Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et bredt produktsortiment, og andre har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare loddekolbe til strøm.
Ifald du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte varerne personligt. Det er særligt muligt ved de store byggekæder.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige loddekolbe til strøm fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på billige priser, imens øvrige tilbyder service. Du må tænke på hvad der betyder mest for dig.
For mange er byggeprojekter lig med alverdens spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos en netbutik, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring loddekolbe til strøm.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Derfor bør du tjekke byggeshoppens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og herigennem har de fleste tilbuddet om at handle online og hente produkterne personligt. På grund af det er der mulighed for at slippe for fragtgebyret, og sågar få produkterne nu og her.
De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man stopper online. Det vil nogle se som positivt.
De gængse byggekæder udbyder varer fra mange producenter, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af loddekolbe til strøm online.

Nichewebshop

Majoriteten af online nichebutikker står selv for produktion af varerne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du muligvis få bedre priser.
Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse varer. Herved kan du få ekstra indsigtsfuld sparring fra personale som er eksperter i netop loddekolbe til strøm.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som tit drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe når du handler loddekolbe til strøm online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
loddekolbe til strøm bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i selskabets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

loddekolbe til strøm silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for mere end 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 personer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

loddekolbe til strøm jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 medarbejdere i de 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

loddekolbe til strøm harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du kunne tænke over om du selv skal stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at købe assistance fra en professionel til noget af byggeprocessen. Hvis du henter eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at hente forslag fra forskellige firmaer.
2Det kan vise sig nyttigt at få assistance til byggearbejdet, hovedsageligt ift. omfangsrige projekter. Flere opgaver behøver flere personer. Desuden viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
3Der ligger et stort udvalg af guides og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. Især YouTube kan hjælpe med en masse brugbar information, ikke mindst når du skriver søgeordene på engelsk.
4Potentielt kan det vise sig meningsfuldt at du har samtlige materialer klar til brug på forhånd inden du kaster dig over byggeriet. Du vil med fordel kunne udfærdige en enkel note indeholdende de materialer du skal bruge, og dernæst gennemgå hvert enkelt punkt, således at du er sikker på at du har styr på det.
5Der præsenterer sig altid uforudsigelige bump på vejen i forbindelse med svære opgaver, og derfor er det afgørende at man har afsat nok tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig sikker på at man får det færdiggjort.
6Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du regelmæssigt kigge på udsigten ift. vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at regne i samme sekund som du er startet på det krævende projekt.
7Du bør for alt i verden ikke glemme dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm som sikrer dig mod hændelige skader. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke sikrer dig eksperthjælp.
8Planlægning viser sig som metoden til at komme i mål med projektet. Du bør forfatte en struktureret handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være skarp når du laver din plan.
9Inden du iværksætter arbejdet må det være højst essentielt at du sikrer dig, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af hvor du bor kan der være fastsatte retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
10Du har mulighed for at hente offentligt tilskud til renoveringer. Det fås såfremt renoveringen hjælper miljøet. Bidraget er altså afhængig af at byggeriet forbedrer klimaet.
11Typisk vil det være afgørende at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man har styr på udgifterne. Det vil blive en god idé at beskrive alle udgiftsposter, og så gennemgå beløbet for hver eneste af dem.
12Man bør ikke undvære værktøj. Tit vil det vise sig klogt at have udstyret tilgængeligt når du går løs med byggeriet. Det er desuden godt at tillægge disse udgifter i dit udgiftsbudget.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket klart er hamrende imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er utrolig flot. Karakteren er baseret på 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er utrolig overlegent. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt overlegent. Scoren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

Størstedelen af webshops i Danmark yder i vore dage alverdens billige leveringsmuligheder til loddekolbe til strøm. Den mest almindelige er lige nu levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragtformen er jo ualmindeligt enkel, og typisk endvidere den mest prisbevidste fragtløsning.

Du kan på samme måde foretrække at få ordren bragt til din adresse eller ud på din arbejdsplads. Muligheden bliver jævnligt en smule mindre billig, men samtidig i høj grad let gængelig for loddekolbe til strøm online. Den mest billige leveringsmetode er unægtelig selv at hente pakken, som dog forudsætter at du bor nær e-forhandlerens byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på loddekolbe til strøm er ret væsentlig ifald vi skal bruge produktet om kort tid, og i det øjemed er det i sandhed klogt at du finder den forventede leveringstid på loddekolbe til strøm. Flere byggemarkeder – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på masser af produkter online, men som ikke desto mindre påkræver at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen afsendt forud for at medarbejderne har fyraften.

Enkelte butikker på nettet lover gratis fragt på loddekolbe til strøm online, men i reglen under forudsætning af at der aftages for et konkret beløb. Som alternativ bør man foretrække den mindst kostelige fragtmetode, hvilket oftest vil blive at få fragtfirmaet til at køre produkterne til et afhentningssted.

De fleste webbutikker tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig loddekolbe til strøm online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og 10-4. Byggecentrene tildeler blandt andet click-and-collect på loddekolbe til strøm i disse områder:

Lillerød, Hobro, København, Greve, Svendborg, Værløse, Nærum, Struer, Randers, Kokkedal, Lyngby, Horsens, Nykøbing Falster, Albertslund, Brønderslev, Køge, Solrød Strand, Birkerød, Holbæk, Haslev, Rudersdal, Jyllinge, Brønshøj, Gladsaxe, Aarhus, Kolding, Kalundborg, Frederiksværk, Herning, Hjørring, Helsingør, Virum, Allerød, Frederikssund, Ikast, Hørsholm, Grenaa, Stenløse, Thisted, Korsør, Skanderborg, Tilst, Odense, Gentofte, Vordingborg, Nakskov, Sønderborg, Vallensbæk, Farum, Esbjerg, Åbyhøj, Frederiksberg, Vejle, Ishøj, Tårnby, Haderslev, Nyborg, Hedehusene, Lystrup, Herlev, Næstved, Hedensted, Glostrup, Charlottenlund, Søborg, Ølstykke, Varde, Ballerup, Frederikshavn, Skive, Fredericia, Dragør, Holstebro, Brabrand, Aalborg, Roskilde, Hvidovre, Ringsted, Viborg, Slagelse, Hillerød, Odder, Valby, Middelfart, Risskov, Brøndby, Højbjerg, Silkeborg, Nørresundby, Vanløse, Aabenraa, Rønne, Taastrup, og Rødovre, .

Click-and-collect for loddekolbe til strøm er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tendenserne bliver det markant, at online shoppere ofte efterspørger eksempelvis loddekolbe til strøm priser og billig loddekolbe til strøm. Foruden dette ser man tit folk søge efter for eksempel loddekolbe til strøm tilbud, loddekolbe til strøm online og køb loddekolbe til strøm, plus de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Få den bedste pris på loddekolbe til strøm

Det er jo super problemfrit for almindelige dødelige at vurdere tilbud på billige loddekolbe til strøm online hos forskellige e-butikker, og på grund af dette har langt de fleste e-butikker fundet det nødvendigt at mindske prisen på loddekolbe til strøm markant, og ydermere præstere billig fragt.

Det kan dog til hver en tid være smart at eftergå nogle internet varehuse i Danmark efter billige priser på loddekolbe til strøm online forud for at du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at få den billigste pris. Kig ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man må lige meget hvad ikke glemme, at i tilfælde af at en online shop afsætter billige loddekolbe til strøm online til en pris som kan ses som uendeligt billig, bør det ofte være et bevis på en svindel online shop. Shopping med kort er i hvert fald omsluttet af en foranstaltning, hvilket værner en imod uoprigtige outlets på nettet.

Vi går generelt ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du overveje en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere regningen på loddekolbe til strøm over en periode. Dette fås ofte i nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som fx Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at folk jævnligt søger efter eksempelvis loddekolbe til strøm online og loddekolbe til strøm tilbud. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge efter eksempelvis billig loddekolbe til strøm, køb loddekolbe til strøm og loddekolbe til strøm priser.

Analyser nuværende kunders vurderinger

Trustpilot frembyder sådan set solide løsninger til at eftergå mange eksisterende konsumenters oplevelser og på grund af dette foreslåes det, at du vurderer e-shoppens bedømmelser forud for at du handler billige loddekolbe til strøm online.

Facebook resulterer i på samme måde altid passelige muligheder for at få indblik i online webshoppens kundetilfredshed. Herinde ses nogle internet forretninger hvor kunder kan give en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket tillige kan drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige loddekolbe til strøm online på en internet handler behøver de i virkeligheden se på webbutikkens forretningsaftale, dog er det bare ikke videre spændende, især med de velkendte byggecentre som Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark og Silvan.

En anden valgmulighed kunne derfor være at efterse om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, som typisk er en tryghed om at webbutikken lever op til de opstillede regler, udover at online forretningen hyppigt vurderes af fagfolk som har meget erfaring med de gældende regulativer.

Dette er desuden din mulighed for at blive assisteret, for så vidt du møder besvær i forbindelse med din ordre på loddekolbe til strøm. Ydermere er det fornuftigt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der kan have betydning for købet af loddekolbe til strøm online, som eksempelvis hvilken returpolitik netbutikken benytter.

I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man permanent gemmer ens kvittering, så man en anden gang vil kunne bevidne købet af loddekolbe til strøm, uafhængig af om man bestiller fra Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark eller Harald Nyborg.

Kirsten gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Anna gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Jette gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Mette gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt foreslår vi at bemærke hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, siden det burde være en tilkendegivelse af at webshoppen imødekommer de danske love, og at internet forretningen en gang i mellem overvåges af eksperter der er meget fortrolige de gældende vilkår. Forinden nogen shopper billige loddekolbe til strøm i en online shop bør man på en vis måde bese dens forretningsaftale.
2Den mest letkøbte leveringsmodel vil til enhver tid være at hente varerne selv, som jo forudsætter at du har bopæl lige ved internet selskabets bopæl. Den fragtform er naturligvis ret betydningsfuld i tilfælde af at vi mangler loddekolbe til strøm nu og her. Alternativt så frembyder indtil flere online firmaer fragtfri levering, men tit kræves det at der bestilles for et bestemt beløb.
3Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en vedtægt, der passer på en imod snydagtige internet firmaer. Som en anden løsning kan du udnytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du efterspørger at klare beløbet over et længere tidsrum.
4Trustpilot forærer dig i højeste grad pæne muligheder for at kigge nærmere på en stor gruppe forhenværende brugeres evalueringer og af den grund foreslåes det, at du sonderer netbutikkens vurderinger før du shopper billige loddekolbe til strøm online. Facebook fremskaffer på samme måde uden sammenligning værdifulde genveje til at få indtryk af webshoppens pålidelighed.
5Leveringstidspunktet kan være særdeles udslagsgivende hvis man behøver dine nye produkter om få sekunder, så derfor er det relativt på sin plads at vi ser tidshorisonten for levering ved loddekolbe til strøm. Mange e-butikker i Danmark tilbyder billig 1 dags fragt på massevis af varenumre, hvilket påkræver at ordren lægges forinden et bestemt tidspunkt.
6De fleste internet selskaber yder nu om dage alverdens billige leveringsformer til loddekolbe til strøm. Den mest moderne er i vore dage levering til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er jo usædvanlig fremkommelig, og i mange tilfælde tillige den mest letkøbte fragtløsning.
7Forud for at nogen handler billige loddekolbe til strøm hos en e-shop kunne man helt sikkert have øje for e-shoppens regler, men det er i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Dertil kan det anbefales at kunden er påpasselig med de elementære retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige loddekolbe til strøm online, som fx den bytteret e-butikken lover.
8Nogle få forretninger på nettet garanterer gratis fragt på loddekolbe til strøm, men for det meste afkræver det at man indkøber for en bestemt sum. Derudover burde du udvælge den billigste mulighed for levering, hvilket i mange tilfælde vil blive at få leveret ordren til et afhentningssted. Den viser sig typisk lige så vel super bekvem. Den mest billige leveringsmåde kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
9Det har vist sig at være meget simpelt for almindelige dødelige at kigge efter tilbud online på billige loddekolbe til strøm på forskellige forhandlere på nettet, og for det garanterer en lang række online varehuse levering uden omkostninger. Det kan til hver en tid vise sig smart at prøve nogle e-butikker efter tilbud forud for at du placerer ordren, således at man er skråsikker på at få fat i den mest attraktive pris.