Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Holzmann Luftrenser LF 1100
5.579 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre præsterer et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal tænke igennem om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare luftrenser til hjemmet.
Det er selvfølgelig super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke forretningens regningslinjer.
Når du står og skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at spare leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre byggematerialerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed i de store byggecentre.
Der vil være forskel på udsalgspriserne på billige luftrenser til hjemmet hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste priser, og nogle har faglig sparring. Du bør afveje hvad der for dig er det vigtigste.
For en del er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derved kan du med fordel handle hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af luftrenser til hjemmet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre finder du mange steder i landet, og på grund af det har man chancen for at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Hermed er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig hente produkterne lige nu.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra en lang række forskellige nichebutikker, så du kan bestille fra et bredt udvalg af luftrenser til hjemmet online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops er eksperter i deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse varer. Altså forventes det at du får ekstra brugbar rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis luftrenser til hjemmet.
Størsteparten af nicheforhandlere er opstartsfirmaer, der oftest har danske ejere, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du når du køber luftrenser til hjemmet online på deres webshop.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få en skarpere pris.
De største byggekæder i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

luftrenser til hjemmet harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu i nærheden af 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

luftrenser til hjemmet bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

luftrenser til hjemmet silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

luftrenser til hjemmet jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det kan man få hvis byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på planeten.
2Ved udendørs byggeprojekter har vejret en afgørende rolle. På grund af dette bør du tit holde øje med vejrberetningerne i tiden op til byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er ved at færdiggøre det komplicerede byggeprojekt.
3I god tid inden at du indleder arbejdet kan det blive usandsynligt vigtigt at være sikker på, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
4Man må aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være essentielt at du har det klar til brug inden du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden godt at tillægge de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
5Der kan findes alverdens vejledninger og videoer på nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube giver overvældende meget gavnlig viden, særligt hvis man benytter engelske søgeord.
6Måske det viser sig vigtigt at have alle bygningsmaterialer klar før du igangsætter håndværket. Du har god gavn af at sammensætte en overskuelig indkøbsliste med alle de ting du har brug for, og efterfølgende eftergå listen, med øje for at du er tryg ved at alt er klar.
7Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, specielt når det kommer til store byggeprojekter. Enkelte byggeprojekter gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt må det være mere effektivt og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
8Godt forarbejde bliver vejen til succes med din byggeproces. Du må nedskrive en velovervejet strategi, som beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilken dag, som også inkluderer en nummerorden. Vær realistisk når du sammensætter planen.
9Det er meningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har et økonomisk overblik. Det vil være sundt at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan kortlægge ens omkostning ved dem én efter én.
10Måske det burdes overvejes om du selv skal stå for hele projektet, eller du bør skaffe eksperthjælp til områder af byggeprocessen. Forudsat at du tager imod assistance fra en fagmand er det lukrativt at søge en pris fra en håndfuld selskaber.
11Du skal for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beskyttelse som fx sikkerhedshjelm som hjælper dig mod hændelige uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i arbejdet, især ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
12Der viser sig stort set altid overraskende hovedpiner når det handler om svære opgaver, og på grund af det kan det være af stor betydning at man afsætter en god portion plads i agendaen, med det formål at man føler sig tryg ved at nå i mål med projektet.
De mest populære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket jo er hamrende overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % har givet bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

En stor portion internet handler yder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige fragttyper til luftrenser til hjemmet. En af de mest populære er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er jo vældig let, samt desuden endda den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du bør alternativt påtænke at vælge udbringning hjem til dig eller ud på dit arbejde. Metoden viser sig godt nok en anelse mere pebret, men omvendt i høj grad enkel ved køb af luftrenser til hjemmet online. Den billigste type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men den mulighed er betinget af at du er i nærheden af online firmaets butikker, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på luftrenser til hjemmet kan i nogle tilfælde være yderst afgørende hvis man absolut skal bruge dine nye produkter med det samme, og af den grund er det nemlig væsentligt at vi dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt på luftrenser til hjemmet. En lang række forretninger på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på mange af shoppens varenumre online, men vær vagtsom da det er afhængig af at du når at bestille før et fastsat tidspunkt, så de garanteret kan nå at få ordren betjent før de lageransatte har fyraften.

Flere shops på nettet byder på levering uden omkostninger på luftrenser til hjemmet online, men tit kun når du køber for en konkret sum. Alternativt skal man udvælge den billigste leveringsmetode, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En hel del webshops foreslår klik-og-hent hvor man køber billig luftrenser til hjemmet online og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg og Davidsen. De tilbyder eksempelvis klik-og-hent på luftrenser til hjemmet i følgende byer:

Ølstykke, Tårnby, Greve, Albertslund, Frederikssund, Nakskov, Sønderborg, Hillerød, Aarhus, Haslev, Risskov, Herning, Roskilde, Glostrup, Odder, Søborg, Holbæk, Nyborg, Rødovre, Frederikshavn, Odense, Brønderslev, Frederiksberg, Vordingborg, Brøndby, Aalborg, Køge, Esbjerg, Kalundborg, Horsens, Hørsholm, Slagelse, Virum, Nykøbing Falster, Næstved, Allerød, Brabrand, Varde, Højbjerg, Vanløse, Middelfart, Vejle, Gladsaxe, Værløse, Vallensbæk, Skanderborg, Lystrup, Struer, Svendborg, Stenløse, Helsingør, Dragør, Jyllinge, Taastrup, Fredericia, Åbyhøj, Skive, Hobro, Silkeborg, Hedensted, Farum, Birkerød, Ishøj, Lillerød, København, Ringsted, Thisted, Korsør, Rønne, Gentofte, Grenaa, Brønshøj, Herlev, Charlottenlund, Frederiksværk, Haderslev, Nærum, Kokkedal, Lyngby, Hjørring, Hvidovre, Holstebro, Ikast, Randers, Aabenraa, Kolding, Ballerup, Valby, Tilst, Hedehusene, Solrød Strand, Viborg, Nørresundby, og Rudersdal, .

Click-and-collect af luftrenser til hjemmet er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Amager, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Lolland, Falster, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man ser på tendenserne bliver det tydeligt, at mennesker som regel kigger efter blandt andet billig luftrenser til hjemmet og luftrenser til hjemmet tilbud. Man ser derudover tit folk kigge efter blandt andet luftrenser til hjemmet online, luftrenser til hjemmet priser samt køb luftrenser til hjemmet, plus de udbredte byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan og 10-4.

Få rabat på luftrenser til hjemmet

Det er jo efterhånden usædvanlig fremkommeligt for os alle at finde frem til tilbud på billige luftrenser til hjemmet online hos forskellige forhandlere på nettet, og altså har mange internet forhandlere været presset til at at nedbringe prisniveauet på luftrenser til hjemmet eftertrykkeligt, og derudover garantere levering uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid være nyttigt at studere enkelte webshops efter tilbud på luftrenser til hjemmet online inden du bestiller, således at man er skudsikker på at antage den bedste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og 10-4.

Man skal blot huske på, at ifald en webbutik tilbyder billige luftrenser til hjemmet online på tilbud til en pris der er himmelråbende gunstig, så bør det tit være en indikation på en bedragerisk internet webshop. Kortkøb er ikke desto mindre omfattet af et lovbud, hvilket hjælper dig som kunde overfor fup online forretninger.

Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du anvende en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale pengene til luftrenser til hjemmet over en længere periode. Det tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, Harald Nyborg og XL-Byg.

Når vi kigger i tendenserne er det klart, at online shoppere jævnligt søger efter fx køb luftrenser til hjemmet og billig luftrenser til hjemmet. Vi ser desuden tit netshoppere søge efter bl.a. luftrenser til hjemmet tilbud, luftrenser til hjemmet priser samt luftrenser til hjemmet online.

Undersøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot resulterer i flere habile chancer for at læse mange andre forbrugeres erfaringer og derved foreslår vi, at du kigger nærmere på online virksomhedens ratings forud for at du placerer din ordre på billige luftrenser til hjemmet online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt absolut fortræffelige løsninger til at få kendskab til e-firmaets kundefokus. Her ser vi en række internet webshops som tilbyder kunderne at ytre en anmeldelse af ordreforløbet, som desuden burde benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen handler billige luftrenser til hjemmet online på en e-forhandler behøver de for at være på den sikre side overveje netbutikkens forretningsaftale, dog er det bare ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de kendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Stark.

Alternativet kunne være at kontrollere om internet webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket længe har været en angivelse af at online firmaet efterfølger de officielle danske regler, udover at e-butikken rutinemæssigt efterses af eksperter der forstår lovgivningen.

Dette er desuden en god chance for at få bistand, såfremt du forvoldes besvær med din ordre på luftrenser til hjemmet. Tillige anbefaler vi at du er påpasselig med de grundlæggende vedtægter der har betydning for købet af luftrenser til hjemmet online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet selskabet tilsikrer.

På grund af dette er det desuden vigtigt, at man altid sikrer sin faktura, så man en anden gang kan bevidne sit køb af luftrenser til hjemmet, uagtet om man handler fra Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg eller 10-4.

Marianne Mortensen gav 5 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

Jørgen A gav 4 stjerner

Bliver leveret til dato

Tina gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Niels Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 tips til køb på nettet
1De fleste online firmaer tildeler til alt held en række forskellige billige former for levering til luftrenser til hjemmet. Førstevalget hos mange er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de købte varer når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ultra hensigtsmæssig, og i mange tilfælde tillige den prisbilligste leveringsmetode.
2Trustpilot giver dig visse sikre muligheder for at inspicere adskillige andre køberes vurderinger og herved foreslår vi, at du læser webbutikkens kritik inden du shopper billige luftrenser til hjemmet online. Facebook yder lige så vel absolut fortræffelige muligheder for at få en idé om internet butikkens kundefokus.
3Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ret så væsentlig når man behøver pakken inden for få dage, og i det øjemed er det selvfølgelig meningsfuldt at vi kontrollerer den anslåede leveringstid for luftrenser til hjemmet. Temmelig mange internet varehuse garanterer billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter, som tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres inden et besluttet tidspunkt.
4Før folk handler billige luftrenser til hjemmet i en online butik kan man når alt kommer til alt overveje deres vilkår, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende. For øvrigt er det smart at man er vaks omkring de mest aktuelle reglementer i forbindelse med bestillingen af billige luftrenser til hjemmet online, f.eks. den ombytningspolitik online firmaet har.
5Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfavnet af en bestemmelse, hvilket begunstiger en imod uægte internet virksomheder. Som en anden løsning kan du benytte en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at godtgøre beløbet ude i fremtiden.
6Det er jo efterhånden rigtig fremkommeligt for os alle at undersøge tilbud online på billige luftrenser til hjemmet på flere internet varehuse, og herved tilbyder utallige firmaer på nettet fri fragt. Derfor kan det til hver en tid være lønnende at undersøge nogle forskellige internet forhandlere efter rabat og tilbud inden du handler, således at man er skråsikker på at modtage den laveste pris.
7En hel del netbutikker sikrer fragtfri levering på luftrenser til hjemmet, men tit er det så præmissen at der shoppes for en bestemt sum. Derudover må man udvælge den mindst kostelige mulighed for levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få kørt dine produkter til et udleveringssted. Metoden bliver som regel til gengæld særligt fremkommelig. Den mest betalelige form for levering er unægtelig at du selv henter produkterne.
8Vi tilråder at se om internet forretningen er e-mærke tilsluttet, da det skulle være et tegn på at netbutikken adlyder de officielle regler, samt at online webshoppen hyppigt tilses af jurister der har nøje kendskab til lovene på området. Inden nogen køber billige luftrenser til hjemmet på en internet shop burde de de facto have øje for shoppens regler.
9Den mest betalelige leveringsmanér vil til enhver tid være selv at hente produkterne, men dette er betinget af at du befinder dig i kort afstand af webbutikkens tilholdssted. Den metode til levering kan i nogle tilfælde være ret så udslagsgivende ifald vi står og skal bruge luftrenser til hjemmet nu og her. Alternativt så lover flere firmaer på nettet levering uden beregning, men ofte afkræver det at man køber for et konkret beløb.