Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Dette er især en mulighed ved de gængse byggecentre.
Der vil være forskel på priserne på billige luftrenser fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på de bedste priser, hvorimod nogle har service. Du skal forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er gør-det-selv projekter forbundet med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du med fordel købe fra en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af luftrenser.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Du bør derfor tjekke forretningens betingelser.
Flere byggemarkeder præsterer et stort udvalg, imens øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot luftrenser.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte forretninger, som kan give ubekymrethed til dig der shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra alle mulige producenter, og takket være dette kan du vælge fra et bredt udvalg af luftrenser online.
De gængse byggecentre har butikker mange steder i landet, og derved har du valget om at købe online og køre byggematerialerne selv. På grund af det er der mulighed for at undvære fragten, samt endda have varerne med det samme.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse produkter. Ergo vil du få ekstremt erfaren assistance fra mennesker med ekspertviden i lige præcis luftrenser.
En masse nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du når du køber luftrenser online på deres webshop.
Flertallet af små butikker styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du få billigere priser.

co2, elektrisk, industri, lille, lydløs, mekanisk, mini, rund, Samsung, støjsvag, 3M, Beurer, dyson, Electrolux, Hepa, Honeywell, JET, OBH Nordica, Philips, Qlima, Quigg, Record, Wilfa, Woods, Xiaomi, 12v, 220v, app, filter, hepa filter, kulfilter, køling, pollenfilter, USB, vand, vandfilter, varme, wifi, batteri, badeværelse, bil, bolig, campingvogn, hjemmet, hus, indendørs, kontor, kælder, køkken, lejlighed, pool, sommerhus, soveværelse, stikkontakt, stuen, toilet, værelse, værksted

De største byggecentre i Danmark
luftrenser harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af over 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

luftrenser jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

luftrenser silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 mennesker i forretningens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af cirka 500 kollegaer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

luftrenser bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag over 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Nogle gange kan man få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det kan man få forudsat at projektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
2Du skal aldrig nogensinde negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig med henblik på eventuelle risici. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, især ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
3Der er stribevis af artikler og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget gavnlig viden, specielt såfremt du søger på engelsk.
4Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en fagmand til noget af projektet. Hvis du vil benytte hjælp fra en ekspert kunne det godt betale sig at indhente en pris fra diverse virksomheder.
5Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. På grund af dette skal du tit se femdøgnsprognosen i de dage der er op til byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du står midt i dit krævende projekt.
6Du vil nødig mangle værktøj. Tit vil det vise sig afgørende at du har grejet klar til brug inden du påbegynder dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at tillægge de her omkostninger i dit budget.
7Det kan vise sig nyttigt at få assistance til byggeprojektet, især hvis det er store ombygninger. Større projekter gør krav på flere mennesker. Samtidig bør det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er ene om det.
8Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at lykkes med din byggeproces. Du anbefales at have en gennemarbejdet agenda, som beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk når du laver din agenda.
9Inden du opstarter arbejdet må det være rimeligt essentielt at man sikrer sig, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
10I mange tilfælde vil det være af stor betydning at lave en budgetoversigt for renoveringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive en god idé at nedfærdige alle udgifter, hvorefter man kan dokumentere mulige tilbud på dem hver især.
11Det kan vise sig aktuelt at have de nødvendige bygningsmaterialer tilgængelige forud for at du påbegynder dit arbejde. Du bør forfatte en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det som er nødvendige, og derefter eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
12Der kommer altid overraskende problematikker når det handler om større projekter, og af den grund er det betydningsfuldt at der afsættes passende plads i kalenderen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at have tid nok til det.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er yderst flot. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 ratings, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt imponerende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket jo er yderst imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

En masse e-shops foreslår nu om dage et stort udvalg af billige leveringsmodeller til luftrenser. En af de mest anvendte er lige nu afhentningssteder, og så skal du blot gå forbi efter pakken når du har lyst. Fragtformen er nemlig usædvanlig enkel, og typisk endvidere den mest betalelige fragtmulighed.

Du kunne lige så vel foretrække at bestille ordren til levering til din bolig eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig tit en anelse dyrere, men desuden særligt smertefri med luftrenser online. Den mindst kostelige leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du befinder dig nærved internet shoppens butikker, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

Antal dages levering på luftrenser er naturligvis vældig essentiel såfremt man behøver produkterne om kort tid, og derfor er det jo centralt at du studerer tidshorisonten for levering på luftrenser. Temmelig mange online butikker – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags fragt på en masse varenumre online, men som trods alt påkræver at der bestilles inden et fastslået tidspunkt, sådan at de kan nå at få dit nye produkt betjent før lagerpersonalet holder fyraften.

En hel del internet butikker byder på portofri levering på luftrenser online, men tit er det så præmissen at man aftager for et fastsat beløb. Derudover bør du beslutte sig for den mest betalelige fragtform, som gerne er at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

En hel del webshops tildeler klik-og-hent hvor man handler billig luftrenser online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Davidsen. Byggekæderne tilbyder bl.a. click-and-collect på luftrenser i følgende byer:

Nørresundby, Hjørring, Frederiksberg, Farum, Nærum, Nyborg, Hedensted, Frederiksværk, Ringsted, Hillerød, Viborg, Middelfart, Vanløse, Kokkedal, Fredericia, Holstebro, Gladsaxe, Jyllinge, Risskov, Hobro, Køge, Tårnby, Charlottenlund, Ikast, Dragør, Lystrup, Åbyhøj, Kalundborg, Rudersdal, Brønderslev, Rødovre, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Ballerup, Struer, Korsør, Tilst, Herning, Allerød, Vordingborg, Odder, Brønshøj, Aabenraa, Haderslev, Glostrup, Slagelse, Skive, Aarhus, Randers, Grenaa, Sønderborg, Herlev, Værløse, Brøndby, Vejle, Skanderborg, Esbjerg, Frederikssund, Lillerød, Roskilde, Odense, Haslev, Svendborg, Rønne, Hedehusene, Virum, Næstved, Thisted, Vallensbæk, Brabrand, Albertslund, Gentofte, Frederikshavn, Nakskov, Aalborg, Greve, Taastrup, Varde, Hørsholm, Helsingør, Stenløse, Ølstykke, Ishøj, Birkerød, Valby, Højbjerg, Kolding, Søborg, Horsens, Silkeborg, Hvidovre, Lyngby, København, og Holbæk, .

Afhentning for luftrenser er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Bornholm, Lolland, Vestsjælland), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk søger for eksempel billig luftrenser og luftrenser priser. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. luftrenser tilbud, luftrenser online og køb luftrenser, plus de kendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Silvan.

Den bedste pris på luftrenser

Det er jo efterhånden vældig enkelt for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige luftrenser online fra diverse e-forretninger, og til tak har flere internet butikker ikke kunne lade være med at trykke prisniveauet på luftrenser markant, og endda sikre fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det trods alt være lukrativt at inspicere visse internet webshops efter tilbud på luftrenser online før du shopper, således at du er garanteret at få fat i den bedste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggekæder som Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Man må trods alt ikke overse, at i tilfælde af at en internet virksomhed markedsfører billige luftrenser online på tilbud til en pris som kan ses som ufattelig billig, så bør det undertiden være et karakteristika der viser en uærlig online virksomhed. Betalinger med kort er imidlertid indbefattet af en regel, hvilket skærmer dig imod falske shops på nettet.

Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at betale pengene til luftrenser over tid. Det foreslåes normalt hos specialiserede netshops, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan og Davidsen.

Når man ser på tendenserne er det tydeligt, at mennesker ofte efterspørger fx luftrenser online og luftrenser tilbud. Derudover oplever man typisk online shoppere lede efter eksempelvis luftrenser priser, billig luftrenser og køb luftrenser.

Se nærmere på tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot forærer dig temmelig gode muligheder for at evaluere ret mange tidligere kunders bedømmelser og af den grund er det godt, at du eksaminerer e-firmaets vurderinger forud for at du bestiller billige luftrenser online.

Facebook tilbyder dig lige så vel en lang række ønskværdige muligheder for at få en idé om online forretningens popularitet. Tilmed møder vi mange internet handler som giver kunderne mulighed for at give en bedømmelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde bør udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen køber billige luftrenser online hos en netshop kunne de i virkeligheden tage stilling til netbutikkens vilkår, dog er det undertiden ikke specielt ophidsende, især på de velkendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Et andet alternativ kan derfor være at se nærmere på om internet firmaet er e-mærket medlem, fordi det burde være en sikkerhed for at internet firmaet efterkommer de danske regler, og at internet shoppen regelmæssigt undersøges af eksperter som mestrer de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du anledning til bistand, når du udsættes for dilemmaer i processen med din bestilling af luftrenser. For øvrigt tilrådes det at kunden er klar over de fundamentale vedtægter der kan have betydning for købet af luftrenser online, som for eksempel hvilken byttepolitik online webshoppen kører med.

Derfor er det tillige afgørende, at man stadig sikrer sin e-mail kvittering, således man en anden gang kan eftervise sin bestilling af luftrenser, uanset om man har købt hos Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix eller Davidsen.

Søren S gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Henrik Jensen gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Jesper gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Jørgen D gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

9 tips til køb på nettet
1Før nogen handler billige luftrenser hos en internet webshop bør man ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens handelsvilkår, men det er normalt ikke super interessant. Tilmed er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle reglementer der influerer på købet af billige luftrenser online, som fx den ombytningsrettighed internet virksomheden har.
2Den prisbilligste fragtmetode er utvivlsomt at hente varerne selv, men den mulighed stiller krav om at du er nær online forretningens tilholdssted. Den leveringsudgave er ret afgørende forudsat vi har brug for luftrenser om kort tid. Alternativt så sikrer indtil flere internet handler fri fragt, men i reglen forudsætter det at man shopper for et fastslået beløb.
3En række online webshops foreslår nu til dags alverdens billige fragtformer til luftrenser. En favorit er nu om stunder pakkeshops, hvor du selv henter dine produkter når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig særligt praktisk, samt typisk tillige den mest prisbevidste leveringsmetode.
4Vi foreslår generelt at undersøge hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, som kan være en angivelse af at online virksomheden forsvarer de gældende danske regler, udover at hjemmesiden lejlighedsvis efterses af sagkyndige som forstår de gældende bestemmelser. Forinden nogen shopper billige luftrenser på en forretning på nettet kunne man sådan set løbe igennem netshoppens forretningsaftale.
5Vi slår generelt et slag for kortbestillinger eller MobilePay. Handler med kort er omsluttet af Indsigelsesordningen, hvilket sikrer folk imod bedrageriske online virksomheder. Alternativt kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du tilstræber at betale pengene i flere bidder.
6Det er i dag super gnidningsløst for købere at vurdere prisniveauet online på billige luftrenser hos flere internet varehuse, og til tak garanterer mange online forhandlere levering uden gebyr. Det kan dog til hver en tid blive fordelagtigt at inspicere visse internet handler efter rabat og tilbud forud for at du handler, således at man er skråsikker på at indhente den mest betalelige pris.
7Trustpilot fører til forholdsvis hensigtsmæssige genveje til at tyde en hel del andre forbrugeres reflektioner og derved anbefales det, at du betragter e-firmaets omtaler forinden du handler billige luftrenser online. Facebook forærer dig endvidere aldeles habile metoder til at få indtryk af webshoppens kundefokus.
8En hel del netshops lover fragt uden betaling på luftrenser, men typisk under forudsætning af at man indkøber for en bestemt pris. Alternativt må man snuppe den billigste form for fragt, som typisk vil blive at få leveret din pakke til et udleveringssted. Fragtmetoden er jævnligt til gengæld ret bekvem. Den mest prisbevidste leveringsmetode er uden tvivl at du selv henter varerne.
9Leveringsdygtigheden er naturligvis vældig central ifald vi har brug for dine nye varer inden for kort tid, så af den grund er det sandelig på sin plads at du gransker den estimerede leveringsdato ved luftrenser. En hel del e-butikker i Danmark garanterer billig 1 dags fragt på mange af butikkens varenumre, men det er påkrævet at ordren køres igennem forinden et nøjagtigt klokkeslæt.