Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Derved kan du overveje at købe fra et online byggemarked, som tilbyder råd og vejledning til valg af luftrenser til bolig.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Flere byggekæder tilbyder et bredt sortiment af varer, imens andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør overveje hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, foruden bare luftrenser til bolig.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund bør du tjekke butikkens handelsbetingelser.
Såfremt du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ ved de gængse byggekæder.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige luftrenser til bolig hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle har en høj grad af service. Du skal tænke igennem hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og i kraft af det har flertallet chancen for at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har man chancen for at spare leveringsgebyret, og ovenikøbet skaffe produkterne nu og her.
De velkendte byggekæder sælger varer fra flere specialbutikker, og dermed har du mulighed for at vælge fra et stort udvalg af luftrenser til bolig online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede webshops har et indgående kendskab til de produkter de sælger online, da de ikke sælger andre varer. Ergo kan du opleve ekstra kompetent service fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis luftrenser til bolig.
Diverse nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse kan du støtte når du bestiller luftrenser til bolig online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

luftrenser til bolig silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 ansatte i firmaets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

luftrenser til bolig bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 kollegaer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

luftrenser til bolig jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 mennesker i firmaets 56 varehuse. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

luftrenser til bolig harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske kan det blive essentielt at have de presserende bygningsmaterialer handlet ind forud for at du begynder byggeriet. Du kunne nedskrive en hurtig oversigt indeholdende alt det der er nødvendige, og derefter tjekke listen, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
2Det er oplagt at indhente assistance til byggeprojektet, hovedsageligt hvis det er store byggerier. Flere projekter gør krav på flere folk. Dertil viser det sig bedre og mere interessant når man er flere om det.
3Du bør ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskytter dig mod hændelige skader. Det er fundamentalt at have styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
4For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Således skal du hyppigt holde øje med vejrudsigten når du nærmer dig byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned i samme sekund som du er startet på dit komplekse projekt.
5Forud for at du indleder byggeriet kan det blive højst afgørende at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
6Forberedelse vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du udarbejder agendaen.
7Man kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det fås hvis ombygningen er CO2-besparende. Bidraget er altså afhængig af at renoveringen har betydning for planeten.
8Der kommer utvivlsomt uforudsete problemstillinger når det kommer til omfangsrige projekter, og herved er det essentielt at der er afsat en del tid i agendaen, således at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
9Du kan finde en overflod af hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube yder assistance med overvældende meget gavnlig information, navnligt hvis du leder på engelsk.
10Måske burde du overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt bør have assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Hvis du tager imod hjælp fra en ekspert er der penge at spare ved at notere forslag fra en håndfuld leverandører.
11Du vil aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig fundamentalt at du har udstyret disponibelt idet du iværksætter arbejdet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne de tilhørende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Det er fundamentalt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så man har en økonomisk ramme. Det vil blive behjælpeligt at tage noter til alle poster, og bagefter indsamle ens købspris for dem alle sammen.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % har givet toprating, og blot 4 % har givet bundkarakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som klart er temmelig imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En række internet handler yder i vore dage et stort udvalg af billige fragttyper til luftrenser til bolig. En favorit iblandt mange er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare de købte produkter lige når det passer dig. Metoden er altså meget praktisk, og i mange tilfælde også den mindst kostelige leveringsmanér.

Du burde alternativt forsøge at få pakken sendt til hvor du bor eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen bliver jævnligt en tak mere pebret, men også super enkel med luftrenser til bolig online. Den mest prisbevidste løsning til levering er unægtelig at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du har bopæl med kort afstand til e-forretningens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på luftrenser til bolig kan vise sig at være usædvanlig relevant i tilfælde af at man har behov for din ordre om kort tid, og derfor er det fuldt ud centralt at vi efterser den forventede leveringstid for luftrenser til bolig. En del e-firmaer i Danmark – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags levering på en hel del varenumre online, som dog står og falder med at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt distribueret forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Nogle få internet forhandlere yder levering uden betaling på luftrenser til bolig online, men undertiden er det forudsat at man køber for en bestemt pris. Som alternativ burde du udvælge den billigste slags levering, hvilket tit er at få dem til at køre ordren til et udleveringssted.

En hel del webbutikker tilbyder click-and-collect hvor man køber billig luftrenser til bolig på nettet men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene yder bl.a. afhentning af luftrenser til bolig i følgende områder:

Kalundborg, Frederikssund, Allerød, Odense, Esbjerg, Brabrand, Thisted, Åbyhøj, Svendborg, Sønderborg, Lyngby, Greve, Fredericia, Aabenraa, Taastrup, Aalborg, Stenløse, Randers, Hvidovre, Hjørring, Hedensted, Nyborg, Hillerød, Vallensbæk, Brønderslev, Frederiksberg, Middelfart, Herning, Ikast, Gladsaxe, Tilst, Solrød Strand, Ringsted, Gentofte, Nørresundby, Odder, Lystrup, Birkerød, Køge, Valby, Rødovre, Helsingør, Ølstykke, Vejle, Kokkedal, Skive, Horsens, Dragør, Ballerup, Næstved, Farum, Hobro, Holstebro, Rønne, Charlottenlund, Silkeborg, Roskilde, Rudersdal, Grenaa, Frederikshavn, Hedehusene, Holbæk, Risskov, Haderslev, Frederiksværk, Nærum, Vanløse, Varde, Jyllinge, Haslev, Søborg, Glostrup, Herlev, Højbjerg, Albertslund, København, Lillerød, Kolding, Slagelse, Skanderborg, Virum, Vordingborg, Tårnby, Hørsholm, Nykøbing Falster, Korsør, Viborg, Ishøj, Struer, Værløse, Brønshøj, Nakskov, Brøndby, og Aarhus, .

Afhentning for luftrenser til bolig er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Lolland, Nordsjælland).

Når der ses på data er det klart, at folk jævnligt søger efter eksempelvis køb luftrenser til bolig og luftrenser til bolig tilbud. Man ser derudover typisk internet shoppere efterspørge fx luftrenser til bolig online, billig luftrenser til bolig og luftrenser til bolig priser, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og Stark.

Få rabat på luftrenser til bolig

Det er super overkommeligt for alle og enhver at søge sig frem til priser på billige luftrenser til bolig online hos diverse online outlets, og til gengæld har utallige e-forretninger været tvunget til at formindske prisen på luftrenser til bolig en hel del, og endda sikre levering uden beregning.

Derfor kan det imidlertid blive gavnligt at tjekke nogle få e-firmaer efter rabatter og tilbud på luftrenser til bolig online inden du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den billigste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Man må ikke desto mindre være omhyggelig med, at ifald en e-forhandler udbyder billige luftrenser til bolig online for en salgspris der kan virke ubegribelig fremragende, kunne det undertiden være et fingerpeg om en fup internet handler. Kortbetalinger er i hvert fald inkluderet i et reglement, der redder dig som kunde overfor snydagtige online firmaer.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du anvende en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du agter at betale beløbet til luftrenser til bolig over en længere periode. Dette foreslåes typisk ved specialiserede netbutikker, men sjældent de kendte byggekæder som eksempelvis Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

Når der ses på tallene er det markant, at internetbrugere ofte efterspørger eksempelvis køb luftrenser til bolig og luftrenser til bolig priser. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere efterspørge eksempelvis billig luftrenser til bolig, luftrenser til bolig tilbud samt luftrenser til bolig online.

Udforsk folks oplevelser

Trustpilot resulterer i helt belejlige løsninger til at kontrollere adskillige forhenværende køberes kritik og herved går vi ind for, at du udforsker online shoppens ratings forinden du bestiller billige luftrenser til bolig online.

Facebook bringer dig lige så vel ultra ønskværdige chancer for at få indtryk af internet forhandlerens kundefokus. Herinde er der en del internet shops hvor du kan publicere en bedømmelse af deres køb, som også må udnyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Forinden nogen handler billige luftrenser til bolig online på en e-handler kan de egentlig have øje for dens regler, men det er tit en omfattende opgave, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Davidsen, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

Alternativet er at finde ud af hvorvidt online firmaet er støttet af e-mærket, hvilket almindeligvis er en påvisning af at internet forretningen adlyder de gældende danske regler, tillige med at den tit besigtiges af fagmænd som har nøje kendskab til de gældende vilkår.

Det giver dig anledning til at få hjælp, når du får besvær som følge af din handel med luftrenser til bolig. Herudover tilrådes det at køberen er klar over de mest relevante reglementer der har indvirkning på bestillingen af luftrenser til bolig online, som eksempelvis den returrettighed online shoppen bruger.

I den forbindelse er det ligeledes relevant, at man stadigvæk sikrer sin kvitteringsmail, så man i fremtiden vil kunne eftervise sit køb af luftrenser til bolig, uafhængig af om man handler ved 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Silvan eller Jem og Fix.

Mette Madsen gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Helle Petersen gav 4 stjerner

Intet at klage over

Lars Rasmussen gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Jesper gav 4 stjerner

Intet at klage over

9 gode råd til online shopping
1Trustpilot præsterer evigt fine chancer for at granske flere nuværende brugeres ratings og på grund af dette tilrådes det, at du gennemsøger online forretningens bedømmelser før du bestiller billige luftrenser til bolig online. Facebook tilbyder dig lige så vel nogenlunde nyttige løsninger til at få kendskab til internet firmaets pålidelighed.
2Fragttiden kan i nogle tilfælde være usædvanlig udslagsgivende når du mangler din pakke nu og her, så herved er det virkelig meningsfuldt at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for luftrenser til bolig. En hel del online virksomheder stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, som imidlertid kræver at ordren indsendes forinden et nøjagtigt tidspunkt.
3Det er efterhånden temmelig let for forbrugerne at finde information om priser online på billige luftrenser til bolig på diverse online varehuse, og med det motiv tilbyder flere internet forhandlere gratis fragt. Derfor kan det imidlertid blive lønnende at analysere et par netbutikker efter rabat og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at modtage den mindst kostelige pris.
4Vi slår generelt et slag for at bemærke om e-forhandleren er godkendt af e-mærket, da det skulle være et bevis på at e-handlen opretholder de officielle danske regler, foruden at internet forretningen ofte føres tilsyn med af specialister som er inde i lovgivningen. Før nogen bestiller billige luftrenser til bolig hos en e-forhandler kan man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af butikkens betingelser.
5Den mest betalelige leveringsmanér vil utvivlsomt være at hente varerne selv, men dette nødvendiggør at du bor nærved webshoppens arbejdslager. Den leveringsmodel kan vise sig at være super central om man har behov for luftrenser til bolig med det samme. Alternativt så lover enkelte forhandlere på nettet fragt uden omkostninger, men i reglen forudsætter det at du bestiller for en konkret sum.
6Temmelig mange online shops giver nu til dags diverse forskellige billige leveringsmetoder til luftrenser til bolig. En sikker vinder er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre når du har tid. Fragtformen er nemlig rigtig smertefri, og ofte derudover den mest betalelige leveringsmetode.
7Vi går generelt ind for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er inkluderet i en forordning, der skærmer dig som kunde overfor bedrageriske online webshops. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du ønsker at finansiere pengene over en periode.
8Før nogen bestiller billige luftrenser til bolig i en netbutik kunne de utvivlsomt skimme e-butikkens regler, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde. Endvidere støtter vi at kunden er omhyggelig omkring de primære betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige luftrenser til bolig online, fx den ombytningspolitik e-forretningen tilbyder.
9En hel del online forhandlere byder på levering uden beregning på luftrenser til bolig, men tit påkræves det at du køber for en konkret pris. Ellers må man udse dig den mest billige mulighed for levering, der oftest vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted. Muligheden er typisk omvendt usædvanlig let gængelig. Den mest billige leveringsmåde er dog at du selv henter varerne.