Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du står og skal bruge produkterne med det samme eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Det er især muligt hos de store byggekæder.
Du vil finde forskelle i priserne på billige loddekolbe til børn fra webshop til webshop. En del vil have de bedste tilbud, hvorimod andre fokuserer på faglig sparring. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggekæder fremviser et stort sortiment af varer, hvorimod andre er specialiserede i en specifik varegruppe. Du skal tænke igennem om det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover blot loddekolbe til børn.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med massevis af spørgsmål. Af den grund kan du med fordel handle hos et online byggecenter, som tilbyder gode råd til valg af loddekolbe til børn.
Det er absolut utrolig relevant at se, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du bør vide hvilke betingelser der gælder for dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor skal man undersøge forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre findes nær dig, og af den grund har flertallet mulighed for at handle online og køre byggematerialerne personligt. Derfor har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, og sågar hente produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre samler varer fra mange producenter, hvilket giver dig mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af loddekolbe til børn online.
De store byggemarkeder er udbredte og højtprofilerede butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når man handler online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Majoriteten af niche netbutikker producerer selv produkterne som byggekæderne sælger. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få bedre priser.
En masse specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, som oftest har danske ejere, gerne endda lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at handle loddekolbe til børn online på deres webshop.
Flertallet af nichespecifikke netbutikker har meget ekspertise i de varer de sælger online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Således bør du modtage ekstra begavet assistance fra personale som er specialister i netop loddekolbe til børn.
De største byggekæder i Danmark
loddekolbe til børn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

loddekolbe til børn jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 medarbejdere i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres nu af flere end 2.000 personer i kædens 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

loddekolbe til børn bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

loddekolbe til børn silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det er meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så du giver sig selv et overblik. Det er økonomisk at gennemgå hver eneste udgiftspost, og herefter undersøge den billigste pris på dem alle sammen.
2Det kan blive essentielt at have samtlige byggematerialer til disposition i god tid før du igangsætter dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne udfærdige en overskuelig note hvoraf der fremgår alle de ting du får brug for, og som det næste gennemgå materialerne, så du er tryg ved at du har det hele.
3Du må for alt i verden ikke undvære grej. Typisk vil det være en fordel at du har udstyret til disposition idet du indleder byggeprojektet. Det er desuden godt at tage højde for de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
4Planlægning vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en velovervejet køreplan, som beskriver hvilke gøremål der laves hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp i sammensætningen af din tidsplan.
5Du har mulighed for at få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det fås når renoveringen er energi- og miljøvenligt. Det kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv betydning for miljøet.
6Der viser sig som regel ubelejlige vanskeligheder når det handler om store byggeprojekter, og på grund af det kan det vise sig af stor betydning at der er afsat rimelig tid i handlingsplanen, med formålet om at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
7Du bør ikke på noget tidspunkt glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder sikkerhedssko der skåner dig imod potentielle uheld. Det er klogt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke får hjælp fra en fagperson.
8Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggearbejdet, hovedsageligt ved vigtige byggeprojekter. Omfangsrige opgaver bør udføres af flere personer. Desuden viser det sig hurtigere og sjovere at dele arbejdet med nogen.
9Længe før du starter arbejdet kan det vise sig rimeligt meningsfuldt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
10For byggeprojekter udendørs har vejret en væsentlig rolle. Af den grund bør du tit se vejrudsigten i dagene før starten på projektet, så du slipper for at det pludselig begynder at vælte ned netop som du er midt i det krævende projekt.
11Måske du burde tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt burde have professionel hjælp til opstarten af projektet. Forudsat at du får eksperthjælp kan det være optimalt at få uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
12Du kan finde utallige artikler og videoer online som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube giver ret så meget almennyttig oplysning, i særlig grad når du bruger engelske søgeord.
De bedst anmeldte byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er ret så imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende flot. Karakteren er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % giver 5 stjerner, og bare 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er utrolig godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ultra imponerende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En del shops på nettet giver i dag en række forskellige billige leveringsmetoder til loddekolbe til børn. En der er meget populær er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente din pakke præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså rigtig bekvem, og endda ligeledes den billigste leveringsmodel.

Du kan ligeledes afveje for og imod at vælge at få sendt til din lejlighed eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden bliver i regelen en anelse mere omkostningsfuld, men omvendt ret så ukompliceret ift. loddekolbe til børn online. Den mest betalelige løsning kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, men den mulighed forudsætter at du lever tæt på e-shoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på loddekolbe til børn er naturligvis særligt essentiel i tilfælde af at du behøver din ordre lige om lidt, og med det formål er det aldeles centralt at du kontrollerer den anslåede leveringstid ved loddekolbe til børn. De fleste online virksomheder – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter online, men husk at det er forudsat at bestillingen gennemføres før et givent tidspunkt, så de garanteret kan nå at få varen skippet afsted før lagermedarbejderne får fri.

En række e-shops i Danmark sikrer levering uden betaling på loddekolbe til børn online, men for det meste er det kun gældende hvis du shopper for en fastsat pris. Desuden skulle man overveje den mest billige leveringsmetode, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Masser af byggecentre udlover click-and-collect hvor man køber billig loddekolbe til børn online men afhenter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og 10-4. Byggemarkederne giver for eksempel klik-og-hent på loddekolbe til børn i følgende områder:

Esbjerg, Skive, Silkeborg, Frederikssund, Vordingborg, Vallensbæk, Frederiksværk, Odense, Værløse, Allerød, Herlev, Ishøj, København, Højbjerg, Lystrup, Stenløse, Herning, Randers, Frederiksberg, Brønshøj, Nyborg, Holstebro, Ringsted, Horsens, Greve, Aalborg, Sønderborg, Grenaa, Korsør, Virum, Kolding, Dragør, Lillerød, Næstved, Hjørring, Kalundborg, Rønne, Slagelse, Hillerød, Køge, Gentofte, Charlottenlund, Rødovre, Hørsholm, Kokkedal, Jyllinge, Gladsaxe, Haderslev, Fredericia, Odder, Struer, Holbæk, Åbyhøj, Roskilde, Hvidovre, Albertslund, Farum, Aarhus, Viborg, Skanderborg, Hedehusene, Nykøbing Falster, Valby, Taastrup, Solrød Strand, Hobro, Lyngby, Varde, Brøndby, Nakskov, Vejle, Haslev, Middelfart, Brabrand, Aabenraa, Helsingør, Søborg, Brønderslev, Tårnby, Birkerød, Ølstykke, Glostrup, Risskov, Rudersdal, Ballerup, Nørresundby, Svendborg, Tilst, Nærum, Hedensted, Vanløse, Thisted, Ikast, og Frederikshavn, .

Klik-og-hent for loddekolbe til børn er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland).

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at folk jævnligt søger efter fx billig loddekolbe til børn og loddekolbe til børn tilbud. Vi ser derudover tit online shoppere kigge efter fx køb loddekolbe til børn, loddekolbe til børn online og loddekolbe til børn priser, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan og XL-Byg.

Rabat på loddekolbe til børn

Det er i dag ret så praktisk for alle at finde de laveste priser på billige loddekolbe til børn online fra flere outlets på nettet, og derfor har masser af online selskaber været tvunget til at nedbringe salgspriserne på loddekolbe til børn eftertrykkeligt, og endda sikre levering uden omkostninger.

Det kan dog stadigvæk vise sig lønnende at se nærmere på forskellige shops på nettet efter tilbud og udsalg på loddekolbe til børn online forinden du shopper, så man er på den sikre side med at opnå den mest billige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Davidsen og Harald Nyborg.

Man skal imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online webshop reklamerer billige loddekolbe til børn online på tilbud til en pris der anses for helt ekstremt letkøbt, er det ofte være et fingerpeg om en uærlig online virksomhed. Bestillinger med kort er heldigvis en del af en regel, der hjælper folk imod falske e-butikker.

Vi anbefaler betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale betalingen af loddekolbe til børn i flere bidder. Det foreslåes normalt i niche netbutikker, i modsætning til de udbredte byggekæder som fx Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma og XL-Byg.

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger blandt andet loddekolbe til børn online og køb loddekolbe til børn. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere søge fx loddekolbe til børn tilbud, loddekolbe til børn priser samt billig loddekolbe til børn.

Se nærmere på eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot yder immervæk ønskværdige muligheder for at udforske en stor portion forhenværende konsumenters ratings og derved går vi ind for, at du ser nærmere på online webshoppens anmeldelser forud for at du lægger din bestilling på billige loddekolbe til børn online.

Facebook frembyder tillige temmelig tiltalende chancer for at få kendskab til internet shoppens pålidelighed. Desuden møder vi endda netbutikker som giver folk mulighed for at formulere en evaluering af virksomhedens service, hvilket desuden kan bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige loddekolbe til børn online på en internet butik kunne de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsbetingelser, men det er naturligvis ikke videre spændende, især på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

Et andet forslag kan være at finde ud af hvorvidt e-forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det typisk er en tryghed om at e-butikken accepterer de danske love, foruden at virksomheden løbende kontrolleres af eksperter der har indsigt i bestemmelserne på området.

Desuden tilbydes du anledning til at få assistance, såfremt du forvoldes vanskeligheder ved din handel med loddekolbe til børn. Tilsvarende er det godt at køberen er omhyggelig omkring de mest centrale vilkår der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af loddekolbe til børn online, som fx hvilken ombytningsrettighed e-forretningen anvender.

I relation til det er det virkelig afgørende, at man altid sikrer ens kvittering, således man i fremtiden kan eftervise købet af loddekolbe til børn, hvad end man har købt fra Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Davidsen eller Stark.

Kim Nielsen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Anders Olsen gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Louise gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Inge Andersen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 tips til online shopping
1Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er en del af en lov, hvilket dækker dig imod svindlende internet outlets. Som en alternativ mulighed kan du vælge en løsning fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at godtgøre regningen over en periode.
2Leveringshastigheden kan vise sig at være særligt central når vi mangler dine nye varer straks, så derfor er det særdeles relevant at vi studerer den forventede leveringsdato på loddekolbe til børn. En del e-shops stiller garanti om billig 1 dags levering på en lang række af deres varer, men det betinges af at handlen gemmenføres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
3En hel del internet selskaber tildeler i vore dage en række forskellige billige leveringsudgaver til loddekolbe til børn. Den mest benyttede er på nuværende tidspunkt pakkeshops, hvor du selv henter din ordre når du har lyst. Metoden er nemlig ualmindeligt overkommelig, samt ofte endvidere den billigste leveringsløsning.
4Den mindst kostelige leveringsmulighed vil til enhver tid være at du selv henter produkterne, som desværre kræver at du lever i nærheden af internet forhandlerens lager. Den fragtmulighed er naturligvis ret essentiel ifald du har behov for loddekolbe til børn omgående. Alternativt så frembyder nogle få butikker på nettet billig levering, men i reglen er det forbeholdt når man shopper for en konkret pris.
5Det er efterhånden ret problemfrit for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige loddekolbe til børn på forskellige online forretninger, og til tak frembyder masser af online varehuse fragt uden omkostninger. Derfor kan det til hver en tid være smart at inspicere nogle online shops efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, sådan at du er velinformeret til at få den skarpeste pris.
6Før folk shopper billige loddekolbe til børn på en butik bør man helt sikkert gennemgå webshoppens vilkår, men det er ofte et omfattende projekt. Yderligere kan det anbefales at køberen er på vagt for de mest vitale vedtægter gældende for bestillingen af billige loddekolbe til børn online, som eksempelvis den bytteret e-forhandleren tilsikrer.
7Nogle få internet forhandlere lover portofri levering på loddekolbe til børn, men typisk er det under betingelse af at du indkøber for en fastsat pris. Som alternativ bør man tage den mest billige mulighed for fragt, som typisk vil blive at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Fragttypen viser sig ofte derudover vældig ligetil. Den mindst kostelige leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente pakken.
8Generelt tilråder vi at se nærmere på om e-firmaet er e-mærket, fordi det typisk er et fingerpeg om at webbutikken lever op til de opstillede regler, samt at internet forhandleren nu og da evalueres af eksperter som er meget bekendte med de gældende regulativer. Forud for at nogen køber billige loddekolbe til børn i en shop på nettet burde de faktisk sætte sig ind i e-butikkens handelsaftale.
9Trustpilot genererer adskillige fantastiske løsninger til at tolke forskellige forhenværende brugeres omtaler og af den grund er det at foretrække, at du eftersøger online forhandlerens kritik inden du shopper billige loddekolbe til børn online. Facebook indebærer også fuldkommen troværdige genveje til at få indsigt i e-butikkens troværdighed.