Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have byggematerialerne nu og her eller bare vil undgå fragten, så kunne du tænke over at transportere varerne personligt. Det er i høj grad en mulighed hos de velkendte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende butikkens betingelser.
Det er selvsagt meget afgørende at tjekke, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i prisen på billige loddekolbe til sølv fra byggemarked til byggemarked. Nogle har fokus på de bedste priser, og øvrige har service. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
For en del er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Hermed bør du købe fra en online byggeshop, hvor du tilbydes sparring og vejledning omkring loddekolbe til sølv.
Flere byggemarkeder præsterer et bredt varesortiment, imens andre fokuserer på en specifik varegruppe. Du skal vide hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge fra, foruden blot loddekolbe til sølv.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder varer fra en lang række forskellige nicheshops, så du kan vælge fra et bredt udvalg af loddekolbe til sølv online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og som følge af det har flertallet adgang til at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. Som følge af det er der mulighed for at undgå fragten, og endda have varerne på kortere tid.
De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man handler online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke webshops har en dybdegående viden om det produktsortiment de har online, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette vil du opleve en høj grad af brugbar rådgivning fra folk som er eksperter i lige præcis loddekolbe til sølv.
Diverse webshops i små nicher producerer selv produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online kan du forvente at få en bedre pris.
Diverse specialiserede netshops er opstartsfirmaer, som oftest er danske, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse bidrager du til ved at handle loddekolbe til sølv online fra deres webshop.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
loddekolbe til sølv silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

loddekolbe til sølv bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i kædens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag ca. 100 personer i firmaets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

loddekolbe til sølv jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 kollegaer i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

loddekolbe til sølv harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i kædens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du har mulighed for at forsøge at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få tilbud om et bidrag kræver dermed at renoveringen forbedrer miljøet.
2Planlægning vedbliver at være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en klar tidsplan, der viser hvilke opgaver du vil løse på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp idet du sammensætter oversigten.
3Ofte vil det vise sig meningsfuldt at lave et regnskab for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det kan vise sig at være forstandigt at notere hver enkelt udgift, hvorefter man kan finde frem til prisen på dem slavisk.
4Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en essentiel rolle. Således bør du regelmæssigt kigge på vejrvarslen i forbindelse med byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du er midt i det komplicerede projekt.
5Du må aldrig nogensinde fattes udstyr. Typisk kan det være fundamentalt at du har grejet klar til brug akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medtage de tilhørende omkostninger i budgettet.
6Der viser sig næsten altid uforudsigelige problemstillinger når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og ergo vil det være af stor betydning at der er afsat rigeligt med plads i agendaen, så man føler sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
7Forinden du går i gang med arbejdet må det være temmelig betydningsfuldt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Der ligger en hel del vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube supporterer dig med ret så meget konstruktiv info, i særlig grad såfremt man leder på engelsk.
9Du bør aldrig nogensinde nedprioritere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom arbejdssko som sikring imod mulige risici. Det er essentielt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, i særdeleshed når du ikke køber eksperthjælp.
10Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, især såfremt det er vigtige ombygninger. Større byggeprojekter skal gerne udføres af flere folk. Derudover er det mere effektivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
11Du kan overveje om du bør stå med det hele selv, eller du med fordel kan investere i assistance fra en fagperson til dele af arbejdet. Hvis du skal have assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at hente tilbud fra flere leverandører.
12Det bliver meningsgivende at have de presserende materialer handlet ind på forhånd inden du igangsætter arbejdet. Du vil med fordel kunne nedskrive en punktforms liste hvorpå der noteres alt hvad du får brug for, og så eftergå materialerne, med øje for at du bliver sikker på at alt er som det skal være.
De mest vellidte byggeshops
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er usædvanligt godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er yderst flot. Ratingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er fantastisk flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering er smartest?

Adskillige butikker på nettet tildeler nu om dage alverdens billige fragtformer til loddekolbe til sølv. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente din pakke når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså i høj grad let, samt oftest også den billigste mulighed for levering.

Du bør omvendt forsøge at få pakken sendt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen er mange gange en smule dyrere, men derudover usædvanlig hensigtsmæssig med loddekolbe til sølv online. Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men den løsning forudsætter at du har bopæl tæt på online firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstidspunktet på loddekolbe til sølv er naturligvis temmelig essentiel såfremt du har brug for varen inden for få dage, og derfor er det temmelig fornuftigt at man finder leveringstiden ved loddekolbe til sølv. Adskillige byggeforretninger – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig 1 dags fragt på en hel del produkter online, men husk at det forudsætter at handlen laves inden et angivent tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produkterne sendt afsted forinden logistikpersonalet har fri.

Nogle enkelte byggecentre yder levering uden betaling på loddekolbe til sølv online, men oftest forudsætter det at man bestiller for et konkret beløb. Desuden burde du udse dig den mindst kostelige form for fragt, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et afhentningssted.

En lang række webshops udlover click-and-collect hvor du bestiller billig loddekolbe til sølv online men selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene foreslår bl.a. klik-og-hent på loddekolbe til sølv i disse områder:

Brøndby, Frederiksværk, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Nyborg, Stenløse, Varde, Næstved, Odense, Holstebro, Glostrup, Herning, Ikast, Aalborg, Aarhus, Allerød, Højbjerg, Nakskov, Hobro, Jyllinge, Silkeborg, Brønshøj, Ishøj, Vanløse, Ringsted, Lyngby, Roskilde, Esbjerg, Grenaa, Hørsholm, Brønderslev, Dragør, Køge, Slagelse, Viborg, Middelfart, Hjørring, Frederiksberg, Birkerød, Hedensted, Rudersdal, Tilst, Taastrup, Helsingør, Vallensbæk, Farum, Vejle, Holbæk, Haderslev, Ballerup, Skanderborg, Hillerød, Rødovre, Svendborg, Søborg, Solrød Strand, Valby, Nærum, Aabenraa, Lystrup, Odder, Korsør, Brabrand, Værløse, Nørresundby, Lillerød, Vordingborg, Herlev, Kolding, Frederikssund, Fredericia, Greve, Gladsaxe, Rønne, Albertslund, København, Ølstykke, Kokkedal, Haslev, Randers, Åbyhøj, Struer, Skive, Horsens, Hvidovre, Thisted, Gentofte, Frederikshavn, Kalundborg, Tårnby, Virum, Hedehusene, Sønderborg, og Risskov, .

Klik-og-hent for loddekolbe til sølv er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland).

Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at online shoppere som regel søger efter eksempelvis loddekolbe til sølv tilbud og billig loddekolbe til sølv. Man ser desuden mange gange netshoppere søge efter eksempelvis loddekolbe til sølv online, loddekolbe til sølv priser samt køb loddekolbe til sølv, foruden de kendte byggekæder som Bygma, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen og Silvan.

Den bedste pris på loddekolbe til sølv

Det er jo efterhånden ultra fremkommeligt for alle og enhver at prissammenligne på billige loddekolbe til sølv online hos flere e-handler, og med det motiv har flere forretninger på nettet set sig tvunget til at nedbringe salgspriserne på loddekolbe til sølv kolossalt, og ydermere frembyde fragt uden gebyr.

Det kan dog trods alt være profitabelt at udforske flere internet virksomheder i Danmark efter billige priser på loddekolbe til sølv online inden du gennemfører din bestilling, så du ikke er i tvivl om at få den mest attraktive pris. Kig ikke blot på de kendte byggekæder som Stark, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Du må alligevel være årvågen med, at ifald en internet shop tilbyder billige loddekolbe til sølv online for en pris der kan ses som urealistisk billig, så bør det ofte være en varsel om en uoprigtig webshop. Kortbetalinger er dog inkluderet i en regel, som værner folk overfor uoprigtige webshops.

Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du drage fordel af en løsning som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil klare regningen på loddekolbe til sølv over et længere tidsrum. Dette tilbydes typisk ved online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 og Jem og Fix.

Ses der på søgedata står det klart, at folk mange gange leder efter blandt andet billig loddekolbe til sølv og loddekolbe til sølv priser. Man ser desuden mange gange folk efterspørge blandt andet køb loddekolbe til sølv, loddekolbe til sølv tilbud samt loddekolbe til sølv online.

Analyser nuværende kunders anbefalinger

Trustpilot bringer dig sådan set ønskværdige muligheder for at se nøjere på mange andre køberes vurderinger og af den grund anbefaler vi, at du analyserer internet forhandlerens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige loddekolbe til sølv online.

Facebook præsterer også ganske pålidelige løsninger til at få indsigt i netbutikkens kundetilfredshed. Herinde er der mange internet varehuse hvor folk kan aflevere en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket ydermere bør anvendes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige loddekolbe til sølv online på en shop bør de på en vis måde gennemse webshoppens betingelser, dog er det typisk ikke særlig morsomt, især med de store byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen.

En nem løsning kunne være at kontrollere om internet virksomheden er støttet af e-mærket, siden det typisk er et kendetegn for at online butikken opfylder den officielle danske lovgivning, tillige med at online forretningen nu og da revurderes af sagkyndige som forstår reglementet på området.

Desuden giver det dig genvej til en håndsrækning, ifald du bliver udsat for besvær i processen med din shopping med loddekolbe til sølv. Foruden dette er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle retningslinjer der kan have indflydelse på bestillingen af loddekolbe til sølv online, som for eksempel den returrettighed virksomheden tilsikrer.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man når som helst bibeholder ens kvittering, således man når som helst vil kunne bekræfte købet af loddekolbe til sølv, uanset om man har bestilt fra Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark eller Harald Nyborg.

Peter gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Michael D gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Hans Jensen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Tina Knudsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til din online shopping
1Leveringstidspunktet kan være yderst essentiel såfremt man har behov for dine nye produkter fluks, og i det øjemed er det øjensynligt relevant at du kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt på loddekolbe til sølv. En række online butikker reklamerer med billig 1 hverdags levering på en række produkter, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen køres igennem forud for et aftalt tidspunkt.
2Trustpilot bringer dig tilpas værdifulde muligheder for at verificere en lang række aktuelle brugeres erfaringer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du iagttager internet forhandlerens bedømmelser forinden du handler billige loddekolbe til sølv online. Facebook fremskaffer endvidere visse nyttige genveje til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus.
3Den mest letkøbte løsning er uden tvivl selv at hente ordren, hvilket dog er betinget af at du lever med kort afstand til online forhandlerens bopæl. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være ret så betydningsfuld hvis man skal bruge loddekolbe til sølv nu og her. Alternativt så garanterer visse internet forretninger levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der købes for et fastsat beløb.
4Forud for at nogen køber billige loddekolbe til sølv hos en online webshop burde man i virkeligheden granske deres forretningsvilkår, men det er i reglen ikke særlig spændende. Udover dette foreslåes det at kunden er på vagt for de mest vitale vedtægter der har indflydelse på handlen med billige loddekolbe til sølv online, fx den returneringsret internet forretningen garanterer.
5Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en ordning, der passer på dig som kunde overfor uoprigtige online forretninger. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en billig afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du foretrækker at godtgøre pengene over en periode.
6Flere internet foretagender yder billig fragt på loddekolbe til sølv, men i reglen kun hvis du aftager for en fastsat pris. Som alternativ skulle du snuppe den mest letkøbte leveringsmetode, der i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtmuligheden er som regel lige så vel særligt let. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
7En masse webbutikker i Danmark yder i dag en hel del forskellige billige former for levering til loddekolbe til sølv. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer når det passer ind i din hverdag. Leveringsmetoden er jo i høj grad let, samt tit tilmed den prisbilligste løsning til levering.
8Det er i dag ret overkommeligt for købere at sammenligne priser online på billige loddekolbe til sølv på diverse online outlets, og derved garanterer flere internet varehuse levering uden betaling. Trods dette kan det stadigvæk vise sig indbringende at eftergå en række webshops efter billige priser før du shopper, sådan at du er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.
9Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om online webshoppen er e-mærket medlem, hvilket er et billede på at online shoppen efterfølger de officielle danske regler, og at internet virksomheden fra tid til anden monitoreres af specialister der kender til reglerne. Forud for at folk handler billige loddekolbe til sølv i en e-butik bør man egentlig gennemse virksomhedens betingelser.