Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. På grund af det bør du bestille ved en netbutik, som giver information omkring luftrenser til lejlighed.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at se, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke må du lede andre steder.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige luftrenser til lejlighed hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte tilbyder gode tilbud, og øvrige vil have faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Af den grund bør man undersøge webshoppens regler.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt varetype. Du bør overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, foruden blot luftrenser til lejlighed.
Hvis du skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre produkterne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre har butikker nær dig, og derfor har flertallet mulighed for at bestille online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det har du chancen for at blive fri for fragten, samt samtidig skaffe produkterne på kortere tid.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte forretninger, som bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Det kan du se som en fordel.
De velkendte byggecentre udbyder produkter fra en lang række forskellige leverandører, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af luftrenser til lejlighed online.

Nichewebshop

En masse webshops i små nicher har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det formår de at yde ekstra anvendelig sparring fra nogle der er specialister i lige præcis luftrenser til lejlighed.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du køber luftrenser til lejlighed online fra deres webshop.
Majoriteten af nicheforhandlere producerer selv varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online vil du få et ekstra godt tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres i dag af mere end 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

luftrenser til lejlighed silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

luftrenser til lejlighed bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i de 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

luftrenser til lejlighed jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

luftrenser til lejlighed harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af ca. 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i de 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det viser sig afgørende at du har de fornødne bygningsmaterialer til disposition forud for at du iværksætter din byggeproces. Du kunne med fordel udfærdige en enkel liste hvoraf der fremgår de materialer der bliver brug for, og derefter eftergå materialerne, med det formål at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
2Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med ret så meget brugbar viden, specielt forudsat at man benytter engelske søgeord.
3Måske det ville være relevant at overveje om du selv vil klare hele projektet, eller du burde hente hjælp fra en fagperson til opstarten af projektet. Når du skal have professionel hjælp er det normalt at søge forslag fra diverse entreprenører.
4Du har mulighed for at forsøge at få økonomisk støtte til ombygninger. Det gives såfremt byggeprojektet er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter med andre ord at byggeriet forbedrer klimaet.
5Det kan overvejes at få en hjælpende hånd til projektet, navnlig i tilfælde af krævende arbejdsopgaver. Store projekter gør krav på flere personer. Desuden bør det blive bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
6Planlægning vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du må sammensætte en struktureret handlingsplan, som dikterer hvilke gøremål du vil udføre hvornår, samt derudover en nummerorden. Det anbefales at være realistisk idet du laver din dagsorden.
7Du skal aldrig nogensinde undvære udstyr. Det er en fordel at have det ved hånden inden du igangsætter arbejdet. Det er desuden en fordel at indregne de medfølgende omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
8Forinden du optager arbejdet kan det blive temmelig essentielt at være sikker på, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
9Du bør aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så glem ikke beskyttelse som arbejdssko som sikring med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke har professionel hjælp.
10For udendørs projekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Derfor kan du løbende tage notits af vejrmeldingerne i den tid der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det mod forventning starter med at vælte ned når du netop er godt i gang med det omfattende byggeprojekt.
11Der kommer næsten altid ubelejlige problemer når det handler om avancerede opgaver, og følgelig kan det vise sig væsentligt at man afsætter en del tid i tidsplanen, således at man er selvsikker på at have tid nok til det.
12Ofte vil det være fundamentalt at udarbejde et budget for renoveringen, så man har kontrol over omkostningerne. Det kan være økonomisk at nedskrive hver eneste udgift, hvorefter man kan gennemgå udgiften ved hver enkelt.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvsagt er ret så godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er temmelig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket klart er rigtig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og kun 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er bedst?

En lang række online virksomheder yder i dag en hel del forskellige billige løsninger til levering til luftrenser til lejlighed. En favorit er p.t. at få leveret til en pakkeshop, og så henter du bare dine nye produkter når der er mulighed for det. Fragttypen er jo rigtig bekvem, og endda endvidere den mest letkøbte fragtmulighed.

Du bør omvendt vælge at få produkterne sendt til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragtmetoden viser sig tit lidt mere omkostningsfuld, men samtidig ultra fremkommelig ved køb af luftrenser til lejlighed online. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente ordren selv, som jo nødvendiggør at du bor i kort afstand af online firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på luftrenser til lejlighed er selvfølgelig særdeles central når man mangler dine nye varer inden for kort tid, og derfor er det særdeles fornuftigt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt for luftrenser til lejlighed. De fleste outlets på nettet – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – byder på billig levering på næstkommende hverdag på mange varenumre online, men som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes tidligere end et aftalt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få dit nye produkt distribueret inden pakkepersonalet holder fyraften.

Visse internet selskaber yder fragt uden gebyr på luftrenser til lejlighed online, men i reglen er det påkrævet at du bestiller for et fastsat beløb. I øvrigt skal du vælge den mest prisbevidste leveringsudgave, som ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

En masse webshops frembyder klik-og-hent hvor man handler billig luftrenser til lejlighed på nettet og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler for eksempel klik-og-hent på luftrenser til lejlighed i følgende områder:

Næstved, København, Lillerød, Nyborg, Skanderborg, Tilst, Vanløse, Esbjerg, Farum, Solrød Strand, Allerød, Risskov, Brabrand, Odder, Helsingør, Middelfart, Holbæk, Struer, Taastrup, Aabenraa, Gentofte, Holstebro, Albertslund, Herning, Nakskov, Gladsaxe, Hedehusene, Nærum, Virum, Glostrup, Rønne, Aarhus, Hillerød, Ringsted, Svendborg, Ikast, Rødovre, Dragør, Lyngby, Kolding, Ishøj, Varde, Jyllinge, Birkerød, Frederiksberg, Slagelse, Brønshøj, Horsens, Nykøbing Falster, Brøndby, Roskilde, Randers, Hedensted, Køge, Valby, Charlottenlund, Kokkedal, Hjørring, Tårnby, Herlev, Vejle, Brønderslev, Søborg, Nørresundby, Stenløse, Greve, Korsør, Værløse, Hobro, Frederikssund, Thisted, Rudersdal, Odense, Frederikshavn, Kalundborg, Vallensbæk, Aalborg, Fredericia, Skive, Vordingborg, Viborg, Haslev, Åbyhøj, Ølstykke, Hvidovre, Silkeborg, Haderslev, Hørsholm, Sønderborg, Grenaa, Ballerup, Frederiksværk, Højbjerg, og Lystrup, .

Afhentning ift. luftrenser til lejlighed er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Lolland, Vestsjælland, Amager, Bornholm).

Ved kig i søgedata står det klart, at netshoppere som regel kigger efter for eksempel luftrenser til lejlighed priser og billig luftrenser til lejlighed. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere søge fx køb luftrenser til lejlighed, luftrenser til lejlighed online samt luftrenser til lejlighed tilbud, plus de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

Find den bedste pris på luftrenser til lejlighed

Det er jo efterhånden yderst bekvemt for købere at analysere tilbud på billige luftrenser til lejlighed online på flere e-forretninger, og så har flere internet firmaer set sig tvunget til at formindske prisen på luftrenser til lejlighed kolossalt, og derudover love billig fragt.

Men det kan ikke desto mindre vise sig gavnligt at kigge forbi et par internet selskaber efter tilbud og udsalg på luftrenser til lejlighed online før du gennemfører din handel, sådan at du er skråsikker på at indhente den skarpeste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggecentre som XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man bør ikke desto mindre være klar over, at hvis en online forretning tilbyder billige luftrenser til lejlighed online til en tilbudspris som kan ses som overordentlig lav, så bør det undertiden være en indikation på en svindel e-handler. Bestillinger med kort er på den anden side omfavnet af en anordning, der sikrer os imod falske webbutikker.

Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du anvende en billig afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at afbetale beløbet til luftrenser til lejlighed over en periode. Dette foreslåes normalt i specialiserede netshops, i modsætning til de store byggecentre som fx Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at online shoppere som regel kigger efter fx køb luftrenser til lejlighed og luftrenser til lejlighed online. Man ser derudover ofte netshoppere søge bl.a. luftrenser til lejlighed priser, billig luftrenser til lejlighed samt luftrenser til lejlighed tilbud.

Undersøg nuværende kunders betragtninger

Trustpilot fører til en række gunstige chancer for at tolke en række nuværende forbrugeres oplevelser og herved er det en hjælp, at du eftersøger e-shoppens kritik forud for at du færdiggør din shopping med billige luftrenser til lejlighed online.

Facebook frembyder også ret belejlige metoder til at få en idé om netshoppens popularitet. I øvrigt ses en række online outlets hvor kunder kan give en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere bør tages i brug til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk shopper billige luftrenser til lejlighed online hos en webshop burde de i og for sig granske netbutikkens forretningsaftale, dog er det bare ikke videre spændende, i særdeleshed på de store byggecentre som Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, som typisk er et sympol på at internet selskabet følger de gældende danske regler, udover at webshoppen undertiden undersøges af fagmænd der er meget bekendte med reglerne.

Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, hvis du udsættes for besvær med din handel med luftrenser til lejlighed. Ydermere er det prisværdigt at du er vidende om de mest betydningsfulde regler der influerer på købet af luftrenser til lejlighed online, som for eksempel den bytteret online virksomheden garanterer.

I relation til det er det virkelig afgørende, at man til enhver tid sikrer sin faktura, således man altid kan bevidne bestillingen af luftrenser til lejlighed, uagtet om man har købt fra Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg eller Bygma.

Helle Larsen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Marianne Madsen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Anna Larsen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Poul B gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 gode råd til online shopping
1Den billigste leveringsmanér vil i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som jo står og falder med at du opholder dig lige ved webshoppens hjemsted. Den fragtform kan være usædvanlig vital forudsat man absolut skal bruge luftrenser til lejlighed straks. Alternativt så lover indtil flere internet foretagender fri fragt, men i reglen afkræver det at du køber for en konkret pris.
2Generelt slår vi et slag for køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omsluttet af en retningslinje, som skærmer dig som køber overfor uoprigtige online outlets. Som en anden løsning bør du bruge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, når du har til hensigt at betale regningen over tid.
3Nogle enkelte online webshops byder på levering uden beregning på luftrenser til lejlighed, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der erhverves for en bestemt pris. Ellers skal man udvælge den mindst kostelige leveringsmåde, som typisk er at få dem til at levere pakken til en pakkeshop. Muligheden er mange gange omvendt usædvanlig hensigtsmæssig. Den mest letkøbte form for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren.
4Temmelig mange internet handler tilbyder efterhånden et hav af forskellige billige leveringsformer til luftrenser til lejlighed. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din nyindkøbte vare når der er tid til det. Fragtløsningen er jo usædvanlig ukompliceret, samt endda endda den billigste mulighed for levering.
5Forinden folk køber billige luftrenser til lejlighed i en webbutik burde man for at være på den sikre side granske webshoppens handelsvilkår, men det er gerne ikke særlig sjovt. Ydermere tilrådes det at kunden er opmærksom på de grundlæggende retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med handlen med billige luftrenser til lejlighed online, eksempelvis den ombytningsrettighed webshoppen tilsikrer.
6Det er virkelig enkelt for internetbrugere at finde frem til de bedste priser online på billige luftrenser til lejlighed fra flere online shops, og ergo præsterer en lang række internet varehuse fragt uden gebyr. Men det kan alligevel være rentabelt at analysere nogle forskellige e-shops efter billige priser før du køber, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.
7Trustpilot leverer ganske tiltalende løsninger til at undersøge en række andre forbrugeres opfattelser og af den grund støtter vi, at du vurderer online firmaets bedømmelser forinden du handler billige luftrenser til lejlighed online. Facebook forærer dig tilsvarende faktisk uafhængige løsninger til at få indsigt i webshoppens troværdighed.
8Leveringsdygtigheden er selvfølgelig usædvanlig vigtig om du har brug for produktet om kort tid, så i det øjemed er det ganske aktuelt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato ved luftrenser til lejlighed. En stor portion netbutikker tilbyder billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre, der dog afhænger af at bestillingen indsendes forinden et angivent klokkeslæt.
9Generelt tilråder vi at se hvorvidt online forretningen er tilsluttet e-mærket, som er en påvisning af at webbutikken forsvarer de danske regler, foruden at netbutikken regelmæssigt revideres af fagfolk der mestrer lovene på området. Før nogen handler billige luftrenser til lejlighed på en butik på nettet bør de når alt kommer til alt sætte sig ind i virksomhedens betingelser.