Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af loddekolbe til ledninger.
Du vil finde variationer i priserne på billige loddekolbe til ledninger hos de forskellige online byggemarkeder. En del satser på billige priser, imens øvrige satser på en høj grad af service. Du må tænke på hvad du vil prioritere.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg af varer, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varegruppe. Du kan afveje om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare loddekolbe til ledninger.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du shopper online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Af den grund skal man læse byggemarkedets betingelser.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller bare vil spare leveringsgebyret, så kunne du med fordel hente byggematerialerne personligt. Det er især muligt hos de velkendte byggecentre.
Det er absolut utrolig relevant at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder finder du i nærheden af dig selv, og dermed har mange adgang til at bestille online og hente materialerne personligt. Takket være dette har man valget om at spare leveringsomkostningen, og sågar få fat i varerne med det samme.
De udbredte byggekæder samler produkter fra alverdens nichebutikker, hvilket giver dig mulighed for at bestille fra et stort sortiment af loddekolbe til ledninger online.
De store byggecentre er folkekære og anerkendte firmaer, hvilket medvirker til en tryghedsfornemmelse til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som sælger få produkter producerer selv de produkterne som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
Alverdens nicheforhandlere er mindre virksomheder, som oftest er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du når du køber loddekolbe til ledninger online på deres side.
Hovedparten af niche netbutikker har et indgående kendskab til deres produkter, da de kun sælger disse varer. Pga. dette forventes det at du får ekstra kyndig hjælp fra mennesker som er specialister i netop loddekolbe til ledninger.
Danmarks største byggecentre
loddekolbe til ledninger harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag omkring 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

loddekolbe til ledninger jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 2.100 personer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

loddekolbe til ledninger bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag cirka 2.300 ansatte i deres 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

loddekolbe til ledninger silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Husk at kalkulere hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en fagperson til delelementer af projektet. Når du søger eksperthjælp er der penge at spare ved at notere forslag fra en håndfuld firmaer.
2Forinden du optager byggeprocessen må det være ekstremt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter din boligtype vil der være forskellige regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
3I mange tilfælde vil det være essentielt at udarbejde et budget for istandsættelsen, så du har styr på udgifterne. Det bør blive rationelt at nedfærdige samtlige poster, og dernæst tjekke den billigste pris på dem enkeltvis.
4Der findes utrolig mange vejledninger og videoer på nettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube er anvendeligt med enormt meget brugbar viden, især hvis du kigger i hele verden.
5Forberedelse bliver metoden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du skal liste en effektiv tidsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke tidspunkter, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du udarbejder din handlingsplan.
6Man vil nødig fattes udstyr. Ofte vil det vise sig fundamentalt at have værktøjet disponibelt forinden du begynder på byggeriet. Du bør huske at tillægge disse udgifter i dit budget.
7Husk at du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når renoveringen er klimavenligt. Den økonomiske støtte betinges altså af at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
8Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til projektet, i særdeleshed i tilfælde af væsentlige arbejdsopgaver. Krævende ombygninger gør krav på flere end en enkelt person. Desuden vil det vise sig mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
9Der kommer ofte overraskende bump på vejen når det handler om store projekter, og som følge heraf vurderes det vigtigt at der afsættes en del tid i handlingsplanen, så man føler sig sikker på at man får det færdiggjort.
10Du bør på ingen måde undlade at tage højde for sikkerheden, så glem ej beskyttelse som sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor mulige skader. Det er yderst relevant at du har styr på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
11Det er essentielt at have de påkrævede byggematerialer til rådighed på forhånd inden du påbegynder håndværket. Du bør notere en overskuelig note som indeholder alt hvad der bliver brug for, og som det næste gennemløbe listen, med øje for at du føler dig tryg ved at du har det hele.
12Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Derfor bør du regelmæssigt holde øje med prognosen for vejret i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke med et brag begynder at regne netop som du er ved at færdiggøre dit krævende byggeprojekt.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ultra imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med maksimum point, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ret så flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og alene 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er smartest?

Masser af online butikker foreslår nu flere billige leveringsmuligheder til loddekolbe til ledninger. En af favoritterne er nu om stunder levering til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er nemlig i høj grad hensigtsmæssig, samt ofte derudover den mest betalelige løsning til levering.

Du burde endvidere vælge at få ordren leveret til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er til tider en lille smule mindre billig, men omvendt rigtig fremkommelig ved køb af loddekolbe til ledninger online. Den billigste type af levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som dog er betinget af at du er nærved online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på loddekolbe til ledninger er naturligvis ekstremt relevant i tilfælde af at vi mangler dine nye produkter nu og her, så i det øjemed er det skam relevant at du dobbelttjekker den anslåede leveringsdato for loddekolbe til ledninger. Flere butikker på nettet – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre online, som dog er påkrævet at bestillingen realiseres inden et aftalt klokkeslæt, sådan at de har en chance for at nå at få varen pakket forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Indtil flere e-firmaer byder på fragt uden betaling på loddekolbe til ledninger online, men oftest er det så nødvendigt at der handles for en bestemt sum. Ellers kan du vælge den mindst kostelige type af levering, som mange gange er at få leveret dine produkter til en pakkeshop.

En lang række byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du bestiller billig loddekolbe til ledninger online men selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, Silvan, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på loddekolbe til ledninger i følgende byer:

Herning, Nyborg, Brøndby, Greve, Lillerød, Ikast, Ballerup, Viborg, Vordingborg, Kalundborg, Holbæk, Skive, Gladsaxe, Farum, Køge, Lystrup, Haslev, Glostrup, Randers, Skanderborg, Valby, Frederikssund, Risskov, Hvidovre, Hobro, Aalborg, Taastrup, Albertslund, Hjørring, Odense, Hedehusene, Kolding, Sønderborg, Charlottenlund, Silkeborg, Grenaa, Hørsholm, Ishøj, Brabrand, Solrød Strand, Thisted, Brønshøj, Ølstykke, Ringsted, Vejle, Hillerød, Stenløse, København, Rønne, Frederiksværk, Vanløse, Holstebro, Vallensbæk, Virum, Struer, Åbyhøj, Aarhus, Brønderslev, Nakskov, Slagelse, Middelfart, Jyllinge, Nærum, Helsingør, Nørresundby, Gentofte, Næstved, Allerød, Lyngby, Tilst, Højbjerg, Svendborg, Herlev, Værløse, Tårnby, Odder, Nykøbing Falster, Horsens, Frederikshavn, Roskilde, Rødovre, Birkerød, Korsør, Frederiksberg, Esbjerg, Fredericia, Rudersdal, Varde, Søborg, Hedensted, Kokkedal, Dragør, Haderslev, og Aabenraa, .

Afhentning for loddekolbe til ledninger er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Midtsjælland), Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ses der på data er det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger for eksempel loddekolbe til ledninger priser og køb loddekolbe til ledninger. Derudover oplever man jævnligt internet shoppere søge blandt andet loddekolbe til ledninger online, billig loddekolbe til ledninger samt loddekolbe til ledninger tilbud, foruden de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen og Silvan.

Få den bedste pris på loddekolbe til ledninger

Det er jo i høj grad uproblematisk for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på billige loddekolbe til ledninger online i blandt flere netshops, og af den grund har flertallet af forhandlere på nettet ikke kunne lade være med at presse prisniveauet på loddekolbe til ledninger voldsomt, og ydermere frembyde billig levering.

Til gengæld kan det immervæk blive rentabelt at inspicere nogle få internet handler efter udsalg og tilbud på loddekolbe til ledninger online inden du shopper, sådan at du er sikker på at opnå den bedste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Silvan.

Du skal alligevel ikke glemme, at når en butik afsætter billige loddekolbe til ledninger online til en pris som anses for helt fantastisk billig, så burde det i nogle tilfælde være et signal om en uærlig internet handler. Køb med betalingskort er trods alt inkluderet i en anordning, som forsvarer køberen overfor uoprigtige webshops.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du vælge en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at dække betalingen af loddekolbe til ledninger af flere omgange. Dette fås ofte ved nicheforhandlere, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Når vi kigger i tallene er det klart, at online shoppere som regel kigger efter blandt andet billig loddekolbe til ledninger og loddekolbe til ledninger priser. Foruden dette ser vi mange gange internet shoppere kigge efter fx køb loddekolbe til ledninger, loddekolbe til ledninger online samt loddekolbe til ledninger tilbud.

Analyser nuværende kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder super værdifulde chancer for at gennemgå forskellige eksisterende køberes oplevelser og på grund af dette er det klogt, at du bliver klogere på e-firmaets bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige loddekolbe til ledninger online.

Facebook tilbyder dig desuden immervæk udmærkede genveje til at få et kig ind i online shoppens popularitet. Herinde er der nogle e-shops hvor det er muligt at sammensætte en bedømmelse af deres købsoplevelse, som tillige kan anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk bestiller billige loddekolbe til ledninger online hos en internet virksomhed behøver de i princippet gennemlæse virksomhedens vilkår, men det er i reglen et omfattende arbejde, specielt hos de store byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

En nemmere løsning kan være at kigge hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, som burde være en tilkendegivelse af at internet shoppen respekterer de danske regler, samt at internet webshoppen en gang i mellem vurderes af jurister som kender til lovene på området.

Dette er en god anledning til hjælpende service, hvis du oplever problemstillinger med dit køb af loddekolbe til ledninger. Endvidere foreslåes det at man er sat ind i de mest aktuelle vilkår der indvirker på bestillingen af loddekolbe til ledninger online, til eksempel den ombytningsret netbutikken bruger.

Derfor er det på samme måde afgørende, at man når som helst sikrer ens e-mail kvittering, så man til enhver tid vil kunne vidne om bestillingen af loddekolbe til ledninger, uafhængig af om man har handlet fra XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

Jens gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Martin Møller gav 4 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Ole gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Louise M gav 4 stjerner

Quick expedit

9 tips til når du køber online
1Indtil flere e-shops i Danmark lover fragt uden gebyr på loddekolbe til ledninger, men tit er det så præmissen at man shopper for et fastslået beløb. Derudover skal du foretrække den mindst kostelige fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få leveret varerne til en pakkeshop. Den viser sig jævnligt omvendt ekstremt enkel. Den billigste fragttype er dog at hente varerne selv.
2Generelt foreslår vi at bemærke om e-firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en garanti for at internet virksomheden adlyder de danske love, og at forretningen lejlighedsvis gennemses af sagkyndige som forstår de gældende bestemmelser. Før folk bestiller billige loddekolbe til ledninger hos en butik på nettet kunne de ideelt set sætte sig ind i deres forretningsbetingelser.
3Trustpilot medfører ganske værdifulde løsninger til at tyde en række tidligere brugeres meninger og på grund af dette tilråder vi, at du besigtiger internet selskabets bedømmelser før du bestiller billige loddekolbe til ledninger online. Facebook giver dig på samme måde en del fine chancer for at få indtryk af internet selskabets kundefokus.
4Størstedelen af internet handler foreslår i øjeblikket diverse forskellige billige former for fragt til loddekolbe til ledninger. En der er meget populær er nu om dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente dine varer når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig vældig gnidningsløs, samt ofte tillige den billigste form for levering.
5Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er omfavnet af en retningslinje, som bistår folk overfor uægte online forretninger. Som en alternativ mulighed kan du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale beløbet senere.
6Fragtperioden kan være temmelig væsentlig når vi har brug for dine nye produkter straks, og herved er det virkelig på sin plads at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid for loddekolbe til ledninger. En masse internet butikker reklamerer med billig dag-til-dag levering på en hel del produkter, hvilket er regnet ud fra at ordren gennemføres forinden et fast klokkeslæt.
7Den mindst kostelige fragtform vil utvivlsomt være at hente ordren selv, men den løsning stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af internet firmaets lager. Den type af levering kan være ekstremt vital om du mangler loddekolbe til ledninger omgående. Alternativt så præsterer enkelte forhandlere på nettet fri fragt, men ofte kun når man aftager for et præcist beløb.
8Før folk handler billige loddekolbe til ledninger hos en online forretning behøver de i reglen bese shoppens betingelser, men det er mange gange ikke videre spændende. Herudover er det at foretrække at du er vaks omkring de mest betydningsfulde bestemmelser der influerer på shopping af billige loddekolbe til ledninger online, fx hvilken byttepolitik e-shoppen lover.
9Det er vældig ligetil for enhver at søge sig frem til priser online på billige loddekolbe til ledninger i blandt flere e-forhandlere, og til gengæld yder de fleste internet virksomheder gratis fragt. Det kan til hver en tid være fordelagtigt at se nærmere på enkelte internet selskaber efter billige priser inden du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris.