Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Dermed er det en fordel at bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde rådgivning til valg af løvsuger til traktor.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Man bør derfor læse butikkens regningslinjer.
Der findes forskelle i priserne på billige løvsuger til traktor fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på gode tilbud, imens nogle giver faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggecentre fremviser et stort udvalg af varer, hvorimod andre fokuserer på en specifik varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare løvsuger til traktor.
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller blot vil undvære fragtomkostningen, så kunne du overveje at transportere materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder samler produkter fra adskillige nicheshops, og derigennem kan du handle fra et bredt udvalg af løvsuger til traktor online.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte butikker, hvilket kan give øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og derigennem har mange mulighed for at bestille online og hente materialerne selv. På grund af det kan du vælge at spare fragtomkostningen, og samtidig have varerne med det samme.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, gerne endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller løvsuger til traktor online på deres side.
De fleste specialiserede netbutikker står selv for produktion af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få skarpere priser.
Majoriteten af nichebutikker er specialister i det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andet. Herved kan du få ekstra nyttig assistance fra nogle som er specialister i netop løvsuger til traktor.
Danmarks største byggekæder
løvsuger til traktor harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

løvsuger til traktor bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

løvsuger til traktor silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

løvsuger til traktor jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag ca. 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog satser på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan være nyttigt at få hjælp til byggeprojektet, navnlig ved større byggeopgaver. Omfangsrige projekter skal gerne udføres af flere folk. Derudover bør det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
2Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor kan du hyppigt kigge på vejrmeldingerne i forbindelse med projektets begyndelse, så du undgår at det mod forventning begynder at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det svære byggeprojekt.
3Det bliver af stor betydning at have de fornødne bygningsmaterialer til rådighed inden du starter dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udarbejde en overskuelig oversigt som samler det der skal bruges, og som det næste granske hver enkelt ting, så du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
4Man må under ingen omstændigheder fattes udstyr. Jævnligt kan det være vigtigt at du har det klar idet du igangsætter arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i budgettet.
5Godt forarbejde viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du skal have en strømlinet køreplan, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en numerisk orden. Husk at være skarp idet du sammensætter oversigten.
6Du kan finde en overflod af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube faciliterer rigelig konstruktiv info, specielt forudsat at man leder på engelsk.
7Det kan vise sig at være meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for byggeriet, så du har styr på omkostningerne. Det bør være rationelt at beskrive alle udgifter, og efterfølgende nedfælde billige priser på dem slavisk.
8Man kan søge offentlig støtte til renoveringer. Det får man i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
9Det kan vurderes om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt bør hente hjælp fra en fagperson til dele af projektet. Hvis du får assistance fra en fagperson er det lukrativt at lede efter tilbud fra en håndfuld foretagender.
10Der viser sig som regel uforudsete udfordringer når det kommer til omfattende byggeprojekter, og på grund af det kan det være essentielt at man har afsat tilstrækkelig tid i handlingsplanen, så man er tryg ved at man får det færdiggjort.
11Inden du igangsætter byggeriet kan det vise sig ultra fundamentalt at sikre sig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvordan du bor kan der gælde mange regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
12Du skal unden ingen omstændigheder gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej sikkerhedsbeklædning som fod- og hovedbeklædning som sikring imod potentielle skader. Det er smart med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
De bedst anmeldte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig betryggende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er utrolig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er fantastisk flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er kolossalt godt arbejde. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

En række online varehuse yder efterhånden mange forskellige billige fragtformer til løvsuger til traktor. En af de mest anvendte er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså ret overkommelig, og oftest ligeledes den mest prisbevidste leveringsmanér.

Du kunne lige så vel foretrække at vælge afsending til din hjemmeadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden bliver til tider et hak mindre billig, men ligeledes særligt fremkommelig for løvsuger til traktor online. Den mest prisbevidste løsning kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig nær online firmaets byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på løvsuger til traktor er jo ret vital i tilfælde af at man har behov for din ordre nu og her, og med det formål er det komplet centralt at du kontrollerer den estimerede leveringsdato på løvsuger til traktor. En lang række online forretninger – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – frembyder billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, men vær obs på at det er påkrævet at ordren laves tidligere end et fastsat tidspunkt, så at de kan nå at få pakken på posthuset inden personalet drager hjemad.

Nogle enkelte internet virksomheder præsterer portofri fragt på løvsuger til traktor online, men typisk under forudsætning af at der købes for en fastsat pris. Derudover skal man overveje den billigste leveringsudgave, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

En række byggemarkeder udlover click-and-collect hvor du køber billig løvsuger til traktor på nettet og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. De foreslår bl.a. afhentning af løvsuger til traktor i disse områder:

Lystrup, Lyngby, Aabenraa, Horsens, Brønshøj, Næstved, Fredericia, Viborg, Værløse, Nærum, Thisted, Korsør, Jyllinge, Struer, Kalundborg, Frederikssund, Sønderborg, Søborg, Ringsted, Hedensted, Brønderslev, Hjørring, Kolding, København, Hobro, Esbjerg, Albertslund, Skanderborg, Rudersdal, Roskilde, Vejle, Hørsholm, Taastrup, Lillerød, Solrød Strand, Rønne, Grenaa, Svendborg, Brabrand, Hvidovre, Varde, Hillerød, Virum, Vordingborg, Åbyhøj, Tilst, Nyborg, Ikast, Gladsaxe, Dragør, Ballerup, Vanløse, Odense, Valby, Birkerød, Haslev, Herlev, Holstebro, Risskov, Greve, Silkeborg, Kokkedal, Køge, Skive, Højbjerg, Herning, Ølstykke, Charlottenlund, Slagelse, Farum, Middelfart, Hedehusene, Brøndby, Aalborg, Odder, Frederiksberg, Frederikshavn, Helsingør, Glostrup, Aarhus, Holbæk, Frederiksværk, Ishøj, Nykøbing Falster, Nørresundby, Allerød, Vallensbæk, Randers, Rødovre, Gentofte, Nakskov, Tårnby, Haderslev, og Stenløse, .

Klik-og-hent ift. løvsuger til traktor er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland), Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Lolland, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn).

Når man kigger i data er det klart, at internet shoppere jævnligt søger eksempelvis køb løvsuger til traktor og løvsuger til traktor tilbud. Vi ser derudover typisk folk søge efter blandt andet løvsuger til traktor online, billig løvsuger til traktor og løvsuger til traktor priser, plus de store byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4 og Davidsen.

Få rabat på løvsuger til traktor

Det er jo efterhånden ualmindeligt simpelt for almindelige dødelige at prissammenligne på billige løvsuger til traktor online i blandt flere e-forhandlere, og følgelig har utallige forhandlere på nettet ikke kunne slippe for at nedbringe prisniveauet på løvsuger til traktor betragteligt, og ovenikøbet frembyde levering uden gebyr.

Det kan dog stadigvæk være nyttigt at eftergå nogle få internet foretagender efter tilbud og rabatter på løvsuger til traktor online inden du bestiller, sådan at man er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Bygma.

Du bør imidlertid være obs på, at ifald en forhandler på nettet sælger billige løvsuger til traktor online til salg for en udsalgspris som kan virke ubegribelig tiltalende, så burde det i nogle tilfælde være en indikator for en falsk shop. Handler med kort er imidlertid omsluttet af en ordning, der beskytter dig som kunde overfor uægte internet foretagender.

Vi tilråder generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du anvende en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at klare regningen på løvsuger til traktor over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk hos online nichebutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Stark, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Når vi kigger i tendenserne er det markant, at netshoppere typisk leder efter blandt andet løvsuger til traktor online og løvsuger til traktor tilbud. Foruden dette oplever man mange gange folk kigge efter fx løvsuger til traktor priser, køb løvsuger til traktor og billig løvsuger til traktor.

Gennemsøg folks erfaringer

Trustpilot præsterer sådan set hensigtsmæssige genveje til at eksaminere en hel del andre konsumenters opfattelser og på grund af dette foreslåes det, at du udforsker e-handlens ratings inden du shopper billige løvsuger til traktor online.

Facebook leverer lige så vel flere gode genveje til at få en idé om internet webshoppens troværdighed. Tilmed ses en del internet virksomheder hvor man kan ytre en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ydermere burde bruges til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige løvsuger til traktor online i en webshop kan de for at være sikker overveje webbutikkens vilkår, det er dog gerne ikke videre interessant, i særdeleshed på de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Silvan og Davidsen.

Et andet forslag kunne derfor være at finde ud af om internet firmaet er e-mærket, hvilket skulle være en indikation om at e-forretningen efterlever de danske regler, samt at online forhandleren jævnligt kigges til af specialister der har meget erfaring med de gældende regler.

Derudover giver det dig chance for support, såfremt du oplever problemstillinger i processen med din ordre på løvsuger til traktor. Ydermere anbefales det at køber er oppe på mærkerne omkring de væsentligste reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af løvsuger til traktor online, f.eks. den returpolitik online webshoppen har.

Her er det tilmed relevant, at man til enhver tid bibeholder sin ordrekvittering, således man i fremtiden kan bevidne købet af løvsuger til traktor, hvad end man køber ved Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix eller Stark.

Marianne gav 5 stjerner

SUPER

Morten Poulsen gav 4 stjerner

Jeg fik min pakke

Camilla Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Jan O gav 5 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

9 gode råd til online indkøb
1Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt online butikken er e-mærket, som kan være en antydning af at webshoppen efterfølger de gældende danske regler, udover at e-shoppen en gang i mellem kontrolleres af fagfolk der mestrer reglementet på området. Inden nogen handler billige løvsuger til traktor i en shop på nettet behøver de utvivlsomt have øje for forhandlerens betingelser.
2Fragtperioden kan vise sig at være ret bestemmende ifald vi har brug for produktet nu og her, så i det øjemed er det temmelig fornuftigt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for løvsuger til traktor. Flere online outlets reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige produkter, der dog beroer på at du når at bestille før et fastsat klokkeslæt.
3Før nogen bestiller billige løvsuger til traktor i en internet handler burde man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis ikke videre spændende. Herudover stiller vi forslag om at køber er opmærksom på de primære retningslinjer der indvirker på handlen med billige løvsuger til traktor online, som fx den returret internet forretningen anvender.
4Det er jo rigtig ukompliceret for folk at sammenholde priser online på billige løvsuger til traktor hos forskellige internet firmaer i Danmark, og til tak præsterer adskillige webbutikker gratis levering. Derfor kan det ikke desto mindre vise sig profitabelt at besigtige flere online firmaer efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.
5Trustpilot tilbyder dig de facto gode løsninger til at iagttage flere eksisterende konsumenters meninger og derved anbefales det, at du efterforsker webbutikkens ratings forud for at du køber billige løvsuger til traktor online. Facebook resulterer i ligeledes absolut fordelagtige metoder til at få et kig ind i e-forretningens kundetilfredshed.
6Nogle få forhandlere på nettet byder på fragt uden betaling på løvsuger til traktor, men ofte påkræves det at man indkøber for en bestemt pris. Desuden skulle man foretrække den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket typisk er at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted. Fragtformen er jævnligt ligeledes rigtig ukompliceret. Den billigste metode til levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken.
7Den mest betalelige form for levering vil til enhver tid være selv at hente ordren, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig tæt på internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsløsning er naturligvis ret udslagsgivende såfremt du har behov for løvsuger til traktor øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer indtil flere shops på nettet portofri fragt, men typisk er det kun gældende hvis man køber for et konkret beløb.
8En lang række e-firmaer giver i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringsmåder til løvsuger til traktor. Den mest benyttede er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente pakken den dag der passer dig. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt enkel, og mange gange derudover den billigste mulighed for fragt.
9Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en lov, hvilket assisterer køberen imod fup online firmaer. Som alternativ kan du vælge en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du gerne vil afbetale beløbet i flere bidder.