Elektrisk løvsuger 3.000 W - GC-EL 3000 E
599 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt
336 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO
1.188 kr.
Mere info
POWPG60140 Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc
2.484 kr.
Mere info
Løvsuger benzin 30cc
1.499 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 3.000 W - GE-EL 3000 E
799 kr.
Mere info
Akku-løvsuger/-blæser 2 × 18 V Li-ion Solo - GE-CL 36 Li E
799 kr.
Mere info
Løvsuger/-blæser 2.500 W - GC-EL 2500 E
349 kr.
Mere info
Løvsuger Kärcher IC 15/240 W
99.950 kr.
Mere info
Stiga Sbl 2600 El Løvblæser/-suger 2600w
700 kr.
Mere info
Løvblæser benzin PowerPlus POWXG4060
1.040 kr.
Mere info
Bosch Als 2400 El-løvsuger/blæser 2400w
700 kr.
Mere info
Grouw El-løvsuger/blæser M/kværn 3000w
250 kr.
Mere info
Løvsuger PowerPlus POWXG4050
1.387 kr.
Mere info
Løvblæser 20 Volt - SOLO PowerPlus
401 kr.
Mere info
Stiga Sbl 327 V Benzin Løvblæser/-suger
1.699 kr.
Mere info
Akku Løvblæser 40V (SOLO) GROUW 17952
699 kr.
Mere info
Benzin løvblæser og løvsuger 27.6 cc PowerPlus
2.006 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser PowerPlus POWEG9011
344 kr.
Mere info
Bosch ALS 2400 Løvsuger - 06008A1005
949 kr.
Mere info
Løvblæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Bosch UniversalGardenTidy Havestøvsuger - 06008B1000
1.099 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 40 Volt - SOLO PowerPlus
1.000 kr.
Mere info
Ryobi Rbv36b Akku Løvblæser/suger 36v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info
Løvsuger og blæser 3000 watt 45 liter PowerPlus POWXG4037
675 kr.
Mere info
Bosch ALS 25 Løvsuger - 06008A1000
612 kr.
Mere info
Ryobi Obv18 Akku Løvblæser/suger 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.799 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Det er navnligt muligt i de store byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige løvsuger med slange fra netbutik til netbutik. Nogle giver billige priser, hvorimod andre fokuserer på faglig sparring. Du skal forholde dig til hvad du helst vil have.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Derfor bør du kende byggeshoppens betingelser.
For en del er byggeri ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage hjælp og vejledning omkring løvsuger med slange.
Flere byggemarkeder præsterer et enormt sortiment, imens nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot løvsuger med slange.
Det er selvfølgelig super afgørende at se, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte forretninger, hvilket medvirker til øget tryghed når du shopper online. Dette er noget nogle vil se fordele i.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og herigennem har kunderne valget om at handle online og hente produkterne på egen hånd. På grund af det kan du overveje at undgå leveringsomkostningen, og tilmed få fat i produkterne straks.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra flere producenter, og som følge af dette kan du handle fra et bredt sortiment af løvsuger med slange online.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke netbutikker er specialister i deres online produktkategori, da de ikke sælger andet. Herved får du formentlig super informativ rådgivning fra nogle med specialistviden i netop løvsuger med slange.
Flertallet af specialiserede webshops styrer selv produktionen af de varer der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Mange nichespecifikke netbutikker er mindre firmaer, som typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber løvsuger med slange online på deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

løvsuger med slange harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen startede i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

løvsuger med slange bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

løvsuger med slange silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

løvsuger med slange jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i deres 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du indleder arbejdet må det være meget meningsfuldt at have styr på, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
2For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt tage notits af vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprojektet, så det forhåbentlig ikke ud af det blå går i gang med at vælte ned netop som du er midt i det ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Der kommer uden tvivl overraskende problemer i forbindelse med avancerede byggeprojekter, og på grund af det vurderes det betydningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at have tid nok til det.
4Det kan vise sig nyttigt at søge assistance til dele af projektet, især når det kommer til vigtige byggeopgaver. Flere byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere må det være mere effektivt og mere minderigt når man er flere om det.
5Man kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås såfremt projektet hjælper miljøet. Støtten forudsætter dermed at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
6Man bør ikke stå uden det nødvendige værktøj. Tit vil det vise sig fordelagtigt at du har udstyret til rådighed før du påbegynder byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at tillægge de tilhørende udgifter i budgettet.
7Det er vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være økonomisk at nedskrive hver eneste udgiftspost, og så nedfælde omkostningen ved hver enkelt.
8Du kan tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeriet. Hvis du anskaffer assistance fra en fagperson vil det oftest være en god idé at lede efter forslag fra forskellige leverandører.
9Forberedelse bliver metoden til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du må udarbejde en strømlinet dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være realistisk i sammensætningen af din strategi.
10Du finder ekstremt mange artikler og videoer via internettet som kan inspirere dig. Især YouTube tilbyder dig vældig meget nyttig info, navnligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
11Måske det viser sig aktuelt at have samtlige materialer klar til brug før du tager fat på dit byggeprojekt. Du har fordel af at sammensætte en hurtig oversigt som indeholder det du skal bruge, og så granske punkterne, således at du er overbevist om at der ikke er nogen mangler.
12Du bør nødig forsømme din sikkerhed, så glem ikke beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som beskyttelse imod potentielle skader. Det er vigtigt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke har assistance fra en professionel.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig flot. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og kun 8 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er enormt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er virkelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal du vælge?

En masse online firmaer frembyder heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmidler til løvsuger med slange. En af de mest anvendte er for øjeblikket udleveringssteder, hvor du selv henter din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er nemlig super smertefri, samt endda tillige den billigste leveringstype.

Du burde tillige prøve at få varerne sendt til din private bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver typisk en sjat dyrere, men omvendt yderst fremkommelig med løvsuger med slange online. Den mest billige fragtmulighed er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket kræver at du lever nær online webshoppens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på løvsuger med slange er jo særdeles vigtig i tilfælde af at man mangler varen om et øjeblik, og med det formål er det skam relevant at vi gransker den anslåede leveringstid for løvsuger med slange. Flere internet butikker – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på mange af deres varenumre online, som nødvendiggør at bestillingen placeres tidligere end et besluttet klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få de nye varer ud af døren forinden lagerpersonalet får fri.

Nogle byggecentre byder på portofri fragt på løvsuger med slange online, men tit er det forbeholdt når du bestiller for en bestemt pris. Ellers skal man udse dig den mindst kostelige mulighed for fragt, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere dine produkter til en pakkeshop.

En del byggemarkeder yder klik-og-hent hvor man handler billig løvsuger med slange online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark og Harald Nyborg. Byggekæderne yder blandt andet click-and-collect på løvsuger med slange i følgende byer:

Herning, Ølstykke, Lyngby, Grenaa, Lystrup, Kalundborg, Haslev, Helsingør, Kokkedal, Glostrup, Charlottenlund, Ringsted, Birkerød, Brøndby, Solrød Strand, Ballerup, Nyborg, Kolding, Esbjerg, Hjørring, Hvidovre, Jyllinge, Nykøbing Falster, Aabenraa, Greve, Valby, Hedehusene, Stenløse, Vordingborg, Nakskov, Frederiksværk, Lillerød, Værløse, Nærum, Frederiksberg, Rødovre, Korsør, Vejle, Aalborg, Holstebro, Middelfart, Allerød, Dragør, Odense, Hørsholm, Vanløse, Rudersdal, Holbæk, Roskilde, Thisted, Tilst, Slagelse, Risskov, Brønderslev, Hobro, København, Hedensted, Skanderborg, Virum, Frederikssund, Brønshøj, Varde, Søborg, Odder, Sønderborg, Randers, Gentofte, Skive, Tårnby, Taastrup, Ikast, Silkeborg, Åbyhøj, Horsens, Vallensbæk, Højbjerg, Frederikshavn, Aarhus, Haderslev, Albertslund, Hillerød, Fredericia, Herlev, Svendborg, Køge, Rønne, Næstved, Brabrand, Farum, Nørresundby, Struer, Viborg, Ishøj, og Gladsaxe, .

Click-and-collect ift. løvsuger med slange er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Bornholm).

Når der ses på tallene er det klart, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet løvsuger med slange online og billig løvsuger med slange. Vi ser desuden typisk folk kigge efter eksempelvis køb løvsuger med slange, løvsuger med slange tilbud samt løvsuger med slange priser, plus de velkendte byggemarkeder som Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen og Silvan.

Bedste tilbud på løvsuger med slange

Det er jo efterhånden ret så fremkommeligt for enhver at vurdere prisniveauet på billige løvsuger med slange online hos diverse internet foretagender, og af den grund har massevis af forretninger på nettet set sig nødsaget til at stampe udsalgspriserne på løvsuger med slange betydeligt, og derudover garantere billig fragt.

Til gengæld kan det imidlertid være profitabelt at efterse forskellige firmaer på nettet efter billige priser på løvsuger med slange online før du shopper, sådan at du er sikker på at få fat i den skarpeste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Man skal ikke desto mindre være opmærksom på, at ifald en shop udlover billige løvsuger med slange online på tilbud til en tilbudspris der virker utopisk god, så er det ofte være et symbol på en falsk e-forhandler. Køb med kort er ikke desto mindre dækket ind under en forordning, som sikrer køber imod uærlige netshops.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du efterspørger at dække regningen på løvsuger med slange over en periode. Dette fås som regel i online nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet løvsuger med slange priser og løvsuger med slange tilbud. Vi ser desuden ofte internet shoppere kigge efter fx billig løvsuger med slange, køb løvsuger med slange samt løvsuger med slange online.

Tjek tidligere kunders oplevelser

Trustpilot tilbyder dig fuldkommen pålidelige chancer for at efterforske flere nuværende brugeres meninger og herved slår vi et slag for, at du undersøger webbutikkens anmeldelser før du lægger din bestilling på billige løvsuger med slange online.

Facebook fremskaffer ydermere faktisk sikre metoder til at få indsigt i internet forretningens pålidelighed. Her ses nogle internet forhandlere som tilbyder kunderne at udfærdige en vurdering af købsoplevelsen, som ligeledes kan bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk handler billige løvsuger med slange online hos en internet handler burde de ideelt set overveje virksomhedens handelsvilkår, dog er det ofte en omfattende opgave, særligt ved de udbredte byggecentre som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

En anden valgmulighed kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, da det skulle være en indikation om at internet firmaet følger de danske love, tillige med at e-butikken undertiden monitoreres af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om reglerne.

Derudover giver det dig genvej til støtte, ifald du bliver udsat for besvær som følge af din bestilling af løvsuger med slange. Yderligere er det godt at du er omhyggelig omkring de fundamentale regler der kan have indvirkning på købet af løvsuger med slange online, f.eks. den returret butikken kører med.

Her er det desuden afgørende, at man permanent sikrer ens kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne bevise sin bestilling af løvsuger med slange, uanset om man bestiller hos Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

Lene Rasmussen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Else Møller gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jesper gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Jan Kristensen gav 4 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 tips til indkøb via nettet
1Leveringshastigheden er jo ultra relevant ifald du mangler dine nye produkter fluks, og med det formål er det temmelig på sin plads at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på løvsuger med slange. Størstedelen af internet firmaer lover billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre, men vær opmærksom på at det betinges af at handlen gemmenføres forinden et givent klokkeslæt.
2Det er i dag virkelig simpelt for almindelige dødelige at tjekke tilbud online på billige løvsuger med slange fra diverse e-butikker, og derfor præsterer mange e-shops fri fragt. Til gengæld kan det imidlertid være profitabelt at inspicere indtil flere online selskaber efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at skaffe sig den mindst kostelige pris.
3Trustpilot yder ganske nyttige løsninger til at kigge nærmere på en længere række andre kunders betragtninger og derfor tilrådes det, at du kigger på internet selskabets omtaler forinden du shopper billige løvsuger med slange online. Facebook fremskaffer også temmelig gunstige genveje til at få indsigt i internet shoppens kundefokus.
4Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en orden, der forsvarer køberen imod uærlige online forretninger. Alternativt bør du udnytte en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du tilstræber at betale pengene over en periode.
5Den prisbilligste løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som jo forudsætter at du bor nær e-firmaets adresse. Den leveringsmanér kan vise sig at være ret betydningsfuld såfremt man står og skal bruge løvsuger med slange nu og her. Alternativt så garanterer indtil flere online webshops levering uden betaling, men oftest kræves det at der indkøbes for en bestemt pris.
6Inden nogen handler billige løvsuger med slange hos en online shop bør de til hver en tid bese forhandlerens forretningsaftale, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde. I øvrigt støtter vi at man er hensynstagende til de fundamentale reglementer der har betydning for købet af billige løvsuger med slange online, til eksempel den byttepolitik internet selskabet tilsikrer.
7Vi anbefaler at undersøge om internet firmaet er medlem af e-mærke ordningen, da det bør være en tryghed om at internet firmaet forstår den officielle danske lovgivning, tillige med at internet virksomheden jævnligt vurderes af jurister som har indsigt i de gældende bestemmelser. Inden nogen shopper billige løvsuger med slange på en netshop bør de reelt gennemgå butikkens forretningsvilkår.
8Indtil flere internet butikker lover levering uden omkostninger på løvsuger med slange, men undertiden er det betinget af at man bestiller for en konkret pris. Alternativt kunne man foretrække den mindst kostelige type af levering, der mange gange er at få dem til at køre ordren til et afhentningssted. Denne bliver undertiden ydermere rigtig fremkommelig. Den billigste leveringsversion vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
9En lang række online butikker tildeler efterhånden alverdens billige muligheder for fragt til løvsuger med slange. Et hit er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling når det passer dig. Den er jo rigtig let, samt tit ydermere den mest betalelige leveringsversion.