Holzmann Luftrenser LF 1100
5.579 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er forskel på prisen på billige luftrenser til badeværelse hos de forskellige online byggekæder. Enkelte fokuserer på de bedste priser, og nogle har fokus på et højt serviceniveau. Du bør forholde dig til hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med diverse spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge et online byggemarked, som giver tips og tricks til valg af luftrenser til badeværelse.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot luftrenser til badeværelse.
Ifald du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at undvære fragten, så kunne du med fordel transportere varerne på egen hånd. Det er specielt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor skal man læse virksomhedens regningslinjer.
Det er helt klart super relevant at se, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og derved har de fleste adgang til at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Herigennem kan du undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra talrige leverandører, og dermed kan du vælge fra et stort udvalg af luftrenser til badeværelse online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte firmaer, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker er opstartsfirmaer, der typisk har danske ejere, måske ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du støtte når du køber luftrenser til badeværelse online på deres webshop.
Mange niche netbutikker producerer selv produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online vil du få bedre priser.
Flertallet af online nichebutikker har en dyb forståelse for deres varer, da de ikke sælger andre varer. Følgelig kan du opleve super erfaren rådgivning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis luftrenser til badeværelse.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
luftrenser til badeværelse silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag cirka 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og beskæftiger i dag ca. 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

luftrenser til badeværelse harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

luftrenser til badeværelse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

luftrenser til badeværelse jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag i omegn af 500 mennesker i kædens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres i dag af omtrent 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I god tid inden at du starter byggeprocessen må det være vanvittigt essentielt at man sikrer sig, at projektet ikke er ulovligt. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
2For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor må du jævnligt se udsigten ift. vejret lige før projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at regne absolut lige når du er godt i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du skal lave en effektiv handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver din tidsplan.
4Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du hellere skal skaffe hjælp fra en professionel til dele af byggeprocessen. Hvis du benytter assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at få priser fra flere firmaer.
5Det kan vise sig at være godt at sikre sig assistance til byggeprojektet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggeopgaver. Omfangsrige ting bør udføres af mere end en person. Derudover vil det vise sig hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
6Det kan blive værdifuldt at have de fornødne bygningsmaterialer klar før du igangsætter byggeriet. Du kunne sammensætte en overskuelig indkøbsseddel hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og derefter tjekke hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
7Der kommer utvivlsomt uforudsete hovedpiner når det handler om omfattende projekter, og på grund af det kan det være afgørende at der afsættes rigeligt med plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan være ubekymret om at man får det færdiggjort.
8Der findes stribevis af artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. I særlig grad YouTube er anvendeligt med enorme mængder nyttig oplysning, specielt såfremt man benytter engelske søgeord.
9Man skal ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være strategisk at have udstyret klar når du begynder på arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge disse udgiftsposter i byggeriets budget.
10Typisk vil det være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for projektet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive økonomisk at dokumentere hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan kortlægge billige priser på hver enkelt.
11Du må på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse herunder sikkerhedssko der hjælper dig overfor potentielle uheld. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke køber eksperthjælp.
12Du har mulighed for at spørge om offentligt tilskud til renoveringer. Det får man såfremt renoveringen er godt for miljøet. Den økonomiske støtte betinges altså af at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er kolossalt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er temmelig flot. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Flere online outlets udlover heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til luftrenser til badeværelse. En af de mest anvendte er i dag at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter de købte varer når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo i høj grad fremkommelig, samt typisk endda den mest billige mulighed for levering.

Du kan også foretrække at bestille pakken til levering hjem til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen er somme tider en kende dyrere, men også ret så gnidningsløs ift. luftrenser til badeværelse online. Den mest billige leveringsversion er utvivlsomt at du selv henter pakken, men dette betinges af at du opholder dig i kort afstand af e-handlens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på luftrenser til badeværelse kan vise sig at være yderst essentiel såfremt man har brug for produktet om et øjeblik, og derfor er det skam aktuelt at vi checker det forventede leveringstidspunkt ved luftrenser til badeværelse. Størstedelen af online selskaber – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – udlover billig 1 hverdags levering på en række af deres varer online, men husk at det forudsætter at der bestilles forud for et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne ud af døren forud for at medarbejderne har fyraften.

Nogle få internet selskaber lover portofri levering på luftrenser til badeværelse online, men oftest kun hvis man køber for et fastsat beløb. Derudover må man tage den mest betalelige form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få leveret bestillingen til et udleveringssted.

En stor portion webshops foreslår click-and-collect hvor du køber billig luftrenser til badeværelse online men afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne giver bl.a. click-and-collect på luftrenser til badeværelse i disse områder:

Ishøj, Hedensted, Kalundborg, Nærum, Charlottenlund, København, Solrød Strand, Brabrand, Køge, Farum, Hjørring, Valby, Rudersdal, Albertslund, Rødovre, Varde, Haderslev, Greve, Hvidovre, Højbjerg, Holstebro, Lyngby, Helsingør, Vanløse, Hedehusene, Hobro, Nakskov, Ringsted, Dragør, Åbyhøj, Skive, Korsør, Kolding, Haslev, Sønderborg, Gentofte, Tilst, Thisted, Slagelse, Aalborg, Nykøbing Falster, Ikast, Middelfart, Struer, Esbjerg, Vordingborg, Aabenraa, Fredericia, Kokkedal, Næstved, Søborg, Virum, Aarhus, Nyborg, Risskov, Vejle, Herning, Tårnby, Værløse, Odder, Jyllinge, Nørresundby, Rønne, Vallensbæk, Svendborg, Gladsaxe, Holbæk, Glostrup, Lystrup, Frederiksberg, Horsens, Stenløse, Brønderslev, Herlev, Hørsholm, Randers, Birkerød, Ballerup, Roskilde, Brøndby, Skanderborg, Brønshøj, Lillerød, Frederikshavn, Grenaa, Frederiksværk, Hillerød, Taastrup, Allerød, Viborg, Odense, Ølstykke, Frederikssund, og Silkeborg, .

Klik-og-hent af luftrenser til badeværelse er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at mennesker typisk kigger efter fx luftrenser til badeværelse tilbud og luftrenser til badeværelse online. Foruden dette ser man tit folk lede efter eksempelvis køb luftrenser til badeværelse, luftrenser til badeværelse priser og billig luftrenser til badeværelse, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma og Stark.

Gode tilbud på luftrenser til badeværelse

Det er i dag ekstremt fremkommeligt for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige luftrenser til badeværelse online på flere internet shops, og ergo har langt de fleste shops på nettet ikke kunne slippe for at reducere udsalgspriserne på luftrenser til badeværelse helt i bund, og ovenikøbet love levering uden omkostninger.

Dog kan det til hver en tid vise sig smart at sammenholde nogle forskellige outlets på nettet efter tilbud og rabatter på luftrenser til badeværelse online forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Du bør trods alt ikke glemme, at når en forhandler på nettet forhandler billige luftrenser til badeværelse online til en salgspris som anses for usædvanlig fordelagtig, kunne det mange gange være en varsel om en falsk butik. Bestillinger med kort er ikke desto mindre dækket ind under en orden, der garanterer kunden overfor snydagtige e-firmaer.

Vi går generelt ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du drage fordel af et tilbud fra fx ViaBill, ifald du gerne vil klare prisen på luftrenser til badeværelse over tid. Dette foreslåes normalt ved nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Når vi kigger i data fremstår det markant, at internet shoppere mange gange søger eksempelvis luftrenser til badeværelse priser og luftrenser til badeværelse online. Derudover oplever man mange gange folk kigge efter blandt andet luftrenser til badeværelse tilbud, køb luftrenser til badeværelse samt billig luftrenser til badeværelse.

Analyser folks evalueringer

Trustpilot bringer dig egentlig ønskværdige muligheder for at blive klogere på mange øvrige konsumenters bedømmelser og derved går vi ind for, at du efterforsker online forhandlerens omtaler inden du lægger din bestilling på billige luftrenser til badeværelse online.

Facebook indebærer ligeledes nogenlunde fantastiske løsninger til at få indtryk af e-shoppens troværdighed. I øvrigt er der en række webbutikker som tilbyder folk at formulere en evaluering af deres køb, hvilket på samme måde kan anvendes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk handler billige luftrenser til badeværelse online i en internet shop burde de helt sikkert overveje e-shoppens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, særligt hos de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Et andet alternativ kunne derfor være at kontrollere om internet webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det kan være en forsikring om at netshoppen føjer de opstillede regler, samt at internet firmaet tit føres tilsyn med af jurister som har meget erfaring med lovgivningen.

Det giver dig anledning til at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for problemer som følge af din handel med luftrenser til badeværelse. Derudover anbefaler vi at kunden er på vagt for de mest aktuelle bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af luftrenser til badeværelse online, eksempelvis hvilken byttepolitik online butikken garanterer.

Her er det i øvrigt relevant, at man stadig beholder sin kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne dokumentere bestillingen af luftrenser til badeværelse, hvad end man har bestilt ved Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bygma, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Jette Mortensen gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

Jan O gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Henrik Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Thomas Jensen gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

9 tips til når du køber online
1Den mindst kostelige leveringsmetode er dog at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du bor med kort afstand til e-firmaets arbejdslager. Den leveringsløsning er jo særligt betydningsfuld ifald vi absolut skal bruge luftrenser til badeværelse nu og her. Alternativt så præsterer en række e-firmaer fragt uden beregning, men i reglen påkræves det at der bestilles for en konkret pris.
2Flere outlets på nettet frembyder gratis fragt på luftrenser til badeværelse, men typisk er det kun gældende hvis du shopper for et fastslået beløb. Alternativt skulle man beslutte sig for den mest billige mulighed for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted. Metoden er af og til tillige usædvanlig enkel. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid være selv at hente pakken.
3Antal dages levering kan vise sig at være ret så udslagsgivende i tilfælde af at man skal bruge varerne nu og her, og herved er det i sandhed fornuftigt at vi efterser det anslåede leveringstidspunkt for luftrenser til badeværelse. En del internet virksomheder præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, men vær obs på at det er regnet ud fra at transaktionen gennemføres forud for et fast klokkeslæt.
4Det har vist sig at være ret så let for folk at kigge efter tilbud online på billige luftrenser til badeværelse hos diverse firmaer på nettet, og derved præsterer en lang række forretninger på nettet fragtfri levering. Men det kan ikke desto mindre være tiden værd at besigtige nogle enkelte netbutikker efter rabat og tilbud inden du handler, så du er tryg ved at indhente den mest betalelige pris.
5Vi anbefaler køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omsluttet af en forordning, hvilket forsvarer os overfor uægte internet foretagender. Alternativt burde du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil betale pengene over en periode.
6Trustpilot tilbyder dig altid ønskværdige muligheder for at eftersøge en lang række forhenværende kunders bedømmelser og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du gennemsøger e-forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige luftrenser til badeværelse online. Facebook tilbyder dig endvidere adskillige gode metoder til at få indtryk af netshoppens pålidelighed.
7Før folk shopper billige luftrenser til badeværelse på en internet butik burde de faktisk se på deres handelsbetingelser, det er dog for det meste et tidskrævende projekt. Herudover er det at foretrække at køberen er obs på de mest aktuelle reglementer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige luftrenser til badeværelse online, som eksempelvis den byttepolitik internet butikken tilbyder.
8Generelt foreslår vi at se hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, siden det burde være en sikkerhed for at internet firmaet føjer de gældende danske regler, tillige med at internet shoppen løbende monitoreres af specialister der er meget bekendte med de gældende regulativer. Forinden nogen køber billige luftrenser til badeværelse på en netbutik behøver de de facto gennemgå virksomhedens handelsbetingelser.
9En lang række internet varehuse yder i øjeblikket mange forskellige billige fragtløsninger til luftrenser til badeværelse. En sikker vinder er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din ordre når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig særligt fremkommelig, og tit endvidere den mindst kostelige leveringsudgave.