Ellers kan du være tvunget til lede andre steder.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at købe fra en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring lyddæmpende plader.
Nogle byggekæder har et bredt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare lyddæmpende plader.
Du vil finde variationer i udsalgspriserne på billige lyddæmpende plader hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle tilbyder lave priser, imens nogle satser på et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Man bør derfor læse byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i de større byer, og i kraft af det har flertallet mulighed for at købe online og køre byggematerialerne personligt. Derved har man valget om at spare fragten, og samtidig skaffe produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra adskillige leverandører, og derigennem kan du købe fra et bredt udvalg af lyddæmpende plader online.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få en billig pris.
Diverse nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du køber lyddæmpende plader online hos dem.
Hovedparten af nichebutikker på nettet har meget ekspertise i deres online produktkategori, da de ikke sælger andre produkter. Af den grund kan du opleve super begavet rådgivning fra nogle der er eksperter i netop lyddæmpende plader.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

lyddæmpende plader silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

lyddæmpende plader harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lyddæmpende plader bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

lyddæmpende plader jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der ligger utrolig mange guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube kan hjælpe med meget udbytterig info, navnligt hvis man bruger engelske søgeord.
2I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det vise sig ganske vigtigt at have styr på, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig en række retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det er essentielt at lave en budgetoversigt for istandsættelsen, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være forstandigt at tage noter til hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør gennemgå online tilbud på dem en ad gangen.
4Du må ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse bl.a. hjelm og sko der beskytter dig overfor eventuelle ulykker. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeriet, især ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
5Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. På grund af dette bør du tit kigge på vejrudsigten i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uanmeldt begynder at regne netop som du står midt i det omfattende byggeprojekt.
6Man kan spørge om et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet er positivt for miljøet. Det kræver med andre ord at byggeriet har en positiv indvirkning på planeten.
7Der viser sig jævnligt uforudsigelige problematikker når det gælder omfangsrige projekter, og derfor vil det være værdifuldt at der er afsat god plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål.
8Man må aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Tit kan det være vigtigt at have værktøjet ved hånden før du går løs med arbejdet. I øvrigt må du huske at tage højde for de her udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
9Det kan vise sig at være godt at søge assistance til projektet, i særdeleshed i tilfælde af omfattende byggeopgaver. Flere ting gør krav på flere mennesker. I øvrigt vil det vise sig mere effektivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
10Planlægning vedbliver at være nøglen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en klar strategi, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, samt en tilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du laver din plan.
11Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal få hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du vil benytte assistance fra en fagmand vil det typisk være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
12Potentielt kan det blive meningsfuldt at have alle byggematerialer til rådighed inden du går i krig med arbejdet. Du får god gavn af at forfatte en simpel oversigt hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og derefter gennemgå hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
De mest folkekære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ret så betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende flot. Karakteren er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som altså er ultra godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor hele 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Størstedelen af online forretninger tilbyder nu om stunder diverse forskellige billige muligheder for levering til lyddæmpende plader. Førstevalget hos mange er for nærværende at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter den dag der passer dig. Denne er altså temmelig let gængelig, og typisk ydermere den billigste fragtmetode.

Du bør derudover planlægge at få pakken leveret til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden viser sig for det meste en smule mere pebret, men ligeledes særdeles hensigtsmæssig ved køb af lyddæmpende plader online. Den mest billige leveringsmåde vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men den mulighed betinges af at du er tæt på internet shoppens butikker, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på lyddæmpende plader er naturligvis særdeles væsentlig hvis vi står og skal bruge pakken om et øjeblik, og herved er det temmelig relevant at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid på lyddæmpende plader. Flere internet virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter online, hvilket står og falder med at du når at bestille tidligere end et besluttet klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få varen skippet afsted før personalet holder fyraften.

Flere internet forretninger tilbyder fragt uden betaling på lyddæmpende plader online, men i reglen er det så nødvendigt at man køber for et fastsat beløb. Ellers kunne du udse dig den billigste fragtmulighed, hvilket oftest vil være at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

De store kæder foreslår klik-og-hent hvor du bestiller billig lyddæmpende plader online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Jem og Fix. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på lyddæmpende plader i disse byer:

Dragør, Ballerup, Køge, Næstved, Højbjerg, Ølstykke, Tårnby, Åbyhøj, Lyngby, Hobro, Farum, Kalundborg, Korsør, Stenløse, Vejle, Esbjerg, Lystrup, Jyllinge, København, Holbæk, Rønne, Skanderborg, Slagelse, Brabrand, Helsingør, Lillerød, Hedehusene, Aalborg, Aarhus, Kolding, Tilst, Gentofte, Albertslund, Silkeborg, Risskov, Birkerød, Nakskov, Hjørring, Fredericia, Frederikssund, Roskilde, Skive, Brønderslev, Hvidovre, Hillerød, Herlev, Hørsholm, Grenaa, Charlottenlund, Varde, Greve, Nørresundby, Vanløse, Vallensbæk, Horsens, Brøndby, Herning, Holstebro, Gladsaxe, Vordingborg, Ikast, Nærum, Ringsted, Haderslev, Frederiksberg, Glostrup, Odder, Viborg, Aabenraa, Ishøj, Taastrup, Hedensted, Brønshøj, Middelfart, Svendborg, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Allerød, Rødovre, Værløse, Rudersdal, Thisted, Odense, Nyborg, Søborg, Valby, Solrød Strand, Frederikshavn, Struer, Randers, Kokkedal, Virum, Sønderborg, og Haslev, .

Click-and-collect af lyddæmpende plader er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster).

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at netshoppere jævnligt søger efter blandt andet lyddæmpende plader priser og billig lyddæmpende plader. Derudover oplever man typisk netshoppere søge efter fx køb lyddæmpende plader, lyddæmpende plader tilbud og lyddæmpende plader online, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Jem og Fix og Davidsen.

Priser på lyddæmpende plader

Det er i dag rigtig ligetil for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige lyddæmpende plader online på forskellige butikker på nettet, og af den grund har langt de fleste internet firmaer set sig nødsaget til at presse priserne på lyddæmpende plader helt i bund, og derudover yde portofri fragt.

Det kan til hver en tid blive indbringende at sammenligne visse netbutikker efter rabatter og tilbud på lyddæmpende plader online inden du shopper, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke kun hos de store byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Man bør alligevel huske på, at i tilfælde af at en e-handler tilbyder billige lyddæmpende plader online for en pris som er kolossalt attraktiv, burde det for det meste være en indikation på en bedragerisk shop. Køb med kort er heldigvis indbefattet af en foranstaltning, der hjælper dig imod snydagtige forhandlere på nettet.

Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du benytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at betale betalingen af lyddæmpende plader over flere uger. Det tilbydes normalt hos niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Når man ser på søgedata står det klart, at internet shoppere tit efterspørger for eksempel køb lyddæmpende plader og billig lyddæmpende plader. Derudover oplever vi tit mennesker lede efter eksempelvis lyddæmpende plader online, lyddæmpende plader tilbud samt lyddæmpende plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.2 ud af 5 stjerner baseret på 21 brugeranmeldelser.

Nem og hurtig service til gode priser…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Se nærmere på eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot giver dig ganske uafhængige løsninger til at eftergå diverse andre kunders iagttagelser og derfor er det at foretrække, at du ser nærmere på internet forhandlerens omtaler forud for at du lægger din bestilling på billige lyddæmpende plader online.

Facebook frembyder lignende fuldstændig udmærkede muligheder for at få en idé om internet butikkens popularitet. I øvrigt møder vi nogle forretninger på nettet som tilbyder folk at give en anmeldelse af købsoplevelsen, som desuden kan drages fordel af til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Før nogen bestiller billige lyddæmpende plader online i en e-forretning kunne de helt sikkert få overblik over shoppens forretningsbetingelser, dog er det bare et omfattende projekt, specielt med de store byggekæder som Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Et nemmere alternativ er at kontrollere hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, eftersom det længe har været et fingerpeg om at internet firmaet opfylder den officielle danske lovgivning, og at hjemmesiden rutinemæssigt besøges af sagkyndige der behersker vilkårene.

Desuden tilbydes du chance for support, ifald du forvoldes problemstillinger i processen med din ordre på lyddæmpende plader. Endvidere tilrådes det at kunden er vaks omkring de mest relevante regler der er gældende for købet af lyddæmpende plader online, til eksempel den returneringsret shoppen tilsikrer.

Derfor er det tilmed afgørende, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, således man i fremtiden vil kunne vidne om købet af lyddæmpende plader, uanset om man har handlet hos XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, 10-4 eller Jem og Fix.

Pia V gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Rasmus gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Charlotte gav 5 stjerner

SUPER

Charlotte D gav 5 stjerner

Udmærket

9 gode råd til online indkøb
1Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, eftersom det generelt er en tilkendegivelse af at e-forretningen forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at e-firmaet ofte monitoreres af eksperter der kender de gældende regler. Forinden nogen bestiller billige lyddæmpende plader hos en netshop kan man sådan set gennemse netshoppens forretningsaftale.
2Vi går generelt ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af en ordning, hvilket bistår os overfor uærlige internet virksomheder. Alternativt kunne du bruge en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere pengene over tid.
3Trustpilot leverer immervæk pæne løsninger til at efterse adskillige eksisterende forbrugeres oplevelser og herved slår vi et slag for, at du vurderer internet virksomhedens vurderinger før du shopper billige lyddæmpende plader online. Facebook resulterer i også forholdsvis habile chancer for at få indtryk af e-firmaets popularitet.
4Nogle internet firmaer yder levering uden betaling på lyddæmpende plader, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du indkøber for et konkret beløb. I øvrigt kunne man udse dig den mest billige fragtmulighed, som typisk vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted. Fragtmetoden er mange gange også ret fremkommelig. Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være selv at hente varerne.
5Det er efterhånden ret så let gængeligt for internetbrugere at sammenligne priser online på billige lyddæmpende plader på forskellige e-handler, og af den grund præsterer massevis af online outlets levering uden gebyr. Til gengæld kan det til hver en tid være lukrativt at efterprøve diverse forretninger på nettet efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din handel, således at du er usvigeligt sikker på at få den laveste pris.
6En masse forhandlere på nettet tildeler nu til dags alverdens billige former for levering til lyddæmpende plader. En der er meget anvendt er nu om dage levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er jo ualmindeligt bekvem, samt oftest endvidere den mindst kostelige leveringsmulighed.
7Den billigste fragttype er utvivlsomt at hente ordren selv, men dette betinges af at du fysisk befinder dig lige ved online virksomhedens tilholdssted. Den leveringstype kan vise sig at være ualmindeligt afgørende ifald vi behøver lyddæmpende plader nu og her. Alternativt så yder en hel del e-firmaer gratis fragt, men for det meste påkræves det at du bestiller for et konkret beløb.
8Inden nogen køber billige lyddæmpende plader hos en internet virksomhed kan man til hver en tid gennemgå deres betingelser, dog er det tit en tidskrævende opgave. Foruden dette er det godt at du er vaks omkring de mest aktuelle bestemmelser der kan influere på købet af billige lyddæmpende plader online, fx den byttepolitik e-firmaet har.
9Leveringstiden er jo super væsentlig når vi har behov for produktet øjeblikkeligt, og derfor er det altså væsentligt at du ser nærmere på den forventede leveringsdato for lyddæmpende plader. Adskillige online forhandlere yder billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre, men husk at det er forudsat at bestillingen laves tidligere end et besluttet tidspunkt.