Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige løvsuger til ATV fra byggemarked til byggemarked. Nogle fokuserer på de bedste tilbud, og andre vil have faglig rådgivning. Du skal forholde dig til hvad du vil prioritere.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man kende byggeshoppens regningslinjer.
Flere byggekæder tilbyder et bredt udvalg, og andre har fokus på en specifik varegruppe. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, foruden bare løvsuger til ATV.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor er det en fordel at shoppe hos en webshop, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring løvsuger til ATV.
Ifald du vil have varerne med det samme eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at køre varerne på egen hånd. Det er specielt en mulighed i de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder har butikker i de større byer, og herigennem har du chancen for at bestille online og hente materialerne selv. Derved har man chancen for at spare fragtomkostningen, samt tilmed få fat i produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte virksomheder, hvilket kan give øget tryghed når du skal købe online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggecentre samler produkter fra mange forskellige leverandører, og derigennem kan du bestille fra et stort udvalg af løvsuger til ATV online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichespecifikke webshops står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte på nichebutikkerne online kan du få en bedre pris.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet er opstartsvirksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at bestille løvsuger til ATV online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig bør du forvente endnu mere gavnlig sparring fra nogle som er eksperter i netop løvsuger til ATV.
Danmarks største byggecentre

Stark blev etableret i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

løvsuger til ATV silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag flere end 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag cirka 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

løvsuger til ATV harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

løvsuger til ATV bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

løvsuger til ATV jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 ansatte i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Der ligger utrolig mange guides og videoer online som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder rigelig konstruktiv info, især forudsat at du bruger engelske søgeord.
2Man bør ikke mangle værktøj. Ofte vil det vise sig fundamentalt at du har det klar idet du går løs med arbejdet. Det er derudover godt at medregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
3Der præsenterer sig som regel utidige vanskeligheder i forbindelse med store opgaver, og som følge heraf kan det være væsentligt at man har afsat nok plads i arbejdsplanen, med det formål at man føler sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
4Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du med jævne mellemrum tage notits af femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets begyndelse, så det ikke med et brag starter med at stå ned i stænger når du lige vil påbegynde dit omfattende byggeprojekt.
5Det er meningsfuldt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så du giver sig selv et overblik. Det bør blive en fordel at nedskrive hver eneste udgiftspost, og dernæst finde frem til online tilbud på dem slavisk.
6Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko der sikrer dig mod eventuelle risici. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i byggeriet, specielt ifald du ikke skaffer eksperthjælp.
7Før du igangsætter dit byggeprojekt kan det være ekstremt vigtigt at sikre sig, at dit projekt overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
8Potentielt kan det blive at have noget at sige at du har samtlige materialer til disposition forinden du starter dit byggeprojekt. Du kan med fordel lave en enkel liste som samler alt det der skal bruges, og som det næste eftergå materialerne, så du føler dig tryg ved at alt er klar.
9I visse tilfælde kan man søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det får man forudsat at renoveringen er klimavenligt. Af få støtte betinges altså af at projektet har en positiv indvirkning på klimaet.
10Det anbefales at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprojektet, især når der er tale om væsentlige projekter. Krævende ombygninger kræver flere personer. Ydermere viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
11Du bør gennemtænke om du burde stå med hele projektet selv, eller du hellere burde hente hjælp fra en fagmand til dele af projektet. Når du køber hjælp fra en ekspert kan du spare penge ved at at notere uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
12Godt forarbejde bliver vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at udarbejde en gennemarbejdet strategi, der viser hvilke opgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du udarbejder din tidsplan.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er meget flot. Vurderingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er hamrende betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En masse online forhandlere frembyder på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige leveringsmåder til løvsuger til ATV. Den mest benyttede er nu om stunder at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de bestilte produkter når det passer dig bedst. Den er altså ualmindeligt let gængelig, og mange gange også den billigste leveringsmodel.

Du burde endvidere prøve at få det leveret til din bopæl eller til dit arbejde. Denne viser sig uheldigvis en smule dyrere, men på den anden side temmelig enkel med løvsuger til ATV online. Den mest prisbevidste fragtmetode er utvivlsomt selv at hente varerne, men den mulighed er betinget af at du bor nærved internet shoppens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på løvsuger til ATV er jo særdeles afgørende forudsat man har brug for din ordre inden for kort tid, så med det formål er det jo relevant at du studerer den forventede leveringstid på løvsuger til ATV. Adskillige e-forretninger – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – præsterer billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varenumre online, som dog nødvendiggør at ordren indsendes før et bestemt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få ordren ekspederet forud for at de logistikansatte holder fyraften.

Nogle enkelte forretninger på nettet frembyder levering uden gebyr på løvsuger til ATV online, men undertiden er det betinget af at man køber for en bestemt pris. Ellers bør man udvælge den mest billige leveringsversion, som ofte vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

Adskillige byggecentre yder afhentning hvor man handler billig løvsuger til ATV på nettet og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Davidsen. Byggecentrene frembyder bl.a. klik-og-hent på løvsuger til ATV i følgende områder:

Korsør, Allerød, Frederikshavn, Næstved, Brabrand, Skive, Sønderborg, Værløse, Tårnby, Rudersdal, Lillerød, Nakskov, Hjørring, Risskov, Stenløse, Aabenraa, Esbjerg, Kolding, Nyborg, Struer, Aalborg, Hobro, Frederikssund, Horsens, Middelfart, Rønne, Holstebro, Vanløse, Holbæk, Varde, København, Greve, Køge, Vordingborg, Viborg, Hvidovre, Brønshøj, Slagelse, Fredericia, Farum, Lystrup, Thisted, Solrød Strand, Dragør, Birkerød, Hedensted, Hedehusene, Herning, Skanderborg, Åbyhøj, Jyllinge, Albertslund, Rødovre, Brøndby, Nykøbing Falster, Hillerød, Silkeborg, Søborg, Frederiksværk, Nærum, Randers, Herlev, Haderslev, Glostrup, Vallensbæk, Helsingør, Charlottenlund, Brønderslev, Nørresundby, Gladsaxe, Gentofte, Kokkedal, Svendborg, Odder, Aarhus, Ballerup, Hørsholm, Lyngby, Ringsted, Virum, Ølstykke, Ishøj, Roskilde, Taastrup, Grenaa, Kalundborg, Vejle, Haslev, Valby, Ikast, Odense, Tilst, Højbjerg, og Frederiksberg, .

Click-and-collect ift. løvsuger til ATV er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland).

Når vi kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis billig løvsuger til ATV og løvsuger til ATV online. Derudover oplever man jævnligt mennesker søge efter fx løvsuger til ATV tilbud, køb løvsuger til ATV og løvsuger til ATV priser, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark og Bauhaus.

Få den bedste pris på løvsuger til ATV

Det er jo ret gnidningsløst for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige løvsuger til ATV online hos forskellige e-shops, og af den grund har massevis af netshops set sig tvunget til at mindske prisen på løvsuger til ATV drastisk, og ydermere frembyde levering uden gebyr.

Dog kan det alligevel blive gunstigt at kigge forbi indtil flere netbutikker efter rabatter og tilbud på løvsuger til ATV online forinden du køber, så du er sikret at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke kun på de store byggekæder som Bauhaus, Stark, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man bør bare ikke overse, at ifald en e-butik udbyder billige løvsuger til ATV online til salg for en pris som kan ses som enormt billig, så kunne det for det meste være et bevis på en bedragerisk online virksomhed. Shopping med kort er heldigvis indbefattet af en retningslinje, som sikrer dig overfor fup e-firmaer.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du udnytte et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at dække betalingen af løvsuger til ATV senere. Det tilbydes typisk hos nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

Når vi kigger i søgedata er det markant, at mennesker typisk efterspørger eksempelvis køb løvsuger til ATV og billig løvsuger til ATV. Vi ser desuden tit netshoppere søge blandt andet løvsuger til ATV priser, løvsuger til ATV online og løvsuger til ATV tilbud.

Udforsk andre menneskers anmeldelser

Trustpilot frembyder adskillige stabile genveje til at beskue en lang række øvrige forbrugeres tanker og herved er det klogt, at du sonderer e-firmaets vurderinger inden du shopper billige løvsuger til ATV online.

Facebook bringer dig derudover faktisk passende genveje til at få indtryk af internet forretningens troværdighed. Desuden møder vi en del online selskaber i Danmark som giver kunderne mulighed for at registrere en anmeldelse af virksomhedens service, som ydermere burde udnyttes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen handler billige løvsuger til ATV online hos en webshop kan de egentlig gennemse virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det undertiden et tidskrævende projekt, specielt med de kendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Stark.

En anden løsning kunne være at se nærmere på hvorvidt online butikken er tilsluttet e-mærket, som ofte er en indikation om at netbutikken tilslutter sig gældende dansk lovgivning, tillige med at internet butikken fra tid til anden tilses af specialister som behersker bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god anledning til at få assistance, ifald du får problemer ved din shopping med løvsuger til ATV. Foruden dette anbefales det at du er påpasselig med de mest vedkommende reglementer der kan influere på bestillingen af løvsuger til ATV online, som eksempelvis hvilken returret butikken har.

Derfor er det tilmed essesentielt, at man altid bibeholder ens købsbekræftelse, så man senere vil kunne bevise bestillingen af løvsuger til ATV, ligegyldig om man køber fra Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Niels Hansen gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Jette Jørgensen gav 4 stjerner

Rigtig god service

Susanne gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Morten Kristensen gav 4 stjerner

Bestilte online

9 gode råd til internetshopping
1Generelt tilråder vi at kigge om netbutikken er tilsluttet e-mærket, eftersom det ofte er en indikation om at internet forhandleren accepterer dansk lovgivning, og at online webshoppen nu og da besøges af sagkyndige der behersker reglerne på området. Inden nogen shopper billige løvsuger til ATV på en internet butik bør man faktisk granske webbutikkens vilkår.
2Nogle e-handler i Danmark lover levering uden betaling på løvsuger til ATV, men i reglen kun såfremt der shoppes for et fastslået beløb. Alternativt bør du beslutte sig for den mest betalelige leveringstype, hvilket mange gange vil blive at få kørt pakken til et afhentningssted. Muligheden bliver i regelen ydermere særligt enkel. Den mest letkøbte leveringsmåde er uden tvivl at du selv henter pakken.
3Før nogen bestiller billige løvsuger til ATV hos en webshop kan de for at være på den sikre side bese netshoppens forretningsbetingelser, men det er undertiden ikke særlig morsomt. Ydermere slår vi et slag for at kunden er omhyggelig omkring de mest relevante reglementer gældende for købet af billige løvsuger til ATV online, fx hvilken bytteret internet forretningen kører med.
4Det er jo ualmindeligt nemt for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige løvsuger til ATV fra flere online shops, og til gengæld garanterer en hel del internet webshops gebyrfri levering. Derfor kan det immervæk blive lønsomt at kontrollere et par forskellige online selskaber efter tilbud før du shopper, således at du er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris.
5Størstedelen af netshops tildeler nu om stunder diverse forskellige billige løsninger til levering til løvsuger til ATV. En der er meget populær er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Den er nemlig meget bekvem, samt tit tillige den mest betalelige mulighed for fragt.
6Den prisbilligste løsning til levering kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, men dette betinges af at du bor i nærheden af online firmaets arbejdslager. Den type af levering er yderst bestemmende i tilfælde af at du står og skal bruge løvsuger til ATV om kort tid. Alternativt så lover indtil flere firmaer på nettet gratis levering, men ofte kun ifald du aftager for en fastsat pris.
7Fragttiden kan i nogle tilfælde være ekstremt vigtig ifald man har behov for produktet inden for få dage, så med det formål er det rigtig vigtigt at vi gransker leveringstidspunktet ved løvsuger til ATV. De fleste butikker på nettet præsterer billig 1 dags levering på mange af butikkens produkter, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen placeres forinden et nøjagtigt tidspunkt.
8Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en ordning, som forsvarer folk imod fup e-forretninger. Som en anden løsning kunne du udnytte et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du efterspørger at klare beløbet over en længere periode.
9Trustpilot tilbyder adskillige belejlige chancer for at kortlægge flere øvrige kunders betragtninger og derfor tilråder vi, at du bliver klogere på internet selskabets kritik forinden du handler billige løvsuger til ATV online. Facebook yder ydermere stort set hæderlige metoder til at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed.