Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring loddekolbe på gas.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du vælge et andet.
Flere byggemarkeder har et bredt produktsortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du kan tænke over om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden bare loddekolbe på gas.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige loddekolbe på gas alt efter hvor du handler online. Nogle satser på billige priser, og øvrige giver et højt serviceniveau. Du bør tænke igennem hvad du vurderer er vigtigst.
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du tænke over at hente produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed i de kendte byggekæder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder køber produkter fra alle mulige nichebutikker, og af den grund kan du bestille fra et stort udvalg af loddekolbe på gas online.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede mange steder i landet, og hermed har du adgang til at handle online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem har man chancen for at undgå fragtgebyret, og endda skaffe varerne straks.
De store byggecentre er populære og almenkendte butikker, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Forskellige små butikker er små familievirksomheder, der typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du handler loddekolbe på gas online på deres webshop.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte igennem niche netbutikkerne online bør du få en skarpere pris.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig vil du modtage ekstra kyndig rådgivning fra nogle med ekspertviden i netop loddekolbe på gas.
De største byggemarkeder i Danmark
loddekolbe på gas harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 personer i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 mennesker i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

loddekolbe på gas silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

loddekolbe på gas bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

loddekolbe på gas jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Planlægning vil være nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en effektiv handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være realistisk når du laver din dagsorden.
2For byggeprojekter udenfor kan vind og vejr få meget at sige. Derfor kan du løbende undersøge prognosen for vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at vælte ned bedst som du er gået i gang med det komplicerede projekt.
3Husk at du kan søge hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter altså at byggeriet har positiv indfyldelse på planeten.
4Du har adgang til et stort udvalg af guides og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. Navnligt YouTube giver rigelig almennyttig viden, navnligt forudsat at man benytter den engelske version.
5Du vil for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Tit kan det være yderst relevant at du har det til disposition inden du begynder på dit byggeprojekt. I øvrigt er det afgørende at medregne de her udgiftsposter i regnskabet for byggeriet.
6Du skal aldrig nogensinde glemme sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sikkerhedshjelm som beskytter dig imod eventuelle ulykker. Det er fundamentalt med fokus på dit velbefindende i dit byggeprojekt, især såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
7Det kan vise sig nyttigt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt når det er omfangsrige byggeprojekter. Nogle byggerier kræver flere end en enkelt person. Endvidere viser det sig bedre og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
8Ofte vil det vise sig meningsfuldt at lave et budget for byggeprojektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er sundt at notere samtlige poster, og så nedskrive online tilbud på hver eneste af dem.
9Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du i stedet for skal anskaffe professionel hjælp til afslutningen af projektet. Når du ønsker hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at indhente tilbud fra diverse foretagender.
10Før du optager byggeriet kan det være rimeligt afgørende med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
11Måske kan det blive at have noget at sige at du har de påkrævede materialer tilgængelige forinden du påbegynder dit byggeprojekt. Du kan sammensætte en punktforms liste hvor der bør fremgå hver eneste ting du har brug for, og bagefter gennemløbe listen, så du bliver sikker på at du har husket det hele.
12Der præsenterer sig altid pludselige problemer når det kommer til omfattende opgaver, og som følge heraf viser det sig afgørende at der er afsat god plads i agendaen, således at man føler sig overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
De højest bedømte byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er virkelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket klart er ret så godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % giver bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er usædvanligt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtform skal du vælge?

En lang række e-forhandlere udlover efterhånden en hel del forskellige billige leveringsformer til loddekolbe på gas. Den mest populære er i dag at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Fragtmuligheden er nemlig super let, samt mange gange endda den billigste fragtform.

Du bør på samme måde overveje at få ordren bragt til din privatbolig eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen bliver oftest en sjat mere pebret, men lige så vel ekstremt problemfri for loddekolbe på gas online. Den billigste leveringsløsning er dog at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du opholder dig lige ved e-firmaets byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på loddekolbe på gas kan vise sig at være ekstremt central når vi skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så i det øjemed er det forholdsvis klogt at du ser den anslåede leveringstid for loddekolbe på gas. En lang række netbutikker – herunder Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering på næste hverdag på en lang række varer online, som alligevel nødvendiggør at der bestilles forud for et konkret tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produktet ud af døren før lagerpersonalet holder fyraften.

Visse internet selskaber sikrer levering uden gebyr på loddekolbe på gas online, men ofte kræver det at der erhverves for en konkret sum. Derudover bør man tage den mest letkøbte form for fragt, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

En række byggemarkeder tilbyder click-and-collect hvor man handler billig loddekolbe på gas derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Silvan. De yder bl.a. klik-og-hent på loddekolbe på gas i følgende byer:

Albertslund, Tårnby, Ringsted, Frederikshavn, Horsens, Silkeborg, Thisted, Herning, Skanderborg, Odder, Åbyhøj, Aabenraa, Odense, Vanløse, Nyborg, Rødovre, Næstved, Stenløse, Viborg, Hjørring, Risskov, Aarhus, Herlev, Ballerup, Hedehusene, Ishøj, Glostrup, Taastrup, Frederiksberg, Kokkedal, Jyllinge, Hobro, Greve, Brabrand, Nærum, Rønne, Nørresundby, Brønshøj, Farum, Charlottenlund, Køge, Varde, Svendborg, Grenaa, Rudersdal, Birkerød, Solrød Strand, Hvidovre, Hillerød, København, Aalborg, Vallensbæk, Sønderborg, Kolding, Gentofte, Roskilde, Middelfart, Hedensted, Dragør, Esbjerg, Nykøbing Falster, Lillerød, Tilst, Haslev, Korsør, Helsingør, Højbjerg, Vordingborg, Brønderslev, Søborg, Kalundborg, Værløse, Frederiksværk, Gladsaxe, Lystrup, Haderslev, Randers, Brøndby, Struer, Ikast, Holstebro, Frederikssund, Hørsholm, Virum, Vejle, Ølstykke, Allerød, Holbæk, Nakskov, Lyngby, Fredericia, Valby, Skive, og Slagelse, .

Click-and-collect for loddekolbe på gas er muligt i alle regioner af landet: Sjælland (Falster, Amager, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Bornholm), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn).

Ved indkig i tallene fremstår det tydeligt, at internetbrugere tit kigger efter fx loddekolbe på gas tilbud og loddekolbe på gas online. Vi ser desuden som regel online shoppere lede efter for eksempel loddekolbe på gas priser, køb loddekolbe på gas og billig loddekolbe på gas, plus de store byggekæder som Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Davidsen.

Priser på loddekolbe på gas

Det har vist sig at være ekstremt ligetil for almindelige mennesker at analysere priser på billige loddekolbe på gas online på flere webshops, og af den grund har adskillige online shops set sig tvunget til at trykke prisniveauet på loddekolbe på gas kolossalt, og ydermere love gebyrfri levering.

Men det kan immervæk vise sig tiden værd at sammenligne nogle internet handler efter rabatter og tilbud på loddekolbe på gas online forinden du køber, sådan at du er sikret at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggekæder som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Davidsen.

Man må dog være så påvagt, at såfremt en internet shop forhandler billige loddekolbe på gas online til salg for en salgspris som kan virke mystisk gunstig, bør det tit være et faresignal om en bedragerisk online forretning. Bestillinger med betalingskort er imidlertid indbefattet af en lov, hvilket skærmer kunden overfor uægte e-shops.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du overveje en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at betale prisen på loddekolbe på gas senere. Det foreslåes normalt hos specialiserede netshops, men sjældent de velkendte byggecentre som fx Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at netshoppere tit efterspørger fx loddekolbe på gas priser og loddekolbe på gas tilbud. Vi ser derudover jævnligt folk kigge efter bl.a. køb loddekolbe på gas, loddekolbe på gas online og billig loddekolbe på gas.

Tjek eksisterende kunders meninger

Trustpilot byder på faktisk tiltalende genveje til at gennemsøge en hel del eksisterende kunders kritik og derfor er det en hjælp, at du gransker online forretningens vurderinger forinden du handler billige loddekolbe på gas online.

Facebook indebærer lige så vel rigtig passende metoder til at få en idé om e-shoppens pålidelighed. Derudover er der nogle e-butikker hvor det er muligt at udforme en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden må benyttes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Før folk handler billige loddekolbe på gas online i en internet shop kunne de utvivlsomt studere webshoppens regler, men det er gerne ikke særlig morsomt, især på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4 og Bygma.

En anden løsning kunne derfor være at bemærke hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, eftersom det generelt er en forsikring om at online shoppen adlyder de danske retningslinjer, foruden at online butikken en gang i mellem kontrolleres af fagfolk der behersker vilkårene.

Dette er desuden en god chance for at blive assisteret, for så vidt du møder problemstillinger i processen med dit indkøb af loddekolbe på gas. Udover dette er det godt at du er oppe på mærkerne omkring de mest relevante regler der kan have betydning for købet af loddekolbe på gas online, som for eksempel hvilken returrettighed e-firmaet tilbyder.

På grund af dette er det ligeledes afgørende, at man når som helst gemmer ens e-mail kvittering, så man til enhver tid kan dokumentere købet af loddekolbe på gas, hvad end man har handlet hos Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4 eller Bauhaus.

Jørgen gav 5 stjerner

SUPER

Christian Olsen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Michael Larsen gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Niels gav 4 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot præsterer absolut fortræffelige muligheder for at gennemgå flere andre køberes omtaler og på grund af dette anbefales det, at du besigtiger webbutikkens kritik inden du bestiller billige loddekolbe på gas online. Facebook byder på tilsvarende immervæk gavnlige løsninger til at få en idé om online butikkens pålidelighed.
2Vi slår generelt et slag for at finde ud af om netbutikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det almindeligvis er et tegn på at webbutikken imødekommer gældende dansk lovgivning, og at internet butikken tit monitoreres af eksperter som forstår reglerne. Forinden nogen handler billige loddekolbe på gas hos en online virksomhed bør man reelt kigge på netbutikkens forretningsvilkår.
3Det har vist sig at være vældig gnidningsløst for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige loddekolbe på gas i blandt forskellige butikker på nettet, og ergo garanterer langt de fleste internet outlets portofri fragt. Det kan dog immervæk blive indbringende at eftergå nogle få internet handler efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at indhente den skarpeste pris.
4Flere internet webshops tilbyder i dag et stort udvalg af billige fragtmetoder til loddekolbe på gas. En af favoritterne er nu om stunder afhentningssteder, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente pakken når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig ret så overkommelig, samt i mange tilfælde også den prisbilligste form for levering.
5En række shops på nettet præsterer fragt uden betaling på loddekolbe på gas, men i reglen er det kun gældende hvis man shopper for en bestemt sum. Derudover må du snuppe den mest betalelige leveringsmodel, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe din ordre til en pakkeshop. Fragtmuligheden bliver somme tider endvidere særdeles fleksibel. Den billigste type af levering vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
6Leveringsdygtigheden kan være ualmindeligt central ifald vi absolut skal bruge ordren øjeblikkeligt, og herved er det aldeles passende at man finder det estimerede leveringstidspunkt for loddekolbe på gas. Mange shops på nettet yder billig 1 dags fragt på mange varenumre, hvilket dog er betinget af at der bestilles tidligere end et besluttet klokkeslæt.
7Den billigste fragtløsning vil utvivlsomt være selv at hente ordren, hvilket nødvendiggør at du bor nærved internet virksomhedens tilholdssted. Den leveringsudgave er selvfølgelig ret så væsentlig ifald vi mangler loddekolbe på gas omgående. Alternativt så yder enkelte firmaer på nettet gratis fragt, men i de fleste tilfælde kun såfremt man køber for en præcis sum.
8Før nogen handler billige loddekolbe på gas i en e-butik burde de reelt gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsvilkår, dog er det for det meste en tidskrævende opgave. Ligeså anbefales det at køber er vaks omkring de mest centrale bestemmelser der har betydning for købet af billige loddekolbe på gas online, fx hvilken returpolitik online shoppen garanterer.
9Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Handler med kort er omsluttet af en retningslinje, hvilket assisterer dig som køber overfor uoprigtige internet shops. Som en alternativ mulighed kunne du bruge et tilbud fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at afdrage omkostningerne i flere bidder.