Profile Polar Lofttrappe
2.600 kr.
Mere info
Profile Stallux Mini Lofttrappe
2.475 kr.
Mere info
Fakro LMK Komfort Lofttrappe
2.000 kr.
Mere info
Fakro LML LUX Lofttrappe
3.750 kr.
Mere info
DOLLE REI45 lofttrappe Forberedt til lås
42.255 kr.
Mere info
Fakro LWF BD45 Lofttrappe-55x120
3.750 kr.
Mere info
Fakro LMP 366 Lofttrappe
5.625 kr.
Mere info
Fakro LMF BD45 Lofttrappe-60x120
4.875 kr.
Mere info
Fakro LWT Lofttrappe Super Energy-60x120
2.500 kr.
Mere info
Dolle BD30 Lofttrappe
0 kr.
Mere info
Dolle ClickFix 56 Lofttrappe
16.884 kr.
Mere info
Dolle GM4 BD60 Lofttrappe
13.007 kr.
Mere info
Dolle ClickFix 36 Mini lofttrappe udgået
0 kr.
Mere info
Dolle ClickFix Thermo Lofttrappe
37.719 kr.
Mere info
Fakro LWK Lofttrappe Komfort
1.750 kr.
Mere info
Dolle ClickFix 36 Lofttrappe
1.564 kr.
Mere info
Fakro LMF BD120 Lofttrappe-60x120
12.375 kr.
Mere info
EW 46mm Lofttrappe
3.200 kr.
Mere info
Fakro LST Lofttrappe m/saxestige
3.000 kr.
Mere info
Fakro LSF BD60 Lofttrappe-50x70
5.125 kr.
Mere info
Fakro LTK Energy Lofttrappe
2.000 kr.
Mere info
Dolle Timberlex 20 Lofttrappe
999 kr.
Mere info
Dolle clickFIX 76 Lofttrappe
19.935 kr.
Mere info
Dolle Clickfix 56 Pro Lofttrappe
18.891 kr.
Mere info
Fakro LWL Lofttrappe LUX
2.000 kr.
Mere info
Profile Termo Lofttrappe
1.800 kr.
Mere info
Dolle Columbus Lofttrappe
19.989 kr.
Mere info
Profile BD45 Lofttrappe 46 mm-72x122
3.200 kr.
Mere info
Fakro LWK Lofttrappe Komfort Mini
1.625 kr.
Mere info
Dolle ClickFix 36 Mini lofttrappe 60x92,5
1.135 kr.
Mere info
DOLLE REI45 Brandklassificeret lofttrappe
35.955 kr.
Mere info
Dolle Lusso BD60 Lofttrappe
6.077 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge produkterne hurtigt eller blot gerne vil spare fragten, så kan du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ ved de velkendte byggekæder.
Det er selvsagt super afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt må du tjekke de andre.
Der findes forskelle i prisen på billige lofttrappe hos de forskellige online byggemarkeder. En del har de bedste tilbud, hvorimod andre fokuserer på service. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved bør du overveje at bestille ved en webshop, som kan give tips og tricks til valg af lofttrappe.
Nogle byggecentre har et enormt udvalg, imens nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot lofttrappe.
Du skal være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du kan undgå problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man tjekke netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i nærheden af dig selv, og takket være dette har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne selv. Som følge af det kan du vælge at spare leveringsgebyret, og tilmed skaffe varerne hurtigere.
De store byggekæder forhandler produkter fra alle mulige nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af lofttrappe online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede netbutikker står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online vil du få en billig pris.
Flertallet af specialiserede webshops er mindre firmaer, der tit er danske, givetvis ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse understøtter du når du køber lofttrappe online på deres webshop.
Størsteparten af nicheforhandlere ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem bør du forvente ekstra gavnlig sparring fra personale der er eksperter i netop lofttrappe.
De største byggecentre i Danmark
lofttrappe harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

lofttrappe jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 mennesker i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

lofttrappe bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af ca. 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

lofttrappe silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i deres 41 butikker. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der er alle mulige former for instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube supporterer dig med en masse nyttig information, i særlig grad ifald du skriver søgeordene på engelsk.
2Det viser sig essentielt at du har de fornødne materialer parat før du går til værks med byggeprocessen. Du har fordel af at forfatte en hurtig oversigt som indeholder det der skal bruges, og derefter efterse hvert enkelt punkt, hvormed du er tryg ved at alt er klar.
3Typisk vil det vise sig vigtigt at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har kontrol over udgifterne. Det bør blive forstandigt at kortlægge samtlige poster, og så indsamle ens omkostning ved dem alle sammen.
4Måske burde du overveje om du selv vil klare det hele, eller du hellere skal investere i professionel assistance til noget af byggeprocessen. Hvis du indhenter assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at lede efter prisoverslag fra diverse leverandører.
5Du kan få offentlig støtte til byggerier. Det fås når byggeriet er CO2-besparende. Bidraget kræver dermed at byggeprojektet har en positiv effekt på planeten.
6Du bør ikke på noget tidspunkt nedprioritere sikkerheden, så glem ikke beklædning såsom arbejdshjelm som hjælp mod mulige ulykker. Det er smart at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, hovedsageligt hvis du ikke skaffer eksperthjælp.
7Der kommer jævnligt utidige hovedpiner ved krævende projekter, og ergo kan det være meningsfuldt at der er afsat god nok tid i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at kunne få det færdiggjort.
8Godt forarbejde bliver metoden til et godt forløb med projektet. Du skal sammensætte en effektiv agenda, der beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du laver din strategi.
9Forud for at du opstarter byggeprojektet er det ret betydningsfuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være en række retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
10Ved projekter udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Af den grund kan du ofte tage notits af vejrmeldingerne i perioden for projektets begyndelse, så det ikke ud af det blå begynder at regne når du netop er gået i gang med dit komplicerede byggeprojekt.
11Man må nødig fattes grej. Ofte vil det være meningsfuldt at have udstyret klar akkurat som du tager fat på arbejdet. Det er derudover afgørende at påregne de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
12Det kan vise sig nødvendigt at søge hjælp til arbejdet, specielt såfremt det er omfattende projekter. Større ombygninger kræver mere end en person. Desuden bør det blive bedre og mere socialt når man er flere om opgaven.
De højest bedømte byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket jo er rigtig imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er absolut overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som klart er enormt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsversion er smartest?

Temmelig mange byggeforretninger tilbyder efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmodeller til lofttrappe. En favorit er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente de købte produkter når du har tid. Fragtformen er nemlig usædvanlig ukompliceret, og typisk endvidere den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kan lige så vel afveje for og imod at vælge at få sendt til din hjemmeadresse eller til adressen på dit arbejde. Løsningen bliver godt nok en tak mere pebret, men lige så vel ualmindeligt let ift. lofttrappe online. Den prisbilligste slags levering vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, men den mulighed kræver at du har bopæl nær online firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på lofttrappe kan i nogle tilfælde være virkelig relevant såfremt man behøver din ordre inden for kort tid, så af den grund er det sandelig aktuelt at du efterser den forventede leveringsdato for lofttrappe. Temmelig mange e-forhandlere – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig 1 dags fragt på massevis af produkter online, hvilket er påkrævet at bestillingen fuldbyrdes forinden et aftalt tidspunkt, således at de kan nå at få produktet ordnet forud for at lagerpersonalet drager hjemad.

Indtil flere firmaer på nettet byder på gratis levering på lofttrappe online, men typisk kun hvis du shopper for et præcist beløb. I øvrigt skulle man overveje den mest billige mulighed for fragt, som i de fleste tilfælde vil være at få leveret din bestilling til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkedskæder frembyder afhentning hvor du køber billig lofttrappe online og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus og Stark. Byggecentrene tilbyder eksempelvis afhentning af lofttrappe i disse områder:

Virum, Kolding, Birkerød, Charlottenlund, Kokkedal, Esbjerg, Tårnby, Rudersdal, Frederiksværk, Hjørring, Thisted, Nyborg, Køge, Sønderborg, Hedensted, Solrød Strand, Ikast, Helsingør, Viborg, Værløse, Allerød, Rødovre, Korsør, Herlev, Ballerup, Ølstykke, Nørresundby, Hillerød, Åbyhøj, Brønshøj, Aarhus, Farum, Holbæk, Odense, Herning, Lillerød, Næstved, Holstebro, Stenløse, Aalborg, Søborg, Frederikshavn, Vordingborg, Skanderborg, Skive, Glostrup, Kalundborg, Brønderslev, Frederiksberg, Taastrup, Lyngby, Nærum, Hobro, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Greve, Middelfart, Horsens, København, Grenaa, Aabenraa, Hedehusene, Jyllinge, Nakskov, Ringsted, Dragør, Valby, Tilst, Odder, Ishøj, Randers, Rønne, Brabrand, Varde, Vejle, Roskilde, Lystrup, Haslev, Brøndby, Hvidovre, Vanløse, Højbjerg, Struer, Fredericia, Frederikssund, Silkeborg, Hørsholm, Haderslev, Svendborg, Risskov, Gentofte, Albertslund, Slagelse, og Gladsaxe, .

Click-and-collect for lofttrappe er tilgængeligt i alle regioner af Danmark: Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark), Sjælland (Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

Når der ses på statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere jævnligt kigger efter for eksempel billig lofttrappe og lofttrappe tilbud. Derudover ser vi som regel online shoppere søge bl.a. lofttrappe priser, køb lofttrappe og lofttrappe online, foruden de store byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus og XL-Byg.

Få rabat på lofttrappe

Det er i dag ultra problemfrit for alle og enhver at søge information om priser på billige lofttrappe online i blandt flere shops på nettet, og altså har flertallet af internet forretninger i Danmark været tvunget til at reducere prisniveauet på lofttrappe helt i bund, og ovenikøbet garantere fragt uden gebyr.

Men det kan alligevel blive udbytterigt at granske nogle forskellige shops på nettet efter tilbud og rabatter på lofttrappe online før du gennemfører din bestilling, således at man er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4 og Harald Nyborg.

Du må lige meget hvad ikke overse, at hvis en forretning på nettet frembyder billige lofttrappe online på tilbud til en pris der kan virke umådelig gunstig, er det ofte være en indikation på en uærlig e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er imidlertid omfavnet af en lov, der værner køber overfor falske e-forhandlere.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du benytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du vil finansiere betalingen af lofttrappe senere. Dette tilbydes ofte i specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

Når der ses på søgedata fremstår det markant, at mennesker typisk søger efter bl.a. lofttrappe online og lofttrappe priser. Derudover ser vi typisk folk søge for eksempel køb lofttrappe, lofttrappe tilbud og billig lofttrappe.

Læs tidligere køberes oplevelser

Trustpilot leverer fuldt ud gunstige muligheder for at tolke adskillige øvrige køberes observationer og på grund af dette går vi ind for, at du iagttager online webshoppens anmeldelser forinden du bestiller billige lofttrappe online.

Facebook fremskaffer endvidere super relevante genveje til at få indtryk af webshoppens troværdighed. Herinde er der endda netshops som giver kunderne mulighed for at aflevere en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige lofttrappe online på en e-handler behøver de i og for sig gennemlæse webbutikkens forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke særlig interessant, i særdeleshed med de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma og Stark.

Alternativet er at bemærke hvorvidt online butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket generelt er et signal om at online firmaet imødekommer de officielle regler, foruden at internet webshoppen tit tilses af specialister der kender vedtægterne på området.

Det er en rigtig god mulighed for opbakning, når du skulle få dilemmaer med dit køb af lofttrappe. Foruden dette er det fornuftigt at køber er opmærksom på de mest aktuelle forhold der har betydning for bestillingen af lofttrappe online, som for eksempel hvilken returneringsret internet shoppen har.

I den relation er det tillige essesentielt, at man stadig opbevarer sin faktura e-mail, således man altid vil kunne bevise sin bestilling af lofttrappe, uagtet om man har handlet ved Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan eller Bygma.

Mette Madsen gav 5 stjerner

I gør det super godt

Michael Christiansen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Hans gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Birthe gav 4 stjerner

Alt var i orden

9 tips til når du køber online
1Leveringshastigheden er jo ret aktuel såfremt vi absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, så med det formål er det fuldt ud afgørende at du gransker leveringstiden på lofttrappe. En række internet varehuse reklamerer med billig dag-til-dag fragt på mange varenumre, som imidlertid regnes ud fra at bestillingen placeres inden et fastslået klokkeslæt.
2En del e-forhandlere foreslår heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsformer til lofttrappe. Den mest populære er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter pakken på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er jo særligt hensigtsmæssig, og endda tillige den mest betalelige fragtløsning.
3Inden nogen handler billige lofttrappe hos en internet webshop kunne man egentlig gennemse shoppens forretningsvilkår, dog er det tit ikke særlig morsomt. Foruden dette anbefales det at køber er på vagt for de grundlæggende retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige lofttrappe online, eksempelvis den returrettighed internet forretningen bruger.
4Generelt slår vi et slag for at bemærke hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, som kan være en garanti for at internet virksomheden lever op til den officielle danske lovgivning, foruden at virksomheden af og til efterses af fagmænd der mestrer bestemmelserne på området. Forinden folk køber billige lofttrappe hos en e-handler bør man helt sikkert gennemlæse webbutikkens handelsbetingelser.
5Den mest letkøbte slags levering vil altid være selv at hente ordren, som desværre står og falder med at du befinder dig lige ved e-butikkens hjemsted. Den leveringsudgave er jo ret så essentiel såfremt vi behøver lofttrappe straks. Alternativt så frembyder en række netbutikker fragtfri levering, men undertiden kun hvis man bestiller for et bestemt beløb.
6Trustpilot frembyder ganske hensigtsmæssige løsninger til at beskue flere eksisterende forbrugeres erfaringer og på grund af dette er det prisværdigt, at du iagttager online shoppens kritik forinden du shopper billige lofttrappe online. Facebook frembringer derudover rigtig hæderlige metoder til at få et kig ind i online forhandlerens kundetilfredshed.
7Det er efterhånden yderst simpelt for alle og enhver at sammenholde priser online på billige lofttrappe fra flere internet varehuse, og altså yder langt de fleste e-shops billig levering. Dog kan det trods alt være fordelagtigt at tjekke nogle forskellige internet varehuse i Danmark efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at få fat i den bedste pris.
8Flere online outlets byder på levering uden omkostninger på lofttrappe, men for det meste er det påkrævet at man aftager for et bestemt beløb. Ellers kunne du udse dig den mest prisbevidste leveringsversion, som ofte er at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtformen viser sig ofte desuden temmelig smart. Den mest betalelige fragtform er uden tvivl at hente produkterne selv.
9Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af en regel, hvilket garanterer dig som kunde imod bedrageriske online selskaber. Som alternativ kan du benytte en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, når du agter at betale regningen over en længere periode.