Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et enormt udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal beslutte om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover bare loddekolbe til træ.
For en del er byggeri ens betydende med talrige spørgsmål. På grund af det er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du tilbydes hjælp til valg af loddekolbe til træ.
Såfremt du skal have dine byggematerialer nu og her eller blot har lyst til at spare fragtgebyret, så kan du med fordel køre produkterne på egen hånd. Dette er først og fremmest muligt i de kendte byggecentre.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at se, hvorvidt de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du kan finde forskelle i prisen på billige loddekolbe til træ hos de forskellige online byggecentre. Enkelte satser på de bedste priser, hvorimod øvrige vil have kompetent sparring. Du må tænke på hvad du vil prioritere.
Du bør kende de regler butikken udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor undersøge butikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder findes nær dig, og af den grund har flertallet valget om at handle online og køre materialerne på eget initiativ. I kraft af det er der mulighed for at undgå fragtgebyret, samt tilmed hente produkterne hurtigere.
De gængse byggemarkeder samler produkter fra flere producenter, så du kan vælge fra et stort sortiment af loddekolbe til træ online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for de varer de sælger online, da de kun sælger disse produkter. På grund af det formår de at yde super informativ service fra ansatte der er specialister i lige præcis loddekolbe til træ.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, der oftest er dansk ejede, gerne tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du hjælpe når du handler loddekolbe til træ online på deres hjemmeside.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er producenter af produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en billig pris.
De største byggemarkeder i Danmark
loddekolbe til træ silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag omtrent 1.000 kollegaer i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

loddekolbe til træ harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

loddekolbe til træ jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.100 personer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

loddekolbe til træ bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og omfatter i dag omkring 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag over 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Forinden du starter byggeriet er det usandsynligt fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde fastsatte regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
2Der ligger ekstremt mange artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Særligt YouTube tilbyder dig betydelige mængder almennyttig viden, ikke mindst ifald man leder på engelsk.
3For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Således kan du løbende tjekke femdøgnsprognosen i perioden for projektets start, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med dit svære projekt.
4Planlægning er metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du skal liste en klar dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver din dagsorden.
5I nogle tilfælde kan man hente offentligt tilskud til byggerier. Det ydes i tilfælde af at byggeriet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet betinges altså af at projektet har positiv betydning for miljøet.
6Typisk vil det være af stor betydning at udarbejde et regnskab for optimeringen, så man har et overblik over økonomien. Det bør være økonomisk at gennemgå alle udgiftsposter, og efterfølgende indsamle mulige tilbud på dem hver især.
7Der præsenterer sig uden tvivl pludselige udfordringer i tilfælde med større opgaver, og pga. dette kan det være essentielt at man afsætter rigeligt med tid i handlingsplanen, som vil medvirke til at man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
8Du må aldrig negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning der skåner dig mod hændelige uheld. Det er smart med fokus på din sikkerhed i byggeprojektet, i særdeleshed såfremt du ikke får assistance fra en fagperson.
9Du burde måske tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du burde få assistance fra en fagmand til afslutningen af det. Når du henter hjælp fra en professionel er det fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse selskaber.
10Man må nødig fattes udstyr. Tit kan det være yderst relevant at du har det klar til brug når du tager fat på dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at tillægge udgifterne hertil i økonomien.
11Det anbefales at spørge om assistance til projektet, hovedsageligt i tilfælde af vigtige projekter. Flere byggeprojekter kræver flere personer. Dertil vil det være hurtigere og sjovere at være flere om det.
12Det bliver at have noget at sige at du har de fornødne materialer til disposition forud for at du starter din byggeproces. Du har fordel af at nedskrive en enkel indkøbsliste hvor der bør fremgå alt det der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå hvert eneste punkt, så du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er rigtig betryggende. Scoren er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Karakteren grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er enormt beundringsværdigt. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

En hel del shops på nettet udlover nu til dags flere billige fragtmuligheder til loddekolbe til træ. Førstevalget hos mange er i dag at få sendt til en pakkeshop, hvor du selv henter din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså ret simpel, samt mange gange derudover den mest billige form for fragt.

Du kan tillige planlægge at bestille pakken til levering til din private bopæl eller til når du er på job. Fragttypen viser sig almindeligvis et hak mindre billig, men derudover i høj grad problemfri med loddekolbe til træ online. Den mindst kostelige løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente ordren, men den mulighed står og falder med at du er lige ved internet forhandlerens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på loddekolbe til træ er selvfølgelig yderst væsentlig når vi mangler produktet om få sekunder, og herved er det selvsagt væsentligt at man gransker det anslåede leveringstidspunkt på loddekolbe til træ. Størstedelen af internet firmaer – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 dags fragt på en række af deres varenumre online, hvilket dog afhænger af at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et bestemt klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varerne ud af døren inden de lageransatte har fyraften.

Visse outlets på nettet tilbyder levering uden betaling på loddekolbe til træ online, men ofte er det forbeholdt når man shopper for en præcis sum. Alternativt bør man vælge den billigste løsning til levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre din ordre til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkeder frembyder click-and-collect hvor man handler billig loddekolbe til træ hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår blandt andet click-and-collect på loddekolbe til træ i disse byer:

Køge, Vordingborg, Vanløse, Roskilde, Glostrup, Hillerød, Hvidovre, Horsens, Nørresundby, Hedensted, Kokkedal, Frederiksberg, Gladsaxe, Frederikshavn, Taastrup, Hobro, Virum, Ishøj, Odder, Fredericia, Herlev, Birkerød, Ringsted, Nakskov, Slagelse, Middelfart, Åbyhøj, Valby, Hjørring, Stenløse, Esbjerg, Brønderslev, Skanderborg, Tilst, Rønne, Farum, Nærum, Rødovre, Aarhus, Grenaa, Kolding, Næstved, København, Helsingør, Ølstykke, Frederikssund, Svendborg, Lyngby, Værløse, Lillerød, Ikast, Herning, Dragør, Aabenraa, Nyborg, Ballerup, Viborg, Solrød Strand, Højbjerg, Holstebro, Brønshøj, Vallensbæk, Silkeborg, Albertslund, Rudersdal, Tårnby, Brøndby, Lystrup, Nykøbing Falster, Aalborg, Struer, Frederiksværk, Hørsholm, Odense, Brabrand, Holbæk, Gentofte, Skive, Hedehusene, Korsør, Charlottenlund, Risskov, Allerød, Haderslev, Randers, Greve, Vejle, Haslev, Varde, Jyllinge, Kalundborg, Thisted, Sønderborg, og Søborg, .

Klik-og-hent for loddekolbe til træ er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Lolland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Nordsjælland, Amager), Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Når der ses på tendenserne er det markant, at folk typisk leder efter for eksempel loddekolbe til træ online og loddekolbe til træ priser. Derudover oplever man jævnligt netshoppere kigge efter for eksempel billig loddekolbe til træ, loddekolbe til træ tilbud samt køb loddekolbe til træ, foruden de gængse byggecentre som Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Bauhaus.

Bedste tilbud på loddekolbe til træ

Det er jo efterhånden ekstremt smart for folk at sammenligne priser på billige loddekolbe til træ online hos forskellige online outlets, og til gengæld har flertallet af internet foretagender ikke kunne lade være med at nedskære prisniveauet på loddekolbe til træ kolossalt, og ovenikøbet love fragtfri levering.

Det kan imidlertid være rentabelt at tjekke en række netbutikker efter billige priser på loddekolbe til træ online inden du placerer ordren, sådan at man er velinformeret til at skaffe sig den bedste pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Du bør trods alt ikke glemme, at i tilfælde af at en shop frembyder billige loddekolbe til træ online for en pris der anses for hamrende god, kan det for det meste være et bevis på en fup e-handler. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en regel, hvilket beskytter køber overfor uærlige online outlets.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at dække regningen på loddekolbe til træ i flere bidder. Dette tilbydes som regel i online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som fx Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at internetbrugere typisk efterspørger bl.a. loddekolbe til træ tilbud og køb loddekolbe til træ. Vi ser derudover typisk mennesker søge efter eksempelvis loddekolbe til træ online, loddekolbe til træ priser samt billig loddekolbe til træ.

Se nærmere på folks bedømmelser

Trustpilot medfører adskillige fantastiske løsninger til at gennemgå mange andre konsumenters meninger og derved tilråder vi, at du verificerer online webshoppens ratings inden du lægger din bestilling på billige loddekolbe til træ online.

Facebook fremskaffer også absolut fornemme metoder til at få en idé om internet webshoppens kundefokus. Her møder vi mange online forhandlere hvor kunder kan udforme en anmeldelse af virksomhedens service, som også kan tages i brug til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen shopper billige loddekolbe til træ online hos en internet forhandler bør de utvivlsomt løbe igennem virksomhedens vilkår, det er dog undertiden ikke særlig spændende, især hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

En anden valgmulighed kunne være at kontrollere hvorvidt netshoppen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det længe har været et kendetegn for at online butikken accepterer dansk lovgivning, foruden at e-forhandleren rutinemæssigt evalueres af fagfolk der forstår vedtægterne på området.

Dette er en god genvej til opbakning, når du udsættes for dilemmaer med dit indkøb af loddekolbe til træ. Udover dette er det smart at køberen er hensynstagende til de mest basale reglementer der har indflydelse på bestillingen af loddekolbe til træ online, som for eksempel den returrettighed online butikken benytter.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man når som helst sikrer ens faktura e-mail, så man senere kan bevidne sit køb af loddekolbe til træ, hvad end man har bestilt fra Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Stark eller 10-4.

Jesper gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Poul gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Mads Møller gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Jette Pedersen gav 4 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Leveringstidspunktet er naturligvis super væsentlig forudsat man har behov for produkterne om få sekunder, og i det øjemed er det relativt centralt at man kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på loddekolbe til træ. Temmelig mange firmaer på nettet præsterer billig 1 dags fragt på en lang række af deres varenumre, men vær opmærksom på at det er forudsat at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
2Temmelig mange online firmaer frembyder nu mange forskellige billige leveringsløsninger til loddekolbe til træ. En af de mest almindelige er nu til dags pakkeshops, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer når du har lyst. Denne er jo vældig fleksibel, samt typisk ligeledes den mest letkøbte form for levering.
3Forinden nogen køber billige loddekolbe til træ hos en e-forhandler bør man i reglen gennemløbe e-butikkens forretningsaftale, men det er bare et tidskrævende arbejde. Herudover tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige loddekolbe til træ online, fx den returneringsret e-shoppen har.
4Det er rigtig smertefrit for internetbrugere at sammenholde priser online på billige loddekolbe til træ fra forskellige e-handler, og på grund af dette lover flere internet virksomheder portofri fragt. Men det kan til hver en tid være tiden værd at studere flere internet butikker efter udsalg og tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at antage den bedste pris.
5Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en retningslinje, der assisterer folk imod bedrageriske internet selskaber. Som en alternativ mulighed burde du overveje en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil afbetale regningen over tid.
6Indtil flere e-shops i Danmark byder på gratis levering på loddekolbe til træ, men oftest gælder det kun hvis der købes for en præcis sum. Derudover skulle man vælge den mest billige type af levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted. Denne bliver som oftest også virkelig uproblematisk. Den mest billige fragtmetode kan ikke benægtes at være at du selv henter pakken.
7Den mest betalelige leveringsløsning er unægtelig at du selv henter pakken, men den løsning beroer på at du er nærved e-forretningens adresse. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være særligt vital hvis man har behov for loddekolbe til træ om et øjeblik. Alternativt så sikrer enkelte e-butikker billig fragt, men typisk er det under forudsætning af at der handles for en bestemt sum.
8Trustpilot fører til ret så troværdige løsninger til at gennemrode en lang række andre kunders bedømmelser og derfor anbefales det, at du vurderer internet forretningens kritik forud for at du handler billige loddekolbe til træ online. Facebook leverer på samme måde forholdsvis pålidelige muligheder for at få kendskab til e-forhandlerens kundefokus.
9Vi tilråder generelt at efterse om online butikken er e-mærket medlem, som burde være en sikkerhed for at internet forretningen efterfølger gældende dansk lovgivning, samt at virksomheden hyppigt gennemses af jurister som har megen viden om de gældende regler. Før folk handler billige loddekolbe til træ på en e-forhandler bør man uden tvivl gennemløbe netbutikkens forretningsbetingelser.