Holzmann Luftrenser LF 1100
5.579 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisniveauet på billige luftrenser til værelse alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan du med fordel vælge en webshop, hvor du tilbydes information omkring luftrenser til værelse.
Når du har brug for varerne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for fragten, så kan du overveje at hente materialerne selv. Dette er navnligt en mulighed ved de gængse byggekæder.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke må du tjekke de andre.
Nogle byggekæder sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik varetype. Du bør tænke på om det er essentielt for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare luftrenser til værelse.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør du læse webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og herigennem har de fleste chancen for at handle online og transportere materialerne personligt. Herigennem har du chancen for at undvære fragten, og tilmed få varerne straks.
De velkendte byggecentre køber produkter fra flere leverandører, og takket være dette kan du vælge fra et bredt sortiment af luftrenser til værelse online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker er eksperter i det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig får du formentlig en høj grad af kompetent service fra folk som er eksperter i netop luftrenser til værelse.
Alverdens små butikker er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online kan du muligvis få en billigere pris.
Forskellige niche netbutikker er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe luftrenser til værelse online på deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af over 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

luftrenser til værelse bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

luftrenser til værelse harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

luftrenser til værelse jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 personer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

luftrenser til værelse silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kan findes alverdens instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. Især YouTube er anvendeligt med ekstremt meget almennyttig viden, især såfremt man benytter engelske søgeord.
2Der viser sig som regel uforudsete udfordringer ved store opgaver, og altså kan det være væsentligt at man afsætter tilstrækkelig tid i tidsplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
3Du bør ikke på noget tidspunkt mangle værktøj. I mange tilfælde vil det være vigtigt at du har grejet til rådighed akkurat som du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at inkludere de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
4Du må aldrig gå på kompromis med dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj herunder fod- og hovedbeklædning som hjælp imod hændelige ulykker. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
5Ved projekter udendørs har vind og vejr en afgørende rolle. Af den årsag kan du løbende tage notits af udsigten ift. vejret i de dage der er op til arbejdets start, så det ikke uden du havde set det komme starter med at piske ned absolut lige når du vil påbegynde det ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Det kan være en god idé at indhente assistance til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det er større byggeopgaver. Omfangsrige ting gør krav på flere folk. Derudover bør det være mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
7Måske kan det blive aktuelt at have alle materialer klar forinden du går til værks med dit arbejde. Du kan med fordel udarbejde en simpel huskeliste indeholdende alt det du har brug for, og derefter gennemgå hvert enkelt punkt, således at du er tryg ved at du har husket det hele.
8Måske du burde regne på om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal hente hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af byggeprocessen. Hvis du søger hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at tage imod tilbud fra diverse leverandører.
9Det kan vise sig at være af stor betydning at udfærdige et regnskab for ombygningen, så du har et økonomisk overblik. Det kan være rationelt at kortlægge hver enkelt udgift, og så indsamle ens omkostning ved dem én efter én.
10Inden du optager byggeprojektet er det ultra essentielt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter din boligtype vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
11Planlægning vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør overveje at have en velovervejet køreplan, der dikterer hvilke opgaver der løses på hvilke dage, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær realistisk idet du nedskriver din strategi.
12I nogle tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde af at byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeriet gør en positiv forskel for klimaet.
De mest folkekære byggeshops
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er enormt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er temmelig beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % giver topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er utrolig godt arbejde. Ratingen grundlægges af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er utrolig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken slags levering er bedst?

En række internet foretagender frembyder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsformer til luftrenser til værelse. Den mest benyttede er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv henter de nyindkøbte varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er nemlig ultra ligetil, samt oftest tillige den billigste leveringsmanér.

Du burde endvidere tænke over at vælge afsending hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er desværre en lille smule mere omkostningsfuld, men tillige vældig bekvem med luftrenser til værelse online. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men det betinges af at du har bopæl nær netshoppens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på luftrenser til værelse er jo super relevant i tilfælde af at du står og skal bruge din pakke inden for få dage, så i det øjemed er det virkelig vigtigt at du kontrollerer leveringstidspunktet på luftrenser til værelse. En lang række internet forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varer online, som alligevel er regnet ud fra at ordren aflægges forinden et fast klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få ordren klar forinden logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle online varehuse tilbyder gratis fragt på luftrenser til værelse online, men i reglen er det under betingelse af at man bestiller for et bestemt beløb. Derudover må man gribe den billigste mulighed for fragt, hvilket oftest vil være at få kørt din pakke til et afhentningssted.

Flere netshops tilbyder afhentning hvor man køber billig luftrenser til værelse derhjemme men selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma. De yder fx klik-og-hent på luftrenser til værelse i disse områder:

Haslev, Næstved, Rønne, Ikast, Åbyhøj, Odense, Skanderborg, Skive, Frederiksberg, Ballerup, Stenløse, Allerød, Grenaa, Thisted, Virum, Ringsted, Solrød Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Brønderslev, Struer, Kalundborg, Aalborg, Nykøbing Falster, Varde, Nyborg, Glostrup, Rudersdal, Holstebro, Helsingør, Gentofte, Hedehusene, Odder, Herlev, Slagelse, Randers, Aabenraa, Ishøj, Lystrup, Hørsholm, Frederikshavn, Frederiksværk, Roskilde, Risskov, Vejle, Tårnby, Hjørring, Esbjerg, Rødovre, Aarhus, Viborg, Silkeborg, Hobro, Værløse, Gladsaxe, Hedensted, Sønderborg, Brøndby, Korsør, Jyllinge, Tilst, Frederikssund, Hvidovre, Nørresundby, Greve, Kolding, Fredericia, Nakskov, Dragør, Brabrand, Vordingborg, Søborg, Køge, Birkerød, Holbæk, Ølstykke, Valby, Svendborg, Lyngby, Nærum, Lillerød, Haderslev, Kokkedal, Horsens, Farum, Hillerød, Vanløse, Middelfart, Albertslund, Højbjerg, Herning, København, Taastrup, og Vallensbæk, .

Klik-og-hent ift. luftrenser til værelse er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Midtjylland).

Ved indkig i data står det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter blandt andet luftrenser til værelse tilbud og luftrenser til værelse priser. Derudover oplever man jævnligt online shoppere lede efter bl.a. køb luftrenser til værelse, luftrenser til værelse online og billig luftrenser til værelse, plus de gængse byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Bygma.

Bedste tilbud på luftrenser til værelse

Det er efterhånden meget problemfrit for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige luftrenser til værelse online fra flere internet foretagender, og herved har en hel del internet varehuse fundet det nødvendigt at presse prisen på luftrenser til værelse helt i bund, og ovenikøbet frembyde billig fragt.

Det kan dog stadigvæk være udbytterigt at analysere en række outlets på nettet efter tilbud og rabatter på luftrenser til værelse online før du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at antage den laveste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Stark, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen og 10-4.

Man bør trods alt være obs på, at i tilfælde af at en online webshop annoncerer billige luftrenser til værelse online til salg for en pris som er himmelråbende favorabel, så burde det tit være et fingerpeg om en fup internet virksomhed. Kortbetalinger er i hvert fald en del af en regel, der passer på folk imod uærlige e-forhandlere.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du anvende en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du hellere vil honorere betalingen af luftrenser til værelse i flere bidder. Det foreslåes normalt hos nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis luftrenser til værelse online og billig luftrenser til værelse. Foruden dette oplever man tit internet shoppere søge efter blandt andet luftrenser til værelse priser, luftrenser til værelse tilbud og køb luftrenser til værelse.

Udforsk eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot frembringer forholdsvis stabile løsninger til at kigge på en længere række andre køberes meninger og herved slår vi et slag for, at du eksaminerer online firmaets bedømmelser forud for at du shopper billige luftrenser til værelse online.

Facebook bringer dig desuden relativt fantastiske chancer for at få kendskab til e-forretningens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk online webshops som tilbyder kunderne at tilkendegive en bedømmelse af deres køb, som ligeledes må tages i brug til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk køber billige luftrenser til værelse online i en butik kan de de facto have øje for e-shoppens forretningsaftale, dog er det tit et omfattende projekt, især hos de gængse byggekæder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Alternativet kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, som typisk er en sikkerhed for at netbutikken efterfølger de gældende danske regler, udover at netshoppen fra tid til anden efterses af jurister der er indført i reglementet på området.

Desuden får du chance for at få bistand, hvis du forvoldes problemstillinger med dit indkøb af luftrenser til værelse. Tilsvarende kan det anbefales at køberen er vidende om de primære retningslinjer der gælder for købet af luftrenser til værelse online, som fx den ombytningspolitik e-forretningen garanterer.

I den sammenhæng er det ligeledes afgørende, at man stadig bibeholder ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af luftrenser til værelse, uanset om man køber hos Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen eller Stark.

Helle Andersen gav 5 stjerner

Har handlet der før

Helle U gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Hanne gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Anna gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

9 tips til når du køber online
1Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omsluttet af et reglement, der passer på os overfor bedrageriske forhandlere på nettet. Alternativt burde du udnytte en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afdrage prisen over en længere periode.
2Generelt slår vi et slag for at se nærmere på om online webshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det er en erklæring om at e-butikken efterlever de danske regler, udover at internet firmaet jævnligt undersøges af fagfolk som kender til lovene på området. Før folk shopper billige luftrenser til værelse i en online webshop kunne de egentlig tyde netshoppens forretningsvilkår.
3Før nogen handler billige luftrenser til værelse hos en webbutik bør man til hver en tid gennemløbe netbutikkens regler, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde. Tilmed foreslår vi at man er på vagt for de mest aktuelle reglementer der har betydning for shopping af billige luftrenser til værelse online, som for eksempel den byttepolitik e-forretningen anvender.
4Den billigste leveringsmodel er uden tvivl selv at hente ordren, som dog er betinget af at du har bopæl tæt på internet selskabets arbejdslager. Den løsning til levering er naturligvis ualmindeligt central forudsat vi behøver luftrenser til værelse straks. Alternativt så sikrer indtil flere e-handler i Danmark portofri levering, men for det meste er det så nødvendigt at du aftager for et konkret beløb.
5Nogle få butikker på nettet lover fragt uden omkostninger på luftrenser til værelse, men typisk stiller det krav om at man bestiller for et præcist beløb. Desuden burde man vælge den prisbilligste leveringsversion, som tit er at få leveret din pakke til et afhentningssted. Fragttypen er tit ligeledes i høj grad uproblematisk. Den mest billige fragtmetode er unægtelig at hente produkterne selv.
6Trustpilot giver dig egentlig stabile chancer for at se nærmere på mange nuværende køberes oplevelser og derved rekommanderer vi, at du eksaminerer e-shoppens vurderinger forud for at du handler billige luftrenser til værelse online. Facebook frembyder for øvrigt temmelig sikre genveje til at få indsigt i internet webshoppens pålidelighed.
7Antal dages levering er yderst udslagsgivende ifald vi mangler pakken om kort tid, så herved er det rigtig essentielt at vi efterser leveringstiden ved luftrenser til værelse. En lang række online shops udlover billig levering på næstkommende hverdag på flere varer, men vær påpasselig da det er påkrævet at handlen laves inden et aftalt klokkeslæt.
8En del internet butikker tildeler i dag mange forskellige billige fragtformer til luftrenser til værelse. En af de mest almindelige er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de købte varer når der er mulighed for det. Fragttypen er altså vældig ukompliceret, samt mange gange endda den mest letkøbte fragtform.
9Det er jo ret let for enhver at sammenholde priser online på billige luftrenser til værelse i blandt diverse netshops, og med det motiv præsterer de fleste netshops billig fragt. Derfor kan det stadigvæk være lønsomt at prøve indtil flere netbutikker efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, sådan at man er skråsikker på at opnå den mindst kostelige pris.