Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Det er i særdeleshed et alternativ hos de velkendte byggekæder.
Det er helt klart super vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Der er ikke lighed i priserne på billige luftrenser til soveværelse fra byggecenter til byggecenter. Enkelte satser på billige priser, hvorimod andre vil have en høj grad af service. Du må vide hvad du helst vil have.
Nogle byggecentre sælger et enormt udvalg af produkter, hvorimod andre fokuserer på en specifik type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, foruden bare luftrenser til soveværelse.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returnering. Af den grund bør du tjekke forretningens betingelser.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. På grund af det kan du bestille ved en online byggeshop, som giver information omkring luftrenser til soveværelse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder samler varer fra mange producenter, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort udvalg af luftrenser til soveværelse online.
De gængse byggekæder har butikker nær dig, og dermed har kunderne tilbuddet om at handle online og transportere produkterne på egen hånd. Som følge af det har man mulighed for at undvære fragtgebyret, og tilmed få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops styrer selv produktionen af de varer der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du billigere priser.
Alverdens niche webshops har ekstremt meget forstand på deres online produktsortiment, da de ikke sælger andre produkter. Derigennem bør du få ekstremt erfaren rådgivning fra nogle som er eksperter i netop luftrenser til soveværelse.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre firmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du handler luftrenser til soveværelse online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
luftrenser til soveværelse jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af over 2.300 personer i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

luftrenser til soveværelse silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

luftrenser til soveværelse harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af over 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

luftrenser til soveværelse bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Forud for at du optager byggeriet må det være usandsynligt betydningsfuldt at være sikker på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Der kommer ofte uforudsete bump på vejen når det handler om avancerede opgaver, og af den grund vil det være meningsfuldt at der afsættes god plads i planen, med formålet om at man føler sig sikker på at nå i mål til tiden.
3For byggeprojekter udenfor har vind og vejr meget at sige. Af den grund kan du ofte se udsigten ift. vejret i perioden for projektets start, så det ikke uventet starter med at vælte ned nøjagtig som du arbejder hårdt på det svære byggeprojekt.
4Du må aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej påklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som skåner dig med henblik på potentielle risici. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
5Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forinden du tager fat på eksekveringen. Du kunne med fordel forfatte en overskuelig indkøbsseddel med de materialer der bliver brug for, og som det næste gennemgå hver eneste ting, således at du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
6Du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet når renoveringen bidrager positivt til miljøet. Af få tilbud om et bidrag beroer altså på at ombygningen har betydning for planeten.
7Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør anskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Forudsat at du anskaffer hjælp fra en fagperson vil det oftest være en god idé at notere forslag fra diverse leverandører.
8Det kan være nyttigt at indhente hjælp til byggeprojektet, navnlig når der er tale om store projekter. Krævende projekter bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover vil det være mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
9Du bør aldrig undvære udstyr. Tit vil det være vigtigt at du har udstyret tilgængeligt akkurat som du indleder byggeprocessen. Det er desuden afgørende at medtage disse udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
10Forberedelse vil altid være nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at lave en struktureret dagsorden, der viser hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder planen.
11Du finder endeløse guides og videoer online som kan vejlede dig. I særlig grad YouTube kan hjælpe med vældig meget nyttig information, specielt forudsat at du kigger i hele verden.
12Typisk vil det være betydningsfuldt at have lavet et budget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan blive en fordel at nedskrive hver eneste udgiftspost, og så nedfælde billige priser på dem alle sammen.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er kolossalt flot. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt betryggende. Evalueringen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er absolut overlegent. Vurderingen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

En række online outlets foreslår nu om dage alverdens billige leveringsmetoder til luftrenser til soveværelse. En af de mest benyttede er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er jo temmelig ukompliceret, og mange gange også den mest betalelige leveringsudgave.

Du kan ligeledes planlægge at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Denne viser sig af og til et hak mere pebret, men ydermere ekstremt nem ved køb af luftrenser til soveværelse online. Den mest prisbevidste form for fragt vil dog altid være at hente varerne selv, hvilket dog kræver at du er nær webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på luftrenser til soveværelse kan være ultra afgørende i tilfælde af at man behøver produktet omgående, og derfor er det naturligvis på sin plads at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt for luftrenser til soveværelse. Adskillige internet webshops – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig 1 hverdags levering på de fleste varenumre online, men som trods alt er regnet ud fra at ordren indsendes forud for et angivent tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne afsted inden de lageransatte får fri.

Nogle få internet virksomheder frembyder fragt uden gebyr på luftrenser til soveværelse online, men typisk er det under betingelse af at man køber for et fastslået beløb. Som alternativ skal du beslutte sig for den prisbilligste form for fragt, som gerne er at få dem til at bringe din pakke til en pakkeshop.

De fleste byggemarkedskæder foreslår afhentning hvor du handler billig luftrenser til soveværelse online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på luftrenser til soveværelse i følgende byer:

Lystrup, Herning, Værløse, Køge, Vallensbæk, Valby, Hedensted, Kolding, Ishøj, Hørsholm, Gentofte, Struer, Varde, Nørresundby, Hobro, Stenløse, Slagelse, Farum, Gladsaxe, Grenaa, Haderslev, Taastrup, Hedehusene, Vordingborg, Allerød, Holstebro, Roskilde, Frederikssund, Nærum, Birkerød, Hillerød, Rudersdal, Åbyhøj, Viborg, Brønshøj, Dragør, Herlev, Holbæk, Brøndby, Kalundborg, Søborg, Rønne, Lillerød, Brabrand, Charlottenlund, Næstved, Fredericia, Brønderslev, Middelfart, Glostrup, Hjørring, Skive, Helsingør, Silkeborg, Tilst, Nykøbing Falster, Jyllinge, Frederiksværk, Haslev, Tårnby, Odense, Nyborg, Aarhus, Vanløse, Randers, Ikast, Ølstykke, Solrød Strand, Korsør, Esbjerg, Frederiksberg, Ringsted, København, Risskov, Sønderborg, Aalborg, Svendborg, Horsens, Hvidovre, Ballerup, Thisted, Nakskov, Odder, Skanderborg, Kokkedal, Virum, Greve, Frederikshavn, Rødovre, Vejle, Højbjerg, Aabenraa, Lyngby, og Albertslund, .

Click-and-collect for luftrenser til soveværelse er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland).

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at internet shoppere jævnligt kigger efter blandt andet luftrenser til soveværelse priser og billig luftrenser til soveværelse. Derudover ser vi typisk folk efterspørge fx luftrenser til soveværelse tilbud, køb luftrenser til soveværelse samt luftrenser til soveværelse online, foruden de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Bygma.

Spar penge på luftrenser til soveværelse

Det er jo særdeles overkommeligt for købere at prissammenligne på billige luftrenser til soveværelse online i blandt diverse internet webshops, og altså har flertallet af butikker på nettet set sig nødsaget til at nedsætte udsalgspriserne på luftrenser til soveværelse markant, og derudover byde på portofri fragt.

Det kan ikke desto mindre være indbringende at udforske nogle få internet forhandlere efter tilbud og rabatter på luftrenser til soveværelse online inden du handler, sådan at du er velinformeret til at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Du skal bare være omhyggelig med, at hvis en online virksomhed udbyder billige luftrenser til soveværelse online til en tilbudspris som virker kolossalt billig, så kunne det tit være et bevis på en svindel e-forretning. Betalinger med kort er ikke desto mindre inkluderet i et lovbud, hvilket hjælper dig som køber imod uoprigtige webbutikker.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kunne du udnytte en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at godtgøre omkostningerne til luftrenser til soveværelse i flere bidder. Dette fås typisk i niche webshops, men ikke de store byggekæder som eksempelvis Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen og 10-4.

Når der ses på tendenserne står det klart, at netshoppere ofte leder efter for eksempel køb luftrenser til soveværelse og billig luftrenser til soveværelse. Vi ser desuden ofte folk søge fx luftrenser til soveværelse tilbud, luftrenser til soveværelse online samt luftrenser til soveværelse priser.

Læs tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot tilbyder dig ultra habile muligheder for at granske en stor gruppe eksisterende brugeres iagttagelser og derfor er det en hjælp, at du tolker online butikkens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige luftrenser til soveværelse online.

Facebook fremskaffer tilsvarende ret så sikre genveje til at få indtryk af internet forretningens pålidelighed. Her ser vi en række internet firmaer hvor folk kan levere en evaluering af købsoplevelsen, som tillige kan bruges til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige luftrenser til soveværelse online på en netbutik kan man principielt sætte sig ind i netbutikkens handelsvilkår, det er dog gerne ikke særlig spændende, særligt med de store byggecentre som Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Et andet forslag er at bemærke om e-firmaet er medlem af e-mærket, grundet at det kan være et signal om at e-firmaet efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at virksomheden hyppigt besøges af fagfolk der forstår de gældende love.

Dette er desuden en god chance for at blive hjulpet, når du bliver udsat for problemer som følge af dit køb af luftrenser til soveværelse. Herudover foreslår vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante regler der kan håndhæves i forbindelse med købet af luftrenser til soveværelse online, til eksempel den byttepolitik virksomheden tilbyder.

Derfor er det også afgørende, at man stadigvæk sikrer ens købsbekræftelse, således man når som helst kan dokumentere sin bestilling af luftrenser til soveværelse, uanset om man har købt ved 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Bygma eller Silvan.

Anne gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Susanne gav 4 stjerner

Fantastisk behandling

Karen D gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Kim Johansen gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til indkøb via nettet
1Inden nogen bestiller billige luftrenser til soveværelse hos en internet shop burde man i princippet gennemløbe butikkens handelsaftale, dog er det uden tvivl ikke super spændende. Derudover er det prisværdigt at køberen er på vagt for de primære retningslinjer der kan have indflydelse på bestillingen af billige luftrenser til soveværelse online, f.eks. den ombytningspolitik forretningen har.
2Masser af internet forhandlere yder efterhånden et hav af forskellige billige fragtløsninger til luftrenser til soveværelse. Den mest populære er lige nu levering til et afhentningssted, og så kan du blot gå forbi efter pakken lige når det passer dig. Denne er altså særdeles enkel, og oftest derudover den mest letkøbte leveringsversion.
3Trustpilot forærer dig visse fortræffelige chancer for at fortolke mange nuværende køberes ratings og derfor stiller vi forslag om, at du studerer online forretningens kritik forinden du køber billige luftrenser til soveværelse online. Facebook genererer endvidere flere troværdige metoder til at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed.
4Den mest betalelige leveringsmetode er uden tvivl at hente produkterne selv, men det afhænger af at du befinder dig i kort afstand af online forhandlerens tilholdssted. Den leveringsform kan vise sig at være ret udslagsgivende hvis du skal bruge luftrenser til soveværelse om få sekunder. Alternativt så yder indtil flere online webshops portofri levering, men typisk er det betinget af at der shoppes for et fastslået beløb.
5Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er en del af en lov, som skærmer kunden imod uærlige online virksomheder. Som alternativ kan du udnytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at godtgøre beløbet over et længere tidsrum.
6Antal dages levering er jo ret essentiel hvis vi behøver varerne straks, og af den grund er det i sandhed essentielt at man kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved luftrenser til soveværelse. Masser af e-forhandlere byder på billig 1 dags levering på mange varenumre, som dog stiller krav om at orden realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
7Visse online outlets frembyder levering uden omkostninger på luftrenser til soveværelse, men for det meste er det under betingelse af at der indkøbes for en præcis sum. Alternativt skulle man beslutte sig for den prisbilligste leveringstype, hvilket gerne er at få bragt din ordre til et afhentningssted. Muligheden er typisk desuden i høj grad fremkommelig. Den mest betalelige form for levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
8Generelt foreslår vi at granske om e-handlen er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er en forsikring om at internet forretningen forstår de danske love, foruden at online firmaet løbende overvåges af jurister som har meget erfaring med lovene på området. Inden folk shopper billige luftrenser til soveværelse hos en e-forretning kunne man sådan set tage stilling til shoppens handelsbetingelser.
9Det er jo særligt ligetil for alle og enhver at søge information om priser online på billige luftrenser til soveværelse på tværs af webshops, og derved frembyder mange internet handler i Danmark fragtfri levering. Det kan dog ikke desto mindre være nyttigt at undersøge indtil flere forretninger på nettet efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at indhente den mindst kostelige pris.