Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info
Holzmann Luftrenser LF 1100
5.579 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC5000
41.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC3000
26.995 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 205S
4.895 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC1500
9.994 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk AirgoClean 105S
3.856 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC750E
7.495 kr.
Mere info
Luftrenser Kgk TAC6500
41.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggepladsen 1000 A2
11.250 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A1000
9.119 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 2000
23.750 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 5000
29.995 kr.
Mere info
SILA Luftrenser til byggestøv 600 A2
6.875 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 2500 professionel
22.350 kr.
Mere info
RONDA luftrenser Model NPU 600
7.150 kr.
Mere info
Husqvarna luftrenser A2000
19.750 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 2000 A2
20.000 kr.
Mere info
RONDA luftrenser NPU 1250 professionel
9.369 kr.
Mere info
SILA Luftrenser Sila 5000 A2
43.750 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, om det produkt du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne selv. Dette er især muligt i de velkendte byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund skal man kende firmaets regler.
Flere byggekæder sælger et stort varesortiment, imens andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du skal reflektere over hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover bare luftrenser med filter.
For mange er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at handle hos en webshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring luftrenser med filter.
Du vil finde ulighed i priserne på billige luftrenser med filter fra byggecenter til byggecenter. Nogle giver de bedste priser, hvorimod nogle fokuserer på en høj grad af service. Du bør forholde dig til hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte virksomheder, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele i.
De gængse byggecentre sælger varer fra adskillige nicheshops, og hermed kan du bestille fra et stort sortiment af luftrenser med filter online.
De velkendte byggekæder findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne mulighed for at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Af den grund har man chancen for at spare leveringsgebyret, og samtidig skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Alverdens online nichebutikker er producenter af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online vil du få en lavere pris.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du idet du køber luftrenser med filter online hos dem.
Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Herved kan du opleve super nyttig sparring fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis luftrenser med filter.
Danmarks største byggemarkeder

Stark startede i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

luftrenser med filter harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

luftrenser med filter bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i forretningens 6 varehuse. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

luftrenser med filter silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i kædens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af ca. 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

luftrenser med filter jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig essentielt at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har et overblik over økonomien. Det kan være en god idé at nedskrive alle omkostninger, og herefter indsamle beløbet for dem én og én.
2Du kan søge et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes ifald renoveringen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at projektet har positiv betydning for naturen.
3Du bør under ingen omstændigheder undvære grej. I mange tilfælde vil det være essentielt at have grejet til rådighed forinden du går løs med byggeprocessen. Det er desuden godt at medtage omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
4Der præsenterer sig som regel uforudsigelige hovedpiner i forbindelse med omfattende projekter, og ergo viser det sig meningsfuldt at der er afsat en god portion plads i handlingsplanen, som gør at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
5Det vil vise sig meningsfuldt at du har alle byggematerialer disponible før du går til værks med håndværket. Du får god gavn af at notere en simpel oversigt indeholdende alt det der er nødvendige, og så gennemløbe hver eneste ting, således at du føler dig sikker på at alt er klar.
6Godt forarbejde vil være metoden til at komme i mål med projektet. Du kunne overveje at lave en velovervejet dagsorden, der beskriver hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din dagsorden.
7Du bør overveje hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt burde skaffe professionel hjælp til afslutningen af arbejdet. Ifald du ønsker eksperthjælp kan det være fordelagtigt at hente priser fra forskellige selskaber.
8For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum kigge på udsigten ift. vejret i de dage der er op til byggeriets start, så det ikke pludselig starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er i fuld gang med det krævende projekt.
9Det kan vise sig at være godt at få assistance til projektet, specielt såfremt det er store ombygninger. Enkelte ting skal gerne udføres af flere mennesker. Samtidig vil det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
10Før du indleder arbejdet må det være vildt afgørende at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
11Du finder en overflod af guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er formidler af meget gavnlig viden, særligt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
12Du skal aldrig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis arbejdssko som beskyttelse mod mulige ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 8 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ekstremt imponerende. Scoren er baseret på 11.467 meninger, hvor imponerende 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 84 % giver toprating, og blot 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

Størstedelen af online shops yder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige billige leveringsmidler til luftrenser med filter. En favorit er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente pakken den dag der passer dig. Metoden er nemlig yderst bekvem, og desuden tillige den mindst kostelige leveringstype.

Du bør ligeledes planlægge at vælge levering til din privatbolig eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig af og til et hak mindre billig, men også ultra uproblematisk med luftrenser med filter online. Den mest billige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, som jo betinges af at du er i kort afstand af internet firmaets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på luftrenser med filter kan i nogle tilfælde være virkelig relevant hvis du har behov for ordren straks, og derfor er det relativt aktuelt at man kontrollerer den forventede leveringstid ved luftrenser med filter. Adskillige byggemarkeder – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig 1 hverdags levering på en række af deres varenumre online, men vær på vagt da det kræver at bestillingen laves tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de kan nå at få produkterne ud af døren forinden medarbejderne har fri.

Visse butikker på nettet tilbyder gebyrfri levering på luftrenser med filter online, men oftest afkræver det at der indkøbes for en bestemt pris. Som alternativ skulle du foretrække den mest billige form for levering, der mange gange er at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

En stor portion byggemarkedskæder yder click-and-collect hvor du bestiller billig luftrenser med filter på nettet men afhenter i butikken. Fx 10-4, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver fx click-and-collect på luftrenser med filter i disse områder:

Højbjerg, Haslev, Roskilde, Hørsholm, Stenløse, Helsingør, Vordingborg, Brønshøj, Rødovre, Kalundborg, Skive, Rønne, Hillerød, Hobro, Ishøj, Odense, Frederiksberg, Lyngby, Ølstykke, Vallensbæk, Brønderslev, Sønderborg, Ikast, Fredericia, Aabenraa, Allerød, Nykøbing Falster, Thisted, Grenaa, Hedensted, Ballerup, Hjørring, Frederikshavn, Birkerød, Nærum, Aalborg, Herning, Brabrand, Lillerød, Slagelse, Holbæk, Charlottenlund, Herlev, København, Frederikssund, Hvidovre, Søborg, Nakskov, Kolding, Randers, Rudersdal, Aarhus, Holstebro, Viborg, Farum, Taastrup, Gentofte, Skanderborg, Glostrup, Vanløse, Struer, Lystrup, Brøndby, Åbyhøj, Hedehusene, Solrød Strand, Dragør, Silkeborg, Valby, Værløse, Tilst, Risskov, Greve, Kokkedal, Virum, Nyborg, Horsens, Albertslund, Svendborg, Odder, Frederiksværk, Nørresundby, Jyllinge, Gladsaxe, Vejle, Korsør, Varde, Middelfart, Haderslev, Tårnby, Ringsted, Næstved, Køge, og Esbjerg, .

Klik-og-hent af luftrenser med filter er muligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Amager, Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden), Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland).

Ses der på data står det markant, at folk jævnligt søger efter for eksempel luftrenser med filter tilbud og luftrenser med filter priser. Foruden dette oplever vi som regel internet shoppere kigge efter bl.a. luftrenser med filter online, billig luftrenser med filter samt køb luftrenser med filter, foruden de velkendte byggecentre som Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bygma.

Gode tilbud på luftrenser med filter

Det er i dag vældig uproblematisk for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige luftrenser med filter online fra forskellige online outlets, og derved har de fleste online firmaer set sig tvunget til at reducere udsalgspriserne på luftrenser med filter en hel del, og i øvrigt love levering uden gebyr.

Men det kan trods alt vise sig gavnligt at prøve nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på luftrenser med filter online forud for at du shopper, så du er skudsikker på at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Man bør trods alt huske på, at såfremt en webshop afhænder billige luftrenser med filter online på tilbud til en tilbudspris der kan ses som ubegribelig god, kunne det undertiden være en indikation på en fup online webshop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af en retningslinje, der garanterer folk overfor falske internet foretagender.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du drage nytte af en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere pengene til luftrenser med filter ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte hos niche webshops, men sjældent de kendte byggekæder som fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Når vi kigger i søgedata er det tydeligt, at mennesker typisk søger efter for eksempel luftrenser med filter priser og køb luftrenser med filter. Derudover ser vi tit mennesker lede efter for eksempel luftrenser med filter tilbud, billig luftrenser med filter og luftrenser med filter online.

Gennemsøg tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot genererer en del fine løsninger til at sondere en lang række øvrige konsumenters meninger og af den grund er det klogt, at du læser internet virksomhedens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige luftrenser med filter online.

Facebook fører til endvidere regulære fordelagtige genveje til at få en idé om online forhandlerens kundetilfredshed. Derudover er der en del internet virksomheder hvor kunder kan sammensætte en anmeldelse af deres køb, som tillige må anvendes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen shopper billige luftrenser med filter online på en webbutik burde de ideelt set granske forhandlerens forretningsvilkår, men det er gerne en omfattende opgave, i særdeleshed på de store byggekæder som Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

Et alternativt forslag kunne være at tjekke hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, grundet at det kan være en sikring om at online firmaet overholder de danske love, foruden at online virksomheden regelmæssigt ses til af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende vilkår.

Desuden får du genvej til at få hjælp, hvis du udsættes for vanskeligheder med din shopping med luftrenser med filter. Ligeså er det en hjælp at du er sat ind i de mest betydningsfulde betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af luftrenser med filter online, som eksempelvis den byttepolitik online firmaet lover.

I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man altid beholder ens ordremail, så man når som helst kan vidne om sin bestilling af luftrenser med filter, uafhængig af om man har handlet fra XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Stark.

Lene gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Lene B gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Jens C gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Tina T gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Leveringsdygtigheden er ret bestemmende om du absolut skal bruge dine nye varer fluks, og af den grund er det ganske meningsfuldt at man gransker den estimerede leveringstid på luftrenser med filter. En hel del online forhandlere frembyder billig 1 hverdags levering på en række varenumre, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at bestillingen realiseres før et besluttet klokkeslæt.
2Det er efterhånden virkelig smertefrit for internetbrugere at søge information om priser online på billige luftrenser med filter fra flere forretninger på nettet, og med det motiv lover en lang række internet handler i Danmark billig levering. Dog kan det til hver en tid blive udbytterigt at eftergå nogle enkelte internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud forinden du shopper, således at du er på den sikre side med at antage den skarpeste pris.
3Forud for at folk shopper billige luftrenser med filter hos en forretning på nettet kan de i princippet granske butikkens betingelser, men det er i mange tilfælde et omfattende projekt. Herudover kan det anbefales at køber er sat ind i de mest relevante vilkår i forbindelse med bestillingen af billige luftrenser med filter online, for eksempel den ombytningsrettighed internet virksomheden anvender.
4Nogle få internet webshops præsterer fragt uden gebyr på luftrenser med filter, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt skulle du foretrække den prisbilligste leveringsversion, hvilket oftest er at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragttypen viser sig typisk desuden i høj grad nem. Den prisbilligste leveringsudgave kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
5Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt internet selskabet er støttet af e-mærket, siden det generelt er en tilkendegivelse af at internet shoppen opererer i overensstemmelse med de officielle regler, foruden at e-forhandleren fra tid til anden monitoreres af specialister der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Inden folk køber billige luftrenser med filter i en internet butik burde man ideelt set gennemløbe webbutikkens vilkår.
6En hel del shops på nettet foreslår nu om stunder en række forskellige billige leveringsmuligheder til luftrenser med filter. Et hit er nu om stunder pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine nye produkter når du har tid. Leveringsmetoden er altså i høj grad smertefri, og mange gange endvidere den billigste leveringsudgave.
7Trustpilot fremskaffer adskillige værdifulde genveje til at efterforske mange nuværende forbrugeres synspunkter og derfor tilrådes det, at du beser webshoppens omtaler forud for at du køber billige luftrenser med filter online. Facebook tilbyder lige så vel forholdsvis sikre metoder til at få kendskab til internet virksomhedens troværdighed.
8Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i en lov, som begunstiger dig overfor fup netshops. Som alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du vil klare omkostningerne af flere omgange.
9Den prisbilligste leveringsløsning vil utvivlsomt være selv at hente produkterne, men det kræver at du er tæt på e-firmaets hjemsted. Den slags levering er selvfølgelig ekstremt afgørende såfremt du skal bruge luftrenser med filter lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle enkelte online outlets levering uden gebyr, men for det meste kun ifald der handles for en fastsat sum.