Suprabeam Q3 classic lommelygte
499 kr.
Mere info
Suprabeam Q1 mini penlygte
349 kr.
Mere info
Suprabeam Q7 Defend Lommelygte
999 kr.
Mere info
Millarco Pandelampe
50 kr.
Mere info
Stavlygte - Duracell Flashlight Voyager Classic CL-1
35 kr.
Mere info
Led Lenser V2 Step-up - Med Fokusering 7574
299 kr.
Mere info
Varta Stavlygte Professionel - Indestructible -1W LED 2xAA
249 kr.
Mere info
Led Lenser L7 *box* - Polycarbonat
399 kr.
Mere info
Suprabeam V3Air Pandelygte
549 kr.
Mere info
Suprabean Q1 penlygte
399 kr.
Mere info
Suprabeam Q2 lommelygte
499 kr.
Mere info
Varta Arbejdslampe Power - 3W LED
159 kr.
Mere info
Suprabeam Q7 compact Lommelygte
799 kr.
Mere info
Varta Pandelampe Power - Day Light LED 3xAAA
119 kr.
Mere info
Garrity Stavlygte 2stk - 18 Lumen Med 2xAA Til 2xd Grøn
40 kr.
Mere info
Varta Lommelygte Easy - Day Light Mini LED 1xAAA
30 kr.
Mere info
Suprabeam V3Pro Pandelampe
699 kr.
Mere info
Stavlygte - Duracell Flashlight Tough Multi-PRO MLT 40x148x245MM 2C
90 kr.
Mere info
Led Lenser L5 *box* 7005 - Polycarbonat
289 kr.
Mere info
Suprabeam Q3Defend lommelygte
799 kr.
Mere info
Suprabeam V3Pro pandelampe genopladelig
1.399 kr.
Mere info
Led Lenser Lommelygte - Space-lite Ufo 7624 Hvid Led
139 kr.
Mere info
Varta Lommelygte Power - Day Light LED 2xD
109 kr.
Mere info
Millarco Lommelygte LED
30 kr.
Mere info
Varta Stavlygte Professionel - High Optics -3W LED 3xAAA
299 kr.
Mere info
Suprabeam Q3 lommelygte kompakt
599 kr.
Mere info
Suprabeam V3Air pandelygte genopladelig
799 kr.
Mere info
Suprabeam Q4XR genopladelig lommelygte
1.549 kr.
Mere info
Suprabeam Q7XR Lommelygte
1.999 kr.
Mere info
Varta Stavlygte Professionel - High Optics -4W LED 3xD
399 kr.
Mere info
Suprabean V4Pro genopladelig pandelampe
1.649 kr.
Mere info
Varta Lommelygte Easy - Day Light LED 2xAA
70 kr.
Mere info
Led Lenser L6 *box* - Polycarbonat
349 kr.
Mere info
Millarco Pandelampe LED
40 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du vælge et andet.
Du vil finde variationer i priserne på billige lommelygte fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på de bedste tilbud, imens andre vil have en høj grad af service. Du bør afveje hvad der for dig betyder mest.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du undgår problemer med fx returret. Af den grund bør man kende webshoppens handelsbetingelser.
Når du vil have varerne nu og her eller bare har lyst til at undvære fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne på egen hånd. Dette er især muligt hos de store byggekæder.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, udover bare lommelygte.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med mange spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring omkring lommelygte.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede butikker, som bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggemarkeder udbyder varer fra flere leverandører, hvorfor du kan shoppe fra et stort sortiment af lommelygte online.
De gængse byggecentre finder du i de større byer, og derved har du valget om at købe online og transportere materialerne selv. På grund af det har du mulighed for at spare fragtgebyret, samt samtidig hente produkterne straks.

Nichewebshop

Mange nicheforretninger på nettet er producenter af de varer som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få skarpere priser.
En masse nichefokuserede webshops er små familiefirmaer, der oftest er dansk ejede, eventuelt sågar lokalt fra dit område. Disse støtter du når du handler lommelygte online hos dem.
Diverse nichespecifikke netbutikker har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Altså bør du modtage mere brugbar service fra ansatte med ekspertviden i lige præcis lommelygte.
De største byggecentre i Danmark
lommelygte bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i de 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

lommelygte harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af ca. 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og lønner i dag ca. 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

lommelygte jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag omtrent 100 kollegaer i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af omtrent 2.000 personer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

lommelygte silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du bør for alt i verden ikke stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det være strategisk at du har udstyret til rådighed akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at påregne udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
2Der præsenterer sig ofte ubelejlige vanskeligheder når det kommer til avancerede byggeprojekter, og herved vil det være væsentligt at der er afsat passende tid i agendaen, som bidrager til at man kan være selvsikker på at nå i mål.
3Det er en god idé at spørge om en hjælpende hånd til projektet, især når der er tale om væsentlige byggeopgaver. Nogle ombygninger behøver flere personer. Samtidig må det blive hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
4Forberedelse vedbliver at være vejen til et uproblematisk forløb med byggeriet. Du bør overveje at udarbejde en struktureret dagsorden, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, og derudover en rækkefølge. Det anbefales at være skarp når du nedskriver agendaen.
5For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du hyppigt holde øje med vejrforudsigelserne i forbindelse med arbejdets start, så du slipper for at det uventet går i gang med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med det omfattende byggeprojekt.
6Det er muligt at indhente støtte fra det offentlige til ombygninger. Det får man når byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte kræver med andre ord at byggeriet influerer positivt på miljøet.
7Du kunne tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt burde tilkøbe assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Hvis du tager imod professionel hjælp vil det normalt anbefales at tage imod en pris fra en håndfuld virksomheder.
8Typisk vil det være fornuftigt at nedskrive et regnskab for projektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan være en fordel at notere samtlige poster, hvorefter man kunne nedfælde prisen på dem en ad gangen.
9Der ligger mange hjælpeartikler og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Særligt YouTube supporterer dig med ret så meget udbytterig oplysning, i særlig grad forudsat at man benytter engelske søgeord.
10Muligvis kan det blive meningsgivende at du har alle byggematerialer klar til brug i god tid før du kaster dig over eksekveringen. Du har god gavn af at udfærdige en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter gennemløbe hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at du har husket alt.
11Du skal aldrig negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj som sko og hjelm der sikrer dig mod hændelige uheld. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
12I god tid inden at du påbegynder byggeriet kan det blive ubeskriveligt fundamentalt med en forsikring om, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ekstremt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er yderst betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er rigtig overlegent. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver topkarakter, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % giver 5 stjerner, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragttype skal jeg vælge?

Masser af internet forretninger giver heldigvis et hav af forskellige billige fragtmuligheder til lommelygte. Et hit er nu om stunder pakkeshoppen, hvor du kan afhente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er altså virkelig overkommelig, samt tit tillige den mindst kostelige fragtløsning.

Du kan også foretrække at vælge afsending hjem til din privatadresse eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden viser sig gerne et hak mere pebret, men lige så vel vældig nem ved køb af lommelygte online. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, hvilket beroer på at du befinder dig i kort afstand af online shoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Antal dages levering på lommelygte kan være ret så betydningsfuld ifald vi absolut skal bruge varen om få sekunder, og af den grund er det nemlig vigtigt at vi checker den anslåede leveringstid ved lommelygte. Adskillige firmaer på nettet – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller udsigt til billig 1 dags fragt på mange af butikkens varer online, hvilket forudsætter at bestillingen anbringes forinden et aftalt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få bestillingen klar før lagerpersonalet holder fyraften.

Indtil flere e-shops i Danmark sikrer fragt uden beregning på lommelygte online, men i reglen er det forudsat at der bestilles for et bestemt beløb. Som alternativ kan du udvælge den mest billige form for fragt, som ofte er at få leveret varerne til et afhentningssted.

Størstedelen af kæder yder afhentning hvor du bestiller billig lommelygte derhjemme og selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix. Byggecentrene giver fx afhentning af lommelygte i følgende byer:

Skanderborg, Højbjerg, Farum, Fredericia, Slagelse, Risskov, Charlottenlund, Holbæk, Allerød, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Viborg, Værløse, Struer, Nakskov, Lystrup, Brabrand, Herning, Søborg, Odder, Hobro, Brønderslev, Tårnby, Grenaa, Odense, Dragør, Rudersdal, Aalborg, Frederiksværk, Hvidovre, Hjørring, Svendborg, Næstved, Hørsholm, Nyborg, Brøndby, Thisted, Middelfart, Ikast, Varde, Skive, Rønne, Ishøj, Åbyhøj, Vejle, Ringsted, Aabenraa, Virum, Vallensbæk, Kalundborg, Nørresundby, Tilst, Gladsaxe, Holstebro, Jyllinge, Vordingborg, Frederikssund, Taastrup, Sønderborg, Herlev, Randers, Ballerup, Esbjerg, Helsingør, Hedehusene, København, Køge, Horsens, Gentofte, Glostrup, Frederikshavn, Silkeborg, Lyngby, Haslev, Albertslund, Brønshøj, Valby, Aarhus, Greve, Kolding, Nærum, Korsør, Birkerød, Haderslev, Lillerød, Stenløse, Solrød Strand, Hillerød, Hedensted, Ølstykke, Kokkedal, Rødovre, Vanløse, og Roskilde, .

Klik-og-hent for lommelygte er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland).

Ved kig i tendenserne er det klart, at internetbrugere tit søger efter fx billig lommelygte og lommelygte tilbud. Foruden dette oplever vi tit folk kigge efter eksempelvis køb lommelygte, lommelygte priser og lommelygte online, foruden de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Bauhaus og Davidsen.

Få den bedste pris på lommelygte

Det er jo rigtig smertefrit for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige lommelygte online i blandt flere internet butikker i Danmark, og så har utallige online varehuse set sig tvunget til at nedbringe udsalgspriserne på lommelygte betragteligt, og ovenikøbet præstere portofri fragt.

Det kan alligevel blive lønsomt at kontrollere en række e-butikker efter tilbud og udsalg på lommelygte online forinden du gennemfører dit køb, således at du ikke er i tvivl om at opnå den prisbilligste pris. Se ikke blot hos de kendte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og Harald Nyborg.

Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en forhandler på nettet udbyder billige lommelygte online til en pris der kan virke utopisk favorabel, burde det tit være et karakteristika der viser en uærlig online forretning. Kortbetalinger er i hvert fald omfattet af en lov, der forsvarer dig som kunde imod falske internet forretninger.

Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du vælge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, forudsat du foretrækker at godtgøre regningen på lommelygte over et længere tidsrum. Dette fås ofte i specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Davidsen.

Ved indkig i tallene står det tydeligt, at internetbrugere tit leder efter for eksempel køb lommelygte og lommelygte priser. Man ser desuden som regel online shoppere lede efter blandt andet lommelygte tilbud, lommelygte online samt billig lommelygte.

Udforsk tidligere køberes oplevelser

Trustpilot resulterer i relativt strålende muligheder for at vurdere ganske mange nuværende konsumenters opfattelser og derved tilrådes det, at du gennemsøger e-butikkens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige lommelygte online.

Facebook giver dig tillige nogle fantastiske genveje til at få indblik i online forretningens kundefokus. Derudover møder vi nogle firmaer på nettet som giver kunderne mulighed for at skrive en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket også kan anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forinden folk køber billige lommelygte online i en e-forretning kan man når alt kommer til alt gennemse netshoppens forretningsaftale, det er dog uden tvivl et omfattende arbejde, særligt hos de store byggekæder som Bygma, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En anden mulighed kan være at se hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, da det typisk er et tegn på at internet webshoppen følger de opstillede regler, tillige med at online forretningen rutinemæssigt besøges af jurister som kender til de gældende regler.

Desuden tilbydes du chance for støtte, ifald du skulle få problemer i forbindelse med din shopping med lommelygte. Endvidere anbefales det at kunden er obs på de mest relevante regler der har indvirkning på købet af lommelygte online, som fx hvilken ombytningsret webbutikken garanterer.

I relation til det er det virkelig essesentielt, at man til enhver tid bibeholder sin kvittering, således man en anden gang vil kunne bekræfte bestillingen af lommelygte, uagtet om man shopper fra Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus eller Bygma.

Ole O gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Tina A gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Morten gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Poul gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til køb på nettet
1Den billigste mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men den mulighed kræver at du har bopæl med kort afstand til online virksomhedens arbejdslager. Den leveringsmåde kan være rigtig aktuel når du mangler lommelygte lige om lidt. Alternativt så sikrer nogle enkelte internet webshops billig levering, men oftest er det så præmissen at man indkøber for en fastsat sum.
2Inden nogen bestiller billige lommelygte på en online butik burde man i reglen kigge på forhandlerens handelsvilkår, det er dog uden tvivl en tidskrævende opgave. Dertil er det fornuftigt at køberen er hensynstagende til de mest relevante bestemmelser der er gældende for shopping af billige lommelygte online, eksempelvis den bytteret internet webshoppen tilsikrer.
3Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om internet virksomheden er støttet af e-mærket, siden det længe har været en forsikring om at online webshoppen efterfølger de opstillede regler, foruden at internet firmaet lejlighedsvis monitoreres af eksperter som har ekspertise inden for vilkårene på området. Forinden folk shopper billige lommelygte i en internet forhandler burde man principielt gennemløbe e-shoppens betingelser.
4Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, der garanterer kunden overfor uoprigtige webshops. Som en anden løsning kan du benytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du higer efter at godtgøre regningen i flere bidder.
5Enkelte online webshops byder på gebyrfri levering på lommelygte, men i reglen er det under forudsætning af at man indkøber for en bestemt pris. Derudover bør du foretrække den mest prisbevidste leveringsmodel, som typisk vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted. Fragttypen viser sig ofte ydermere særdeles gnidningsløs. Den mindst kostelige form for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne.
6Trustpilot giver dig forholdsvis pålidelige genveje til at gennemsøge ganske mange forhenværende kunders anmeldelser og derfor tilråder vi, at du verificerer e-firmaets ratings forud for at du shopper billige lommelygte online. Facebook leverer for øvrigt nogle sikre metoder til at få kendskab til internet forhandlerens kundefokus.
7Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så betydningsfuld såfremt vi står og skal bruge produkterne fluks, og i det øjemed er det skam passende at man studerer det forventede leveringstidspunkt for lommelygte. Flere online shops giver billig 1 hverdags levering på adskillige produkter, men som trods alt stiller krav om at du når at bestille tidligere end et fastslået tidspunkt.
8Det har vist sig at være særligt ligetil for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige lommelygte i blandt forskellige online forretninger, og altså præsterer langt de fleste internet forretninger i Danmark portofri fragt. Til gengæld kan det alligevel blive tiden værd at studere visse online firmaer efter tilbud forinden du handler, sådan at man er sikret at skaffe sig den bedste pris.
9En stor portion internet forretninger foreslår i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragtmuligheder til lommelygte. En af de mest almindelige er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Leveringstypen er jo temmelig ligetil, og endda derudover den billigste leveringstype.