Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund bør man læse butikkens betingelser.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du handle hos en webshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af loddekolbe til elektronik.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kunne du med fordel hente produkterne selv. Det er navnligt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at vide, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at tjekke de andre.
Du vil finde forskelle i prisen på billige loddekolbe til elektronik fra byggekæde til byggekæde. Enkelte vil have gode tilbud, imens nogle har fokus på service. Du bør gøre dig tanker om hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en enkelt varetype. Du kan overveje om det er afgørende for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare loddekolbe til elektronik.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder har butikker nær dig, og som følge af det har du tilbuddet om at købe online og transportere produkterne personligt. Herigennem har du valget om at blive fri for leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne med det samme.
De store byggekæder er udbredte og højtprofilerede forretninger, som kan bidrage til ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se som positivt.
De udbredte byggekæder køber produkter fra flere producenter, og dermed har du mulighed for at bestille fra et bredt sortiment af loddekolbe til elektronik online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Herved kan du få ekstremt indsigtsfuld rådgivning fra ansatte med specialistviden i lige præcis loddekolbe til elektronik.
Diverse nichespecifikke webshops er opstartsvirksomheder, der typisk har danske ejere, måske endda lokalt i dit område. Disse hjælper du idet du køber loddekolbe til elektronik online hos dem.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark
loddekolbe til elektronik silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag flere end 500 medarbejdere i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

loddekolbe til elektronik jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

loddekolbe til elektronik harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 personer i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

loddekolbe til elektronik bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af over 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du har adgang til en overflod af artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube supporterer dig med temmelig meget almennyttig oplysning, særligt hvis du kigger på engelsk.
2I god tid inden at du påbegynder byggeriet kan det vise sig meget betydningsfuldt at du sikrer dig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
3Det kan give mening at overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal anskaffe eksperthjælp til noget af det. Ifald du indhenter assistance fra en professionel er der penge at spare ved at få uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
4Potentielt kan det blive væsentligt at have de påkrævede materialer klar til brug forinden du starter byggeriet. Du har fordel af at udarbejde en overskuelig oversigt hvorpå der noteres hver eneste ting du skal bruge, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, med det formål at du sikrer dig at du har husket det hele.
5Man skal for alt i verden ikke fattes værktøj. Det er fundamentalt at du har det klar inden du starter byggeprojektet. Husk også at tillægge disse omkostninger i din økonomi.
6Ofte vil det være fornuftigt at udfærdige et regnskab for optimeringen, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan være behjælpeligt at dokumentere alle poster, og bagefter tjekke online tilbud på dem én efter én.
7Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, specielt når det kommer til omfattende byggerier. Nogle byggeprojekter bør udføres af flere folk. Desuden må det være mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
8Man kan hente offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få hvis byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte betinges altså af at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
9Forberedelse bliver kilden til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at sammensætte en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du laver strategien.
10Der kommer næsten altid utidige vanskeligheder når det gælder avancerede byggeprojekter, og som følge heraf kan det være af stor betydning at man afsætter god nok plads i agendaen, med formålet om at man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
11Du skal på ingen måde glemme dit eget helbred, så glem ikke beklædning såsom hoved- og fodbeklædning der hjælper dig imod eventuelle ulykker. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, især ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
12For opgaver udenfor har vejret en afgørende rolle. På grund af dette kan du tit tjekke prognosen for vejret i tiden op til arbejdets start, så du slipper for at det uden varsel går i gang med at vælte ned netop som du er gået i gang med det vigtige projekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er rigtig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er usædvanligt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som altså er hamrende godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsform er smartest?

En masse internet varehuse tildeler heldigvis diverse forskellige billige leveringsformer til loddekolbe til elektronik. En af dem der er mest populær er efterhånden pakkeshoppen, så du nemt selv kan hente din bestilling når du har mulighed for det. Fragttypen er nemlig i høj grad overkommelig, samt mange gange endda den mindst kostelige fragttype.

Du kunne alternativt forsøge at få varerne bragt til din adresse eller til dit arbejde. Fragtformen bliver i mange tilfælde en anelse dyrere, men endda ret praktisk for loddekolbe til elektronik online. Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, som desværre forudsætter at du opholder dig i nærheden af online forhandlerens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på loddekolbe til elektronik kan vise sig at være super udslagsgivende forudsat vi absolut skal bruge din pakke inden for få dage, og herved er det skam relevant at man studerer leveringstidspunktet på loddekolbe til elektronik. De fleste internet webshops – fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter online, men som imidlertid nødvendiggør at ordren lægges forinden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forud for at lagerpersonalet får fri.

Nogle enkelte netbutikker sikrer gebyrfri levering på loddekolbe til elektronik online, men oftest gælder det kun hvis du køber for en præcis sum. Derudover bør du udse dig den billigste form for levering, som tit er at få bragt varerne til et udleveringssted.

Adskillige byggecentre giver afhentning hvor man bestiller billig loddekolbe til elektronik derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Davidsen. De udlover eksempelvis klik-og-hent på loddekolbe til elektronik i følgende områder:

Kolding, Jyllinge, Vordingborg, Højbjerg, Middelfart, Kokkedal, Farum, Odder, Nørresundby, Sønderborg, Ølstykke, Åbyhøj, Birkerød, Frederikssund, Taastrup, Brabrand, Fredericia, Brøndby, Brønderslev, Skanderborg, Hjørring, Holstebro, Rødovre, Haslev, Værløse, Haderslev, Nakskov, Roskilde, Ishøj, Tårnby, Herning, Frederikshavn, Silkeborg, Hillerød, Aarhus, Hedensted, Aabenraa, Vanløse, Køge, Rønne, Hobro, Dragør, Helsingør, Nyborg, Varde, Gentofte, Hvidovre, Thisted, Hedehusene, Lillerød, Esbjerg, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Frederiksværk, Randers, Stenløse, København, Skive, Solrød Strand, Slagelse, Vallensbæk, Ikast, Risskov, Søborg, Rudersdal, Herlev, Viborg, Glostrup, Gladsaxe, Frederiksberg, Greve, Næstved, Albertslund, Ballerup, Lyngby, Struer, Odense, Nærum, Holbæk, Korsør, Allerød, Virum, Kalundborg, Ringsted, Vejle, Svendborg, Brønshøj, Grenaa, Aalborg, Hørsholm, Tilst, Horsens, Lystrup, og Valby, .

Klik-og-hent ift. loddekolbe til elektronik er muligt i alle områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Falster).

Når man ser på søgedata er det klart, at internetbrugere typisk kigger efter fx loddekolbe til elektronik tilbud og loddekolbe til elektronik online. Vi ser desuden typisk netshoppere søge blandt andet køb loddekolbe til elektronik, loddekolbe til elektronik priser og billig loddekolbe til elektronik, plus de store byggekæder som Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Bauhaus og Jem og Fix.

Gode tilbud på loddekolbe til elektronik

Det er i dag super overkommeligt for alle og enhver at lave prissammenligning på billige loddekolbe til elektronik online hos forskellige webshops, og af den grund har en hel del online selskaber været presset til at at nedskære prisen på loddekolbe til elektronik kolossalt, og ydermere tilbyde portofri fragt.

Derfor kan det alligevel vise sig udbytterigt at granske nogle enkelte internet foretagender efter billige priser på loddekolbe til elektronik online forinden du gennemfører din bestilling, således at du er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Man skal trods alt ikke overse, at hvis en online forretning markedsfører billige loddekolbe til elektronik online til salg for en udsalgspris der anses for utrolig gunstig, kan det tit være et bevis på en uærlig online forretning. Køb med gængse betalingskort er trods alt omsluttet af en forordning, som forsvarer folk imod uærlige internet virksomheder.

Vi foreslår generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du udnytte en billig afbetalingsløsning fra fx ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage pengene til loddekolbe til elektronik i flere bidder. Dette fås typisk i specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at folk ofte leder efter blandt andet loddekolbe til elektronik tilbud og billig loddekolbe til elektronik. Foruden dette ser vi ofte online shoppere efterspørge for eksempel loddekolbe til elektronik online, køb loddekolbe til elektronik samt loddekolbe til elektronik priser.

Udforsk tidligere kunders ratings

Trustpilot fremskaffer ultra gode chancer for at kortlægge en hel del andre brugeres vurderinger og derfor anbefales det, at du eksaminerer online butikkens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige loddekolbe til elektronik online.

Facebook leverer tillige i højeste grad troværdige løsninger til at få indtryk af e-firmaets kundefokus. Herinde møder vi en række butikker på nettet som tilbyder folk at udfærdige en kritik af deres køb, hvilket på samme måde bør bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige loddekolbe til elektronik online hos en e-shop kunne de uden tvivl kigge på webbutikkens forretningsaftale, dog er det i reglen et omfattende arbejde, særligt på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix.

En anden løsning er at kontrollere hvorvidt webbutikken er e-mærke godkendt, da det længe har været en påvisning af at online firmaet opererer i overensstemmelse med de danske regler, samt at internet butikken rutinemæssigt overvåges af jurister som behersker lovene på området.

Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din ordre på loddekolbe til elektronik. Ligeså er det klogt at køberen er obs på de primære bestemmelser der influerer på købet af loddekolbe til elektronik online, for eksempel den byttepolitik internet firmaet tilsikrer.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man permanent opbevarer sin faktura, således man en anden gang vil kunne bevise sin bestilling af loddekolbe til elektronik, uagtet om man har købt fra Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Mette Møller gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Helle Poulsen gav 4 stjerner

Fremragende!

Lene gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Anne gav 5 stjerner

Virkelig god service

9 tips til når du køber online
1Fragttiden er jo ultra aktuel hvis du absolut skal bruge din ordre om få sekunder, så i det øjemed er det særdeles meningsfuldt at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering ved loddekolbe til elektronik. En stor portion online butikker garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varer, men vær obs på at det er betinget af at ordren placeres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
2Nogle enkelte internet forretninger byder på fri fragt på loddekolbe til elektronik, men typisk gælder det kun hvis du handler for et præcist beløb. Desuden skal du udvælge den mest letkøbte type af levering, som i mange tilfælde er at få bragt din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver til tider tillige temmelig praktisk. Den prisbilligste type af levering vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
3Det er jo virkelig let gængeligt for købere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige loddekolbe til elektronik hos forskellige webshops, og for det præsterer flere internet butikker levering uden beregning. Til gengæld kan det imidlertid blive tiden værd at analysere forskellige internet butikker efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din bestilling, så man er sikret at opnå den laveste pris.
4Vi anbefaler generelt at finde ud af om online shoppen er e-mærke godkendt, hvilket er en erklæring om at webbutikken føjer de officielle danske regler, og at online butikken en gang i mellem kigges til af fagmænd som mestrer de gældende love. Inden nogen køber billige loddekolbe til elektronik i en online forretning behøver man egentlig betragte e-shoppens betingelser.
5Flere internet forhandlere tildeler nu om dage flere billige fragtmetoder til loddekolbe til elektronik. Den mest moderne er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne når det passer ind i din hverdag. Den er altså ualmindeligt ukompliceret, og endda også den mest betalelige løsning til levering.
6Trustpilot fører til helt gavnlige genveje til at analysere en stor gruppe forhenværende kunders ratings og herved er det en hjælp, at du eftersøger internet firmaets kritik inden du shopper billige loddekolbe til elektronik online. Facebook yder endvidere regulære strålende chancer for at få indtryk af online webshoppens kundefokus.
7Den billigste slags levering er uden tvivl selv at hente varerne, men den løsning står og falder med at du befinder dig tæt på online shoppens lager. Den form for levering er naturligvis særligt central ifald man har behov for loddekolbe til elektronik straks. Alternativt så lover en hel del internet forretninger fragtfri levering, men ofte kræves det at der aftages for en fastsat pris.
8Forinden nogen bestiller billige loddekolbe til elektronik hos en internet webshop burde man helt sikkert studere e-butikkens betingelser, det er dog i mange tilfælde et omfattende projekt. Derudover er det prisværdigt at du er påpasselig med de fundamentale bestemmelser der er gældende for bestillingen af billige loddekolbe til elektronik online, som eksempelvis den byttepolitik forretningen tilsikrer.
9Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er indbefattet af et regulativ, der begunstiger dig som kunde overfor svindlende e-firmaer. Som alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, forudsat du agter at dække omkostningerne i flere bidder.