Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
Holzmann Luftrenser LF 1100
5.579 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Derfor kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, som kan tilbyde råd og vejledning til valg af luftrenser til hus.
Det er naturligvis ekstremt relevant at vide, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende butikkens regningslinjer.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at spare fragten, så kunne du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest muligt ved de gængse byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et stort varesortiment, imens andre fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du skal vide om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot luftrenser til hus.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige luftrenser til hus fra netbutik til netbutik. Enkelte har fokus på gode priser, hvorimod nogle har service. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, som kan give øget sikkerhed når man handler online. Det kan du se som en fordel.
De udbredte byggekæder har butikker i de større byer, og på grund af det har flertallet mulighed for at bestille online og transportere byggematerialerne personligt. Som følge af det har du valget om at spare fragtomkostningen, samt ovenikøbet have produkterne nu og her.
De velkendte byggemarkeder forhandler produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og derigennem kan du købe fra et stort udvalg af luftrenser til hus online.

Nichewebshop

Alverdens niche webshops har ekstra meget forstand på deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund kan du opleve mere kyndig service fra nogle med specialistviden i lige præcis luftrenser til hus.
Mange nicheforretninger på nettet producerer selv varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online bør du få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du handler luftrenser til hus online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark
luftrenser til hus jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 kollegaer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

luftrenser til hus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

luftrenser til hus silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 personer i deres 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

luftrenser til hus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 mennesker i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke påklædning inklusiv hjelm og sko der sikrer dig overfor mulige skader. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt såfremt du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
2Planlægning vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du må forfatte en strømlinet dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp når du sammensætter din tidsplan.
3Det kan vise sig at være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så du har kontrol over udgifterne. Det er en fordel at beskrive alle poster, og herefter søge sig frem til omkostningen ved dem hver især.
4I visse tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når projektet bidrager positivt til miljøet. Tilskudet kræver altså at renoveringen påvirker planeten.
5Forinden du iværksætter byggeprojektet er det ultra fundamentalt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde begrænsende love omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
6Det kan vise sig nyttigt at indhente hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt når det kommer til omfattende ombygninger. Omfangsrige ombygninger kræver flere mennesker. I øvrigt viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man er flere om det.
7For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Således bør du med jævne mellemrum tage notits af femdøgnsprognosen i perioden for starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning starter med at stå ned i stænger i samme sekund som du står midt i dit avancerede byggeprojekt.
8Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at investere i professionel hjælp til områder af det. Hvis du tager imod assistance fra en fagperson er det normalt at modtage prisoverslag fra diverse firmaer.
9Du kan finde mange forskellige artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube kan hjælpe med utrolig meget udbytterig info, særligt når man benytter engelske søgeord.
10Der kommer utvivlsomt pludselige hovedpiner når det gælder avancerede byggeprojekter, og følgelig vurderes det betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i køreplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at kunne få det færdiggjort.
11Muligvis kan det blive af stor betydning at du har de fornødne materialer til rådighed i god tid før du starter arbejdet. Du får god gavn af at nedskrive en overskuelig huskeliste hvor der bør fremgå de materialer du skal bruge, og så efterse materialerne, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
12Du vil aldrig nogensinde mangle arbejdsredskaber. Tit kan det være klogt at du har værktøjet ved hånden inden du tager fat på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt vigtigt at påregne de medfølgende omkostninger i dit økonomiske overblik.
De højest ratede byggeshops
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget betryggende. Vurderingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er temmelig overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så overlegent. Scoren er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvsagt er kolossalt betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En stor portion netbutikker i Danmark yder i vore dage et stort udvalg af billige leveringsudgaver til luftrenser til hus. En af dem der er mest populær er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når der er tid til det. Fragtmetoden er altså temmelig overkommelig, og desuden endvidere den billigste fragtløsning.

Du kunne på samme måde prøve at vælge afsending hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver for det meste en lille smule dyrere, men på den anden side usædvanlig nem for luftrenser til hus online. Den mest betalelige mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter produkterne, hvilket dog afhænger af at du er tæt på online forretningens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på luftrenser til hus er yderst essentiel ifald vi absolut skal bruge ordren inden for få dage, og derfor er det komplet meningsfuldt at vi ser nærmere på tidshorisonten for levering ved luftrenser til hus. En hel del e-butikker i Danmark – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – frembyder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varer online, som er underforstået at bestillingen laves inden et bestemt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få produkterne ekspederet før pakkepersonalet drager hjemad.

Nogle få internet forhandlere byder på levering uden betaling på luftrenser til hus online, men for det meste er det forbeholdt når du handler for et præcist beløb. Desuden må man overveje den prisbilligste type af levering, som mange gange er at få leveret varerne til et afhentningssted.

En række netbutikker frembyder afhentning hvor man handler billig luftrenser til hus hjemmefra og afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix og XL-Byg. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på luftrenser til hus i følgende byer:

København, Skanderborg, Hobro, Hedehusene, Birkerød, Risskov, Virum, Frederiksberg, Lillerød, Nørresundby, Hørsholm, Nyborg, Vanløse, Hillerød, Taastrup, Brønderslev, Tilst, Ishøj, Roskilde, Nakskov, Charlottenlund, Valby, Haslev, Albertslund, Hedensted, Farum, Herning, Holstebro, Brønshøj, Åbyhøj, Thisted, Gladsaxe, Højbjerg, Skive, Slagelse, Vallensbæk, Vejle, Odder, Helsingør, Herlev, Lyngby, Brabrand, Gentofte, Stenløse, Vordingborg, Ikast, Randers, Kalundborg, Rødovre, Aarhus, Jyllinge, Rudersdal, Ølstykke, Sønderborg, Tårnby, Dragør, Middelfart, Lystrup, Grenaa, Nykøbing Falster, Brøndby, Haderslev, Holbæk, Glostrup, Svendborg, Greve, Esbjerg, Hvidovre, Varde, Frederikssund, Frederiksværk, Allerød, Frederikshavn, Aabenraa, Fredericia, Struer, Horsens, Viborg, Solrød Strand, Aalborg, Søborg, Korsør, Rønne, Køge, Ballerup, Kokkedal, Værløse, Nærum, Ringsted, Odense, Hjørring, Silkeborg, Næstved, og Kolding, .

Afhentning af luftrenser til hus er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Falster), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn).

Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger bl.a. luftrenser til hus tilbud og køb luftrenser til hus. Foruden dette oplever vi mange gange folk lede efter bl.a. luftrenser til hus priser, billig luftrenser til hus samt luftrenser til hus online, plus de gængse byggecentre som Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Tilbud på luftrenser til hus

Det er ultra smertefrit for os alle at finde tilbud på billige luftrenser til hus online på tværs af netshops, og derfor har flere internet outlets været presset til at at mindske priserne på luftrenser til hus voldsomt, og derudover frembyde gratis fragt.

Men det kan til hver en tid være rentabelt at eftergå forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud på luftrenser til hus online forinden du gennemfører din bestilling, så man er tryg ved at antage den bedste pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

Du må dog ikke glemme, at hvis en internet forhandler afhænder billige luftrenser til hus online for en pris som kan virke enormt lav, bør det for det meste være et kendetegn på en uærlig butik. Kortkøb er trods alt omfattet af en foranstaltning, der beskytter en overfor falske e-butikker.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du vil klare betalingen af luftrenser til hus ude i fremtiden. Det fås typisk i nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at internet shoppere tit leder efter blandt andet luftrenser til hus tilbud og luftrenser til hus priser. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker lede efter for eksempel køb luftrenser til hus, luftrenser til hus online samt billig luftrenser til hus.

Gennemsøg andre menneskers meninger

Trustpilot tilbyder dig ret så nyttige løsninger til at tyde adskillige andre forbrugeres reflektioner og på grund af dette støtter vi, at du analyserer e-butikkens bedømmelser forud for at du handler billige luftrenser til hus online.

Facebook bringer dig for øvrigt en række fordelagtige løsninger til at få kendskab til internet shoppens pålidelighed. Foruden det ser vi en række forhandlere på nettet som giver kunderne mulighed for at forfatte en vurdering af ordreforløbet, som også bør tages i brug til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige luftrenser til hus online hos en e-shop kunne man sådan set gennemgå netshoppens vilkår, men det er i reglen ikke super spændende, særligt på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Alternativet er at granske om online forretningen er e-mærket, som typisk er en sikring om at webbutikken efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at netshoppen jævnligt revurderes af fagfolk som forstår vilkårene på området.

Desuden tilbydes du genvej til at få assistance, såfremt du får problemstillinger med din shopping med luftrenser til hus. Endvidere er det en hjælp at kunden er vidende om de grundlæggende vedtægter gældende for købet af luftrenser til hus online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet webshoppen bruger.

Derfor er det tilmed essesentielt, at man altid bevarer ens kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne dokumentere sit køb af luftrenser til hus, uafhængig af om man har handlet ved 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix eller Stark.

Mads Andersen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Jens gav 4 stjerner

Det var godt !

Karen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Helle C gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til når du køber online
1Leveringstiden kan i nogle tilfælde være yderst aktuel såfremt vi mangler dine nye produkter med det samme, og med det formål er det ret væsentligt at man studerer leveringstidspunktet ved luftrenser til hus. En del online webshops stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer, men vær vagtsom da det kræver at bestillingen indsendes forinden et angivent tidspunkt.
2Vi tilråder generelt at finde ud af om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, som generelt er en tryghed om at e-forretningen opfylder de danske love, og at e-handlen fra tid til anden besigtiges af fagmænd som har indsigt i vilkårene på området. Inden folk køber billige luftrenser til hus hos en shop bør man faktisk gennemgå shoppens forretningsbetingelser.
3Det er ret så hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde de laveste priser online på billige luftrenser til hus på forskellige firmaer på nettet, og så lover masser af e-firmaer billig levering. Trods dette kan det alligevel vise sig nyttigt at analysere diverse internet handler efter billige priser forinden du shopper, sådan at du er sikret at antage den mindst kostelige pris.
4Mange online firmaer giver i øjeblikket et stort udvalg af billige leveringsudgaver til luftrenser til hus. Den mest benyttede er efterhånden pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragtformen er jo ekstremt overkommelig, og oftest tillige den mindst kostelige leveringsløsning.
5Trustpilot tilbyder adskillige gode løsninger til at beskue flere tidligere kunders reflektioner og derfor er det klogt, at du tjekker online firmaets vurderinger inden du køber billige luftrenser til hus online. Facebook giver dig ydermere rigtig solide metoder til at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.
6En hel del outlets på nettet frembyder levering uden omkostninger på luftrenser til hus, men for det meste er det forudsat at der aftages for et fastsat beløb. Ellers skulle man udse dig den mest betalelige leveringsudgave, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragtformen er som oftest ligeledes i høj grad uproblematisk. Den mindst kostelige form for fragt vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
7Inden folk shopper billige luftrenser til hus hos en internet virksomhed kan man på en vis måde kigge på virksomhedens handelsaftale, dog er det tit ikke særlig interessant. Tillige tilråder vi at du er på vagt for de mest vedkommende reglementer der har betydning for bestillingen af billige luftrenser til hus online, fx den ombytningsrettighed internet forhandleren anvender.
8Den mindst kostelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men den løsning kræver at du har bopæl med kort afstand til online forhandlerens hjemsted. Den metode til levering kan være ret vigtig om man skal bruge luftrenser til hus om kort tid. Alternativt så garanterer visse webshops fri fragt, men tit kræver det at man shopper for en bestemt pris.
9Generelt tilråder vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er en del af en lov, som begunstiger en imod bedrageriske online butikker. Alternativt bør du drage nytte af en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, hvis du agter at afdrage pengene senere.