Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Holzmann Luftrenser LF 1100
5.579 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke webshoppens regler.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at slippe for fragten, så kunne du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal afveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover blot luftrenser til kontor.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at tjekke, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige luftrenser til kontor fra webshop til webshop. Nogle giver lave priser, hvorimod øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du bør gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
For de fleste er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Hermed kan det overvejes at handle hos et online byggecenter, hvor du får rådgivning til valg af luftrenser til kontor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte firmaer, som medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og af den grund har flertallet mulighed for at bestille online og fragte varerne personligt. Som følge af det er der mulighed for at slippe for fragtomkostningen, og samtidig få varerne straks.
De kendte byggemarkeder tilbyder varer fra flere nichebutikker, og takket være dette kan du bestille fra et bredt udvalg af luftrenser til kontor online.

Nichewebshop

Mange nicheforretninger på nettet er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Når du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få gode tilbud.
De fleste niche netbutikker er opstartsvirksomheder, der oftest har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du bestiller luftrenser til kontor online på deres side.
Hovedparten af niche netbutikker er eksperter i deres online produktkategori, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således vil du opleve en høj grad af kyndig sparring fra medarbejdere som er specialister i lige præcis luftrenser til kontor.
De største byggecentre i Danmark

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i deres 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

luftrenser til kontor bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i de 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

luftrenser til kontor silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

luftrenser til kontor jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag mere end 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

luftrenser til kontor harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man skal ikke undvære grej. Tit kan det være en fordel at du har det disponibelt inden du går løs med dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at påregne de her omkostninger i økonomien.
2Du har mulighed for at hente støtte fra det offentlige til renoveringer. Det ydes når ombygningen er godt for miljøet. Tilskudet betinger at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
3Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, specielt i tilfælde af væsentlige byggerier. Omfangsrige byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt må det blive mere produktivt og sjovere når man ikke er ene om det.
4Der kommer uden tvivl pludselige udfordringer i tilfælde med større projekter, og ergo kan det være væsentligt at der afsættes rigeligt med plads i agendaen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål med projektet.
5Det kan give mening at overveje hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt bør have professionel assistance til noget af byggeprocessen. Hvis du skal have assistance fra en fagmand er det fornuftigt at søge tilbud fra flere entreprenører.
6Planlægning vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at forfatte en strømlinet tidsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, samt derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret i udarbejdelsen af din plan.
7Ofte vil det være af stor betydning at have lavet et budget for renoveringen, så du har kontrol over udgifterne. Det er en god idé at dokumentere samtlige udgiftsposter, og herefter undersøge prisen på dem alle sammen.
8Forud for at du påbegynder byggeprojektet kan det være ubeskriveligt meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
9Du har adgang til endeløse guides og videoer via internettet hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube tilbyder meget almennyttig info, særligt når man bruger den engelske version.
10Måske kan det blive aktuelt at have de nødvendige materialer klar i god tid før du går til værks med din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammenfatte en enkel indkøbsliste som samler de materialer du har brug for, og så gennemløbe hver eneste ting, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
11For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette skal du med jævne mellemrum tage et kig på prognosen for vejret i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit svære byggeprojekt.
12Du bør aldrig nedprioritere dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse som fx arbejdshjelm som hjælp overfor mulige ulykker. Det er essentielt at du har styr på dit eget helbred i byggeprojektet, hovedsageligt såfremt du ikke får assistance fra en professionel.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ekstremt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % har givet toprating, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken leveringsudgave skal du vælge?

En masse online forretninger tildeler i dag et hav af forskellige billige leveringsformer til luftrenser til kontor. Den mest populære er p.t. pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte produkter når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså ret hensigtsmæssig, samt desuden ligeledes den mindst kostelige form for fragt.

Du burde ligeledes udse dig at få ordren sendt til din bolig eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er af og til en sjat mere pebret, men endvidere vældig ligetil ved køb af luftrenser til kontor online. Den mest betalelige mulighed for levering er utvivlsomt selv at hente ordren, men den løsning er betinget af at du lever lige ved internet firmaets butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på luftrenser til kontor er jo særdeles betydningsfuld om du absolut skal bruge din ordre øjeblikkeligt, så derfor er det komplet passende at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato på luftrenser til kontor. En masse internet handler – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter online, men vær på vagt da det betinges af at handlen laves inden et givent tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få produktet betjent forinden lagerpersonalet drager hjemad.

Flere forhandlere på nettet lover levering uden omkostninger på luftrenser til kontor online, men tit kun hvis der bestilles for en bestemt sum. Derudover skal du foretrække den prisbilligste leveringsform, hvilket gerne vil være at få kørt din pakke til en pakkeshop.

Store netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du bestiller billig luftrenser til kontor hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma og Harald Nyborg. Byggekæderne frembyder fx click-and-collect på luftrenser til kontor i følgende områder:

Nakskov, Brønderslev, Hobro, Vejle, Svendborg, København, Kalundborg, Allerød, Brøndby, Næstved, Gladsaxe, Hedensted, Fredericia, Ballerup, Kolding, Tårnby, Struer, Frederikssund, Frederikshavn, Hjørring, Kokkedal, Esbjerg, Ikast, Vanløse, Helsingør, Ølstykke, Køge, Taastrup, Dragør, Nykøbing Falster, Sønderborg, Virum, Gentofte, Roskilde, Søborg, Aabenraa, Herlev, Aalborg, Stenløse, Varde, Tilst, Greve, Åbyhøj, Slagelse, Hillerød, Albertslund, Farum, Holbæk, Haslev, Haderslev, Vallensbæk, Solrød Strand, Ishøj, Birkerød, Lillerød, Rødovre, Valby, Jyllinge, Højbjerg, Vordingborg, Aarhus, Skive, Frederiksværk, Hvidovre, Glostrup, Holstebro, Horsens, Lystrup, Brabrand, Viborg, Skanderborg, Risskov, Rudersdal, Lyngby, Grenaa, Randers, Nærum, Odense, Herning, Middelfart, Charlottenlund, Thisted, Nørresundby, Hørsholm, Brønshøj, Rønne, Silkeborg, Frederiksberg, Nyborg, Ringsted, Odder, Hedehusene, Korsør, og Værløse, .

Click-and-collect af luftrenser til kontor er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tallene er det markant, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet luftrenser til kontor online og luftrenser til kontor tilbud. Derudover oplever vi tit netshoppere søge eksempelvis luftrenser til kontor priser, billig luftrenser til kontor og køb luftrenser til kontor, foruden de kendte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg og Stark.

Rabat på luftrenser til kontor

Det har vist sig at være usædvanlig simpelt for købere at analysere tilbud på billige luftrenser til kontor online på diverse e-forhandlere, og på grund af dette har flere internet selskaber i Danmark været nødt til at tvinge prisen på luftrenser til kontor drastisk, og endda sikre portofri levering.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at undersøge enkelte internet handler efter tilbud på luftrenser til kontor online forud for at du bestiller, således at du er usvigeligt sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark og 10-4.

Du skal imidlertid være så påpasselig, at når en webshop udbyder billige luftrenser til kontor online for en tilbudspris som anses for grænseløst gunstig, kan det tit være en indikation på en snydagtig internet handler. Køb med betalingskort er på den anden side en del af et regulativ, der begunstiger dig som køber overfor fup firmaer på nettet.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at afbetale omkostningerne til luftrenser til kontor over en længere periode. Det tilbydes normalt hos niche webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus.

Ved kig i tendenserne er det markant, at internet shoppere som regel kigger efter for eksempel køb luftrenser til kontor og luftrenser til kontor tilbud. Man ser desuden tit netshoppere kigge efter blandt andet billig luftrenser til kontor, luftrenser til kontor online og luftrenser til kontor priser.

Se nærmere på folks bedømmelser

Trustpilot fremskaffer ret så fortræffelige muligheder for at blive klogere på en længere række aktuelle kunders synspunkter og på grund af dette støtter vi, at du verificerer internet forretningens bedømmelser før du færdiggør din shopping med billige luftrenser til kontor online.

Facebook bringer dig derudover ganske tiltalende muligheder for at få kendskab til webshoppens kundetilfredshed. Herinde er der endda e-handler hvor kunder kan frembringe en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør tages i brug til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk handler billige luftrenser til kontor online hos en webbutik kunne de ideelt set tage stilling til shoppens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant, specielt med de kendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg og Davidsen.

Et andet alternativ kunne være at se om e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket bør være en indikation om at internet shoppen understøtter gældende dansk lovgivning, og at webbutikken lejlighedsvis besigtiges af fagfolk som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Dette er desuden en god anledning til opbakning, når du møder besvær i processen med dit indkøb af luftrenser til kontor. Yderligere er det fornuftigt at du er omhyggelig omkring de primære vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af luftrenser til kontor online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed e-forhandleren lover.

I den relation er det ligeledes essesentielt, at man stadig beholder sin faktura, så man til enhver tid kan eftervise sin bestilling af luftrenser til kontor, uagtet om man shopper fra Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Silvan eller Bygma.

Pia H gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Jesper gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Lone Madsen gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Susanne F gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

9 tips til køb på nettet
1En hel del online virksomheder sikrer fragt uden gebyr på luftrenser til kontor, men tit afkræver det at der handles for et præcist beløb. I øvrigt skal man foretrække den mest letkøbte leveringsløsning, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig desværre samtidig virkelig ligetil. Den billigste leveringsversion vil dog altid være at du selv henter varerne.
2Den billigste leveringsform vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, hvilket dog står og falder med at du er lige ved e-firmaets tilholdssted. Den metode til levering kan være særligt afgørende såfremt vi absolut skal bruge luftrenser til kontor omgående. Alternativt så frembyder enkelte forretninger på nettet levering uden gebyr, men i mange tilfælde under forudsætning af at der erhverves for en fastsat sum.
3De fleste internet forhandlere tildeler på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringstyper til luftrenser til kontor. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig usædvanlig uproblematisk, samt mange gange tillige den mest letkøbte leveringsmetode.
4Generelt går vi ind for at se om e-butikken er e-mærke tilsluttet, siden det almindeligvis er en indikation om at online virksomheden retter sig efter de officielle danske regler, udover at online virksomheden ofte efterses af sagkyndige der er inde i de gældende regulativer. Før folk shopper billige luftrenser til kontor hos en e-shop burde de i princippet overveje shoppens handelsvilkår.
5Trustpilot giver dig i højeste grad pæne genveje til at blive klogere på ganske mange andre brugeres meninger og derved er det smart, at du verificerer internet virksomhedens anmeldelser forud for at du køber billige luftrenser til kontor online. Facebook leverer derudover super nyttige muligheder for at få indtryk af internet forretningens kundefokus.
6Leveringsdygtigheden er usædvanlig central ifald vi har brug for varerne inden for kort tid, og derfor er det øjensynligt centralt at du studerer den forventede leveringstid ved luftrenser til kontor. Mange internet forretninger yder billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer, som alligevel nødvendiggør at transaktionen realiseres tidligere end et bestemt klokkeslæt.
7Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er inkluderet i en retningslinje, som begunstiger køberen overfor uærlige online varehuse. Som et alternativ kan du benytte en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du ønsker at betale beløbet over flere uger.
8Det er meget ligetil for enhver at sammenholde priser online på billige luftrenser til kontor hos flere online forretninger, og derved frembyder en hel del e-butikker gratis levering. Det kan ikke desto mindre være tiden værd at inspicere nogle forskellige netbutikker efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris.
9Før folk bestiller billige luftrenser til kontor på en butik på nettet burde de i virkeligheden sætte sig ind i butikkens regler, det er dog ofte en omfattende opgave. I øvrigt er det fornuftigt at køberen er vidende om de mest basale regler der indvirker på handlen med billige luftrenser til kontor online, til eksempel den bytteret e-forretningen tilsikrer.