BATO Mini Luftskraldenøgle 1/4" Soft Greb 41Nm 75052
648 kr.
Mere info
BATO Luftskraldnøgle 1/2" Soft Greb. 68Nm 75124
948 kr.
Mere info
BATO Luftskraldenøgle 3/8" Baby Stubby 19Nm 7526
1.098 kr.
Mere info
BATO Luftskraldenøgle 3/8" Stubby 40Nm 7523
699 kr.
Mere info
BATO Luftskraldenøgle 1/4" Stubby 22Nm 75060
549 kr.
Mere info
BATO Luftskraldenøgle 3/8" Soft Grip. 68Nm 75122
948 kr.
Mere info
BATO Mini Luftskraldenøgle 3/8" Soft Grip. 27Nm 75126
948 kr.
Mere info
BATO Mini Luftskraldenøgle 1/4" Soft Grip. 27Nm 75125
948 kr.
Mere info
BATO Luftskraldenøgle 1/4" Baby Stubby 19Nm 7525
1.098 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i priserne på billige luftskraldenøgle fra byggemarked til byggemarked. Enkelte giver lave priser, imens øvrige tilbyder en høj grad af service. Du må afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre har et stort sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot luftskraldenøgle.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed kan det overvejes at shoppe hos en netbutik, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring luftskraldenøgle.
Såfremt du skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere materialerne personligt. Det er specielt et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at se, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du kigge andetsteds.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du tjekke byggemarkedets betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og takket være dette har folk tilbuddet om at bestille online og hente varerne på egen hånd. I kraft af det er det muligt at spare fragtgebyret, og endda få varerne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte butikker, som medvirker til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De kendte byggemarkeder samler varer fra en lang række forskellige nicheshops, og derigennem kan du vælge fra et stort udvalg af luftskraldenøgle online.

Nichewebshop

Mange nicheforhandlere er små firmaer, der tit har danske ejere, måske endda lokalt i dit område. Disse støtter du når du bestiller luftskraldenøgle online på deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en billigere pris.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund er det forventeligt at du får en høj grad af nyttig sparring fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis luftskraldenøgle.
Danmarks største byggemarkeder
luftskraldenøgle jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for mere end 2.100 ansatte i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

luftskraldenøgle silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

luftskraldenøgle bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 kollegaer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

luftskraldenøgle harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 personer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ofte vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et regnskab for projektet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det må være økonomisk at nedfærdige hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne kortlægge ens udgift ved dem hver især.
2Ved projekter udendørs har vejret en vigtig rolle. Af den grund bør du regelmæssigt lægge mærke til vejrberetningerne i perioden for byggeprocessen, så det ikke uventet starter med at stå ned i stænger når du lige vil påbegynde dit avancerede byggeprojekt.
3Man bør nødig fattes grej. Typisk vil det være en fordel at du har udstyret til disposition akkurat som du igangsætter byggeprojektet. Derudover er det godt at tillægge de medfølgende omkostninger i din økonomi.
4Der kan findes ekstremt mange instruktioner og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube bringer dig en masse konstruktiv info, især såfremt du benytter den engelske version.
5Der viser sig næsten altid overraskende problematikker når det kommer til avancerede projekter, og følgelig kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter god plads i tidsplanen, som gør at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
6Før du indleder byggeriet kan det vise sig ubeskriveligt fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du kunne overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør investere i hjælp fra en professionel til delelementer af byggeriet. Såfremt du sikrer dig professionel assistance er det fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse virksomheder.
8I nogle tilfælde kan man få hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. Det kræver altså at renoveringen influerer positivt på naturen.
9Det viser sig aktuelt at have de presserende bygningsmaterialer handlet ind i god tid før du begynder håndværket. Du får god gavn af at nedskrive en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad der skal bruges, og dernæst granske hver eneste ting, så du sikrer dig at alt er på sin plads.
10Det kan være nyttigt at sikre sig assistance til projektet, hovedsageligt når det kommer til større projekter. Store ting kræver flere end en enkelt person. Derudover bør det være mere effektivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
11Du skal ikke negligere dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sko og hjelm som sikrer dig med henblik på mulige ulykker. Det er fundamentalt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke får assistance fra en fagperson.
12Planlægning bliver vejen til at komme i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at have en gennemarbejdet arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af oversigten.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er yderst imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og alene 9 % har givet bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så betryggende. Ratingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er ultra flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er smartest?

Mange shops på nettet udlover heldigvis diverse forskellige billige løsninger til levering til luftskraldenøgle. En af dem der er mest populær er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente dine nye produkter når du har tid. Fragttypen er nemlig ret så ukompliceret, samt i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte mulighed for levering.

Du kunne omvendt forsøge at få ordren leveret til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen viser sig en gang i mellem en sjat mere pebret, men endda super fremkommelig med luftskraldenøgle online. Den billigste fragtmulighed er dog at du selv henter produkterne, men dette betinges af at du bor i kort afstand af internet selskabets byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på luftskraldenøgle er naturligvis usædvanlig vital forudsat du skal bruge pakken med det samme, og med det formål er det i sandhed meningsfuldt at man gransker den anslåede leveringstid ved luftskraldenøgle. Adskillige internet butikker – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig 1 hverdags levering på flere varer online, som alligevel stiller krav om at du bestiller før et fastslået klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varerne fikset forinden de lageransatte får fri.

Nogle internet varehuse tilbyder gebyrfri levering på luftskraldenøgle online, men typisk er det forbeholdt når du køber for et præcist beløb. I øvrigt kunne du gribe den billigste leveringsmetode, der gerne er at få bragt bestillingen til et udleveringssted.

Flere webshops frembyder click-and-collect hvor man handler billig luftskraldenøgle online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. De udlover blandt andet klik-og-hent på luftskraldenøgle i følgende områder:

Odense, Frederikssund, Greve, Holstebro, Silkeborg, Svendborg, Brønderslev, Højbjerg, Herning, Næstved, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Køge, Skive, Vanløse, Hedensted, Brøndby, Ballerup, Roskilde, Esbjerg, Skanderborg, Middelfart, Valby, Frederiksberg, Lyngby, Kolding, Solrød Strand, Horsens, Glostrup, Slagelse, Haslev, Kokkedal, Aarhus, Tilst, Ishøj, Vordingborg, Birkerød, København, Ringsted, Hedehusene, Viborg, Rudersdal, Herlev, Hørsholm, Albertslund, Grenaa, Værløse, Rødovre, Gentofte, Ikast, Nørresundby, Brønshøj, Thisted, Virum, Risskov, Odder, Søborg, Taastrup, Varde, Nyborg, Dragør, Holbæk, Haderslev, Gladsaxe, Vallensbæk, Lystrup, Nærum, Åbyhøj, Stenløse, Jyllinge, Aabenraa, Randers, Rønne, Vejle, Aalborg, Tårnby, Hvidovre, Frederikshavn, Nakskov, Helsingør, Hobro, Allerød, Sønderborg, Frederiksværk, Fredericia, Brabrand, Struer, Korsør, Hillerød, Kalundborg, Lillerød, Hjørring, Ølstykke, og Farum, .

Afhentning ift. luftskraldenøgle er en mulighed i alle dele af landet: Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland).

Når vi ser på søgedata er det klart, at online shoppere typisk kigger efter fx luftskraldenøgle tilbud og luftskraldenøgle priser. Foruden dette ser vi tit mennesker kigge efter eksempelvis luftskraldenøgle online, billig luftskraldenøgle og køb luftskraldenøgle, foruden de udbredte byggemarkeder som Bygma, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

Bedste tilbud på luftskraldenøgle

Det har vist sig at være særdeles smart for os alle at analysere tilbud på billige luftskraldenøgle online fra forskellige webbutikker, og af den grund har massevis af webbutikker været tvunget til at formindske prisniveauet på luftskraldenøgle betragteligt, og endda love portofri levering.

Men det kan til hver en tid blive fordelagtigt at tjekke nogle få internet forretninger efter udsalg og tilbud på luftskraldenøgle online inden du gennemfører din bestilling, så man er garanteret at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Bauhaus.

Du skal alligevel være så påpasselig, at såfremt en webbutik frembyder billige luftskraldenøgle online til en udsalgspris som kan virke utopisk attraktiv, så burde det undertiden være et faresignal om en uoprigtig internet handler. Køb med kort er dog dækket ind under et lovbud, der skærmer dig som køber overfor falske shops på nettet.

Vi går generelt ind for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du bruge en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil godtgøre beløbet til luftskraldenøgle over flere uger. Det tilbydes ofte ved specialiserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at folk typisk søger efter fx luftskraldenøgle priser og luftskraldenøgle tilbud. Vi ser derudover tit mennesker kigge efter fx køb luftskraldenøgle, luftskraldenøgle online og billig luftskraldenøgle.

Læs andre menneskers betragtninger

Trustpilot tilbyder en række stabile løsninger til at tyde forskellige forhenværende konsumenters oplevelser og af den grund tilråder vi, at du eftersøger internet forretningens kritik forinden du bestiller billige luftskraldenøgle online.

Facebook resulterer i ligeledes temmelig gunstige chancer for at få kendskab til e-handlens troværdighed. Her ses nogle internet shops hvor man kan notere en bedømmelse af deres køb, hvilket ydermere må benyttes til at fornemme hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige luftskraldenøgle online i en netshop bør de egentlig læse forhandlerens forretningsvilkår, det er dog gerne ikke super interessant, specielt med de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

En anden valgmulighed kan være at kontrollere om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er et tegn på at e-shoppen accepterer den officielle danske lovgivning, og at internet shoppen fra tid til anden kigges til af jurister der behersker reglerne.

Desuden får du chance for support, for så vidt du oplever besvær i forbindelse med dit indkøb af luftskraldenøgle. Tilsvarende er det godt at du er klar over de væsentligste vedtægter der influerer på bestillingen af luftskraldenøgle online, eksempelvis den byttepolitik forretningen kører med.

I den sammenhæng er det ydermere relevant, at man altid bevarer ens købsbekræftelse, så man fremadrettet kan vidne om sin bestilling af luftskraldenøgle, uanset om man handler fra Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Davidsen.

Lars Hansen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Niels L gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Erik gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Thomas I gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

9 gode råd til indkøb via nettet
1Leveringstidspunktet er ret aktuel om man absolut skal bruge pakken lige om lidt, så derfor er det selvsagt fornuftigt at du studerer den estimerede leveringstid ved luftskraldenøgle. Mange e-butikker i Danmark reklamerer med billig 1 dags levering på mange af deres produkter, som trods alt stiller krav om at ordren aflægges inden et fastsat klokkeslæt.
2Den mest prisbevidste leveringsversion vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som desværre beroer på at du lever i nærheden af e-forhandlerens lager. Den form for fragt kan i nogle tilfælde være yderst afgørende om du mangler luftskraldenøgle omgående. Alternativt så yder en hel del netshops fragtfri levering, men i de fleste tilfælde kræver det at der shoppes for en bestemt pris.
3Enkelte online butikker sikrer levering uden betaling på luftskraldenøgle, men i mange tilfælde er det betinget af at der aftages for et konkret beløb. Desuden kan man udvælge den mest prisbevidste leveringsform, der tit vil være at få dem til at køre varerne til et udleveringssted. Metoden bliver oftest til gengæld rigtig uproblematisk. Den mest prisbevidste løsning vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
4Trustpilot leverer ultra fornemme chancer for at iagttage forskellige eksisterende konsumenters synspunkter og herved er det smart, at du tolker webbutikkens anmeldelser forud for at du bestiller billige luftskraldenøgle online. Facebook tilbyder endvidere fuldstændig habile muligheder for at få et kig ind i internet forretningens kundetilfredshed.
5De fleste internet selskaber foreslår nu flere billige fragtmetoder til luftskraldenøgle. En af de mest almindelige er nu om dage udleveringssteder, som gør at du kan hente de nyindkøbte produkter når du har tid. Muligheden er nemlig særligt fleksibel, og mange gange ydermere den billigste form for fragt.
6Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfattet af en bestemmelse, der støtter køber overfor fup e-butikker. Alternativt bør du anvende et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil afdrage beløbet over et længere tidsrum.
7Inden nogen handler billige luftskraldenøgle i en butik på nettet kan de uden tvivl have øje for dens handelsbetingelser, men det er uden tvivl ikke super spændende. Herudover kan det anbefales at du er påpasselig med de mest centrale reglementer i forbindelse med bestillingen af billige luftskraldenøgle online, eksempelvis hvilken bytteret internet webshoppen anvender.
8Vi tilråder at tjekke om online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er en garanti for at online webshoppen accepterer de officielle regler, og at internet shoppen en gang i mellem revurderes af specialister der er indført i reglerne. Inden nogen shopper billige luftskraldenøgle hos en internet virksomhed kan man i reglen studere deres betingelser.
9Det er efterhånden særligt hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde tilbud online på billige luftskraldenøgle på diverse butikker på nettet, og derved lover flertallet af online virksomheder portofri fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre være rentabelt at sammenholde et par firmaer på nettet efter billige priser forud for at du færdiggør din shopping, så man er sikret at modtage den laveste pris.