Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne personligt. Det er især et alternativ hos de store byggemarkeder.
Det er helt klart meget vigtigt at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du kigge andetsteds.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Du bør derfor kende webshoppens betingelser.
For mange er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Hermed bør du overveje at købe fra en online byggeshop, som kan give gode råd til valg af loddekolbe på batteri.
Der er forskel på prisniveauet på billige loddekolbe på batteri fra webshop til webshop. Nogle giver lave priser, imens nogle vil have kompetent rådgivning. Du må reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder udbyder et stort vareudvalg, imens øvrige har fokus på en specifik varetype. Du kan tænke på om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, foruden blot loddekolbe på batteri.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder forhandler varer fra en lang række forskellige specialbutikker, og takket være dette kan du handle fra et bredt sortiment af loddekolbe på batteri online.
De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan medvirke til øget sikkerhed når du shopper online. Det vil nogle se fordele ved.
De store byggemarkeder er tilgængelige mange steder i landet, og på grund af det har de fleste chancen for at bestille online og køre varerne selv. Takket være dette har man chancen for at undvære fragtomkostningen, og sågar få varerne hurtigere.

Nichewebshop

Alverdens webshops i små nicher er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem vil du få ekstremt kompetent hjælp fra ansatte der er eksperter i netop loddekolbe på batteri.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er mindre virksomheder, som oftest er danske, gerne ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at købe loddekolbe på batteri online på deres hjemmeside.
Størsteparten af specialiserede netshops styrer selv produktionen af varerne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en billig pris.
Danmarks største byggemarkeder
loddekolbe på batteri jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

loddekolbe på batteri silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan satser på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af flere end 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

loddekolbe på batteri harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 mennesker i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

loddekolbe på batteri bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i firmaets 17 varehuse. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i virksomhedens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For opgaver udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. Derfor kan du jævnligt holde øje med vejrudsigten i dagene op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du vil i gang med det vigtige byggeprojekt.
2Det kan vise sig at være afgørende at nedskrive et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være fornuftigt at tage noter til alle udgiftsposter, og så undersøge eventuelle tilbud på dem én og én.
3Forberedelse bliver metoden til at komme i mål med dit arbejde. Du anbefales at have en struktureret plan, som dikterer hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, samt derudover en rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du udarbejder din arbejdsplan.
4Du finder utallige vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube yder assistance med betydelige mængder almennyttig info, i særlig grad hvis du søger på engelsk.
5Måske det ville være relevant at overveje om du bør stå med det hele selv, eller du hellere skal skaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du ønsker assistance fra en fagmand vil det normalt være en god idé at få forslag fra diverse firmaer.
6Man skal aldrig nogensinde fattes udstyr. Ofte kan det vise sig meningsfuldt at du har værktøjet klar til brug forinden du igangsætter byggeriet. Desuden er det afgørende at påregne udgifterne hertil i regnskabet for byggeprojektet.
7I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få hvis byggeprojektet er godt for miljøet. Bidraget kræver med andre ord at renoveringen har positiv betydning for klimaet.
8Der viser sig ofte utidige problematikker ved omfattende opgaver, og som følge heraf kan det vise sig af stor betydning at man har afsat god nok plads i handlingsplanen, med det formål at man er overbevist om at have tid nok til det.
9Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til byggeprojektet, hovedsageligt når det er omfattende byggeopgaver. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Samtidig bliver det hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
10Det kan vise sig betydningsfuldt at have de relevante byggematerialer handlet ind inden du igangsætter dit arbejde. Du kan med fordel sammenfatte en hurtig liste med alt hvad du får brug for, og efterfølgende efterse materialerne, med det formål at du føler dig tryg ved at alt er på sin plads.
11Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm der hjælper dig mod potentielle ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke køber assistance fra en fagmand.
12Forinden du starter byggeriet kan det vise sig meget fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der gælde gældende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
De bedst anmeldte byggekæder
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er absolut imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er hamrende flot. Evalueringen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver 5 stjerner, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ret så overlegent. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er utrolig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal jeg vælge?

Masser af e-shops udlover i dag flere billige leveringsmetoder til loddekolbe på batteri. En favorit er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter din bestilling når der er tid til det. Fragtløsningen er jo rigtig smart, samt mange gange tillige den billigste form for levering.

Du kan derudover vælge at vælge at få sendt hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver i mange tilfælde en tak dyrere, men omvendt virkelig problemfri med loddekolbe på batteri online. Den mest prisbevidste leveringsudgave er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket dog beroer på at du opholder dig tæt på online forretningens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på loddekolbe på batteri kan være super essentiel forudsat du mangler pakken øjeblikkeligt, og af den grund er det bestemt afgørende at du besigtiger leveringstidspunktet ved loddekolbe på batteri. En hel del internet handler – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig 1 dags levering på en hel del varer online, men det regnes ud fra at bestillingen laves forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen ekspederet inden pakkemedarbejderne har fri.

Indtil flere internet forretninger præsterer levering uden omkostninger på loddekolbe på batteri online, men oftest stiller det krav om at man handler for et konkret beløb. Derudover burde man udvælge den mindst kostelige leveringsversion, hvilket ofte vil være at få leveret din bestilling til en pakkeshop.

Store webbutikker foreslår afhentning hvor man handler billig loddekolbe på batteri online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4 og XL-Byg. De giver bl.a. click-and-collect på loddekolbe på batteri i følgende byer:

Aalborg, Nærum, Helsingør, Ølstykke, Frederiksværk, Risskov, Hedehusene, Tilst, Birkerød, Rudersdal, Nakskov, Hvidovre, Sønderborg, Skive, Brønderslev, Jyllinge, Kokkedal, Nyborg, Ringsted, Virum, Varde, Brøndby, Greve, Ishøj, Viborg, Rødovre, Skanderborg, Frederikssund, København, Frederikshavn, Holbæk, Vejle, Lillerød, Ikast, Frederiksberg, Værløse, Højbjerg, Hillerød, Lystrup, Lyngby, Aarhus, Charlottenlund, Randers, Rønne, Thisted, Ballerup, Kalundborg, Gladsaxe, Valby, Kolding, Brabrand, Grenaa, Roskilde, Åbyhøj, Esbjerg, Horsens, Vordingborg, Svendborg, Gentofte, Næstved, Dragør, Stenløse, Køge, Hørsholm, Holstebro, Vallensbæk, Hedensted, Korsør, Middelfart, Silkeborg, Tårnby, Albertslund, Struer, Herlev, Hobro, Taastrup, Farum, Glostrup, Solrød Strand, Aabenraa, Hjørring, Søborg, Slagelse, Fredericia, Vanløse, Nykøbing Falster, Odense, Allerød, Herning, Odder, Brønshøj, Haslev, Nørresundby, og Haderslev, .

Klik-og-hent ift. loddekolbe på batteri er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland, Bornholm) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ved indkig i tendenserne bliver det klart, at netshoppere som regel søger efter blandt andet køb loddekolbe på batteri og billig loddekolbe på batteri. Derudover oplever man ofte internet shoppere søge for eksempel loddekolbe på batteri tilbud, loddekolbe på batteri priser og loddekolbe på batteri online, plus de kendte byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og 10-4.

Gode priser på loddekolbe på batteri

Det er usædvanlig bekvemt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige loddekolbe på batteri online fra diverse e-forhandlere, og af den grund har utallige internet firmaer set sig tvunget til at sænke prisen på loddekolbe på batteri enormt, og i øvrigt love portofri levering.

Derfor kan det immervæk være indbringende at udforske nogle enkelte internet forretninger efter rabatter og tilbud på loddekolbe på batteri online forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggecentre som Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Stark.

Du må lige meget hvad være opmærksom på, at hvis en online butik frembyder billige loddekolbe på batteri online til en pris der er overordentlig beskeden, så kan det undertiden være en varsel om en uoprigtig netshop. Bestillinger med kort er på den anden side en del af et regelsæt, der sikrer kunden overfor uoprigtige webshops.

Vi tilråder kortbestillinger eller mobilbetaling. Som alternativ bør du bruge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at finansiere prisen på loddekolbe på batteri over en længere periode. Dette fås som regel ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, XL-Byg, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Ved indkig i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter for eksempel køb loddekolbe på batteri og loddekolbe på batteri online. Derudover oplever man som regel internet shoppere søge eksempelvis loddekolbe på batteri priser, billig loddekolbe på batteri samt loddekolbe på batteri tilbud.

Se nærmere på eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot medfører visse fantastiske genveje til at betragte flere øvrige forbrugeres iagttagelser og herved kan det anbefales, at du kigger på e-forhandlerens bedømmelser før du handler billige loddekolbe på batteri online.

Facebook frembringer lignende rigtig passende metoder til at få indsigt i netshoppens troværdighed. Derudover er der endda internet outlets som giver kunderne mulighed for at registrere en evaluering af deres køb, hvilket tillige bør udnyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Før folk handler billige loddekolbe på batteri online hos en webbutik bør de for at være sikker gennemgå butikkens forretningsvilkår, dog er det oftest ikke særlig spændende, især med de udbredte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Silvan.

Et alternativt forslag kan derfor være at kigge hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det skulle være en påvisning af at internet forhandleren opererer i overensstemmelse med de danske love, og at online forretningen rutinemæssigt kontrolleres af fagfolk som har meget erfaring med bestemmelserne på området.

Desuden får du mulighed for at blive assisteret, for så vidt du oplever problemer med dit indkøb af loddekolbe på batteri. Tilsvarende kan det være til hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende forhold der har betydning for købet af loddekolbe på batteri online, til eksempel hvilken ombytningsret e-forhandleren garanterer.

Derfor er det også afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin kvittering på e-mail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere bestillingen af loddekolbe på batteri, uagtet om man bestiller hos Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Mette gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Søren gav 4 stjerner

Fremragende service.

Jørgen E gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Peter T gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til internetshopping
1En række outlets på nettet lover fragt uden omkostninger på loddekolbe på batteri, men oftest påkræves det at du handler for en præcis sum. Alternativt skal du udse dig den prisbilligste mulighed for fragt, der ofte er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Muligheden er jævnligt endvidere i høj grad smertefri. Den mest letkøbte form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
2Generelt går vi ind for at tjekke om online forretningen er e-mærke godkendt, grundet at det ofte er et signal om at online virksomheden anerkender de officielle regler, foruden at e-forretningen tit efterses af fagfolk som forstår reglerne. Inden folk bestiller billige loddekolbe på batteri på en webbutik kunne de faktisk betragte virksomhedens regler.
3En masse internet selskaber udlover heldigvis diverse billige leveringsmidler til loddekolbe på batteri. En af de mest anvendte er i dag at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din bestilling når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig vældig smart, samt endda ligeledes den mest letkøbte mulighed for levering.
4Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en anordning, hvilket beskytter kunden overfor bedrageriske internet firmaer. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække omkostningerne over en længere periode.
5Den mest betalelige leveringsudgave kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men det afhænger af at du er lige ved e-forretningens adresse. Den leveringsmanér kan være temmelig bestemmende i tilfælde af at man har behov for loddekolbe på batteri om et øjeblik. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet virksomheder fragt uden omkostninger, men for det meste kun hvis man aftager for en konkret pris.
6Før folk bestiller billige loddekolbe på batteri på en netbutik burde man de facto granske deres handelsbetingelser, men det er for det meste et tidskrævende arbejde. Tilmed kan det anbefales at man er vidende om de mest relevante bestemmelser der kan have indvirkning på handlen med billige loddekolbe på batteri online, til eksempel den returret e-firmaet tilbyder.
7Trustpilot bringer dig tilpas tiltalende chancer for at kigge nærmere på forskellige øvrige forbrugeres reflektioner og derfor er det prisværdigt, at du evaluerer e-handlens ratings forud for at du shopper billige loddekolbe på batteri online. Facebook tilbyder tilsvarende evigt passende metoder til at få en idé om e-butikkens kundefokus.
8Det har vist sig at være rigtig let for almindelige mennesker at vurdere tilbud online på billige loddekolbe på batteri på diverse e-shops, og derved tilbyder massevis af webshops fragt uden beregning. Men det kan imidlertid være rentabelt at studere nogle internet forhandlere efter tilbud før du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at få fat i den mest attraktive pris.
9Leveringstiden kan være super betydningsfuld ifald vi absolut skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og i det øjemed er det virkelig afgørende at man besigtiger den estimerede leveringsdato på loddekolbe på batteri. En lang række online firmaer giver løfte om billig dag-til-dag levering på en række af deres varenumre, som trods alt kræver at transaktionen gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.