Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis utrolig relevant at se, hvorvidt den vare du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at finde et andet.
For mange er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Hermed bør du overveje at handle hos en webshop, som giver hjælp og vejledning omkring loddekolbe med USB.
Ifald du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed ved de kendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår problemer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse byggemarkedets regningslinjer.
Flere byggecentre sælger et enormt varesortiment, hvorimod andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, udover bare loddekolbe med USB.
Der er ikke lighed i priserne på billige loddekolbe med USB fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder lave priser, hvorimod andre tilbyder et højt serviceniveau. Du må afveje hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre udbyder produkter fra alle mulige nicheshops, og af den grund kan du handle fra et stort udvalg af loddekolbe med USB online.
De velkendte byggecentre findes i det meste af landet, og på grund af det har de fleste valget om at bestille online og hente produkterne personligt. Derfor har du valget om at undgå leveringsgebyret, samt samtidig skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer på en enkelt niche har meget ekspertise i det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund bør du forvente mere informativ service fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis loddekolbe med USB.
Forskellige nichebutikker på internettet er producenter af varerne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du få en billig pris.
En masse online nichebutikker er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du handler loddekolbe med USB online fra deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

loddekolbe med USB silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

loddekolbe med USB jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

loddekolbe med USB harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

loddekolbe med USB bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu cirka 1.000 mennesker i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en fundamental rolle. Af den grund skal du regelmæssigt undersøge meldingerne om vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det med et brag begynder at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde det omfattende projekt.
2Husk at du kan få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det fås ifald byggeprojektet er CO2-besparende. Bidraget forudsætter altså at byggeprojektet påvirker miljøet.
3Der kommer utvivlsomt pludselige problemstillinger ved avancerede byggeprojekter, og pga. dette vurderes det afgørende at der afsættes passende tid i køreplanen, som vil medvirke til at man kan føle sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
4Der ligger en verden af hjælpeartikler og videoer via nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube supporterer dig med betydelige mængder almennyttig info, især ifald du søger på engelsk.
5Du må unden ingen omstændigheder glemme dit eget ve og vel, så glem ej beklædning inklusiv hoved- og fodbeklædning der beskytter dig mod hændelige risici. Det er afgørende at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke skaffer professionel hjælp.
6Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til projektet, specielt hvis det er større projekter. Nogle opgaver skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere er det mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
7Måske du burde tage til overvejelse om du selv kan lave helt projektet, eller du med fordel kan hente assistance fra en fagmand til noget af projektet. Forudsat at du søger assistance fra en professionel er det fordelagtigt at notere en pris fra diverse selskaber.
8Det er væsentligt at du har alle bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du kaster dig over dit arbejde. Du vil med fordel kunne sammenfatte en hurtig note indeholdende alt du skal bruge, og bagefter granske materialerne, så du kan føle dig sikker på at alt er på sin plads.
9Ofte vil det være fundamentalt at udarbejde et budget for byggeprojektet, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det kan blive en god idé at tage noter til samtlige poster, hvorefter man kunne undersøge ens udgift ved hver eneste af dem.
10I god tid inden at du går i gang med byggeriet kan det blive ultra værdifuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være diverse regler for, hvad du må, samt hvad du ikke må.
11Planlægning vil altid være metoden til succes med dit arbejde. Du anbefales at lave en gennemarbejdet køreplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, som også inkluderer en nummerorden. Husk at være realistisk idet du udarbejder agendaen.
12Man skal aldrig mangle arbejdsredskaber. Tit vil det være strategisk at du har det tilgængeligt forinden du iværksætter arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at medregne omkostningerne hertil i dit økonomiske overblik.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er enormt overlegent. Scoren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Vurderingen er baseret på 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % giver bundkarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket jo er absolut beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % har givet den dårligste rating. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En masse webbutikker i Danmark tildeler i dag et bredt udvalg af billige leveringsløsninger til loddekolbe med USB. Det mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ultra enkel, og ofte tilmed den mindst kostelige leveringstype.

Du bør også vælge at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver som oftest en tand mindre billig, men lige så vel vældig ukompliceret med loddekolbe med USB online. Den mest letkøbte leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af e-firmaets butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på loddekolbe med USB kan vise sig at være ualmindeligt central såfremt du skal bruge dine nye produkter inden for få dage, og i det øjemed er det rimelig på sin plads at man studerer den forventede leveringsdato på loddekolbe med USB. Temmelig mange butikker på nettet – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags levering på de fleste produkter online, men vær opmærksom på at det er afhængig af at du når at bestille inden et fast klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne pakket før de logistikansatte har fyraften.

Indtil flere online selskaber frembyder fri fragt på loddekolbe med USB online, men ofte er det så nødvendigt at man handler for en konkret pris. I øvrigt kan du udvælge den billigste form for levering, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe ordren til et afhentningssted.

En hel del webshops tildeler klik-og-hent hvor man køber billig loddekolbe med USB derhjemme og selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Silvan og Davidsen. Byggekæderne udlover bl.a. klik-og-hent på loddekolbe med USB i følgende områder:

Albertslund, Charlottenlund, Silkeborg, Vordingborg, Virum, Helsingør, Odder, Haslev, Rødovre, København, Valby, Næstved, Solrød Strand, Brabrand, Farum, Aarhus, Stenløse, Frederikshavn, Holstebro, Holbæk, Brønshøj, Skive, Birkerød, Køge, Struer, Kokkedal, Allerød, Gladsaxe, Ishøj, Lillerød, Vejle, Hedehusene, Højbjerg, Sønderborg, Herlev, Ikast, Frederikssund, Hobro, Risskov, Nakskov, Thisted, Greve, Hedensted, Nærum, Nørresundby, Tilst, Lystrup, Ølstykke, Hvidovre, Grenaa, Skanderborg, Lyngby, Viborg, Middelfart, Randers, Haderslev, Nykøbing Falster, Roskilde, Værløse, Svendborg, Dragør, Kalundborg, Rønne, Nyborg, Odense, Jyllinge, Varde, Herning, Søborg, Esbjerg, Hørsholm, Rudersdal, Fredericia, Horsens, Aabenraa, Ringsted, Aalborg, Vanløse, Slagelse, Korsør, Hillerød, Åbyhøj, Hjørring, Kolding, Brøndby, Glostrup, Gentofte, Ballerup, Frederiksberg, Brønderslev, Taastrup, Vallensbæk, Tårnby, og Frederiksværk, .

Klik-og-hent ift. loddekolbe med USB er muligt i samtlige områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn) og Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland).

Ses der på søgedata er det klart, at internet shoppere ofte søger efter eksempelvis loddekolbe med USB tilbud og loddekolbe med USB priser. Foruden dette oplever vi tit mennesker lede efter for eksempel billig loddekolbe med USB, loddekolbe med USB online samt køb loddekolbe med USB, plus de kendte byggekæder som Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og 10-4.

Få den bedste pris på loddekolbe med USB

Det er jo yderst hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at finde information om priser på billige loddekolbe med USB online fra diverse internet firmaer i Danmark, og ergo har en hel del internet foretagender ikke kunne slippe for at reducere priserne på loddekolbe med USB helt i bund, og ovenikøbet garantere billig levering.

Det kan dog immervæk blive rentabelt at undersøge visse webbutikker efter tilbud og rabatter på loddekolbe med USB online før du shopper, således at du er skudsikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og XL-Byg.

Du må blot ikke undervurdere, at hvis en webbutik udbyder billige loddekolbe med USB online på tilbud til en pris som er ubegribelig fordelagtig, så bør det i nogle tilfælde være et tegn på en snydagtig e-butik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket begunstiger folk overfor uærlige internet shops.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at klare beløbet til loddekolbe med USB af flere omgange. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Davidsen og Silvan.

Når vi kigger i søgedata står det klart, at internetbrugere tit efterspørger blandt andet køb loddekolbe med USB og loddekolbe med USB tilbud. Derudover oplever vi tit online shoppere søge for eksempel billig loddekolbe med USB, loddekolbe med USB online og loddekolbe med USB priser.

Gennemsøg tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot frembyder adskillige anstændige genveje til at kigge på ganske mange andre konsumenters opfattelser og derfor er det godt, at du besigtiger online shoppens vurderinger forud for at du lægger din bestilling på billige loddekolbe med USB online.

Facebook bringer dig endvidere altid fortræffelige genveje til at få indtryk af e-forhandlerens pålidelighed. Derudover ser vi mange e-firmaer som giver kunderne mulighed for at aflevere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket lige så vel kan benyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden folk køber billige loddekolbe med USB online i en internet handler kunne man utvivlsomt bese butikkens handelsbetingelser, dog er det typisk en omfattende opgave, i særdeleshed hos de store byggemarkeder som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Bygma og Silvan.

Et andet forslag kan være at bemærke hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været et fingerpeg om at online firmaet efterkommer dansk lovgivning, samt at online webshoppen jævnligt gennemses af jurister som er indført i de gældende vilkår.

Desuden giver det dig anledning til assistance, når du får besvær med din handel med loddekolbe med USB. For øvrigt kan det være til hjælp at man er obs på de mest basale retningslinjer der har betydning for bestillingen af loddekolbe med USB online, til eksempel hvilken bytteret e-forhandleren tilsikrer.

I den relation er det virkelig essesentielt, at man stadigvæk beholder sin ordremail, så man når som helst vil kunne bevise sin bestilling af loddekolbe med USB, uafhængig af om man køber fra XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg eller Bygma.

Lone V gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Jette gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Jesper Thomsen gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Jens C gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

9 gode råd til når du køber online
1En stor portion online butikker tildeler nu om stunder en lang række forskellige billige former for levering til loddekolbe med USB. En favorit iblandt mange er nu om dage udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer når det passer dig. Løsningen er nemlig ualmindeligt praktisk, og ofte tilmed den mest prisbevidste fragtmulighed.
2Nogle enkelte e-forhandlere tilbyder gratis fragt på loddekolbe med USB, men for det meste er det betinget af at man shopper for en præcis sum. Derudover skal du udvælge den billigste fragtløsning, hvilket typisk vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop. Metoden er sædvanligvis samtidig i høj grad let gængelig. Den prisbilligste fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
3Det har vist sig at være særdeles fremkommeligt for os alle at vurdere prisniveauet online på billige loddekolbe med USB på flere e-butikker, og herved lover en hel del online butikker gratis levering. Men det kan immervæk vise sig lukrativt at sammenholde flere webshops efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at få fat i den mest betalelige pris.
4Trustpilot resulterer i sådan set fantastiske løsninger til at granske en stor portion tidligere kunders betragtninger og af den grund foreslår vi, at du tjekker netshoppens bedømmelser inden du bestiller billige loddekolbe med USB online. Facebook fører til på samme måde super værdifulde muligheder for at få indsigt i e-butikkens kundetilfredshed.
5Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være meget afgørende ifald du absolut skal bruge produkterne straks, og med det formål er det fuldkommen passende at man finder leveringstiden ved loddekolbe med USB. Mange e-forretninger annoncerer billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, men vær opmærksom på at det er påkrævet at ordren laves før et fastslået klokkeslæt.
6Den mest betalelige slags levering vil til enhver tid være at du selv henter varerne, hvilket dog beroer på at du befinder dig nærved internet webshoppens lager. Den leveringsmåde kan vise sig at være særligt udslagsgivende i tilfælde af at vi har behov for loddekolbe med USB straks. Alternativt så tilbyder nogle enkelte e-handler i Danmark levering uden gebyr, men typisk kræves det at man bestiller for en fastsat pris.
7Vi går generelt ind for at kigge om online forretningen er e-mærket, eftersom det almindeligvis er en erklæring om at internet forretningen føjer de gældende danske regler, foruden at butikken hyppigt ses til af sagkyndige der er inde i reglerne på området. Inden folk shopper billige loddekolbe med USB på en shop på nettet behøver man i og for sig granske shoppens handelsbetingelser.
8Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omsluttet af en bestemmelse, som beskytter dig imod svindlende online forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, ifald du ser en fordel i at afdrage regningen i flere bidder.
9Forinden nogen shopper billige loddekolbe med USB på en e-forretning bør de i virkeligheden tage stilling til netshoppens forretningsaftale, dog er det almindeligvis ikke særlig morsomt. Desuden er det godt at køberen er vidende om de mest relevante vilkår der har indflydelse på købet af billige loddekolbe med USB online, for eksempel den returneringsret online forretningen har.