Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri forbundet med alverdens spørgsmål. Derfor er det en fordel at vælge et online byggecenter, hvor du får rådgivning til valg af loddekolbe til gas.
Når du har brug for varerne med det samme eller blot ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er især en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Der findes forskelle i prisen på billige loddekolbe til gas fra byggemarked til byggemarked. En del vil have de bedste tilbud, og andre tilbyder faglig rådgivning. Du skal bestemme hvad der for dig betyder mest.
Flere byggecentre sælger et bredt produktsortiment, hvorimod andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange varetyper at vælge i mellem, udover bare loddekolbe til gas.
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og derigennem har man adgang til at købe online og fragte materialerne personligt. Derigennem har man mulighed for at undvære fragten, og samtidig få fat i varerne hurtigere.
De udbredte byggecentre samler produkter fra alverdens specialbutikker, og giver dig dermed mulighed for at købe fra et stort udvalg af loddekolbe til gas online.
De store byggecentre er folkekære og bekendte butikker, som medvirker til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsvirksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse hjælper du ved at bestille loddekolbe til gas online fra deres webshop.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund er det forventeligt at du får super konstruktiv rådgivning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis loddekolbe til gas.
Forskellige nichespecifikke webshops er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

loddekolbe til gas silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

loddekolbe til gas bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

loddekolbe til gas harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag omkring 100 kollegaer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger i dag ca. 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

loddekolbe til gas jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af over 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du vil ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Typisk kan det være betydningsfuldt at du har værktøjet til rådighed forinden du starter byggeprocessen. Det er derudover vigtigt at tillægge disse omkostninger i budgettet.
2Forud for at du igangsætter byggeprojektet kan det vise sig ufatteligt vigtigt at du sikrer dig, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i din boligtype vil der gælde en række regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
3Nogle gange kan man forsøge at få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes forudsat at ombygningen er miljøvenligt. Af få støtte forudsætter med andre ord at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
4Der ligger rigelige mængder af guides og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube supporterer dig med vældig meget udbytterig information, særligt når du skriver søgeordene på engelsk.
5Du skal aldrig nogensinde negligere sikkerheden, så glem ikke sikkerhedstøj som sikkerhedssko som sikring overfor potentielle skader. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i dit byggeprojekt, i særdeleshed hvis du ikke investerer i eksperthjælp.
6Der viser sig som regel ubelejlige problemer i forbindelse med større opgaver, og pga. dette kan det vise sig vigtigt at der afsættes god tid i tidsplanen, således at man er afslappet omkring at man når det til siden.
7Muligvis kan det blive aktuelt at have de fornødne byggematerialer til rådighed på forhånd inden du igangsætter arbejdet. Du har god gavn af at sammensætte en simpel oversigt hvorpå der noteres alt hvad der bliver brug for, og efterfølgende gennemløbe hvert eneste punkt, således at du er tryg ved at du har husket alt.
8Forberedelse vedbliver at være metoden til at lykkes med arbejdet. Du bør udarbejde en velovervejet plan, der dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, med en dertilhørende nummerorden. Det anbefales at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
9Det kan være til god gavn at sikre sig hjælp til dele af projektet, specielt hvis det er væsentlige byggeprocesser. Omfattende opgaver stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere er det mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
10Du bør reflektere over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du burde få hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du vil benytte hjælp fra en fagmand er det fornuftigt at få prisoverslag fra forskellige håndværkere.
11For opgaver udenfor har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag må du tit lægge mærke til femdøgnsprognosen i forbindelse med igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde regnet med det går i gang med at vælte ned netop som du er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
12Det kan vise sig at være af stor betydning at have lavet en budgetoversigt for arbejdet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive fornuftigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kunne kortlægge online tilbud på hver enkelt.
De bedst vurderede byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er absolut imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra overlegent. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver den dårligste rating. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket vel at mærke er ultra overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

Adskillige internet outlets tildeler til alt held flere billige leveringsmetoder til loddekolbe til gas. Den mest moderne er nu om stunder at få leveret til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Den er altså super nem, samt i mange tilfælde også den mindst kostelige leveringsmanér.

Du kan derudover afveje for og imod at få varerne sendt hjem til din privatadresse eller ud på dit arbejde. Fragttypen er somme tider et hak mere bekostelig, men på den anden side ret så uproblematisk med loddekolbe til gas online. Den billigste slags levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men dette betinges af at du fysisk befinder dig nærved internet shoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på loddekolbe til gas kan være vældig udslagsgivende hvis man har brug for ordren nu og her, og med det formål er det selvsagt aktuelt at du efterser det estimerede leveringstidspunkt på loddekolbe til gas. En del e-forretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 dags fragt på utallige produkter online, som dog stiller krav om at ordren lægges forud for et fastslået klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få produktet ekspederet forinden de lageransatte har fri.

Nogle få online outlets yder fragt uden beregning på loddekolbe til gas online, men ofte er det forbeholdt når der købes for et bestemt beløb. Alternativt kan man tage den prisbilligste form for fragt, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop.

Masser af netbutikker yder klik-og-hent hvor man køber billig loddekolbe til gas online og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen og Jem og Fix. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på loddekolbe til gas i disse områder:

Virum, Charlottenlund, Brabrand, Rudersdal, Frederikshavn, Ikast, Værløse, Hedensted, Horsens, Kolding, Lillerød, Korsør, Ishøj, Jyllinge, Vordingborg, Birkerød, Vejle, Dragør, Valby, Gentofte, København, Nyborg, Aalborg, Køge, Thisted, Næstved, Nakskov, Brøndby, Helsingør, Esbjerg, Stenløse, Silkeborg, Hørsholm, Ballerup, Kokkedal, Struer, Frederiksberg, Hedehusene, Herlev, Lystrup, Nærum, Holstebro, Holbæk, Kalundborg, Hillerød, Ølstykke, Glostrup, Aabenraa, Haderslev, Hvidovre, Roskilde, Rønne, Middelfart, Brønshøj, Hjørring, Sønderborg, Ringsted, Odense, Haslev, Tårnby, Gladsaxe, Odder, Varde, Greve, Tilst, Slagelse, Allerød, Åbyhøj, Frederiksværk, Aarhus, Risskov, Nykøbing Falster, Viborg, Herning, Skive, Hobro, Søborg, Grenaa, Fredericia, Højbjerg, Brønderslev, Rødovre, Vanløse, Randers, Solrød Strand, Vallensbæk, Svendborg, Nørresundby, Albertslund, Skanderborg, Frederikssund, Taastrup, Lyngby, og Farum, .

Klik-og-hent af loddekolbe til gas er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Ved kig i tendenserne fremstår det markant, at netshoppere jævnligt søger efter fx billig loddekolbe til gas og køb loddekolbe til gas. Foruden dette oplever vi typisk folk lede efter bl.a. loddekolbe til gas tilbud, loddekolbe til gas priser og loddekolbe til gas online, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

Spar penge på loddekolbe til gas

Det er jo ekstremt smart for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige loddekolbe til gas online på tværs af internet selskaber, og herved har masser af internet webshops fundet det nødvendigt at reducere prisen på loddekolbe til gas kolossalt, og derudover tilbyde levering uden omkostninger.

Det kan dog alligevel blive fordelagtigt at se nærmere på et par internet handler efter udsalg og tilbud på loddekolbe til gas online forinden du handler, således at du er tryg ved at få den laveste pris. Se ikke blot hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Man bør blot være klar over, at hvis en netshop afsætter billige loddekolbe til gas online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som mystisk god, så er det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel e-handler. Køb med betalingskort er heldigvis indbefattet af en orden, der redder dig som kunde imod svindlende internet forretninger.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ burde du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, når du gerne vil afbetale beløbet til loddekolbe til gas over et længere tidsrum. Dette foreslåes som regel ved specialiserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

Når man kigger i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt leder efter blandt andet billig loddekolbe til gas og loddekolbe til gas priser. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere lede efter for eksempel køb loddekolbe til gas, loddekolbe til gas tilbud og loddekolbe til gas online.

Undersøg eksisterende kunders bedømmelser

Trustpilot indebærer temmelig nyttige genveje til at gennemsøge en stor gruppe tidligere forbrugeres oplevelser og herved foreslåes det, at du besigtiger e-shoppens omtaler inden du shopper billige loddekolbe til gas online.

Facebook fører til endvidere de facto pålidelige genveje til at få indtryk af internet webshoppens popularitet. Foruden det møder vi mange outlets på nettet som tilbyder folk at publicere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere må udnyttes til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen bestiller billige loddekolbe til gas online i en internet handler behøver man de facto læse webshoppens handelsbetingelser, men det er for det meste ikke super spændende, særligt ved de udbredte byggecentre som 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma og Davidsen.

En nemmere løsning kunne være at bemærke om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det bør være en påvisning af at e-forretningen understøtter de officielle danske regler, foruden at internet forhandleren ofte føres tilsyn med af fagmænd der forstår de gældende vilkår.

Dette er desuden en god anledning til support, såfremt du møder dilemmaer ved din handel med loddekolbe til gas. Udover dette slår vi et slag for at køber er omhyggelig omkring de mest essentielle regler i forbindelse med bestillingen af loddekolbe til gas online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed online firmaet har.

I relation til det er det også essesentielt, at man til enhver tid opbevarer sin ordrekvittering, så man til enhver tid vil kunne bevise bestillingen af loddekolbe til gas, uafhængig af om man har handlet ved Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 eller Bauhaus.

Erik Rasmussen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Maria Hansen gav 4 stjerner

Hurtig

Hanne Olsen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Mads Pedersen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

9 tips til online indkøb
1Det er jo ualmindeligt overkommeligt for enhver at finde de bedste priser online på billige loddekolbe til gas hos diverse netbutikker, og derved præsterer adskillige internet firmaer levering uden betaling. Dog kan det trods alt være lønsomt at undersøge flere internet handler efter tilbud og udsalg forinden du handler, sådan at du er garanteret at indhente den mindst kostelige pris.
2Enkelte butikker på nettet frembyder fragt uden omkostninger på loddekolbe til gas, men typisk kun ifald man indkøber for en præcis sum. Ellers skal du beslutte sig for den mest betalelige form for levering, som i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine produkter til et udleveringssted. Fragtmetoden er godt nok endda ret så enkel. Den mest prisbevidste fragtmetode er unægtelig at hente pakken selv.
3Adskillige internet butikker giver i dag et hav af forskellige billige leveringsmidler til loddekolbe til gas. En af de mest moderne er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente de købte produkter når det passer dig bedst. Denne er nemlig ualmindeligt ligetil, og desuden endda den billigste metode til levering.
4Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en orden, hvilket bistår en imod fup webbutikker. Alternativt burde du drage nytte af en løsning på afbetaling som eksempelvis ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere regningen over tid.
5Forud for at folk handler billige loddekolbe til gas på en forretning på nettet burde de de facto tage stilling til e-shoppens forretningsaftale, men det er oftest ikke særlig interessant. Yderligere kan det anbefales at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle reglementer gældende for handlen med billige loddekolbe til gas online, eksempelvis den returret internet selskabet har.
6Leveringsdygtigheden er selvfølgelig yderst betydningsfuld om man skal bruge ordren straks, så derfor er det naturligvis meningsfuldt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved loddekolbe til gas. En hel del online selskaber tilbyder billig levering på næste hverdag på deres primære varer, som er underforstået at bestillingen fuldbyrdes forud for et fast tidspunkt.
7Generelt slår vi et slag for at tjekke hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, hvilket ofte er et signal om at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, tillige med at internet forhandleren jævnligt besøges af sagkyndige der er meget fortrolige bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige loddekolbe til gas hos en e-butik bør man i og for sig læse e-shoppens forretningsaftale.
8Den mindst kostelige leveringsmanér er unægtelig selv at hente produkterne, som dog afhænger af at du fysisk befinder dig nærved e-handlens tilholdssted. Den slags levering kan vise sig at være super afgørende i tilfælde af at man mangler loddekolbe til gas øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer en hel del online webshops portofri levering, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der handles for et bestemt beløb.
9Trustpilot fremskaffer adskillige fortræffelige muligheder for at evaluere en stor portion nuværende brugeres tanker og på grund af dette er det godt, at du gennemgår e-butikkens ratings før du bestiller billige loddekolbe til gas online. Facebook resulterer i ligeledes en del strålende genveje til at få kendskab til netbutikkens popularitet.