Byghjem.dk

Loddepistol

Holzmann Loddepistol LP700
299 kr.
Mere info
Loddepistolsæt 175 watt
188 kr.
Mere info
Loddepistol therma boost tb100
341 kr.
Mere info
Loddepistol Weller 9200 UC
334 kr.
Mere info
Loddepistol 100 watt
168 kr.
Mere info
Weller Loddepistol 100W/230V. Expert
448 kr.
Mere info
Loddepistolsæt 175 watt PowerPlus POW726
192 kr.
Mere info
Loddepistol 100 watt PowerPlus POWX1385
202 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter ens betydende med diverse spørgsmål. Derfor er det en fordel at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage rådgivning og sparring omkring loddepistol.
Når du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne på eget initiativ. Dette er særligt en mulighed ved de kendte byggekæder.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige loddepistol fra netbutik til netbutik. En del satser på de bedste tilbud, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis utrolig relevant at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor tjekke butikkens betingelser.
Nogle byggecentre sælger et bredt udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du skal beslutte om det er afgørende for dig at du har mange grupper af varer at vælge fra, foruden blot loddepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre samler produkter fra forskellige producenter, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af loddepistol online.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede forretninger, som bidrager til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og derved har mange tilbuddet om at handle online og køre byggematerialerne selv. I kraft af det har du chancen for at slippe for fragtomkostningen, og sågar få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Flertallet af specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at handle loddepistol online på deres webshop.
Størstedelen af niche webshops står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få billigere priser.
En masse nichebutikker ved ekstremt meget om deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem forventes det at du får en høj grad af kyndig hjælp fra medarbejdere der er specialister i netop loddepistol.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

loddepistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 kollegaer i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

loddepistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 personer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag mere end 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

loddepistol silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omkring 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

loddepistol bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det vil vise sig afgørende at du har de relevante materialer til rådighed i god tid før du kaster dig over projektet. Du vil med fordel kunne nedskrive en simpel huskeliste hvor der bør fremgå det som er nødvendige, og som det næste gennemgå materialerne, med øje for at du er tryg ved at du har det hele.
2Der kommer jævnligt uforudsigelige udfordringer i tilfælde med større byggeprojekter, og af den grund viser det sig vigtigt at der er afsat tilstrækkelig tid i planen, som gør at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
3Man vil på ingen måde fattes arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig en fordel at du har udstyret disponibelt når du tager fat på dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at indkalkulere disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
4Der kan findes utallige hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Ikke mindst YouTube faciliterer ret så meget nyttig viden, specielt ifald du benytter engelske søgeord.
5Man kan hente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det får man i tilfælde hvor ombygningen gør en forskel for miljøet. Tilskudet beroer altså på at ombygningen forbedrer naturen.
6For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Af den årsag kan du tit lægge mærke til vejrprognosen i dagene før igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå går i gang med at regne nøjagtig som du arbejder hårdt på dit svære byggeprojekt.
7Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har et økonomisk overblik. Det kan være fornuftigt at tage noter til alle udgifter, hvorefter man kan kortlægge prisen på dem én efter én.
8Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, navnlig ved vigtige arbejdsopgaver. Store ting skal gerne udføres af flere folk. Desuden bliver det mere produktivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
9Måske du burde tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du i stedet for skal tilkøbe hjælp fra en ekspert til delelementer af byggeprocessen. Ifald du sikrer dig hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at tage imod prisoverslag fra diverse håndværkere.
10Før du igangsætter byggeriet kan det være højst centralt med en forsikring om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der gælde mange love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Godt forarbejde vil være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du skal nedskrive en strømlinet agenda, der viser hvilke opgaver du vil klø på med på hvilken dag, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af din køreplan.
12Du skal ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sko og hjelm som beskyttelse mod mulige skader. Det er yderst relevant at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst såfremt du ikke køber hjælp fra en fagmand.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket jo er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er yderst overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

En hel del internet forretninger tildeler i vore dage flere billige leveringsmuligheder til loddepistol. En der er meget almindelig er i vore dage at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente produkterne når du har lyst. Fragttypen er jo meget nem, og ofte endda den billigste form for fragt.

Du bør omvendt forsøge at få ordren sendt hjem til dig eller til hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig i mange tilfælde en kende mere pebret, men tillige ekstremt hensigtsmæssig ved køb af loddepistol online. Den billigste form for fragt kan ikke benægtes at være at hente varerne selv, som jo nødvendiggør at du bor i nærheden af e-shoppens butikker, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på loddepistol kan vise sig at være meget vital hvis man har brug for produktet øjeblikkeligt, og herved er det naturligvis aktuelt at man studerer leveringstidspunktet ved loddepistol. En hel del netshops i Danmark – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – tilbyder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer online, men som ikke desto mindre er betinget af at bestillingen placeres før et fast klokkeslæt, så de kan nå at få de nye varer afsted inden de lageransatte får fri.

En hel del butikker på nettet lover portofri levering på loddepistol online, men tit kun hvis der handles for en bestemt sum. Derudover kunne man vælge den mindst kostelige mulighed for fragt, der oftest vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et udleveringssted.

Store kæder udlover click-and-collect hvor man køber billig loddepistol på nettet men afhenter i butikken. Fx Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. Byggekæderne frembyder blandt andet afhentning af loddepistol i disse områder:

Værløse, Aalborg, Ølstykke, Vallensbæk, Åbyhøj, Albertslund, Skive, Rønne, Odense, Esbjerg, Gladsaxe, Aabenraa, Nørresundby, Frederiksværk, Farum, Holstebro, Søborg, Ikast, Nyborg, Horsens, Hjørring, Vordingborg, Charlottenlund, Skanderborg, Svendborg, Odder, Virum, Grenaa, Køge, Aarhus, Rødovre, Ringsted, Frederiksberg, Varde, Glostrup, Hobro, Nakskov, Dragør, Herning, Frederikshavn, Allerød, Silkeborg, Haslev, Kokkedal, Holbæk, Middelfart, Brønshøj, Hørsholm, Greve, Kolding, Korsør, Brønderslev, Kalundborg, København, Hvidovre, Lystrup, Hillerød, Vanløse, Roskilde, Nykøbing Falster, Lyngby, Risskov, Næstved, Gentofte, Brøndby, Ballerup, Viborg, Højbjerg, Stenløse, Fredericia, Hedensted, Frederikssund, Nærum, Haderslev, Ishøj, Randers, Rudersdal, Birkerød, Herlev, Solrød Strand, Sønderborg, Tilst, Thisted, Hedehusene, Taastrup, Helsingør, Brabrand, Jyllinge, Valby, Tårnby, Struer, Slagelse, Vejle, og Lillerød, .

Afhentning for loddepistol er tilgængeligt i alle dele af landet: Sjælland (Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Lolland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi ser på data fremstår det klart, at netshoppere tit kigger efter blandt andet køb loddepistol og billig loddepistol. Foruden dette ser man mange gange mennesker kigge efter eksempelvis loddepistol online, loddepistol priser samt loddepistol tilbud, plus de udbredte byggemarkeder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Rabat på loddepistol

Det er jo efterhånden usædvanlig ukompliceret for købere at søge sig frem til priser på billige loddepistol online på tværs af netbutikker, og derved har massevis af online varehuse set sig nødsaget til at reducere prisniveauet på loddepistol markant, og endda love portofri fragt.

Derfor kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at besigtige enkelte e-handler efter tilbud på loddepistol online forud for at du køber, så du er garanteret at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de velkendte byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Stark og XL-Byg.

Du må dog ikke undervurdere, at såfremt en butik udlover billige loddepistol online til salg for en pris der kan ses som enormt billig, så kunne det undertiden være en varsel om en uærlig online virksomhed. Bestillinger med betalingskort er imidlertid inkluderet i en vedtægt, som sikrer dig som køber overfor uægte internet forhandlere.

Vi anbefaler shopping med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du bruge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at finansiere omkostningerne til loddepistol i flere bidder. Det tilbydes som regel ved nichebutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som fx Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma og 10-4.

Når man kigger i statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere som regel kigger efter blandt andet loddepistol tilbud og køb loddepistol. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere lede efter bl.a. loddepistol online, loddepistol priser samt billig loddepistol.

Udforsk tidligere kunders ratings

Trustpilot præsterer rigtig gode genveje til at verificere flere tidligere brugeres ratings og derved er det prisværdigt, at du analyserer internet webshoppens vurderinger forud for at du handler billige loddepistol online.

Facebook frembyder ydermere relativt fremragende metoder til at få indsigt i internet butikkens pålidelighed. I øvrigt er der mange internet outlets hvor du kan offentliggøre en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes burde udnyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige loddepistol online i en internet forhandler kan de helt sikkert studere virksomhedens forretningsvilkår, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt, i særdeleshed med de store byggekæder som Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Et alternativ kunne måske være at kigge om online forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det generelt er en antydning af at online webshoppen accepterer de officielle danske regler, foruden at butikken regelmæssigt føres tilsyn med af eksperter der kender de gældende regulativer.

Dette er desuden en god lejlighed til at få assistance, hvis du oplever udfordringer i processen med din shopping med loddepistol. Tilsvarende er det klogt at køberen er obs på de mest centrale reglementer gældende for bestillingen af loddepistol online, som for eksempel hvilken returrettighed hjemmesiden tilbyder.

I den relation er det samtidig afgørende, at man permanent bevarer sin ordremail, således man når som helst vil kunne dokumentere sit køb af loddepistol, ligegyldig om man bestiller ved Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma eller Silvan.

Lene V gav 5 stjerner

Alt ok

Hanne U gav 4 stjerner

Dag til dag levering

Anne gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Anna gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til køb på nettet
1Visse internet handler sikrer fragt uden gebyr på loddepistol, men typisk er det så nødvendigt at der aftages for et bestemt beløb. Som alternativ kan du foretrække den billigste leveringsmodel, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop. Fragttypen viser sig til tider derudover super smertefri. Den mest letkøbte løsning til levering er uden tvivl at du selv henter varerne.
2Forinden folk handler billige loddepistol i en e-forhandler kan de principielt se på netbutikkens handelsaftale, men det er mange gange ikke særlig morsomt. Herudover rekommanderer vi at du er obs på de mest aktuelle regler der kan influere på købet af billige loddepistol online, til eksempel den bytteret internet virksomheden har.
3Trustpilot yder visse tiltalende løsninger til at verificere adskillige aktuelle konsumenters bedømmelser og herved tilråder vi, at du analyserer online forhandlerens vurderinger forinden du bestiller billige loddepistol online. Facebook fører til derudover fuldt ud troværdige muligheder for at få indblik i internet virksomhedens popularitet.
4Flere internet webshops foreslår nu til dags en lang række forskellige billige leveringsformer til loddepistol. En af de mest populære er i dag levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente de bestilte produkter når du har mulighed for det. Fragttypen er jo yderst smertefri, og desuden tillige den mindst kostelige leveringsudgave.
5Den mest letkøbte fragtmulighed vil altid vise sig at være selv at hente ordren, men dette forudsætter at du opholder dig med kort afstand til webshoppens lager. Den mulighed for levering kan være rigtig vital ifald vi mangler loddepistol nu og her. Alternativt så yder nogle outlets på nettet levering uden gebyr, men undertiden er det forudsat at du handler for en fastsat pris.
6Det er jo efterhånden ualmindeligt fleksibelt for købere at finde frem til de bedste priser online på billige loddepistol på tværs af forhandlere på nettet, og så præsterer en lang række e-forretninger gratis fragt. Det kan imidlertid vise sig gavnligt at analysere indtil flere netshops efter tilbud forud for at du placerer ordren, så man ikke er i tvivl om at modtage den skarpeste pris.
7Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbetalinger er omfavnet af et lovbud, som begunstiger dig imod fup firmaer på nettet. Som alternativ kunne du udnytte et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du agter at honorere beløbet over flere uger.
8Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt internet selskabet er e-mærke godkendt, hvilket kan være et sympol på at online forhandleren overholder de danske regler, samt at internet selskabet undertiden besigtiges af specialister der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Før folk køber billige loddepistol hos en butik på nettet kan de for at være sikker skimme dens forretningsbetingelser.
9Leveringshastigheden kan være meget vigtig i tilfælde af at man mangler dine nye varer fluks, og i det øjemed er det skam essentielt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved loddepistol. En lang række e-forhandlere byder på billig dag-til-dag fragt på flere varer, som trods alt kræver at ordren placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.