Loddepen lødpenna 3911
2.422 kr.
Mere info
Weller Loddepen 25W/230V. Ø4,5mm lige spids.
274 kr.
Mere info
Weller Loddepen 80W/230V. Ø9,5mm lige spids. 400gr
349 kr.
Mere info
Weller Loddepen 40W/230V. Ø6,5mm lige spids
324 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart ekstremt relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Du skal kende de betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man læse butikkens betingelser.
Ifald du skal have produkterne nu og her eller bare har lyst til at undgå fragten, så kunne du overveje at fragte materialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ i de store byggekæder.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige loddepen hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad du foretrækker.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne købe fra en webshop, som giver tips og tricks til valg af loddepen.
Flere byggecentre udbyder et stort udvalg af produkter, imens andre har fokus på en specifik varetype. Du bør bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot loddepen.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder samler varer fra talrige nicheshops, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af loddepen online.
De store byggemarkeder findes i det meste af landet, og pga. det har du valget om at købe online og hente byggematerialerne personligt. Derfor har du chancen for at spare fragtomkostningen, samt sågar have produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte forretninger, som medvirker til øget troværdighed når du skal handle online. Dette vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online får du en billigere pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Altså vil du opleve super indsigtsfuld hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis loddepen.
Mange nichebutikker er små firmaer, som typisk er danske, eventuelt tilmed fra dit lokalområde. Disse bidrager du til når du køber loddepen online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

loddepen jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og styres dagligt af i omegn af 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og er nu arbejdsplads for cirka 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af cirka 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

loddepen harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

loddepen silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 ansatte i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

loddepen bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med dit eget ve og vel, så husk beskyttelse såsom sikkerhedshjelm der sikrer dig med henblik på eventuelle skader. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
2Før du påbegynder byggeriet kan det være højst fornuftigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der vise sig mange love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Du burde måske tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde investere i professionel assistance til delelementer af byggeprocessen. Når du anskaffer assistance fra en fagperson kunne det være en god idé at hente en pris fra diverse entreprenører.
4For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Af den grund må du jævnligt tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig starter med at regne bedst som du er ved at færdiggøre det store projekt.
5Man kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få såfremt projektet er klimavenligt. Af få tilbud om et bidrag kræver altså at ombygningen influerer positivt på klimaet.
6Der findes utrolig mange guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube yder assistance med rigelig nyttig info, specielt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
7Der viser sig ofte ubelejlige problematikker når det kommer til store byggeprojekter, og derfor er det væsentligt at man har afsat rimelig tid i kalenderen, som bidrager til at man føler sig overbevist om at nå i mål med projektet.
8Det er af stor betydning at have et budget for byggeprojektet, så man har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være fordelagtigt at beskrive hver eneste udgift, og dernæst tjekke ens købspris for hver enkelt.
9Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt hvis det er væsentlige byggerier. Omfattende projekter behøver flere folk. I øvrigt bør det være mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
10Planlægning vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal udarbejde en velovervejet dagsorden, som viser hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du nedskriver oversigten.
11Det er væsentligt at du har de nødvendige materialer handlet ind i god tid før du går i gang med eksekveringen. Du har god gavn af at nedskrive en simpel indkøbsseddel som samler hver eneste ting der bliver brug for, og som det næste efterse hvert enkelt punkt, så du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
12Man må under ingen omstændigheder fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det være yderst relevant at have værktøjet til rådighed forinden du starter dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at tillægge disse omkostninger i byggeriets budget.
De mest folkekære byggecentre
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende imponerende. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er temmelig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er hamrende overlegent. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf hele 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

Masser af butikker på nettet foreslår i vore dage et bredt udvalg af billige leveringstyper til loddepen. Den mest moderne er i dag at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente de bestilte produkter når det passer dig. Denne er nemlig særligt fremkommelig, og typisk ydermere den mest betalelige metode til levering.

Du kunne også vælge at få leveret hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig typisk en tand mere pebret, men tillige rigtig let gængelig ift. loddepen online. Den billigste mulighed for fragt er uden tvivl at hente pakken selv, men det er betinget af at du befinder dig i nærheden af netshoppens byggemarked, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på loddepen er super udslagsgivende når vi skal bruge produkterne inden for kort tid, og herved er det ret meningsfuldt at du tjekker det forventede leveringstidspunkt på loddepen. En del internet forhandlere – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – udlover billig dag-til-dag levering på en lang række af deres varer online, men som ikke desto mindre afhænger af at handlen gemmenføres forinden et givent tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen pakket før logistikmedarbejderne holder fyraften.

Enkelte online shops byder på portofri levering på loddepen online, men i mange tilfælde kræves det at du handler for en fastsat sum. Desuden må du overveje den mest prisbevidste metode til levering, hvilket oftest er at få fragtfirmaet til at bringe varerne til et udleveringssted.

Store byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor du køber billig loddepen online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark, Jem og Fix og 10-4. Byggemarkederne frembyder eksempelvis afhentning af loddepen i følgende byer:

Greve, Korsør, Frederiksberg, Charlottenlund, Brønshøj, Kalundborg, Stenløse, Lystrup, Ballerup, Struer, Værløse, Roskilde, Ølstykke, Risskov, Herlev, Jyllinge, Rudersdal, Birkerød, Middelfart, Helsingør, Hobro, Næstved, Brønderslev, Vallensbæk, Aalborg, Hedehusene, Lillerød, Hjørring, Holbæk, Vejle, Silkeborg, Kokkedal, Horsens, Solrød Strand, Farum, Frederikssund, Ikast, Esbjerg, Allerød, Aarhus, Fredericia, Ishøj, Gladsaxe, Herning, Odense, Nykøbing Falster, Dragør, Skive, Søborg, Nyborg, Brabrand, Kolding, Tårnby, Skanderborg, Thisted, Virum, Højbjerg, Aabenraa, Nakskov, Glostrup, Brøndby, Rønne, Frederikshavn, Valby, København, Haderslev, Hedensted, Grenaa, Svendborg, Randers, Nærum, Hvidovre, Odder, Haslev, Lyngby, Hørsholm, Vanløse, Nørresundby, Frederiksværk, Sønderborg, Hillerød, Vordingborg, Holstebro, Viborg, Taastrup, Tilst, Køge, Rødovre, Slagelse, Varde, Gentofte, Ringsted, Åbyhøj, og Albertslund, .

Klik-og-hent for loddepen er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Amager, Falster, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland) og Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at folk som regel kigger efter bl.a. billig loddepen og loddepen priser. Man ser derudover tit netshoppere kigge efter for eksempel loddepen online, køb loddepen samt loddepen tilbud, foruden de store byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark og Harald Nyborg.

Den bedste pris på loddepen

Det er jo i høj grad bekvemt for alle og enhver at finde frem til tilbud på billige loddepen online på flere outlets på nettet, og altså har massevis af online outlets ikke kunne slippe for at trykke prisniveauet på loddepen markant, og ovenikøbet tilbyde levering uden gebyr.

Til gengæld kan det stadigvæk være lønnende at tjekke nogle forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg på loddepen online forinden du køber, således at man er skudsikker på at opnå den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man må bare være obs på, at såfremt en forhandler på nettet forhandler billige loddepen online for en pris som kan virke uhørt tiltalende, kunne det mange gange være et bevis på en uærlig internet forhandler. Kortkøb er heldigvis omfattet af et regulativ, der assisterer dig overfor uoprigtige online outlets.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale prisen på loddepen over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt hos niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4 og Stark.

Når man kigger i data står det tydeligt, at internetbrugere ofte søger efter bl.a. loddepen online og loddepen tilbud. Man ser desuden mange gange folk lede efter blandt andet loddepen priser, billig loddepen samt køb loddepen.

Kig på eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot fremskaffer super fornemme genveje til at udforske ret mange tidligere konsumenters vurderinger og herved er det godt, at du ser nærmere på e-shoppens anmeldelser inden du handler billige loddepen online.

Facebook bringer dig ydermere fuldt ud fine løsninger til at få indblik i online forretningens pålidelighed. Desuden er der en del online forretninger hvor man kan afgive en vurdering af ordreforløbet, som lige så vel må drages fordel af til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige loddepen online hos en internet webshop bør de i reglen betragte e-butikkens betingelser, dog er det mange gange en tidskrævende opgave, særligt på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

En anden mulighed kunne derfor være at bemærke hvorvidt netbutikken er tilsluttet e-mærket, fordi det skulle være et kendetegn for at online virksomheden forsvarer de opstillede regler, udover at online virksomheden af og til evalueres af sagkyndige der kender til vilkårene på området.

Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, ifald du skulle få besvær med din shopping med loddepen. For øvrigt er det prisværdigt at køber er vidende om de grundlæggende regler der influerer på bestillingen af loddepen online, for eksempel hvilken ombytningspolitik e-handlen bruger.

I relation til det er det på samme måde vigtigt, at man altid sikrer sin faktura e-mail, således man fremadrettet kan eftervise bestillingen af loddepen, uanset om man har købt fra Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Lone B gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Christian gav 4 stjerner

Alt var perfekt.

Marianne gav 5 stjerner

Alt var i orden

Inger gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til online shopping
1Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er omfavnet af en retningslinje, hvilket skærmer dig som køber imod bedrageriske online forhandlere. Som et alternativ bør du anvende en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at honorere prisen over en periode.
2Fragttiden kan vise sig at være ualmindeligt udslagsgivende ifald man skal bruge varerne omgående, og af den grund er det tydeligvis vigtigt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt på loddepen. Flere internet butikker præsterer billig 1 dags levering på masser af produkter, hvilket står og falder med at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent tidspunkt.
3Vi anbefaler at efterse om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som burde være et tegn på at internet webshoppen efterlever dansk lovgivning, samt at internet butikken undertiden besigtiges af jurister som er meget fortrolige de gældende love. Forinden folk shopper billige loddepen i en butik på nettet behøver de egentlig gennemløbe forhandlerens forretningsaftale.
4Inden nogen handler billige loddepen hos en online webshop bør de utvivlsomt løbe igennem butikkens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke videre spændende. Tilsvarende anbefaler vi at kunden er sat ind i de væsentligste reglementer der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige loddepen online, som eksempelvis den returneringsret internet butikken benytter.
5Masser af online selskaber tildeler til alt held diverse billige fragtmetoder til loddepen. Det mest almindelige er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente dine produkter når du har tid. Denne er altså virkelig overkommelig, og desuden tilmed den mest prisbevidste mulighed for levering.
6Den mindst kostelige form for fragt vil altid være at du selv henter pakken, som desværre er betinget af at du opholder dig tæt på internet shoppens bopæl. Den leveringsmulighed er selvfølgelig meget udslagsgivende hvis vi står og skal bruge loddepen om et øjeblik. Alternativt så lover flere online virksomheder billig fragt, men for det meste er det påkrævet at der bestilles for et fastslået beløb.
7Nogle få netshops sikrer gratis levering på loddepen, men typisk påkræves det at der aftages for et fastsat beløb. Som alternativ kunne du udse dig den mest betalelige leveringsmulighed, som gerne vil blive at få fragtmanden til at køre ordren til et afhentningssted. Muligheden bliver sædvanligvis endda ret så nem. Den mindst kostelige leveringsmåde vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
8Det er jo efterhånden usædvanlig overkommeligt for almindelige mennesker at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige loddepen fra flere outlets på nettet, og ergo yder flere internet virksomheder fri fragt. Men det kan immervæk vise sig fordelagtigt at kigge forbi visse e-shops efter tilbud forinden du shopper, så man ikke er i tvivl om at antage den bedste pris.
9Trustpilot fører til visse strålende chancer for at analysere ret mange aktuelle kunders reflektioner og derfor er det at foretrække, at du kigger på e-firmaets kritik inden du køber billige loddepen online. Facebook frembringer derudover egentlig strålende genveje til at få indblik i internet butikkens troværdighed.