Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super vigtigt at se, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til finde et andet.
Når du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Dette er specielt et alternativ i de gængse byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man kende butikkens handelsbetingelser.
Der kan være forskel på priserne på billige luftrenser til stuen fra webshop til webshop. Nogle giver gode priser, imens andre vil have service. Du må overveje hvad du helst vil have.
For nogle er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra en webshop, hvor du kan få information omkring luftrenser til stuen.
Flere byggekæder har et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare luftrenser til stuen.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker nær dig, og i kraft af det har kunderne chancen for at handle online og fragte produkterne på egen hånd. På grund af det kan du vælge at blive fri for fragtomkostningen, samt sågar skaffe varerne med det samme.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede firmaer, som medvirker til øget tryghed når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggecentre køber varer fra talrige nichebutikker, og hermed kan du shoppe fra et bredt sortiment af luftrenser til stuen online.

Nichewebshop

Mange niche netbutikker er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du køber luftrenser til stuen online på deres hjemmeside.
Mange nicheforhandlere styrer selv produktionen af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved køb direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få billigere priser.
Størsteparten af nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for deres online produktudvalg, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Således forventes det at du får endnu mere brugbar vejledning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis luftrenser til stuen.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

luftrenser til stuen silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag cirka 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

luftrenser til stuen bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af over 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

luftrenser til stuen jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og lønner i dag i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

luftrenser til stuen harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man indhente offentlig støtte til byggerier. Det får man i tilfælde hvor byggeriet er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at projektet har en positiv betydning for naturen.
2Ved opgaver udenfor har vejrsituationen stor betydning. Således kan du jævnligt lægge mærke til femdøgnsprognosen i dagene før arbejdets start, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
3Måske kan det blive essentielt at have samtlige materialer til disposition på forhånd inden du går til værks med byggeprocessen. Du bør lave en simpel note som indeholder alle de ting som er nødvendige, og derefter tjekke hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at du ikke har glemt noget.
4Du bør aldrig gå ned på værktøj. Jævnligt kan det vise sig vigtigt at have værktøjet ved hånden før du går løs med byggeriet. Det er desuden godt at indkalkulere de her udgiftsposter i dit økonomiske overblik.
5Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed såfremt det er større arbejdsopgaver. Krævende ombygninger stiller krav om flere mennesker. Dertil vil det vise sig hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
6Der viser sig jævnligt pludselige hovedpiner når det gælder store byggeprojekter, og herved viser det sig vigtigt at der er afsat rigeligt med tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du kan tænke over hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere bør sikre dig assistance fra en fagperson til noget af det. Ifald du søger hjælp fra en professionel anbefales det at modtage en pris fra diverse firmaer.
8Før du indleder arbejdet kan det vise sig temmelig meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
9Godt forarbejde er nøglen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du må have en klar tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter din tidsplan.
10Ofte vil det være af stor betydning at have et budget for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det er rationelt at notere samtlige omkostninger, og dernæst undersøge eventuelle tilbud på hver eneste af dem.
11Der findes ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på internettet som kan give dig inspiration. Specielt YouTube tilbyder dig ekstremt meget almennyttig information, ikke mindst når man skriver søgeordene på engelsk.
12Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit velbefindende, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikring med henblik på mulige risici. Det er klogt at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især hvis du ikke har assistance fra en professionel.
Danskernes favorit byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er absolut betryggende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og blot 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som jo er yderst godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er temmelig godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket jo er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig imponerende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % giver maksimum point, og bare 9 % giver den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En lang række e-butikker yder efterhånden diverse billige leveringsløsninger til luftrenser til stuen. En af de mest almindelige er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Løsningen er altså super nem, samt ofte også den billigste metode til levering.

Du burde omvendt planlægge at bestille varerne til levering til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig i mange tilfælde lidt mere bekostelig, men endda temmelig simpel ift. luftrenser til stuen online. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, hvilket dog forudsætter at du opholder dig nærved e-firmaets byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på luftrenser til stuen er jo rigtig betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge dine nye produkter øjeblikkeligt, og herved er det fuldkommen afgørende at du kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved luftrenser til stuen. Temmelig mange online forhandlere – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller garanti om billig 1 dags fragt på utallige produkter online, som alligevel beroer på at transaktionen realiseres tidligere end et aftalt klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produkterne skippet afsted forud for at medarbejderne har fri.

Nogle webbutikker tilbyder levering uden betaling på luftrenser til stuen online, men undertiden afkræver det at man shopper for en fastsat sum. Som alternativ kan man gribe den mest prisbevidste leveringsmodel, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at køre ordren til en pakkeshop.

En hel del byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig luftrenser til stuen online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår fx click-and-collect på luftrenser til stuen i følgende byer:

Odense, Nykøbing Falster, Værløse, Frederiksværk, Haslev, Næstved, Brønderslev, Brøndby, Esbjerg, Roskilde, Stenløse, Albertslund, Lillerød, Herning, Hvidovre, Ølstykke, Korsør, Farum, Rødovre, Fredericia, Dragør, Vordingborg, Brabrand, Viborg, Haderslev, Aabenraa, Søborg, Virum, Helsingør, Svendborg, Gentofte, Skanderborg, Aarhus, Thisted, Greve, Åbyhøj, Slagelse, Hedensted, Lystrup, Sønderborg, Allerød, Tårnby, Jyllinge, Struer, Nakskov, Vejle, Glostrup, Kalundborg, Nørresundby, Køge, Vanløse, Frederiksberg, Kolding, Risskov, Frederikssund, Varde, Silkeborg, Charlottenlund, Odder, Lyngby, Holstebro, Skive, Ikast, Hedehusene, Hobro, Nærum, Randers, Ringsted, København, Aalborg, Vallensbæk, Højbjerg, Hjørring, Holbæk, Frederikshavn, Horsens, Hørsholm, Brønshøj, Gladsaxe, Ballerup, Herlev, Birkerød, Grenaa, Ishøj, Rønne, Kokkedal, Tilst, Middelfart, Solrød Strand, Nyborg, Taastrup, Valby, Rudersdal, og Hillerød, .

Click-and-collect for luftrenser til stuen er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Bornholm, Amager, Falster, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Ved indkig i data er det tydeligt, at folk tit kigger efter eksempelvis luftrenser til stuen online og luftrenser til stuen tilbud. Man ser derudover tit folk søge bl.a. luftrenser til stuen priser, billig luftrenser til stuen samt køb luftrenser til stuen, foruden de store byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus og Davidsen.

Priser på luftrenser til stuen

Det er jo efterhånden særligt enkelt for folk at analysere priser på billige luftrenser til stuen online på forskellige butikker på nettet, og med det motiv har massevis af internet foretagender været nødt til at stampe priserne på luftrenser til stuen betydeligt, og ovenikøbet tilbyde portofri fragt.

Det kan ikke desto mindre blive smart at eftergå nogle forskellige internet selskaber efter rabatter og tilbud på luftrenser til stuen online forud for at du shopper, så man ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Du bør trods alt være obs på, at når en online butik sælger billige luftrenser til stuen online for en pris der virker enormt gunstig, så kan det ofte være et bevis på en fup internet forhandler. Køb med betalingskort er på den anden side inkluderet i en bestemmelse, som begunstiger folk overfor falske firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du benytte en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du ønsker at finansiere omkostningerne til luftrenser til stuen over en periode. Dette tilbydes typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de store byggekæder som for eksempel Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg og 10-4.

Ved indkig i tendenserne står det tydeligt, at internet shoppere tit søger bl.a. luftrenser til stuen tilbud og luftrenser til stuen online. Foruden dette oplever man som regel netshoppere søge efter for eksempel luftrenser til stuen priser, køb luftrenser til stuen samt billig luftrenser til stuen.

Tjek tidligere brugeres anbefalinger

Trustpilot bringer dig faktisk passelige chancer for at finde ud af en hel del aktuelle køberes betragtninger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du efterforsker e-handlens ratings før du bestiller billige luftrenser til stuen online.

Facebook giver dig lignende en del udmærkede løsninger til at få indtryk af e-butikkens pålidelighed. Desuden ser vi en del e-shops hvor kunder kan levere en bedømmelse af deres køb, som desuden bør anvendes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige luftrenser til stuen online i en e-shop behøver de for at være på den sikre side gennemgå e-shoppens betingelser, det er dog undertiden et tidskrævende projekt, særligt hos de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark og Harald Nyborg.

Et andet forslag kunne være at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det burde være et tegn på at online virksomheden adlyder de officielle danske regler, tillige med at internet webshoppen rutinemæssigt gennemses af fagmænd som har megen viden om de gældende regler.

Derudover tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, når du oplever problemer ved dit indkøb af luftrenser til stuen. Ligeså foreslåes det at kunden er obs på de mest vedkommende reglementer der spiller ind i forbindelse med købet af luftrenser til stuen online, til eksempel hvilken byttepolitik webshoppen anvender.

I relation til det er det også relevant, at man altid bibeholder sin købsbekræftelse, så man i fremtiden kan bekræfte bestillingen af luftrenser til stuen, uagtet om man har købt fra Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 eller Silvan.

Tina Poulsen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Jørgen O gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Camilla Christensen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Jesper gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til internetshopping
1Nogle enkelte netshops tilbyder gebyrfri levering på luftrenser til stuen, men i mange tilfælde kun når man shopper for en bestemt pris. Som alternativ skulle du foretrække den mest billige leveringsudgave, der i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver gennemsnitligt også yderst let gængelig. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.
2Masser af outlets på nettet foreslår på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til luftrenser til stuen. En af de mest populære er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer når det passer dig. Fragtmetoden er jo vældig nem, samt mange gange derudover den billigste type af levering.
3Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af et regulativ, som sikrer dig som kunde imod bedrageriske internet foretagender. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en løsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at godtgøre pengene over flere uger.
4Den prisbilligste løsning vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men den løsning afhænger af at du opholder dig tæt på internet virksomhedens adresse. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være vældig essentiel i tilfælde af at vi behøver luftrenser til stuen lige om lidt. Alternativt så tilbyder flere outlets på nettet levering uden omkostninger, men tit er det forudsat at man shopper for en konkret pris.
5Leveringshastigheden er naturligvis ultra væsentlig forudsat vi behøver produkterne inden for kort tid, så af den grund er det virkelig relevant at vi ser det forventede leveringstidspunkt ved luftrenser til stuen. En stor portion shops på nettet tilbyder billig 1 hverdags levering på utallige produkter, men vær obs på at det er forudsat at ordren lægges før et konkret klokkeslæt.
6Trustpilot forærer dig de facto fine chancer for at bese adskillige nuværende brugeres oplevelser og herved er det prisværdigt, at du tolker netshoppens ratings før du bestiller billige luftrenser til stuen online. Facebook medfører for øvrigt regulære pæne muligheder for at få indsigt i internet firmaets popularitet.
7Det er særdeles smertefrit for internetbrugere at vurdere prisniveauet online på billige luftrenser til stuen på flere online webshops, og af den grund yder utallige internet foretagender fragtfri levering. Men det kan trods alt blive nyttigt at se nærmere på forskellige internet handler efter rabat og tilbud før du køber, således at man er tryg ved at indhente den laveste pris.
8Generelt anbefaler vi at undersøge hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, som bør være en garanti for at e-firmaet forsvarer de opstillede regler, foruden at online shoppen tit kontrolleres af specialister som forstår de gældende love. Før nogen bestiller billige luftrenser til stuen hos en internet handler burde man helt sikkert bese deres vilkår.
9Inden nogen shopper billige luftrenser til stuen i en e-butik behøver de uden tvivl tyde e-shoppens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. For øvrigt kan det være til hjælp at du er obs på de primære vedtægter der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige luftrenser til stuen online, eksempelvis hvilken byttepolitik e-forhandleren har.