My Hood 2 Way Maxi Rampe
799 kr.
Mere info
Rød Ferrari FXK30 Løbehjul 6950033
284 kr.
Mere info
My Hood Orginale Stickers - klistermærker
29 kr.
Mere info
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Orange/Sort
119 kr.
Mere info
My Hood 145 Løbehjul - Hvid/Pink
399 kr.
Mere info
Kiddimoto Junior Max Super Skullz Løbecykel
899 kr.
Mere info
Hvid Ferrari FXK30 Løbehjul 6950032
284 kr.
Mere info
Kiddimoto Junior Max Super Fleur Løbecykel
899 kr.
Mere info
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Sort/Lime
749 kr.
Mere info
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Sort
749 kr.
Mere info
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Lime
749 kr.
Mere info
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Sort/Sort
119 kr.
Mere info
My Hood 2 Way Mini Rampe
499 kr.
Mere info
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Sort/Lime
119 kr.
Mere info
My Hood Orginale Stickers - klistermærker
29 kr.
Mere info
Hjul med alukerne til Trick Løbehjul 100 mm - Blå/Hvid
179 kr.
Mere info
My Hood Tour Løbehjul - Pink
699 kr.
Mere info
My Hood Single Rampe
179 kr.
Mere info
My Hood Tour Løbehjul - Sort
699 kr.
Mere info
My Hood 145 Løbehjul - Hvid/Lime
399 kr.
Mere info
HUDORA Big Wheel 205 Løbehjul - Grøn/Blå
799 kr.
Mere info
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Sort/Orange
119 kr.
Mere info
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Sort/Gul/Lilla
749 kr.
Mere info
My Hood 200 Løbehjul - Sort
499 kr.
Mere info
My Hood Håndtag - Lime
59 kr.
Mere info
My Hood Håndtag - Sort
59 kr.
Mere info
My Hood PG15 Løbehjul - Hvid
1.449 kr.
Mere info
My Hood Grind Skaterrail 180
429 kr.
Mere info
My Hood 145 Løbehjul - Sort/Turkis
399 kr.
Mere info
My Hood Tour Løbehjul - Blå
699 kr.
Mere info
My Hood Griptape til Trick Løbehjul - Skull
59 kr.
Mere info
My Hood 4 Way Mini Rampe
599 kr.
Mere info
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Hvid/Sort
119 kr.
Mere info
Kugleleje Sæt - ABEC 9
99 kr.
Mere info
Hjul til Trick Løbehjul 100 mm - Sort/Turkis
119 kr.
Mere info
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Sort/Turkis
749 kr.
Mere info
My Hood 145 Løbehjul - Pink
399 kr.
Mere info
My Hood Griptape til Trick Løbehjul - My Hood
59 kr.
Mere info
My Hood 200 Løbehjul - Sort/Turkis
499 kr.
Mere info
My Hood Trick Løbehjul 7.0 - Lyseblå/Orange
749 kr.
Mere info
Kiddimoto Junior Max Super Dotty Løbecykel
899 kr.
Mere info
Hjul med alukerne til Trick Løbehjul 110 mm - Blå/Sort
219 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt forbundet med mange spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring løbehjul.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige løbehjul fra netbutik til netbutik. En del har fokus på gode priser, og øvrige fokuserer på service. Du bør gennemtænke hvad der for dig er det vigtigste.
Når du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragten, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er i særdeleshed et alternativ hos de gængse byggecentre.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at have mange varetyper at vælge fra, udover bare løbehjul.
Det er helt klart utrolig vigtigt at undersøge, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor tjekke byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte firmaer, som kan give øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre finder du i nærheden af dig selv, og på grund af det har kunderne chancen for at handle online og hente varerne selv. Herigennem har man mulighed for at undgå fragten, og samtidig få produkterne på kortere tid.
De store byggekæder forhandler produkter fra talrige nicheshops, med det formål at du så kan shoppe fra et bredt udvalg af løbehjul online.

Nichewebshop

Størstedelen af nicheforretninger på nettet er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få skarpere priser.
Størsteparten af nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der typisk drives i Danmark, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at købe løbehjul online på deres hjemmeside.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derfor kan du forvente ekstra gavnlig sparring fra folk der er specialister i lige præcis løbehjul.
De største byggemarkeder i Danmark
løbehjul jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 2.100 mennesker i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af mere end 2.300 medarbejdere i forretningens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

løbehjul silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

løbehjul bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i forretningens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

løbehjul harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig afgørende at du har de presserende byggematerialer parat før du kaster dig over byggeriet. Du kunne udfærdige en simpel liste som samler alle de ting der skal bruges, og dernæst tjekke hver eneste ting, således at du føler dig overbevist om at du har husket alt.
2Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal udarbejde en velovervejet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Vær konkret i sammensætningen af oversigten.
3Du finder en hel række guides og videoer via nettet hvorfra du kan få inspiration. Specielt YouTube er kilde til ret så meget konstruktiv info, ikke mindst når du benytter den engelske version.
4Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes ifald byggeriet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte er altså afhængig af at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
5Man må nødig gå ned på værktøj. Typisk kan det være fundamentalt at du har værktøjet ved hånden før du indleder byggeprojektet. Desuden er det afgørende at medregne de her udgifter i regnskabet for byggeriet.
6Det kan give mening at overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du skal tilkøbe assistance fra en professionel til områder af projektet. Forudsat at du ønsker hjælp fra en fagmand vil det ofte være fornuftigt at lede efter tilbud fra en håndfuld håndværkere.
7Længe før du opstarter arbejdet er det ubeskriveligt meningsfuldt at have styr på, at projektet overholder loven. Alt efter din boligtype vil der vise sig forskellige love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8Det kan vise sig at være godt at sikre sig hjælp til ens byggeprojekt, især ift. omfangsrige byggerier. Enkelte projekter bør udføres af mere end en person. I øvrigt bør det blive mere effektivt og sjovere at dele arbejdet med andre.
9Du må aldrig forsømme dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som fod- og hovedbeklædning der beskytter dig overfor potentielle skader. Det er smart at du husker din sikkerhed i byggeriet, specielt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
10Ofte vil det vise sig af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive fordelagtigt at gennemgå alle udgiftsposter, hvorefter man bør notere den billigste pris på dem alle sammen.
11For udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor kan du hyppigt kigge på vejrforudsigelserne i perioden for byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned nøjagtig som du vil påbegynde det omfattende projekt.
12Der kommer uden tvivl uventede vanskeligheder når det gælder krævende projekter, og som følge heraf viser det sig af stor betydning at der afsættes betragtelig plads i køreplanen, således at man er tryg ved at nå i mål.
De bedst vurderede byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ekstremt overlegent. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er usædvanligt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt flot. Scoren grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal du vælge?

En del internet butikker tilbyder på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsmidler til løbehjul. En der er meget almindelig er i dag levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din bestilling når du har mulighed for det. Fragtløsningen er altså meget enkel, og endda endvidere den prisbilligste leveringsmodel.

Du kunne alternativt påtænke at få produkterne bragt til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen er beklageligvis et hak dyrere, men desuden ekstremt bekvem ved køb af løbehjul online. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente ordren, men dette forudsætter at du opholder dig tæt på online forretningens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på løbehjul er naturligvis super væsentlig hvis du absolut skal bruge produkterne om få sekunder, så herved er det utvivlsomt aktuelt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt ved løbehjul. Masser af internet firmaer – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – tilbyder billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, men det er forudsat at bestillingen fuldbyrdes forinden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produktet distribueret før lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle online shops lover fragt uden omkostninger på løbehjul online, men undertiden er det kun gældende hvis du bestiller for et bestemt beløb. Desuden bør du snuppe den mest betalelige metode til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et afhentningssted.

Masser af kæder foreslår click-and-collect hvor du handler billig løbehjul online men selv henter i butikken. Fx 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Silvan og Stark. Byggekæderne frembyder bl.a. click-and-collect på løbehjul i disse områder:

Grenaa, Albertslund, Valby, Kokkedal, Randers, Odense, Helsingør, Kolding, Risskov, Silkeborg, Esbjerg, Gentofte, Horsens, Hobro, Ølstykke, Aalborg, Jyllinge, Vallensbæk, Hørsholm, Aabenraa, Birkerød, Skive, Ringsted, Herning, Vordingborg, Rudersdal, Middelfart, Lyngby, Roskilde, Rønne, Greve, Farum, Nyborg, Gladsaxe, Haslev, Frederiksberg, Sønderborg, Slagelse, Ballerup, Frederiksværk, Fredericia, Hedensted, Vanløse, Glostrup, Thisted, Svendborg, Skanderborg, Søborg, Nørresundby, Virum, Aarhus, Brønshøj, Nærum, Struer, Charlottenlund, Odder, Værløse, Rødovre, Åbyhøj, Holbæk, Hvidovre, Lystrup, Solrød Strand, Hedehusene, Højbjerg, Hjørring, Frederikssund, Stenløse, Tilst, Viborg, Haderslev, Lillerød, Ishøj, Nakskov, Brønderslev, Korsør, Brabrand, Taastrup, Ikast, Allerød, Brøndby, København, Køge, Nykøbing Falster, Hillerød, Holstebro, Tårnby, Kalundborg, Vejle, Næstved, Frederikshavn, Varde, Dragør, og Herlev, .

Afhentning for løbehjul er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager, Midtsjælland, Sydsjælland), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland).

Ved indkig i data står det klart, at folk tit kigger efter for eksempel køb løbehjul og løbehjul online. Foruden dette ser vi mange gange mennesker efterspørge blandt andet billig løbehjul, løbehjul priser og løbehjul tilbud, foruden de kendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Få den bedste pris på løbehjul

Det er jo vældig gnidningsløst for folk at vurdere tilbud på billige løbehjul online på flere internet forretninger, og derfor har masser af internet shops ikke kunne lade være med at nedsætte prisniveauet på løbehjul kolossalt, og i øvrigt frembyde fragt uden omkostninger.

Men det kan ikke desto mindre være tiden værd at efterprøve visse e-butikker efter billige priser på løbehjul online forinden du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at få den skarpeste pris. Se ikke kun hos de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Man skal dog ikke overse, at såfremt en netshop frembyder billige løbehjul online for en udsalgspris der kan ses som mystisk beskeden, så er det mange gange være en indikator for en snydagtig e-shop. Betalinger med kort er i hvert fald omfavnet af en lovbestemmelse, som passer på dig som køber imod fup internet outlets.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning kunne du overveje en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil klare beløbet til løbehjul over flere uger. Det foreslåes ofte i specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Bygma.

Ved indkig i tallene står det klart, at internet shoppere mange gange kigger efter for eksempel køb løbehjul og løbehjul online. Foruden dette ser vi mange gange folk efterspørge bl.a. løbehjul tilbud, billig løbehjul og løbehjul priser.

Læs tidligere kunders betragtninger

Trustpilot præsterer aldeles fremragende muligheder for at tolke diverse øvrige forbrugeres iagttagelser og derved anbefaler vi, at du studerer online firmaets kritik forud for at du bestiller billige løbehjul online.

Facebook medfører for øvrigt fuldt ud anstændige metoder til at få en idé om internet butikkens pålidelighed. I øvrigt ser vi faktisk online varehuse i Danmark hvor det er muligt at levere en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed bør drages fordel af til afvejning af hvor glade kunderne er.

Før nogen bestiller billige løbehjul online på en internet shop kan man til hver en tid kigge på forhandlerens handelsaftale, dog er det i reglen ikke videre interessant, særligt med de udbredte byggemarkeder som Silvan, Stark, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og 10-4.

Et andet forslag er at finde ud af hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, fordi det burde være et signal om at internet butikken efterkommer den officielle danske lovgivning, foruden at forretningen rutinemæssigt tilses af sagkyndige der har nøje kendskab til de gældende love.

Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, ifald du oplever dilemmaer ved din ordre på løbehjul. Ligeledes slår vi et slag for at man er omhyggelig omkring de elementære vilkår der gælder for købet af løbehjul online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed internet shoppen garanterer.

I relation til det er det også afgørende, at man når som helst sikrer sin faktura e-mail, så man når som helst kan bevidne købet af løbehjul, hvad end man shopper hos Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, XL-Byg, 10-4 eller Silvan.

Lene gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Bente gav 4 stjerner

Er meget tilfreds med handlen

Anne gav 5 stjerner

Udmærket

Poul F gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er indbefattet af et regulativ, der beskytter køberen overfor uægte webbutikker. Alternativt burde du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, ifald du tilstræber at afbetale beløbet over tid.
2Trustpilot frembyder adskillige hensigtsmæssige chancer for at bese diverse øvrige kunders oplevelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du kigger nærmere på online butikkens vurderinger forinden du køber billige løbehjul online. Facebook leverer lignende ganske fortræffelige chancer for at få et kig ind i e-forretningens troværdighed.
3Det er jo efterhånden særligt hensigtsmæssigt for alle at analysere priser online på billige løbehjul fra flere forhandlere på nettet, og altså lover mange e-handler portofri fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at efterprøve forskellige forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud før du gennemfører din handel, så man er på den sikre side med at få den skarpeste pris.
4En lang række forhandlere på nettet tilbyder nu om stunder diverse billige leveringsmetoder til løbehjul. En yndling er i dag pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når der er tid til det. Muligheden er nemlig yderst ligetil, og oftest også den mest betalelige fragtmulighed.
5Generelt tilråder vi at kigge om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være en antydning af at e-butikken følger de danske regler, foruden at forretningen løbende besøges af fagfolk der har nøje kendskab til bestemmelserne på området. Forud for at nogen shopper billige løbehjul på en online forretning behøver de helt sikkert læse deres forretningsvilkår.
6Inden nogen shopper billige løbehjul i en internet forhandler burde de i reglen gennemse dens forretningsaftale, dog er det typisk ikke særlig morsomt. Yderligere tilrådes det at køberen er omhyggelig omkring de mest aktuelle vilkår der kan influere på handlen med billige løbehjul online, f.eks. den ombytningsrettighed butikken tilbyder.
7Leveringsdygtigheden er naturligvis temmelig udslagsgivende hvis du har behov for produktet nu og her, så i det øjemed er det virkelig passende at vi tjekker den estimerede leveringsdato for løbehjul. En række forhandlere på nettet annoncerer billig 1 hverdags levering på en hel del varer, der dog afhænger af at ordren aflægges før et bestemt klokkeslæt.
8Enkelte online varehuse tilbyder portofri levering på løbehjul, men for det meste er det så præmissen at der bestilles for en fastsat sum. Derudover skal man udvælge den mest prisbevidste slags levering, som oftest vil være at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop. Fragttypen viser sig godt nok endvidere usædvanlig hensigtsmæssig. Den mest billige løsning kan ikke benægtes at være selv at hente ordren.
9Den mest prisbevidste form for levering vil utvivlsomt være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af internet selskabets adresse. Den leveringsmulighed kan vise sig at være ultra væsentlig forudsat du mangler løbehjul lige om lidt. Alternativt så præsterer flere internet forhandlere gratis levering, men tit under forudsætning af at man indkøber for en præcis sum.