Er du på udkig efter lydabsorberende plader? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 100 m2 inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 100 m2 for kun 12.927 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 100 m2 lydabsorberende plader inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
12.927 kr.Køb
16.611 kr.Køb
16.611 kr.Køb
17.444 kr.Køb
17.712 kr.Køb
22.080 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 100 m2 (eller nærmeste omregnede alternativ).

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige lydabsorberende plader hos de forskellige online byggekæder. Enkelte vil have de bedste priser, og øvrige fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Flere byggemarkeder fremviser et enormt produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i mellem, udover bare lydabsorberende plader.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere produkterne personligt. Det er især en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du kigge hos de andre.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med diverse spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af lydabsorberende plader.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse firmaets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og derfor har kunderne mulighed for at bestille online og hente varerne på egen hånd. Derfor har du chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet have varerne lige nu.
De store byggekæder er populære og anerkendte forretninger, hvilket bidrager til øget troværdighed når man stopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De udbredte byggekæder sælger varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af lydabsorberende plader online.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af de varer som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, som oftest er dansk ejede, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem støtter du når du handler lydabsorberende plader online fra deres webshop.
Alverdens nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Herved vil du modtage ekstremt god sparring fra medarbejdere med ekspertviden i netop lydabsorberende plader.
De største byggecentre i Danmark

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af over 100 mennesker i forretningens 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af mere end 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

lydabsorberende plader silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 kollegaer i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lydabsorberende plader harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

lydabsorberende plader jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

lydabsorberende plader bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der viser sig jævnligt uforudsete bump på vejen når det kommer til større projekter, og som følge heraf vurderes det væsentligt at man afsætter en del tid i agendaen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at man når det til siden.
2Du skal aldrig stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det vise sig vigtigt at du har værktøjet parat forinden du går løs med byggeprojektet. Du bør huske at tillægge de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
3Typisk vil det vise sig af stor betydning at have et regnskab for optimeringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive sundt at nedskrive alle omkostninger, og herefter kortlægge ens købspris for dem en ad gangen.
4Det kan give mening at overveje hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Når du sikrer dig hjælp fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente forslag fra flere leverandører.
5Det kan være en god idé at få hjælp til byggeprocessen, ikke mindst i tilfælde af vigtige byggeprocesser. Krævende ting bør udføres af mere end en person. I øvrigt må det blive mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
6Muligvis vil det vise sig værdifuldt at du har samtlige materialer klar til brug inden du starter din byggeproces. Du får god gavn af at forfatte en punktforms note indeholdende alt hvad du har brug for, og efterfølgende efterse materialerne, så du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
7Før du påbegynder byggeprocessen kan det være ubeskriveligt afgørende at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der være begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Forberedelse er metoden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du kunne overveje at liste en effektiv tidsplan, som viser hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver din tidsplan.
9Du må ikke på noget tidspunkt se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej påklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der sikrer dig overfor hændelige skader. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
10Du kan søge økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt ombygningen er miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter altså at projektet forbedrer planeten.
11Der er alverdens vejledninger og videoer via nettet som kan give dig inspiration. Særligt YouTube giver dig adgang til utrolig meget gavnlig viden, specielt såfremt du kigger i hele verden.
12Ved projekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Derfor skal du løbende se vejrudsigten lige før starten på projektet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned når du netop er gået i gang med det svære projekt.
Danskernes foretrukne byggeshops
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % giver 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket klart er virkelig overlegent. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning er bedst?

Flere netshops tildeler i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmodeller til lydabsorberende plader. En af de mest moderne er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter på et selvvalgt tidspunkt. Den er altså virkelig ukompliceret, og tit ydermere den billigste leveringsløsning.

Du bør ydermere vælge at få leveret hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Leveringstypen bliver sædvanligvis en anelse mere pebret, men tillige super uproblematisk ved køb af lydabsorberende plader online. Den mest letkøbte leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente varerne, som jo afhænger af at du er med kort afstand til online forretningens butikker, fx Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på lydabsorberende plader er ret essentiel i tilfælde af at du står og skal bruge pakken inden for få dage, så i det øjemed er det jo klogt at vi studerer den anslåede leveringstid for lydabsorberende plader. En hel del byggeforretninger – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – lover billig 1 dags levering på flere varer online, men glem ikke at det er regnet ud fra at handlen gemmenføres forud for et bestemt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produktet ekspederet før lagermedarbejderne tager hjem.

Visse online webshops frembyder portofri fragt på lydabsorberende plader online, men i mange tilfælde påkræves det at du handler for et fastslået beløb. I øvrigt skal man snuppe den mest betalelige leveringsmåde, som gerne er at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop.

En masse kæder giver click-and-collect hvor man bestiller billig lydabsorberende plader online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Bygma. Byggekæderne giver eksempelvis afhentning af lydabsorberende plader i disse områder:

Greve, Ballerup, Vejle, Tårnby, Brønshøj, Frederiksværk, Nørresundby, Fredericia, Ishøj, Frederiksberg, Ringsted, Højbjerg, Helsingør, Virum, Glostrup, Tilst, Køge, Værløse, Skanderborg, Næstved, Allerød, Farum, Gladsaxe, Albertslund, Hillerød, Odder, Kokkedal, Korsør, Åbyhøj, Slagelse, Dragør, Søborg, Vallensbæk, Hobro, Ikast, Silkeborg, Aalborg, Svendborg, Varde, Skive, Struer, Hjørring, Horsens, Hedensted, Solrød Strand, Thisted, Taastrup, Nakskov, Gentofte, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Hvidovre, Roskilde, Haslev, København, Brøndby, Esbjerg, Holstebro, Lillerød, Rønne, Grenaa, Rudersdal, Holbæk, Nyborg, Herlev, Herning, Charlottenlund, Aabenraa, Lyngby, Brønderslev, Sønderborg, Risskov, Vanløse, Jyllinge, Hørsholm, Viborg, Frederikssund, Odense, Aarhus, Haderslev, Brabrand, Randers, Nærum, Hedehusene, Vordingborg, Kolding, Valby, Birkerød, Kalundborg, Ølstykke, Lystrup, Middelfart, Rødovre, og Stenløse, .

Click-and-collect ift. lydabsorberende plader er muligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland).

Når vi kigger i statistikkerne står det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel lydabsorberende plader tilbud og lydabsorberende plader priser. Derudover ser vi typisk internet shoppere lede efter blandt andet køb lydabsorberende plader, lydabsorberende plader online samt billig lydabsorberende plader, plus de store byggemarkeder som Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Gode tilbud på lydabsorberende plader

Det har vist sig at være vældig gnidningsløst for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige lydabsorberende plader online fra flere webshops, og til tak har masser af outlets på nettet set sig tvunget til at reducere prisniveauet på lydabsorberende plader en hel del, og ydermere love fragt uden betaling.

Det kan ikke desto mindre vise sig lønsomt at inspicere en række internet handler efter rabatter og tilbud på lydabsorberende plader online inden du placerer ordren, så man er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke bare på de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen.

Man bør lige meget hvad være årvågen med, at i tilfælde af at en internet shop afsætter billige lydabsorberende plader online til salg for en pris der kan ses som ekstraordinært lav, bør det ofte være et kendetegn på en fup online butik. Kortbetalinger er ikke desto mindre inkluderet i et regulativ, hvilket garanterer dig overfor bedrageriske e-handler.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare omkostningerne til lydabsorberende plader senere. Dette tilbydes som regel i online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Ses der på statistikkerne bliver det markant, at folk mange gange leder efter bl.a. billig lydabsorberende plader og lydabsorberende plader tilbud. Vi ser derudover mange gange internet shoppere kigge efter blandt andet køb lydabsorberende plader, lydabsorberende plader online samt lydabsorberende plader priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 100 m2 kg lydabsorberende plader er 9810 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 14 brugeranmeldelser.

Super hurtigt leverance.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.
Undersøg andre menneskers vurderinger

Trustpilot tilbyder nogenlunde ønskværdige chancer for at tolke ganske mange andre kunders tanker og herved kan det anbefales, at du eksaminerer netbutikkens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige lydabsorberende plader online.

Facebook leverer lignende en række habile genveje til at få indsigt i online forhandlerens troværdighed. Her er der en række internet virksomheder som gør det muligt at aflevere en vurdering af virksomhedens service, hvilket ligeledes burde benyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen køber billige lydabsorberende plader online på en shop kan de for at være på den sikre side se på e-butikkens forretningsaftale, men det er mange gange et omfattende arbejde, især ved de kendte byggekæder som Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

En anden løsning kunne måske være at bemærke om online forhandleren er e-mærke godkendt, da det generelt er en garanti for at internet shoppen imødekommer gældende dansk lovgivning, og at online firmaet regelmæssigt kontrolleres af fagfolk der behersker bestemmelserne på området.

Desuden får du lejlighed til opbakning, hvis du oplever udfordringer med din shopping med lydabsorberende plader. Tillige rekommanderer vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de vigtigste reglementer der influerer på bestillingen af lydabsorberende plader online, f.eks. den returret e-handlen lover.

På grund af dette er det på samme måde relevant, at man altid bevarer ens e-mail kvittering, således man altid kan dokumentere sit køb af lydabsorberende plader, ligegyldig om man køber fra Bygma, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Davidsen.

Peter Rasmussen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Hans gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Birthe O gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Søren C gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til din online shopping
1Nogle få internet firmaer yder billig levering på lydabsorberende plader, men ofte er det under betingelse af at der shoppes for et bestemt beløb. I øvrigt kan du tage den mindst kostelige fragtform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver beklageligvis lige så vel særligt simpel. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
2Vi anbefaler generelt at tjekke om e-butikken er godkendt af e-mærket, hvilket typisk er en antydning af at e-forretningen understøtter de officielle danske regler, tillige med at e-firmaet nu og da vurderes af eksperter som er inde i vilkårene. Inden nogen køber billige lydabsorberende plader på en online forretning behøver de i reglen bese netshoppens betingelser.
3Forud for at folk shopper billige lydabsorberende plader på en webbutik kan de ideelt set bese virksomhedens handelsbetingelser, men det er almindeligvis en tidskrævende opgave. Ligeså går vi ind for at du er hensynstagende til de elementære reglementer der influerer på bestillingen af billige lydabsorberende plader online, som eksempelvis den ombytningsrettighed online butikken kører med.
4Temmelig mange internet selskaber giver nu om dage et stort udvalg af billige former for fragt til lydabsorberende plader. En af de mest moderne er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er jo usædvanlig smart, samt tit derudover den prisbilligste leveringsmodel.
5Antal dages levering er ret vital ifald vi behøver ordren omgående, og herved er det helt aktuelt at man finder tidshorisonten for levering ved lydabsorberende plader. Temmelig mange online selskaber giver billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter, men vær opmærksom på at det forudsætter at du når at bestille før et aftalt tidspunkt.
6Trustpilot forærer dig helt tiltalende løsninger til at kigge på ganske mange aktuelle køberes synspunkter og herved er det klogt, at du bliver klogere på online forhandlerens vurderinger før du shopper billige lydabsorberende plader online. Facebook genererer endvidere rigtig pæne chancer for at få indblik i online butikkens troværdighed.
7Den billigste leveringsversion vil altid vise sig at være selv at hente varerne, men det står og falder med at du har bopæl nær e-butikkens tilholdssted. Den leveringsversion er selvfølgelig rigtig bestemmende om man behøver lydabsorberende plader omgående. Alternativt så yder visse online virksomheder fragt uden beregning, men tit er det betinget af at du indkøber for et konkret beløb.
8Det har vist sig at være ultra let for alle og enhver at sammenligne tilbud online på billige lydabsorberende plader fra diverse firmaer på nettet, og derved tilbyder en lang række online outlets fragt uden beregning. Men det kan til hver en tid være lønnende at undersøge nogle få firmaer på nettet efter billige priser inden du køber, så man er sikret at få den bedste pris.
9Generelt anbefaler vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er en del af en ordning, som passer på køber overfor falske internet handler. Som et alternativ bør du vælge en løsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du gerne vil honorere beløbet i flere bidder.