Byghjem.dk

Loddetråd

Loddetråd 250 gr s321-478-893
101 kr.
Mere info
Loddetr. hf32 1,5mm/250 640152
123 kr.
Mere info
Loddetråd 1000 gr s321-478-843
367 kr.
Mere info
Loddetråd 30g 940-011
46 kr.
Mere info
Loddetråd sb 20g 940-032
45 kr.
Mere info
Loddetr. hf32 0,5mm/100 640051
109 kr.
Mere info
Loddetråd 2mm hs10-508-480
104 kr.
Mere info
Loddetr. 20g 940-139
104 kr.
Mere info
Loddetr. hf32 1,0mm/250 640102
269 kr.
Mere info
Loddetråd 500 gr s321-478-855
194 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige loddetråd fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver lave priser, imens øvrige har service. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
For de fleste er byggeri lig med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du overveje at købe fra en netbutik, hvor du tilbydes gode råd til valg af loddetråd.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at se, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være tvunget til vælge et andet.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg af produkter, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du kan gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover bare loddetråd.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at undvære fragten, så kan du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed hos de velkendte byggecentre.
Du skal have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med bl.a. returret. Af den grund bør man tjekke forretningens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre tilbyder varer fra adskillige leverandører, hvorfor du så kan bestille fra et bredt udvalg af loddetråd online.
De store byggekæder er populære og velkendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du shopper online. Det vil nogle se som positivt.
De store byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og hermed har kunderne mulighed for at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Dermed har du valget om at slippe for leveringsgebyret, samt tilmed få varerne med det samme.

Nichewebshop

Forskellige nicheforretninger på nettet er mindre firmaer, der oftest drives i Danmark, gerne endda lokalt i dit område. Disse støtter du når du køber loddetråd online fra deres webshop.
Forskellige specialiserede netbutikker har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. På grund af det bør du forvente endnu mere indsigtsfuld hjælp fra medarbejdere med ekspertviden i netop loddetråd.
Forskellige webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte hos disse nichewebshops online får du et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggecentre
loddetråd jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 mennesker i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

loddetråd harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

loddetråd bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af over 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

loddetråd silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 ansatte i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du skal unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så husk beskyttelse såsom hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod eventuelle skader. Det er essentielt at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt såfremt du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
2Du kan tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til områder af arbejdet. Når du søger assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at indhente uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
3Forberedelse er metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at sammensætte en klar agenda, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og som også indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være konkret idet du nedskriver planen.
4Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt hvis det er omfangsrige byggeprojekter. Enkelte projekter stiller krav om flere folk. Endvidere vil det være bedre og sjovere at lave arbejdet med andre.
5Du kan få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få hvis byggeprojektet er positivt for miljøet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at renoveringen forbedrer miljøet.
6Der er et stort udvalg af artikler og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube er anvendeligt med ret så meget nyttig viden, navnligt forudsat at man kigger på engelsk.
7Før du optager dit byggeprojekt må det være usandsynligt fundamentalt at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din bopæl kan der være diverse love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
8Det bliver afgørende at du har de nødvendige byggematerialer parat på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig oversigt indeholdende alle de ting du får brug for, og efterfølgende granske oversigten, så du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
9Ved opgaver udenfor kan vejret få en vigtig rolle. På grund af dette kan du tit lægge mærke til vejrforudsigelserne i tiden op til dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke mod forventning starter med at vælte ned netop som du vil i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
10Man vil på ingen måde undvære udstyr. Tit vil det være erstatteligt at du har det til disposition akkurat som du starter byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i budgettet.
11Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive et regnskab for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det kan blive en god idé at tage noter til samtlige poster, hvorefter man bør søge sig frem til ens købspris for dem en ad gangen.
12Der præsenterer sig uden tvivl uventede udfordringer når det handler om avancerede opgaver, og herved kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i agendaen, med formålet om at man kan være tryg ved at have tid nok til det.
De mest vellidte byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget imponerende. Karakteren er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver toprating, og blot 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ualmindeligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og blot 8 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som jo er rigtig godt arbejde. Scoren grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En række internet forhandlere frembyder heldigvis alverdens billige leveringstyper til loddetråd. En der er meget populær er i øjeblikket afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså ret gnidningsløs, samt mange gange endvidere den prisbilligste leveringsmåde.

Du kunne lige så vel tænke over at få produkterne leveret til din lejlighed eller til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver desværre en smule dyrere, men endvidere meget ligetil med loddetråd online. Den mindst kostelige leveringsversion vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af netshoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på loddetråd er jo rigtig udslagsgivende om du absolut skal bruge pakken om et øjeblik, så af den grund er det komplet aktuelt at du checker det anslåede leveringstidspunkt ved loddetråd. En hel del e-handler – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende varer online, men husk at det er forudsat at ordren placeres inden et angivent klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varerne afsendt før logistikpersonalet får fri.

Visse online forretninger præsterer fragt uden betaling på loddetråd online, men typisk kun ifald du bestiller for en fastsat pris. Ellers kan man foretrække den billigste leveringstype, som tit er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor du bestiller billig loddetråd online og selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene udlover eksempelvis click-and-collect på loddetråd i disse byer:

Allerød, Ishøj, Rønne, Brønshøj, Frederikshavn, Brøndby, Ringsted, Glostrup, Nykøbing Falster, Brønderslev, Aarhus, Herning, Varde, Charlottenlund, Hillerød, Rudersdal, Køge, København, Ballerup, Birkerød, Hedehusene, Højbjerg, Kokkedal, Frederiksværk, Helsingør, Lillerød, Åbyhøj, Hjørring, Fredericia, Rødovre, Gladsaxe, Hedensted, Brabrand, Farum, Haderslev, Sønderborg, Nørresundby, Albertslund, Lystrup, Værløse, Thisted, Nakskov, Svendborg, Struer, Kalundborg, Randers, Solrød Strand, Horsens, Nyborg, Søborg, Stenløse, Vejle, Haslev, Odense, Valby, Aabenraa, Jyllinge, Kolding, Næstved, Ikast, Virum, Korsør, Hørsholm, Slagelse, Frederikssund, Lyngby, Taastrup, Skanderborg, Vallensbæk, Vordingborg, Dragør, Hvidovre, Aalborg, Herlev, Nærum, Greve, Esbjerg, Hobro, Risskov, Middelfart, Frederiksberg, Roskilde, Vanløse, Holstebro, Ølstykke, Viborg, Silkeborg, Holbæk, Gentofte, Tilst, Odder, Grenaa, Tårnby, og Skive, .

Klik-og-hent af loddetråd er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland) og Sjælland (Bornholm, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden).

Når vi ser på statistikkerne er det tydeligt, at mennesker typisk søger efter fx loddetråd online og billig loddetråd. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge blandt andet køb loddetråd, loddetråd priser og loddetråd tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus og 10-4.

Rabat på loddetråd

Det er efterhånden yderst smertefrit for enhver at analysere priser på billige loddetråd online fra forskellige webbutikker, og herved har mange internet butikker været presset til at at mindske prisen på loddetråd helt i bund, og derudover yde gebyrfri levering.

Det kan ikke desto mindre vise sig profitabelt at besigtige et par netshops efter rabatter og tilbud på loddetråd online før du bestiller, sådan at man er skråsikker på at få fat i den billigste pris. Se ikke bare hos de store byggecentre som Bauhaus, Bygma, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark og Davidsen.

Man skal trods alt huske på, at hvis en netshop afhænder billige loddetråd online for en pris der kan ses som grænseløst overkommelig, er det mange gange være et kendetegn på en fup shop. Køb med betalingskort er i hvert fald omfavnet af et regelsæt, hvilket forsvarer dig som køber overfor fup online webshops.

Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du foretrækker at honorere omkostningerne til loddetråd ude i fremtiden. Dette tilbydes ofte i nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Davidsen og 10-4.

Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere tit kigger efter for eksempel loddetråd priser og loddetråd tilbud. Vi ser desuden mange gange internet shoppere lede efter for eksempel billig loddetråd, loddetråd online samt køb loddetråd.

Kig på tidligere brugeres meninger

Trustpilot frembringer en del pålidelige chancer for at verificere forskellige nuværende køberes iagttagelser og derved slår vi et slag for, at du tolker online butikkens anmeldelser før du shopper billige loddetråd online.

Facebook byder på også ret så passende chancer for at få kendskab til online butikkens pålidelighed. Derudover ses faktisk shops på nettet som gør det muligt at registrere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tillige burde bruges til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige loddetråd online hos en webshop bør de i princippet se på deres regler, men det er uden tvivl en tidskrævende opgave, særligt med de kendte byggekæder som Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Bauhaus.

En anden mulighed kan derfor være at se nærmere på om online firmaet er medlem af e-mærket, da det burde være en tryghed om at e-butikken overholder de danske regler, samt at online webshoppen af og til monitoreres af jurister der har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Desuden giver det dig genvej til hjælpende service, når du oplever vanskeligheder ved dit køb af loddetråd. Udover dette foreslår vi at køberen er vidende om de mest aktuelle vilkår der har indvirkning på købet af loddetråd online, til eksempel hvilken returrettighed webbutikken tilsikrer.

Her er det på samme måde vigtigt, at man når som helst sikrer ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden vil kunne bekræfte købet af loddetråd, uafhængig af om man handler fra Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan eller Bygma.

Rasmus U gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

Ole D gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Maria Christiansen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Helle T gav 4 stjerner

I gør det super godt

9 tips til din online shopping
1En række outlets på nettet yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige fragtformer til loddetråd. En der er meget populær er p.t. at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter dine produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er altså ret så let, samt endda desuden den mest prisbevidste fragtform.
2Før folk handler billige loddetråd hos en butik på nettet bør man til hver en tid betragte e-shoppens forretningsvilkår, men det er undertiden ikke særlig spændende. Dertil rekommanderer vi at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale bestemmelser der indvirker på købet af billige loddetråd online, som fx den ombytningspolitik e-handlen garanterer.
3Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under en orden, hvilket garanterer en overfor uoprigtige online butikker. Som alternativ burde du bruge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du har i sinde at afdrage prisen over en periode.
4Trustpilot medfører fuldstændig passende løsninger til at blive klogere på flere nuværende køberes ratings og på grund af dette anbefaler vi, at du studerer online forretningens vurderinger inden du handler billige loddetråd online. Facebook forærer dig ydermere stort set gunstige løsninger til at få indtryk af online shoppens kundetilfredshed.
5Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ekstremt relevant såfremt du har brug for din pakke om få sekunder, så derfor er det komplet fornuftigt at du checker tidshorisonten for levering på loddetråd. En masse webshops tilsiger billig levering på næste hverdag på deres primære produkter, men vær på vagt da det er regnet ud fra at ordren køres igennem tidligere end et fastsat tidspunkt.
6Det er jo efterhånden virkelig fremkommeligt for alle og enhver at søge sig frem til priser online på billige loddetråd i blandt forskellige internet virksomheder, og med det motiv lover flere online selskaber levering uden omkostninger. Trods dette kan det til hver en tid blive fordelagtigt at se nærmere på en række online selskaber efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, sådan at man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
7Den billigste form for fragt er dog selv at hente varerne, hvilket dog nødvendiggør at du bor i nærheden af e-butikkens bopæl. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være meget vigtig i tilfælde af at du står og skal bruge loddetråd om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle enkelte internet virksomheder billig fragt, men typisk kræves det at der handles for et konkret beløb.
8Vi tilråder generelt at se nærmere på om internet selskabet er e-mærke tilsluttet, som almindeligvis er en forsikring om at e-shoppen efterfølger de danske love, og at e-butikken lejlighedsvis revideres af fagfolk der kender vilkårene på området. Før nogen shopper billige loddetråd i en butik på nettet bør de på en vis måde kigge på webbutikkens handelsaftale.
9Nogle enkelte internet firmaer frembyder fragt uden gebyr på loddetråd, men for det meste er det forudsat at man bestiller for en bestemt sum. I øvrigt bør man gribe den mest billige fragttype, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe ordren til et afhentningssted. Fragtformen bliver sædvanligvis ydermere super ukompliceret. Den mest billige mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne.