Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du finde et andet.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt produktsortiment, imens andre fokuserer på en bestemt varetype. Du skal reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, foruden bare luftrenser til stikkontakt.
Du bør vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor læse netbutikkens regler.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige luftrenser til stikkontakt fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på gode tilbud, og nogle satser på kompetent rådgivning. Du bør reflektere over hvad der for dig betyder mest.
For mange er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde tips og tricks til valg af luftrenser til stikkontakt.
Ifald du står og skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente varerne på egen hånd. Dette er især muligt i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder forhandler varer fra talrige specialbutikker, og pga. det kan du vælge fra et stort udvalg af luftrenser til stikkontakt online.
De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, som bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette kan du se som positivt.
De gængse byggekæder er tilgængelige nær dig, og som følge af det har man chancen for at købe online og fragte materialerne selv. Af den grund er der mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt endda få varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggemarkeder. Når du køber direkte på nicheforretningerne online kan du få lavere priser.
En masse webshops i små nicher har en dybdegående viden om deres online produktkategori, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette vil du modtage mere gavnlig hjælp fra nogle som er specialister i lige præcis luftrenser til stikkontakt.
Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre virksomheder, som typisk har danske ejere, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du idet du bestiller luftrenser til stikkontakt online på deres hjemmeside.
De største byggecentre i Danmark

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af ca. 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

luftrenser til stikkontakt bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

luftrenser til stikkontakt silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i forretningens 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

luftrenser til stikkontakt harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

luftrenser til stikkontakt jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 ansatte i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Inden du igangsætter byggeprocessen kan det være meget fornuftigt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være fastsatte regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Muligvis vil det vise sig værdifuldt at have samtlige materialer klar til brug inden du iværksætter byggeriet. Du kan med fordel nedskrive en simpel liste indeholdende alt hvad du skal bruge, og derefter granske punkterne, med øje for at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
3Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed såfremt det er vigtige byggerier. Omfattende byggeprojekter stiller krav om mere end en person. Dertil må det være bedre og mere minderigt når man er flere om opgaven.
4Der præsenterer sig næsten altid uventede problemer ved større byggeprojekter, og altså vil det være meningsfuldt at der afsættes betragtelig tid i arbejdsplanen, med formålet om at man kan være sikker på at nå i mål.
5Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. Således skal du løbende holde øje med vejrforudsigelserne i dagene før byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er startet på dit vigtige projekt.
6Det er muligt at spørge om offentlig støtte til renoveringer. Det gives i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af støtte kræver dermed at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
7Man bør ikke undvære værktøj. Tit kan det vise sig af stor betydning at have det klar når du går løs med dit byggeprojekt. Det er desuden vigtigt at påregne disse udgiftsposter i byggeriets regnskab.
8Du bør tage til overvejelse hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere burde købe hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Hvis du skal have hjælp fra en fagmand kan du spare penge ved at at modtage tilbud fra en håndfuld entreprenører.
9Godt forarbejde er kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en effektiv køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil løse hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din dagsorden.
10Der er en verden af hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube bringer dig en masse konstruktiv viden, i særlig grad såfremt du benytter engelske søgeord.
11Det er vigtigt at lave et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være sundt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og så kortlægge ens udgift ved dem slavisk.
12Du skal på ingen måde se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj som sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor potentielle skader. Det er klogt at du har styr på sikkerheden i arbejdet, især når du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er yderst godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En række online shops frembyder i dag diverse billige leveringsformer til luftrenser til stikkontakt. Førstevalget hos mange er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Den er nemlig yderst praktisk, samt typisk også den mindst kostelige fragtform.

Du kan også afveje for og imod at bestille pakken til levering hjem til dig eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig desværre en lille smule mindre billig, men ydermere usædvanlig ukompliceret ved køb af luftrenser til stikkontakt online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv, hvilket er betinget af at du lever i kort afstand af online forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på luftrenser til stikkontakt er ekstremt essentiel om du har brug for dine nye varer straks, og i det øjemed er det rigtig afgørende at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på luftrenser til stikkontakt. Adskillige e-forhandlere – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer online, men som trods alt antager at handlen gemmenføres inden et bestemt klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få varerne ordnet før de pakkeansatte får fri.

Visse netbutikker præsterer gebyrfri levering på luftrenser til stikkontakt online, men tit er det så præmissen at der erhverves for et fastsat beløb. Derudover kunne man gribe den mest betalelige fragtmulighed, som mange gange vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig luftrenser til stikkontakt online og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og 10-4. Byggemarkederne tildeler blandt andet afhentning af luftrenser til stikkontakt i følgende områder:

Taastrup, Vanløse, Højbjerg, Sønderborg, Hillerød, Grenaa, Hedehusene, Slagelse, Svendborg, Silkeborg, Jyllinge, Glostrup, Kolding, Åbyhøj, Odder, Hvidovre, Viborg, Charlottenlund, Ishøj, Rønne, Næstved, Rudersdal, Lyngby, Nykøbing Falster, Varde, Greve, Lystrup, Herning, Solrød Strand, Odense, Ølstykke, Esbjerg, Holstebro, Skive, Vallensbæk, Skanderborg, Valby, Hørsholm, Farum, Gladsaxe, Vejle, Frederiksværk, Struer, Lillerød, Helsingør, Haslev, Nyborg, Frederikssund, Brøndby, Frederiksberg, Hedensted, Risskov, Værløse, Rødovre, Holbæk, Korsør, Kokkedal, Virum, Haderslev, Tårnby, Brønshøj, Ballerup, Albertslund, København, Aabenraa, Vordingborg, Brønderslev, Kalundborg, Allerød, Tilst, Søborg, Birkerød, Middelfart, Randers, Thisted, Hjørring, Fredericia, Hobro, Aalborg, Horsens, Stenløse, Frederikshavn, Nærum, Herlev, Nørresundby, Køge, Dragør, Ringsted, Aarhus, Brabrand, Nakskov, Gentofte, Roskilde, og Ikast, .

Click-and-collect for luftrenser til stikkontakt er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland).

Når man ser på data er det tydeligt, at netshoppere som regel søger eksempelvis køb luftrenser til stikkontakt og billig luftrenser til stikkontakt. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere lede efter eksempelvis luftrenser til stikkontakt priser, luftrenser til stikkontakt tilbud og luftrenser til stikkontakt online, plus de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Bedste tilbud på luftrenser til stikkontakt

Det er efterhånden vældig problemfrit for forbrugerne at prissammenligne på billige luftrenser til stikkontakt online hos forskellige netshops, og derved har en hel del forhandlere på nettet været nødt til at nedskære salgspriserne på luftrenser til stikkontakt voldsomt, og ovenikøbet byde på levering uden beregning.

Det kan stadigvæk være tiden værd at sammenligne flere e-forhandlere efter tilbud og udsalg på luftrenser til stikkontakt online forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den laveste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

Du skal bare være klar over, at når en netbutik afsætter billige luftrenser til stikkontakt online til salg for en pris der er usædvanlig attraktiv, så er det tit være et symbol på en fup butik. Shopping med kort er trods alt inkluderet i en lovbestemmelse, hvilket redder en overfor falske internet selskaber.

Vi tilråder køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du hellere vil honorere omkostningerne til luftrenser til stikkontakt over flere uger. Det fås som regel i specialiserede netshops, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Davidsen.

Når man kigger i data fremstår det tydeligt, at mennesker typisk leder efter bl.a. luftrenser til stikkontakt online og luftrenser til stikkontakt priser. Derudover oplever man typisk folk søge efter bl.a. køb luftrenser til stikkontakt, luftrenser til stikkontakt tilbud og billig luftrenser til stikkontakt.

Læs andre menneskers synspunkter

Trustpilot genererer relativt habile chancer for at se nærmere på adskillige andre konsumenters tanker og derfor er det godt, at du gennemgår online butikkens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige luftrenser til stikkontakt online.

Facebook fører til på samme måde super passende muligheder for at få et kig ind i e-shoppens troværdighed. Foruden det møder vi faktisk e-firmaer som tilbyder kunderne at ytre en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes kan drages fordel af til at afveje kundernes tilfredshed.

Før nogen bestiller billige luftrenser til stikkontakt online i en internet butik bør de i reglen skimme e-butikkens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig interessant, især hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Alternativet kunne derfor være at kontrollere om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, da det almindeligvis er et kendetegn for at e-firmaet forstår de officielle danske regler, tillige med at online butikken nu og da revideres af fagmænd der behersker reglementet på området.

Dette er en god anledning til assistance, for så vidt du bliver udsat for besvær i processen med dit køb af luftrenser til stikkontakt. Ligeledes er det at foretrække at kunden er påpasselig med de primære regler der kan have betydning for bestillingen af luftrenser til stikkontakt online, som for eksempel hvilken byttepolitik netshoppen har.

Derfor er det samtidig essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin ordrekvittering, så man når som helst vil kunne bekræfte sit køb af luftrenser til stikkontakt, uagtet om man handler ved Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Davidsen.

Anne Olsen gav 5 stjerner

Fremragende!

Henrik Madsen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Lars Knudsen gav 5 stjerner

Alt ok

Jørgen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til køb på nettet
1Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er indbefattet af en regel, hvilket forsvarer os imod falske e-forhandlere. Som en anden løsning burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du ser en fordel i at dække regningen over et længere tidsrum.
2Indtil flere internet butikker byder på fragtfri levering på luftrenser til stikkontakt, men for det meste er det kun gældende hvis man bestiller for en fastsat pris. Derudover kunne man udvælge den prisbilligste fragttype, som oftest er at få kørt varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig typisk lige så vel ret så overkommelig. Den mest letkøbte leveringsmulighed vil dog altid være at hente produkterne selv.
3Det er i dag meget praktisk for forbrugerne at lave prissammenligning online på billige luftrenser til stikkontakt i blandt forskellige firmaer på nettet, og på grund af dette præsterer flertallet af online forhandlere fragtfri levering. Men det kan alligevel blive profitabelt at efterse nogle forskellige forretninger på nettet efter billige priser inden du bestiller, så man er skudsikker på at antage den mindst kostelige pris.
4Forud for at folk bestiller billige luftrenser til stikkontakt hos en forhandler på nettet kunne man i princippet overveje e-butikkens forretningsvilkår, dog er det normalt en tidskrævende opgave. Ligeledes er det en hjælp at køberen er obs på de mest relevante retningslinjer der influerer på shopping af billige luftrenser til stikkontakt online, som eksempelvis den returneringsret online webshoppen kører med.
5Trustpilot medfører fuldt ud fremragende chancer for at læse mange eksisterende forbrugeres reflektioner og derved er det prisværdigt, at du kigger nærmere på online webshoppens vurderinger før du shopper billige luftrenser til stikkontakt online. Facebook fremskaffer ydermere ganske uafhængige løsninger til at få en idé om e-forretningens kundefokus.
6Den mest betalelige løsning er uden tvivl at du selv henter ordren, hvilket beroer på at du opholder dig nærved netshoppens lager. Den løsning til levering er ekstremt afgørende i tilfælde af at vi absolut skal bruge luftrenser til stikkontakt inden for kort tid. Alternativt så yder enkelte online firmaer levering uden omkostninger, men typisk er det så nødvendigt at du bestiller for en fastsat sum.
7En stor portion internet shops udlover heldigvis mange forskellige billige leveringsmetoder til luftrenser til stikkontakt. En af favoritterne er for nærværende afhentningssteder, og så kan du bare gå forbi efter de nyindkøbte produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo usædvanlig let gængelig, og tit tilmed den billigste mulighed for fragt.
8Leveringsdygtigheden er jo virkelig væsentlig forudsat man absolut skal bruge varen inden for kort tid, så derfor er det helt relevant at man kontrollerer den forventede leveringsdato for luftrenser til stikkontakt. En stor portion internet varehuse frembyder billig 1 hverdags levering på massevis af produkter, men vær obs på at det forudsætter at handlen gemmenføres forud for et fastslået tidspunkt.
9Vi går generelt ind for at se hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, grundet at det er en tilkendegivelse af at e-shoppen adlyder de danske love, tillige med at online butikken tit besigtiges af fagmænd som er indført i retningslinjerne. Før folk handler billige luftrenser til stikkontakt hos en e-butik bør de for at være sikker få overblik over netshoppens regler.