Er du på udkig efter lyddæmpende lofter? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lyddæmpende lofter inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du køber online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man tjekke netbutikkens betingelser.
Såfremt du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre byggematerialerne personligt. Dette er særligt muligt ved de store byggecentre.
For mange er byggeri lig med en verden af spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggemarked, hvor du kan få gode råd til valg af lyddæmpende lofter.
Det er naturligvis super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige lyddæmpende lofter fra webshop til webshop. Nogle satser på gode tilbud, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment, og nogle specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge i mellem, udover bare lyddæmpende lofter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder forhandler produkter fra talrige leverandører, så du kan handle fra et bredt sortiment af lyddæmpende lofter online.
De store byggecentre er populære og bekendte forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggecentre har butikker i store dele af landet, og derfor har flertallet mulighed for at købe online og køre varerne selv. Herigennem er det muligt at slippe for fragten, og samtidig skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher har ekstra meget forstand på deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund bør du forvente en høj grad af brugbar sparring fra mennesker med ekspertviden i lige præcis lyddæmpende lofter.
Størstedelen af nicheforhandlere styrer selv produktionen af varerne der sælges i de kendte byggekæder. Ved køb direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få en skarpere pris.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er små familiefirmaer, der oftest er dansk ejede, gerne sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte når du handler lyddæmpende lofter online hos dem.
Danmarks største byggekæder
lyddæmpende lofter bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 medarbejdere i kædens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 kollegaer i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af flere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af over 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lyddæmpende lofter silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Man bør aldrig undvære udstyr. Tit vil det vise sig uundværligt at have værktøjet parat akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Du må heller ikke glemme at tage højde for de tilhørende omkostninger i din økonomi.
2Forud for at du indleder byggeprojektet må det være vildt essentielt at være sikker på, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du må nedskrive en gennemarbejdet handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende rækkefølge. Husk at være skarp når du nedskriver din dagsorden.
4Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt ift. omfangsrige byggeopgaver. Krævende ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Derudover viser det sig mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
5Der ligger en verden af guides og videoer online som der kan findes inspiration i. Især YouTube giver dig adgang til meget gavnlig information, særligt hvis du kigger på engelsk.
6Man kan indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det fås såfremt renoveringen gør en forskel for miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeriet har positiv betydning for miljøet.
7Måske kan det blive meningsgivende at du har samtlige bygningsmaterialer til disposition forinden du går til værks med håndværket. Du vil med fordel kunne sammensætte en overskuelig oversigt som samler alt det der er nødvendige, og efterfølgende granske listen, så du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
8Der viser sig typisk uforudsete problemstillinger i forbindelse med store opgaver, og følgelig vurderes det vigtigt at der afsættes rimelig tid i kalenderen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
9Typisk vil det være fornuftigt at have lavet et regnskab for ombygningen, så man har styr på penge-delen af det. Det vil være fornuftigt at nedskrive alle omkostninger, og herefter kortlægge prisen på dem én efter én.
10Ved udendørs opgaver har vejret en betydningsfuld rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum tjekke vejrmeldingerne i dagene op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du vil i gang med dit omfattende projekt.
11Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ej beklædning som arbejdssko der sikrer dig overfor potentielle skader. Det er vigtigt at du husker dit eget helbred i byggeriet, navnlig ifald du ikke får eksperthjælp.
12Du bør overveje om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt burde hente hjælp fra en ekspert til afslutningen af projektet. Forudsat at du køber assistance fra en professionel er der penge at spare ved at tage imod prisoverslag fra forskellige selskaber.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ekstremt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Evalueringen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % giver den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som klart er ret så beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er hamrende betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver bundkarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

En del byggeforretninger yder i vore dage flere billige leveringsmidler til lyddæmpende lofter. En af favoritterne er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når det passer dig. Løsningen er nemlig super enkel, samt i mange tilfælde desuden den mest betalelige leveringsudgave.

Du kan omvendt overveje at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er almindeligvis en smule dyrere, men samtidig rigtig ligetil ved køb af lyddæmpende lofter online. Den mindst kostelige fragtform vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren, som desværre betinges af at du er nærved e-firmaets byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på lyddæmpende lofter er jo særligt afgørende forudsat man skal bruge produkterne med det samme, og med det formål er det temmelig fornuftigt at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid på lyddæmpende lofter. Størstedelen af e-firmaer i Danmark – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter online, der dog antager at handlen gemmenføres tidligere end et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få bestillingen klar forud for at personalet drager hjemad.

Visse netbutikker yder fragt uden betaling på lyddæmpende lofter online, men undertiden er det under betingelse af at der handles for en fastsat pris. Desuden kan du udvælge den mest betalelige fragtmulighed, som i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En lang række kæder yder afhentning hvor du handler billig lyddæmpende lofter online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg og Stark. Byggemarkederne yder eksempelvis click-and-collect på lyddæmpende lofter i disse områder:

Ishøj, Herning, Gladsaxe, Lystrup, Vejle, Tårnby, Sønderborg, Hedehusene, Frederikssund, Brønshøj, Horsens, Nyborg, Aalborg, Ringsted, Aarhus, Varde, Silkeborg, Greve, Kalundborg, Kokkedal, Vanløse, Solrød Strand, Herlev, København, Brønderslev, Åbyhøj, Korsør, Jyllinge, Risskov, Albertslund, Tilst, Svendborg, Vallensbæk, Ballerup, Randers, Nærum, Skanderborg, Fredericia, Middelfart, Valby, Odder, Thisted, Frederikshavn, Køge, Odense, Aabenraa, Lillerød, Hobro, Skive, Holstebro, Nørresundby, Charlottenlund, Dragør, Haslev, Kolding, Nykøbing Falster, Helsingør, Ølstykke, Nakskov, Hjørring, Frederiksværk, Holbæk, Ikast, Virum, Gentofte, Haderslev, Brøndby, Hørsholm, Hedensted, Farum, Rødovre, Værløse, Rudersdal, Søborg, Allerød, Hvidovre, Birkerød, Glostrup, Stenløse, Esbjerg, Roskilde, Vordingborg, Lyngby, Struer, Slagelse, Grenaa, Taastrup, Næstved, Frederiksberg, Viborg, Hillerød, Rønne, Højbjerg, og Brabrand, .

Klik-og-hent ift. lyddæmpende lofter er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster), Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn).

Ses der på statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere jævnligt kigger efter eksempelvis lyddæmpende lofter tilbud og lyddæmpende lofter online. Derudover oplever vi ofte mennesker lede efter bl.a. køb lyddæmpende lofter, lyddæmpende lofter priser og billig lyddæmpende lofter, plus de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, 10-4 og Jem og Fix.

Tilbud på lyddæmpende lofter

Det er ekstremt ukompliceret for internetbrugere at analysere priser på billige lyddæmpende lofter online fra diverse internet foretagender, og altså har mange online forhandlere fundet det nødvendigt at nedbringe prisniveauet på lyddæmpende lofter helt i bund, og ovenikøbet byde på levering uden omkostninger.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig nyttigt at tjekke nogle enkelte e-shops efter tilbud på lyddæmpende lofter online inden du handler, således at man er tryg ved at opnå den mest billige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen og Harald Nyborg.

Du bør imidlertid være omhyggelig med, at i tilfælde af at en internet webshop forhandler billige lyddæmpende lofter online til salg for en pris som kan virke urealistisk favorabel, så er det undertiden være et symbol på en snydagtig online forretning. Betalinger med kort er imidlertid dækket ind under en bestemmelse, hvilket hjælper os overfor uærlige e-handler.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du anvende en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, når du har i sinde at klare regningen på lyddæmpende lofter i flere bidder. Dette tilbydes normalt hos nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Stark og 10-4.

Når vi kigger i søgedata er det markant, at folk ofte kigger efter fx lyddæmpende lofter priser og billig lyddæmpende lofter. Derudover ser vi jævnligt netshoppere kigge efter for eksempel lyddæmpende lofter tilbud, lyddæmpende lofter online samt køb lyddæmpende lofter.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lyddæmpende lofter er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

I gør det super godt” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Kig på andre menneskers vurderinger

Trustpilot frembringer ganske solide løsninger til at se nøjere på ganske mange forhenværende konsumenters erfaringer og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tjekker e-handlens ratings inden du shopper billige lyddæmpende lofter online.

Facebook genererer tillige regulære strålende metoder til at få indsigt i online forretningens kundetilfredshed. Her ses mange internet forhandlere som gør det muligt at aflevere en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

Inden nogen bestiller billige lyddæmpende lofter online hos en e-butik kan man utvivlsomt overveje netshoppens forretningsaftale, men det er naturligvis et tidskrævende projekt, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

En nem løsning kan være at kontrollere hvorvidt internet butikken er e-mærket, grundet at det generelt er et bevis på at online forhandleren adlyder de opstillede regler, udover at netbutikken jævnligt kigges til af eksperter som forstår reglementet på området.

Dette er en god chance for bistand, hvis du oplever udfordringer som følge af din handel med lyddæmpende lofter. Ydermere tilråder vi at køber er hensynstagende til de primære regler der kan influere på købet af lyddæmpende lofter online, f.eks. hvilken byttepolitik butikken har.

Derfor er det også relevant, at man når som helst beholder ens kvittering, så man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af lyddæmpende lofter, uanset om man bestiller ved Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma eller Harald Nyborg.

Bente Johansen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jesper E gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Peter gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Maria V gav 4 stjerner

Som altid

9 gode råd til online indkøb
1Vi anbefaler at kontrollere om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det skulle være en antydning af at online virksomheden tilslutter sig de danske regler, foruden at online firmaet ofte undersøges af jurister der har indsigt i bestemmelserne på området. Før nogen bestiller billige lyddæmpende lofter på en forretning på nettet burde man egentlig gennemgå dens vilkår.
2En række butikker på nettet frembyder fragt uden omkostninger på lyddæmpende lofter, men undertiden kun hvis der bestilles for en fastsat sum. Derudover kunne man udvælge den mindst kostelige metode til levering, der oftest vil blive at få leveret varerne til et udleveringssted. Metoden viser sig jævnligt ligeledes usædvanlig fleksibel. Den mest letkøbte type af levering er dog at du selv henter produkterne.
3Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som dog beroer på at du befinder dig med kort afstand til e-forretningens adresse. Den form for levering er selvfølgelig rigtig relevant hvis vi står og skal bruge lyddæmpende lofter om kort tid. Alternativt så yder visse e-forhandlere fragt uden gebyr, men typisk kun når du indkøber for et fastsat beløb.
4Inden folk shopper billige lyddæmpende lofter hos en online webshop kunne man de facto kigge på shoppens forretningsvilkår, men det er normalt ikke særlig interessant. Desuden anbefales det at køber er vaks omkring de mest aktuelle vedtægter der influerer på shopping af billige lyddæmpende lofter online, som fx den returret online forretningen garanterer.
5En masse e-firmaer udlover til alt held mange forskellige billige fragttyper til lyddæmpende lofter. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, så du selv kan hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er jo temmelig ukompliceret, samt endda tilmed den prisbilligste leveringstype.
6Trustpilot tilbyder dig relativt pålidelige løsninger til at efterforske adskillige aktuelle kunders oplevelser og herved anbefales det, at du eftergår e-firmaets vurderinger forud for at du køber billige lyddæmpende lofter online. Facebook genererer desuden ret så ærlige muligheder for at få en idé om internet firmaets pålidelighed.
7Det er jo særdeles smertefrit for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige lyddæmpende lofter i blandt forskellige internet selskaber, og til gengæld frembyder flertallet af internet varehuse levering uden omkostninger. Det kan alligevel være gavnligt at sammenholde nogle enkelte internet outlets efter rabat og tilbud før du handler, sådan at du er skudsikker på at få fat i den bedste pris.
8Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af en foranstaltning, hvilket forsvarer dig som køber overfor snydagtige online selskaber. Som en anden løsning bør du vælge en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at betale pengene over et længere tidsrum.
9Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være ret essentiel om du har brug for din pakke inden for få dage, og herved er det uden tvivl passende at vi ser nærmere på den forventede leveringstid på lyddæmpende lofter. Størstedelen af webbutikker giver løfte om billig levering på næste hverdag på en lang række produkter, hvilket dog forudsætter at bestillingen realiseres før et fastslået tidspunkt.