Bernardo Hydraulisk løftebord med dobbelt saks BS 350 D
5.663 kr.
Mere info
Bernardo Lavprofil løftebord FSHT 1502 G
31.079 kr.
Mere info
Bernardo Løftebord med dobbelt saks SSHT 2000 D
34.904 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk løftebord med tilt HK 800
8.766 kr.
Mere info
Bernardo Lavprofil løftebord FSHT 1002 G
25.538 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk løftebord BS 750
5.288 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk løftebord BS 1000
6.347 kr.
Mere info
Bernardo Elektrisk løftebord med dobbelt saks ES 300 D
20.757 kr.
Mere info
Bernardo El-løftebord ES 300
19.894 kr.
Mere info
Bernardo Lavprofil løftebord FSHT 1501 G
24.488 kr.
Mere info
Bernardo El-løftebord ES 750
21.141 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk løftebord med stort bord TG 1000
12.244 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk løftebord med tilt HK 400
7.932 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk løftebord BS 150
2.757 kr.
Mere info
Bernardo El-løftebord ES 500
20.757 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk løftebord med dobbelt saks BS 700 D
7.032 kr.
Mere info
Bernardo Lavprofil løftebord FSHT 2001 G
36.816 kr.
Mere info
Bernardo Elektrisk løftebord med dobbelt saks ES 500 D
21.422 kr.
Mere info
Bernardo Elektrisk løftebord med dobbelt saks ES 800 D
22.857 kr.
Mere info
Bernardo Hydraulisk løftebord BS 500
3.600 kr.
Mere info
Bernardo Løftebord med dobbelt saks SSHT 1000 D
31.369 kr.
Mere info
Bernardo Lavprofil løftebord FSHT 1001 G
24.966 kr.
Mere info
HIW1000 - Hydraulisk løftebord - 1000 kg.
13.119 kr.
Mere info
HIW3000 - Hydraulisk løftebord - 3000 kg.
16.744 kr.
Mere info
HIW500 - Hydraulisk løftebord - 500 kg.
12.244 kr.
Mere info
HIW2000 - Hydraulisk løftebord - 2000 kg.
15.494 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder udbyder et stort udvalg af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare løftebord.
Du vil finde ulighed i prisen på billige løftebord fra webshop til webshop. Nogle har fokus på lave priser, og øvrige har kompetent rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad du vurderer er vigtigst.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte materialerne på egen hånd. Det er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Derfor skal man kende butikkens regningslinjer.
For en del er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved et online byggemarked, hvor du får hjælp og vejledning omkring løftebord.
Det er absolut super relevant at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder tilbyder varer fra alverdens specialbutikker, og dermed kan du vælge fra et stort sortiment af løftebord online.
De store byggecentre er populære og anerkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Dette kan du se fordele ved.
De udbredte byggecentre har butikker i de større byer, og hermed har de fleste mulighed for at handle online og køre produkterne personligt. Derigennem har du mulighed for at spare leveringsgebyret, samt ovenikøbet have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af niche netbutikker har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de ikke sælger andre produkter. Herved kan du forvente mere god service fra medarbejdere der er specialister i netop løftebord.
Mange nichefokuserede netbutikker producerer selv de varer som byggermarkederne forhandler. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online får du en billigere pris.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsfirmaer, der tit har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du idet du handler løftebord online på deres side.
De største byggecentre i Danmark
løftebord bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

løftebord silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 kollegaer i kædens 41 varehuse. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

løftebord jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

løftebord harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der er stribevis af instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider hvor du kan finde hjælp. Særligt YouTube supporterer dig med vældig meget udbytterig information, særligt når du leder på engelsk.
2Forinden du indleder byggeprocessen er det vanvittigt værdifuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde diverse regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Du bør ikke se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning herunder arbejdssko der sikrer dig overfor mulige risici. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt såfremt du ikke køber assistance fra en fagperson.
4Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed når det er væsentlige byggeprocesser. Enkelte projekter behøver mere end en person. Derudover vil det være mere produktivt og mere minderigt når man ikke er ene om det.
5Forberedelse vil altid være kilden til succes med arbejdet. Du må nedskrive en strømlinet køreplan, som viser hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende nummerorden. Husk at være realistisk idet du udarbejder køreplanen.
6Måske du burde vurdere om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal hente assistance fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Hvis du indhenter hjælp fra en fagperson kunne det være fordelagtigt at modtage en pris fra forskellige firmaer.
7Muligvis vil det vise sig væsentligt at have de relevante byggematerialer til disposition før du går til værks med byggeriet. Du kan nedskrive en hurtig note som samler alt hvad som er nødvendige, og efterfølgende efterse punkterne, med det formål at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
8Nogle gange kan man søge økonomisk støtte til byggerier. Det bliver givet såfremt byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Det kræver altså at renoveringen forbedrer naturen.
9Man vil ikke stå uden det nødvendige udstyr. Jævnligt kan det være fornuftigt at du har det tilgængeligt når du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden en fordel at indkalkulere de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
10Ved byggeprojekter udenfor kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den grund skal du løbende tjekke meldingerne om vejret i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at piske ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre dit svære projekt.
11Det er fornuftigt at have lavet et regnskab for projektet, så du har styr på omkostningerne. Det vil være fordelagtigt at nedfærdige hver enkelt omkostning, og dernæst undersøge beløbet for hver eneste af dem.
12Der præsenterer sig stort set altid uforudsete vanskeligheder når det kommer til svære projekter, og derfor kan det vise sig betydningsfuldt at man afsætter god nok plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig afslappet omkring at komme i mål.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er yderst flot. Ratingen grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % giver toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave er smartest?

En del internet foretagender yder i vore dage en række forskellige billige leveringsmuligheder til løftebord. En favorit iblandt mange er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er altså særdeles simpel, samt typisk derudover den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du burde lige så vel afveje for og imod at få produkterne bragt hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen viser sig som regel en anelse dyrere, men endvidere yderst fleksibel ved køb af løftebord online. Den mindst kostelige slags levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men dette forudsætter at du befinder dig nærved internet webshoppens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på løftebord er jo særligt central såfremt man skal bruge din ordre inden for kort tid, og af den grund er det selvsagt væsentligt at vi gransker den estimerede leveringsdato ved løftebord. Masser af byggeforretninger – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig 1 dags levering på en række varenumre online, som afhænger af at orden realiseres forud for et givent tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få ordren ordnet før de logistikansatte tager hjem.

En række e-handler i Danmark garanterer portofri fragt på løftebord online, men for det meste kun såfremt du bestiller for en konkret sum. Som alternativ kan du gribe den mindst kostelige type af levering, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at levere varerne til en pakkeshop.

Adskillige kæder tildeler click-and-collect hvor du køber billig løftebord online men selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne foreslår for eksempel afhentning af løftebord i følgende områder:

Hørsholm, Aarhus, Holbæk, Højbjerg, Solrød Strand, Rønne, Frederikshavn, Svendborg, Vanløse, Hjørring, Taastrup, Virum, Værløse, Helsingør, Horsens, Køge, Åbyhøj, Frederiksværk, Odense, Ishøj, Randers, Herlev, Haderslev, Valby, Glostrup, Vallensbæk, Greve, Ølstykke, Tårnby, Esbjerg, Hvidovre, Kokkedal, Allerød, Rudersdal, Kalundborg, Holstebro, Nyborg, Birkerød, Næstved, Vejle, Albertslund, Grenaa, Tilst, Vordingborg, Ringsted, Brøndby, Roskilde, Risskov, Frederikssund, Sønderborg, Kolding, Lystrup, Skive, Struer, Jyllinge, Aabenraa, Søborg, Brabrand, Nakskov, Lyngby, Farum, Brønderslev, Varde, Thisted, Slagelse, København, Stenløse, Silkeborg, Fredericia, Nærum, Rødovre, Hillerød, Aalborg, Dragør, Lillerød, Charlottenlund, Ikast, Korsør, Gentofte, Nørresundby, Hobro, Brønshøj, Gladsaxe, Middelfart, Hedehusene, Frederiksberg, Haslev, Viborg, Hedensted, Odder, Skanderborg, Herning, Ballerup, og Nykøbing Falster, .

Click-and-collect ift. løftebord er muligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ses der på statistikkerne fremstår det klart, at folk jævnligt søger efter for eksempel løftebord priser og billig løftebord. Derudover ser vi som regel netshoppere søge fx køb løftebord, løftebord online og løftebord tilbud, plus de udbredte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Bedste tilbud på løftebord

Det er efterhånden meget nemt for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige løftebord online på forskellige internet varehuse, og altså har adskillige e-butikker været nødt til at sænke udsalgspriserne på løftebord eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre levering uden gebyr.

Men det kan trods alt vise sig lukrativt at se nærmere på en række internet forretninger efter udsalg og tilbud på løftebord online før du handler, således at du er sikret at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

Du bør trods alt ikke overse, at hvis en netbutik sælger billige løftebord online på tilbud til en pris der kan ses som usædvanlig billig, kunne det undertiden være et bevis på en uoprigtig internet shop. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre en del af en foranstaltning, hvilket bistår køber overfor snydagtige netbutikker.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere beløbet til løftebord i flere bidder. Det tilbydes ofte hos specialiserede netshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4 og XL-Byg.

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at internetbrugere typisk søger eksempelvis løftebord priser og køb løftebord. Foruden dette oplever man som regel mennesker søge efter for eksempel løftebord online, løftebord tilbud samt billig løftebord.

Tjek tidligere brugeres ratings

Trustpilot yder ultra hæderlige løsninger til at granske adskillige eksisterende køberes opfattelser og af den grund anbefaler vi, at du vurderer internet firmaets bedømmelser inden du køber billige løftebord online.

Facebook bringer dig lige så vel relativt belejlige chancer for at få indblik i webshoppens pålidelighed. Tilmed ses mange outlets på nettet hvor kunder kan skrive en kritik af ordreforløbet, som på samme måde kan bruges til at afveje tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige løftebord online i en e-shop kunne man når alt kommer til alt have øje for forhandlerens handelsaftale, det er dog for det meste ikke super spændende, især på de store byggecentre som Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Davidsen og Stark.

Et alternativt forslag kunne være at bemærke hvorvidt online firmaet er e-mærket, som kan være et kendetegn for at online shoppen respekterer de danske regler, foruden at e-forhandleren hyppigt besigtiges af jurister som har meget erfaring med lovene på området.

Dette er en god chance for at få assistance, for så vidt du bliver udsat for besvær ved din shopping med løftebord. Ligeledes foreslåes det at køberen er sat ind i de fundamentale regler der kan have indvirkning på bestillingen af løftebord online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed forretningen benytter.

På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man når som helst opbevarer ens købsbekræftelse, således man senere vil kunne eftervise købet af løftebord, uagtet om man har bestilt hos XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Silvan eller Harald Nyborg.

Peter gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Hanne gav 4 stjerner

God til prisen

Hans Jørgensen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Pia Kristensen gav 4 stjerner

Virkelig god service

9 tips til indkøb via nettet
1En del e-forretninger udlover i vore dage et hav af forskellige billige muligheder for fragt til løftebord. En af de populære er i øjeblikket udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo ultra let gængelig, samt desuden tilmed den mest betalelige leveringsmåde.
2Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omsluttet af Indsigelsesordningen, der dækker dig imod bedrageriske online selskaber. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du foretrækker at betale regningen i flere bidder.
3Før nogen køber billige løftebord hos en internet webshop kunne de på en vis måde granske webshoppens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis ikke særlig morsomt. Ligeledes tilrådes det at man er sat ind i de primære bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige løftebord online, eksempelvis hvilken returneringsret online forretningen garanterer.
4Det er efterhånden ret hensigtsmæssigt for alle og enhver at finde tilbud online på billige løftebord fra diverse internet handler, og derved præsterer utallige online shops portofri levering. Det kan ikke desto mindre blive lønnende at prøve nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabat inden du shopper, så man er på den sikre side med at få fat i den skarpeste pris.
5Trustpilot resulterer i forholdsvis fine løsninger til at kontrollere adskillige eksisterende konsumenters kritik og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager internet webshoppens bedømmelser inden du handler billige løftebord online. Facebook præsterer ydermere fuldkommen pålidelige chancer for at få indblik i webshoppens kundetilfredshed.
6Den billigste løsning vil til enhver tid være at hente produkterne selv, som desværre beroer på at du befinder dig nær internet webshoppens arbejdslager. Den leveringstype er naturligvis virkelig bestemmende forudsat vi absolut skal bruge løftebord om få sekunder. Alternativt så tilbyder en hel del online firmaer fragt uden beregning, men tit kræver det at der aftages for et præcist beløb.
7En hel del netbutikker tilbyder billig levering på løftebord, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der indkøbes for et fastsat beløb. Som alternativ bør man snuppe den mest prisbevidste fragttype, som tit vil blive at få bragt dine produkter til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig jævnligt på den anden side temmelig let gængelig. Den billigste slags levering er utvivlsomt at hente pakken selv.
8Vi går generelt ind for at kontrollere om online butikken er tilsluttet e-mærket, som bør være et bevis på at e-forretningen forsvarer dansk lovgivning, og at den jævnligt besøges af fagmænd som er indført i vilkårene. Forud for at folk handler billige løftebord hos en online forretning bør de altid sætte sig ind i virksomhedens vilkår.
9Fragttiden kan vise sig at være ret betydningsfuld såfremt du behøver pakken inden for få dage, så derfor er det bestemt på sin plads at du finder det anslåede leveringstidspunkt for løftebord. En lang række butikker på nettet yder billig levering på næste hverdag på mange af butikkens produkter, hvilket påkræver at der bestilles forinden et besluttet tidspunkt.