Bernardo Løftevogn til tønde RHW 1500
9.666 kr.
Mere info
Bernardo Løftevogn med tilt HHK 800 RL
13.013 kr.
Mere info
Bernardo Løftevogn med tilt HHK 1000
14.250 kr.
Mere info
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 700
7.575 kr.
Mere info
Bernardo Løftevogn til tønde RHW 500
6.750 kr.
Mere info
LBH300E - Løftevogn, elektrisk, dobb. saks - 300 kg.
16.244 kr.
Mere info
LBH800E - Løftevogn, elektrisk, dobb. saks - 800 kg.
17.494 kr.
Mere info
LB150 - Løftevogn - 150 kg.
3.244 kr.
Mere info
LBH350 - Løftevogn - 350 kg. - dobb. saks
6.369 kr.
Mere info
LB300 - Løftevogn - 300 kg.
5.119 kr.
Mere info
LB500E - Løftevogn, elektrisk - 500 kg.
13.744 kr.
Mere info
LB500 - Løftevogn - 500 kg.
5.494 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super relevant at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der findes forskelle i prisen på billige løftevogn fra webshop til webshop. Enkelte vil have gode priser, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du må vide hvad der betyder mest for dig.
Hvis du vil have varerne hurtigt eller bare vil undvære fragten, så kan du med fordel køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er specielt en mulighed i de store byggemarkeder.
For en del er byggeri forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor er det en fordel at shoppe hos et online byggemarked, som tilbyder hjælp til valg af løftevogn.
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg af produkter, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge i blandt, udover bare løftevogn.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge byggemarkedets handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er tilgængelige overalt i landet, og herigennem har kunderne valget om at købe online og køre materialerne personligt. Som følge af det kan du undgå fragtomkostningen, og tilmed have varerne lige nu.
De velkendte byggecentre forhandler varer fra talrige nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort udvalg af løftevogn online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, som kan give øget sikkerhed når man skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andre produkter. Følgelig kan du modtage super brugbar assistance fra folk med specialistviden i netop løftevogn.
Størsteparten af webshops som sælger få produkter er producenter af varerne der sælges i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du en lavere pris.
Flertallet af nichespecifikke webshops er iværksætterfirmaer, der tit drives i Danmark, måske tilmed fra dit lokalområde. Dem støtter du ved at handle løftevogn online hos dem.
De største byggecentre i Danmark
løftevogn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 medarbejdere i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

løftevogn bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres nu af flere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for i omegn af 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

løftevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af omkring 2.300 mennesker i de 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

løftevogn silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må aldrig nogensinde glemme dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning såsom fod- og hovedbeklædning som sikring overfor hændelige ulykker. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig når du ikke har assistance fra en fagmand.
2Du finder mange hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube faciliterer overvældende meget brugbar oplysning, særligt ifald man bruger den engelske version.
3Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives når byggeprojektet er CO2-besparende. Af få støtte betinger at renoveringen har positiv betydning for miljøet.
4I god tid inden at du starter dit byggeprojekt må det være yderst afgørende at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der være mange retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
5Det kan vise sig af stor betydning at du har de relevante bygningsmaterialer klar før du påbegynder arbejdet. Du får god gavn af at nedskrive en enkel indkøbsliste hvorpå der noteres hver eneste ting der bliver brug for, og så tjekke materialerne, med øje for at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
6Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, især såfremt det er større ombygninger. Store ombygninger gør krav på mere end en person. Dertil vil det vise sig bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
7Måske burde det overvejes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde investere i assistance fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Hvis du fremskaffer hjælp fra en professionel kunne det godt betale sig at tage imod tilbud fra flere leverandører.
8Typisk vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et budget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være en god idé at gennemgå samtlige omkostninger, og bagefter nedskrive den billigste pris på hver enkelt.
9Man må nødig stå uden det nødvendige grej. Det er smart at have grejet disponibelt inden du igangsætter dit byggeprojekt. Du bør huske at medregne disse udgifter i budgettet.
10For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du regelmæssigt tjekke vejrforudsigelserne i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme går i gang med at vælte ned nøjagtig som du vil i gang med dit store projekt.
11Der kommer uden tvivl pludselige udfordringer når det handler om krævende byggeprojekter, og derfor kan det være værdifuldt at der afsættes god nok plads i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
12Godt forarbejde vil altid være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du er nødt til at udarbejde en effektiv agenda, som dikterer hvilke gøremål du vil løse på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret idet du nedskriver arbejdsplanen.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ret så beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet bundkarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende overlegent. Bedømmelsen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ret så flot. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtløsning skal du vælge?

Temmelig mange online varehuse foreslår efterhånden alverdens billige former for fragt til løftevogn. En af favoritterne er i vore dage pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente din bestilling lige når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig vældig fremkommelig, og desuden ydermere den billigste leveringsløsning.

Du kunne tillige foretrække at vælge levering til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Løsningen er somme tider et hak mere omkostningsfuld, men ligeledes ekstremt hensigtsmæssig med løftevogn online. Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, hvilket dog afhænger af at du har bopæl tæt på e-handlens butikker, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på løftevogn er naturligvis ret så vigtig i tilfælde af at vi står og skal bruge pakken om få sekunder, og derfor er det jo vigtigt at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering for løftevogn. En række online butikker – for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag fragt på adskillige varenumre online, der dog er regnet ud fra at bestillingen køres igennem før et fastslået tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet inden pakkemedarbejderne tager hjem.

Nogle få internet webshops sikrer fri fragt på løftevogn online, men ofte er det så præmissen at man shopper for et bestemt beløb. Derudover bør du overveje den mest prisbevidste fragtmetode, som typisk vil blive at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Temmelig mange netbutikker udlover click-and-collect hvor du køber billig løftevogn hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Silvan og XL-Byg. Byggekæderne foreslår eksempelvis klik-og-hent på løftevogn i følgende byer:

Slagelse, Odder, Ballerup, Næstved, Odense, Svendborg, Varde, Brøndby, Frederikssund, Kalundborg, Helsingør, Hedehusene, Gentofte, Struer, Frederikshavn, Charlottenlund, Åbyhøj, Albertslund, Vordingborg, Rødovre, Stenløse, Vallensbæk, Virum, Aabenraa, Silkeborg, Brønderslev, Herlev, Middelfart, Risskov, Gladsaxe, Glostrup, Værløse, Nærum, Skanderborg, Dragør, Ringsted, Tilst, Skive, Ikast, Randers, København, Viborg, Hvidovre, Ishøj, Nørresundby, Hobro, Vanløse, Solrød Strand, Fredericia, Greve, Frederiksberg, Holstebro, Holbæk, Korsør, Birkerød, Lystrup, Brønshøj, Ølstykke, Lillerød, Lyngby, Sønderborg, Valby, Grenaa, Hillerød, Thisted, Køge, Vejle, Kokkedal, Nakskov, Allerød, Brabrand, Farum, Taastrup, Horsens, Aalborg, Nykøbing Falster, Roskilde, Haderslev, Jyllinge, Søborg, Tårnby, Kolding, Esbjerg, Rudersdal, Højbjerg, Nyborg, Rønne, Haslev, Hedensted, Hjørring, Aarhus, Herning, Hørsholm, og Frederiksværk, .

Afhentning af løftevogn er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Hovedstaden, Amager, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Når vi kigger i tallene er det klart, at folk som regel leder efter blandt andet køb løftevogn og billig løftevogn. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere kigge efter blandt andet løftevogn priser, løftevogn tilbud samt løftevogn online, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Spar penge på løftevogn

Det har vist sig at være ualmindeligt simpelt for enhver at finde frem til tilbud på billige løftevogn online fra forskellige internet outlets, og for det har flertallet af butikker på nettet været tvunget til at nedskære prisniveauet på løftevogn betragteligt, og i øvrigt love fri fragt.

Derfor kan det immervæk blive lukrativt at studere nogle få internet virksomheder i Danmark efter rabatter og tilbud på løftevogn online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix.

Du må trods alt være omhyggelig med, at såfremt en butik på nettet sælger billige løftevogn online for en salgspris som kan virke umådelig fremragende, så kunne det undertiden være en varsel om en uægte netbutik. Kortbetalinger er imidlertid omfavnet af en ordning, der assisterer kunden imod uærlige internet shops.

Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du benytte en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere omkostningerne til løftevogn over en længere periode. Det foreslåes normalt ved specialiserede webshops, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Stark, Bygma, Harald Nyborg og Davidsen.

Ses der på søgedata er det markant, at online shoppere jævnligt søger fx køb løftevogn og løftevogn tilbud. Man ser derudover mange gange online shoppere efterspørge blandt andet billig løftevogn, løftevogn priser og løftevogn online.

Udforsk folks ratings

Trustpilot præsterer absolut fortræffelige genveje til at læse en stor portion øvrige konsumenters domme og herved er det smart, at du besigtiger webshoppens bedømmelser før du handler billige løftevogn online.

Facebook frembringer lige så vel relativt anstændige løsninger til at få indblik i internet selskabets pålidelighed. Herinde er der en række internet butikker hvor man kan give en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også burde benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Før folk handler billige løftevogn online på en internet virksomhed behøver de de facto tyde webshoppens handelsvilkår, men det er i reglen ikke særlig sjovt, især hos de kendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg og Stark.

En anden valgmulighed kan derfor være at finde ud af om internet forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det generelt er et bevis på at webshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, udover at e-shoppen en gang i mellem føres tilsyn med af specialister som er meget bekendte med de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din chance for en håndsrækning, hvis du skulle få dilemmaer som følge af din bestilling af løftevogn. I øvrigt foreslår vi at køberen er på vagt for de mest centrale retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med købet af løftevogn online, til eksempel hvilken returneringsret online shoppen lover.

På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man altid opbevarer sin faktura, så man en anden gang vil kunne bevise sit køb af løftevogn, uagtet om man køber ved Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix eller Bauhaus.

Martin Sørensen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Morten Knudsen gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Anders gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Per gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til køb på nettet
1Størstedelen af internet outlets udlover til alt held diverse billige fragtformer til løftevogn. Det mest almindelige er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente din ordre når du har mulighed for det. Muligheden er altså ret problemfri, samt oftest ligeledes den billigste løsning til levering.
2Forud for at nogen bestiller billige løftevogn i en butik på nettet behøver man uden tvivl kigge på deres forretningsvilkår, det er dog ofte ikke særlig interessant. I øvrigt stiller vi forslag om at man er obs på de fundamentale forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige løftevogn online, fx den bytteret internet selskabet anvender.
3Vi går generelt ind for handler med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af en ordning, som assisterer os imod fup internet webshops. Som et alternativ bør du overveje en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at betale prisen ude i fremtiden.
4Leveringshastigheden er jo usædvanlig bestemmende om man mangler varerne lige om lidt, så derfor er det ret relevant at du finder den forventede leveringsdato ved løftevogn. Størstedelen af internet webshops stiller garanti om billig 1 hverdags levering på deres primære produkter, men som imidlertid påkræver at ordren lægges forinden et besluttet tidspunkt.
5Trustpilot medfører flere gode løsninger til at gennemrode ret mange aktuelle forbrugeres omtaler og af den grund tilråder vi, at du studerer internet forhandlerens omtaler forud for at du shopper billige løftevogn online. Facebook tilbyder dig på samme måde flere fine metoder til at få en idé om internet selskabets kundefokus.
6Generelt anbefaler vi at granske om netbutikken er tilsluttet e-mærket, som bør være en sikkerhed for at internet shoppen overholder de officielle danske regler, og at online forretningen en gang i mellem vurderes af eksperter som kender de gældende regulativer. Inden folk shopper billige løftevogn på en shop burde man for at være på den sikre side gennemlæse webbutikkens handelsaftale.
7Det er efterhånden rigtig smart for enhver at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige løftevogn på tværs af internet selskaber, og af den grund lover flere butikker på nettet fragtfri levering. Det kan dog alligevel være nyttigt at sammenholde nogle enkelte butikker på nettet efter tilbud og udsalg før du handler, således at man er velinformeret til at antage den mest betalelige pris.
8Den mindst kostelige leveringsversion er unægtelig selv at hente pakken, som jo stiller krav om at du befinder dig nærved online virksomhedens bopæl. Den leveringsmetode er usædvanlig udslagsgivende hvis du absolut skal bruge løftevogn straks. Alternativt så tilbyder nogle shops på nettet portofri levering, men for det meste er det under forudsætning af at du bestiller for en bestemt sum.
9Nogle e-firmaer garanterer fragt uden omkostninger på løftevogn, men ofte gælder det kun hvis der indkøbes for en bestemt sum. Alternativt burde du overveje den mindst kostelige fragtform, der gerne vil være at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig godt nok endvidere usædvanlig ukompliceret. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.