Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Hermed bør du købe fra en webshop, hvor du får tips og tricks til valg af luftrenser til indendørs.
Nogle byggecentre præsterer et stort vareudvalg, hvorimod andre fokuserer på en enkelt type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot luftrenser til indendørs.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. returret. Man bør derfor undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Ifald du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne selv. Det er hovedsageligt muligt ved de store byggemarkeder.
Der vil være forskel på prisen på billige luftrenser til indendørs hos de forskellige online byggekæder. En del fokuserer på de bedste tilbud, og nogle giver faglig sparring. Du bør beslutte hvad der er vigtigst for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og velkendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggekæder findes i de større byer, og hermed har folk valget om at bestille online og fragte varerne personligt. Derfor kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, samt samtidig få varerne med det samme.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige nicheshops, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af luftrenser til indendørs online.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber luftrenser til indendørs online på deres side.
Hovedparten af nichespecifikke webshops er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online vil du få gode tilbud.
Majoriteten af nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig vil du få super god service fra medarbejdere som er eksperter i netop luftrenser til indendørs.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu ca. 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af cirka 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i kædens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

luftrenser til indendørs bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

luftrenser til indendørs silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i deres 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

luftrenser til indendørs jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 mennesker i kædens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af mere end 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

luftrenser til indendørs harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du skal nødig negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sko og hjelm som hjælper dig mod hændelige risici. Det er smart at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke køber eksperthjælp.
2I mange tilfælde vil det være essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være en fordel at nedfærdige alle udgiftsposter, og så notere eventuelle tilbud på dem én efter én.
3Du bør overveje hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde tilkøbe hjælp fra en ekspert til opstarten af arbejdet. Såfremt du ønsker professionel hjælp vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod priser fra forskellige entreprenører.
4I god tid inden at du optager byggeriet kan det vise sig meget værdifuldt at have styr på, at det du vil bygge overholder gældende love. Alt efter din bopæl vil der være en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
5Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at du har de relevante bygningsmaterialer klar til brug før du starter projektet. Du har god gavn af at udfærdige en simpel indkøbsseddel med de materialer du skal bruge, og bagefter tjekke materialerne, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
6Du kan få et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen er energi- og miljøvenligt. Støtten kræver altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på naturen.
7Der ligger mange forskellige instruktioner og videoer online som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube bringer dig overvældende meget brugbar information, specielt forudsat at man bruger engelske søgeord.
8Der præsenterer sig altid ubelejlige vanskeligheder ved store opgaver, og herved kan det vise sig vigtigt at der afsættes tilstrækkelig plads i handlingsplanen, således at man føler sig selvsikker på at nå i mål.
9Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til ens byggeprojekt, specielt hvis det er væsentlige ombygninger. Krævende byggeprojekter behøver flere personer. Endvidere vil det vise sig mere produktivt og mere interessant når man er flere om det.
10For byggeprojekter udenfor kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette skal du regelmæssigt tjekke vejrmeldingerne i tiden op til projektets start, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at vælte ned når du netop er i fuld gang med det svære projekt.
11Man vil for alt i verden ikke mangle udstyr. Tit kan det være betydningsfuldt at have grejet til disposition når du igangsætter byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at indkalkulere de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
12Godt forarbejde bliver nøglen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør overveje at liste en effektiv plan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, med en tilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder handlingsplanen.
De højest ratede byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er meget overlegent. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er virkelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, som jo er utrolig betryggende. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er yderst betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform er smartest?

En hel del outlets på nettet foreslår i dag en række forskellige billige løsninger til levering til luftrenser til indendørs. Den mest moderne er nu til dags pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente ordren lige når det passer dig. Løsningen er jo virkelig enkel, samt tit ydermere den mest letkøbte mulighed for levering.

Du burde på samme måde foretrække at få pakken sendt hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Den bliver godt nok en sjat mindre billig, men på den anden side særdeles problemfri ift. luftrenser til indendørs online. Den billigste leveringsmåde vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men den løsning betinges af at du lever tæt på e-forretningens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på luftrenser til indendørs kan være særligt central såfremt du har brug for varerne fluks, og i det øjemed er det temmelig klogt at du checker det anslåede leveringstidspunkt for luftrenser til indendørs. En del netshops i Danmark – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række varenumre online, men vær vagtsom da det stiller krav om at handlen laves forud for et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få produkterne afsted forud for at de pakkeansatte tager hjem.

Visse online varehuse præsterer gratis fragt på luftrenser til indendørs online, men i mange tilfælde er det betinget af at der erhverves for en konkret pris. Ellers kunne man gribe den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop.

Flere webbutikker giver afhentning hvor du handler billig luftrenser til indendørs på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx 10-4, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne udlover eksempelvis click-and-collect på luftrenser til indendørs i disse områder:

Farum, Rudersdal, Frederiksberg, Nakskov, Vanløse, Aalborg, Rønne, Haderslev, Søborg, Dragør, Charlottenlund, Åbyhøj, Herlev, Ishøj, Struer, Odder, Korsør, Højbjerg, Holbæk, Helsingør, Gladsaxe, Hjørring, Albertslund, Brøndby, Ølstykke, Birkerød, Vejle, Køge, Aabenraa, Glostrup, Gentofte, Roskilde, Skive, Varde, Brønshøj, Næstved, Stenløse, Brønderslev, Thisted, Ikast, Kolding, Kokkedal, Aarhus, Svendborg, Værløse, Holstebro, Ballerup, Allerød, Lillerød, Hørsholm, Tilst, Vordingborg, København, Nørresundby, Odense, Lystrup, Randers, Sønderborg, Risskov, Herning, Hobro, Hedehusene, Solrød Strand, Brabrand, Rødovre, Fredericia, Taastrup, Skanderborg, Frederikssund, Haslev, Virum, Nyborg, Lyngby, Middelfart, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Grenaa, Tårnby, Valby, Hillerød, Nærum, Kalundborg, Ringsted, Jyllinge, Esbjerg, Frederikshavn, Vallensbæk, Viborg, Hvidovre, Horsens, Slagelse, Silkeborg, Hedensted, og Greve, .

Klik-og-hent ift. luftrenser til indendørs er en mulighed i alle regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland).

Når vi kigger i data står det markant, at online shoppere mange gange søger efter bl.a. luftrenser til indendørs online og køb luftrenser til indendørs. Foruden dette oplever man typisk folk lede efter fx billig luftrenser til indendørs, luftrenser til indendørs priser og luftrenser til indendørs tilbud, foruden de velkendte byggemarkeder som Silvan, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Gode priser på luftrenser til indendørs

Det er efterhånden særdeles problemfrit for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige luftrenser til indendørs online i blandt flere forretninger på nettet, og så har masser af online webshops ikke kunne lade være med at nedbringe udsalgspriserne på luftrenser til indendørs eftertrykkeligt, og derudover byde på levering uden betaling.

Men det kan immervæk være indbringende at tjekke forskellige internet foretagender efter rabatter og tilbud på luftrenser til indendørs online forinden du placerer ordren, sådan at du er skudsikker på at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de kendte byggekæder som Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Du skal alligevel ikke overse, at når en forretning på nettet tilbyder billige luftrenser til indendørs online til en pris som kan ses som overordentlig billig, så kunne det mange gange være et signal om en fup internet virksomhed. Køb med kort er dog dækket ind under et reglement, hvilket redder folk imod snydagtige internet virksomheder.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække omkostningerne til luftrenser til indendørs i flere bidder. Det foreslåes typisk i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Ved kig i statistikkerne bliver det tydeligt, at online shoppere tit søger efter for eksempel billig luftrenser til indendørs og luftrenser til indendørs online. Derudover oplever man mange gange folk søge for eksempel luftrenser til indendørs tilbud, køb luftrenser til indendørs og luftrenser til indendørs priser.

Se nærmere på andre menneskers anbefalinger

Trustpilot byder på flere udmærkede genveje til at dechifrere en hel del andre konsumenters erfaringer og herved tilråder vi, at du læser netshoppens vurderinger forinden du bestiller billige luftrenser til indendørs online.

Facebook tilbyder dig på samme måde faktisk stabile løsninger til at få indblik i internet firmaets pålidelighed. I øvrigt ses endda webshops hvor folk kan afgive en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også må anvendes til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før folk handler billige luftrenser til indendørs online på en internet virksomhed kunne man i og for sig have øje for deres handelsaftale, det er dog mange gange ikke særlig interessant, specielt med de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

En nem løsning kunne derfor være at kigge om internet virksomheden er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en forsikring om at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med den officielle danske lovgivning, samt at virksomheden regelmæssigt evalueres af fagfolk som har indsigt i retningslinjerne.

Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, hvis du bliver udsat for besvær som følge af din handel med luftrenser til indendørs. Derudover kan det anbefales at kunden er på vagt for de mest vitale vedtægter der er gældende for bestillingen af luftrenser til indendørs online, eksempelvis hvilken returret online shoppen benytter.

I den relation er det ydermere afgørende, at man når som helst sikrer sin kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne vidne om sin bestilling af luftrenser til indendørs, uanset om man bestiller ved 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark eller Davidsen.

Rasmus Knudsen gav 5 stjerner

God til prisen

Rasmus B gav 4 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jens gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Martin J gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af en retningslinje, som assisterer køber overfor snydagtige e-forretninger. Alternativt bør du drage fordel af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at klare beløbet over en periode.
2Trustpilot tilbyder dig ret så habile chancer for at besigtige en stor portion øvrige kunders omtaler og af den grund anbefales det, at du vurderer internet virksomhedens bedømmelser før du bestiller billige luftrenser til indendørs online. Facebook tilbyder desuden adskillige belejlige løsninger til at få kendskab til webshoppens pålidelighed.
3Før folk handler billige luftrenser til indendørs på en internet butik kan man i princippet studere shoppens forretningsvilkår, det er dog almindeligvis en omfattende opgave. Foruden dette tilråder vi at køber er på vagt for de primære reglementer der kan influere på handlen med billige luftrenser til indendørs online, som eksempelvis hvilken ombytningsrettighed webbutikken tilbyder.
4Det er efterhånden ultra ukompliceret for alle og enhver at analysere priser online på billige luftrenser til indendørs fra flere online forhandlere, og til gengæld frembyder langt de fleste online selskaber gratis levering. Trods dette kan det trods alt blive nyttigt at kontrollere et par forskellige internet firmaer efter rabat og tilbud forinden du bestiller, således at du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
5Den mest betalelige fragttype vil altid være at hente varerne selv, hvilket er betinget af at du lever i kort afstand af online firmaets adresse. Den løsning er naturligvis vældig væsentlig ifald vi har behov for luftrenser til indendørs øjeblikkeligt. Alternativt så yder indtil flere e-handler i Danmark fragtfri levering, men ofte påkræves det at du køber for en konkret sum.
6Generelt går vi ind for at undersøge om internet webshoppen er e-mærket medlem, hvilket skulle være en garanti for at internet butikken efterfølger gældende dansk lovgivning, samt at internet shoppen jævnligt tilses af fagfolk der forstår vedtægterne på området. Forinden folk shopper billige luftrenser til indendørs hos en e-handler burde de sådan set gennemlæse virksomhedens handelsbetingelser.
7Nogle internet firmaer lover levering uden gebyr på luftrenser til indendørs, men i mange tilfælde er det betinget af at der indkøbes for et fastsat beløb. Derudover burde du snuppe den mest billige fragtløsning, der mange gange er at få bragt din bestilling til et afhentningssted. Fragttypen er somme tider tillige særdeles fremkommelig. Den mest prisbevidste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
8Temmelig mange internet foretagender udlover til alt held en hel del forskellige billige leveringsmodeller til luftrenser til indendørs. En af de mest populære er nu om dage udleveringssteder, hvor du selv afhenter bestillingen når der er mulighed for det. Fragtformen er altså meget fremkommelig, og tit tillige den prisbilligste leveringsløsning.
9Leveringsdygtigheden er særligt vigtig hvis vi absolut skal bruge din ordre nu og her, og med det formål er det fuldt ud på sin plads at vi besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved luftrenser til indendørs. Masser af webshops lover billig 1 dags levering på massevis af produkter, men som imidlertid er betinget af at bestillingen placeres før et givent klokkeslæt.