Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man kende byggemarkedets betingelser.
Nogle byggemarkeder udbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal overveje om det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, udover blot luftrenser til værksted.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at hente materialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Der er forskel på prisen på billige luftrenser til værksted fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på billige priser, og andre tilbyder faglig sparring. Du bør gennemtænke hvad der betyder mest for dig.
For de fleste er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring luftrenser til værksted.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder findes i nærheden af dig selv, og takket være dette har folk chancen for at bestille online og køre varerne på egen hånd. Hermed har man chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne hurtigere.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte firmaer, som kan give øget sikkerhed når man handler online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggecentre køber produkter fra mange forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af luftrenser til værksted online.

Nichewebshop

En masse specialiserede webshops er små familievirksomheder, der typisk drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du bestiller luftrenser til værksted online på deres webshop.
Diverse nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse varer. Derfor bør du få ekstra informativ vejledning fra folk som er specialister i netop luftrenser til værksted.
Forskellige specialiserede webshops styrer selv produktionen af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
luftrenser til værksted bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og omfatter i dag over 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

luftrenser til værksted jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af i nærheden af 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix satser på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

luftrenser til værksted harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 personer i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

luftrenser til værksted silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Før du påbegynder byggeriet kan det blive ubeskriveligt essentielt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
2Der kommer altid uforudsigelige problemstillinger når det handler om omfattende opgaver, og ergo vurderes det essentielt at der er afsat nok tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
3Du skal aldrig undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej beklædning såsom arbejdshjelm der hjælper dig med henblik på eventuelle skader. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
4Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, hovedsageligt ift. omfattende byggeopgaver. Nogle byggeprojekter bør udføres af flere folk. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
5Du kan spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås forudsat at ombygningen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at projektet har en positiv effekt på klimaet.
6Det er essentielt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive fordelagtigt at nedfærdige alle udgifter, og efterfølgende dokumentere udgiften ved dem én efter én.
7Muligvis kan det blive værdifuldt at have samtlige byggematerialer parat i god tid før du går til værks med projektet. Du har fordel af at lave en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alt hvad du får brug for, og bagefter efterse hver enkelt ting, således at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
8Man må for alt i verden ikke undvære grej. Jævnligt kan det være meningsfuldt at have det tilgængeligt forinden du indleder byggeprocessen. Det er derudover godt at indkalkulere de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
9For udendørs opgaver har vind og vejr en afgørende rolle. Derfor må du løbende se vejrprognosen i tiden op til arbejdets start, så du undgår at det pludselig starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er startet på det ellers velplanlagte projekt.
10Planlægning vedbliver at være nøglen til succes med projektet. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Husk at være konkret idet du laver din strategi.
11Du bør regne på hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt skal tilkøbe hjælp fra en professionel til områder af arbejdet. Når du benytter hjælp fra en professionel kan det være fornuftigt at få en pris fra en håndfuld entreprenører.
12Du finder utrolig mange hjælpeartikler og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube er kilde til enormt meget brugbar information, navnligt hvis man bruger den engelske version.
De bedst vurderede byggeshops
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er enormt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som jo er absolut godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er virkelig betryggende. Scoren er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ret så flot. Karakteren grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En stor portion internet butikker udlover til alt held et hav af forskellige billige fragttyper til luftrenser til værksted. En af de mest almindelige er nu om stunder udleveringssteder, og så afhenter du blot de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo virkelig praktisk, samt typisk desuden den billigste form for levering.

Du kunne alternativt beslutte dig for at vælge at få leveret til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Denne er desværre en kende mindre billig, men til gengæld i høj grad let gængelig ift. luftrenser til værksted online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, men det forudsætter at du lever tæt på netshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på luftrenser til værksted er jo ekstremt udslagsgivende forudsat man skal bruge varerne med det samme, og derfor er det fuldt ud væsentligt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt på luftrenser til værksted. En række online webshops – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter online, men vær vagtsom da det er påkrævet at ordren gennemføres før et fastsat tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få pakken hen til fragtfirmaet forinden medarbejderne drager hjemad.

En række online selskaber yder gebyrfri levering på luftrenser til værksted online, men ofte er det under betingelse af at man indkøber for en fastsat pris. Desuden må man tage den mest prisbevidste leveringsmanér, hvilket typisk vil være at få bragt dine varer til et afhentningssted.

En masse byggemarkedskæder yder afhentning hvor du bestiller billig luftrenser til værksted derhjemme og afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Davidsen. Byggecentrene udlover fx click-and-collect på luftrenser til værksted i disse byer:

Ballerup, Viborg, Brønderslev, Tårnby, Nørresundby, Ishøj, Brønshøj, Lystrup, Haslev, Holstebro, Hillerød, Charlottenlund, Holbæk, Roskilde, Aarhus, Søborg, Hjørring, Greve, Dragør, Fredericia, Næstved, Risskov, Nyborg, Odder, København, Esbjerg, Brøndby, Thisted, Slagelse, Kolding, Vejle, Lyngby, Korsør, Rødovre, Solrød Strand, Frederiksværk, Struer, Gentofte, Hvidovre, Randers, Svendborg, Herning, Helsingør, Åbyhøj, Skive, Glostrup, Tilst, Middelfart, Brabrand, Birkerød, Valby, Nakskov, Højbjerg, Odense, Køge, Albertslund, Hobro, Aabenraa, Gladsaxe, Vordingborg, Ølstykke, Horsens, Frederiksberg, Vallensbæk, Allerød, Farum, Varde, Hørsholm, Rudersdal, Rønne, Jyllinge, Ikast, Sønderborg, Taastrup, Ringsted, Vanløse, Haderslev, Grenaa, Kalundborg, Aalborg, Frederikshavn, Stenløse, Nærum, Hedensted, Værløse, Hedehusene, Lillerød, Kokkedal, Virum, Herlev, Silkeborg, Skanderborg, Frederikssund, og Nykøbing Falster, .

Klik-og-hent ift. luftrenser til værksted er muligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere tit leder efter for eksempel luftrenser til værksted tilbud og luftrenser til værksted priser. Foruden dette oplever man tit online shoppere lede efter bl.a. billig luftrenser til værksted, luftrenser til værksted online samt køb luftrenser til værksted, foruden de kendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Harald Nyborg.

Få den bedste pris på luftrenser til værksted

Det er efterhånden yderst ukompliceret for købere at kigge efter tilbud på billige luftrenser til værksted online på tværs af online outlets, og på grund af dette har flertallet af internet webshops fundet det uundgåeligt at mindske priserne på luftrenser til værksted betragteligt, og i øvrigt sikre gratis fragt.

Dog kan det alligevel vise sig nyttigt at kontrollere et par internet foretagender efter tilbud og udsalg på luftrenser til værksted online inden du bestiller, således at man er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Man må alligevel være omhyggelig med, at når en e-butik tilbyder billige luftrenser til værksted online på tilbud til en pris der virker besynderligt attraktiv, så kan det i nogle tilfælde være et kendetegn på en svindel online webshop. Kortbetalinger er dog omfattet af et lovbud, som garanterer køberen overfor bedrageriske netbutikker.

Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ burde du vælge en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at betale omkostningerne til luftrenser til værksted over en periode. Det fås normalt ved nichefokuserede webshops, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi ser på tendenserne er det klart, at mennesker som regel søger for eksempel luftrenser til værksted priser og luftrenser til værksted tilbud. Foruden dette ser vi tit mennesker lede efter blandt andet billig luftrenser til værksted, luftrenser til værksted online samt køb luftrenser til værksted.

Tjek tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot frembyder adskillige passelige genveje til at granske en længere række nuværende kunders vurderinger og derfor kan det være til hjælp, at du tager et kig på e-handlens kritik før du bestiller billige luftrenser til værksted online.

Facebook frembyder ligeledes visse fordelagtige muligheder for at få en idé om online forhandlerens troværdighed. Desuden ser vi faktisk netshops som tilbyder folk at publicere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ydermere bør drages fordel af til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen bestiller billige luftrenser til værksted online hos en e-shop kan de til hver en tid kigge på deres betingelser, dog er det gerne ikke specielt ophidsende, specielt ved de udbredte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Et andet forslag er at tjekke hvorvidt netbutikken er e-mærke godkendt, grundet at det burde være en tilkendegivelse af at online firmaet accepterer de danske love, og at online virksomheden løbende kontrolleres af sagkyndige som er meget fortrolige vedtægterne på området.

Desuden giver det dig mulighed for at få hjælp, såfremt du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din ordre på luftrenser til værksted. Yderligere er det smart at kunden er sat ind i de grundlæggende bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af luftrenser til værksted online, fx hvilken returneringsret e-butikken garanterer.

I den sammenhæng er det tilmed afgørende, at man til enhver tid gemmer sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne eftervise bestillingen af luftrenser til værksted, hvad end man har bestilt fra Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix eller Bygma.

Louise Andersen gav 5 stjerner

god service

Mads L gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Martin E gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Martin T gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til online indkøb
1En hel del online outlets sikrer levering uden betaling på luftrenser til værksted, men i mange tilfælde er det under betingelse af at man køber for en konkret sum. I øvrigt kan man vælge den mest letkøbte leveringsudgave, der oftest vil være at få leveret dine varer til en pakkeshop. Leveringsformen bliver mange gange derudover særdeles fleksibel. Den mest billige type af levering er unægtelig selv at hente ordren.
2Vi går generelt ind for køb med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omsluttet af en forordning, hvilket sikrer dig som køber overfor uoprigtige internet foretagender. Som alternativ kan du udnytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, såfremt du ser en fordel i at afbetale regningen over et længere tidsrum.
3En hel del netshops yder på nuværende tidspunkt en hel del forskellige billige fragtmetoder til luftrenser til værksted. Den mest anvendte er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente varerne når der er tid til det. Leveringstypen er jo ultra problemfri, og endda desuden den billigste fragtmetode.
4Vi tilråder generelt at se nærmere på om e-firmaet er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en sikkerhed for at online forretningen føjer de danske love, foruden at online forretningen regelmæssigt tilses af fagfolk der mestrer reglerne på området. Forud for at nogen shopper billige luftrenser til værksted på en online forretning bør de faktisk granske webshoppens forretningsvilkår.
5Antal dages levering er naturligvis super vital hvis du har brug for varerne om kort tid, og derfor er det virkelig essentielt at man gransker tidshorisonten for levering for luftrenser til værksted. En del e-forhandlere giver løfte om billig dag-til-dag levering på adskillige varer, men som trods alt er betinget af at transaktionen realiseres inden et angivent klokkeslæt.
6Trustpilot indebærer helt uafhængige chancer for at se nærmere på diverse tidligere kunders ratings og derved slår vi et slag for, at du iagttager online forretningens kritik forinden du handler billige luftrenser til værksted online. Facebook frembyder lige så vel sådan set gunstige metoder til at få indsigt i online forhandlerens troværdighed.
7Den billigste løsning kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, som jo kræver at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens tilholdssted. Den leveringsmodel kan vise sig at være vældig aktuel såfremt man behøver luftrenser til værksted lige om lidt. Alternativt så frembyder indtil flere internet selskaber fragtfri levering, men ofte er det under forudsætning af at man aftager for en konkret pris.
8Forinden folk køber billige luftrenser til værksted hos en webshop kunne man de facto gøre sig bekendt med indholdet af shoppens betingelser, det er dog typisk en omfattende opgave. Tilsvarende foreslåes det at køberen er påpasselig med de mest centrale vilkår i forbindelse med købet af billige luftrenser til værksted online, fx den ombytningsrettighed internet selskabet har.
9Det har vist sig at være i høj grad ukompliceret for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige luftrenser til værksted fra diverse outlets på nettet, og herved frembyder de fleste internet butikker levering uden gebyr. Det kan stadigvæk blive gavnligt at tjekke nogle e-forhandlere efter tilbud forinden du færdiggør din shopping, så man er velinformeret til at få fat i den mindst kostelige pris.