Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige loddekolbe med termostat fra byggekæde til byggekæde. En del satser på de bedste priser, imens andre tilbyder en høj grad af service. Du skal gennemtænke hvad du foretrækker.
Ifald du står og skal bruge produkterne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre materialerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de velkendte byggekæder.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man læse forretningens betingelser.
Flere byggecentre udbyder et bredt udvalg af varer, og øvrige specialiserer sig i en specifik type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare loddekolbe med termostat.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, hvorvidt den vare du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at vælge et andet.
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra et online byggecenter, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af loddekolbe med termostat.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra diverse nichebutikker, så du kan handle fra et bredt sortiment af loddekolbe med termostat online.
De store byggecentre har butikker mange steder i landet, og takket være dette har flertallet mulighed for at bestille online og hente materialerne selv. Af den grund har du chancen for at spare fragtgebyret, samt samtidig have varerne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal købe online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størsteparten af specialiserede netshops styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online får du lavere priser.
Diverse nichefokuserede netbutikker er eksperter i deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Af den grund bør du modtage en høj grad af brugbar sparring fra medarbejdere som er eksperter i netop loddekolbe med termostat.
Forskellige webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, der oftest drives i Danmark, gerne ovenikøbet lokalt i dit område. Disse støtter du idet du bestiller loddekolbe med termostat online fra deres webshop.
Danmarks største byggecentre

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af omkring 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

loddekolbe med termostat bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag omkring 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

loddekolbe med termostat harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

loddekolbe med termostat silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

loddekolbe med termostat jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 kollegaer i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag cirka 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag flere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør reflektere over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du med fordel kan købe hjælp fra en professionel til opstarten af det. Ifald du skal have professionel hjælp er det lukrativt at lede efter uforpligtende tilbud fra forskellige foretagender.
2Husk at du kan spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det ydes ifald byggeprojektet er klimavenligt. Modtagelsen af tilskud betinger at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
3Du bør ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at have grejet klar forinden du tager fat på byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at indregne de medfølgende omkostninger i din økonomi.
4Forinden du går i gang med arbejdet er det vanvittigt vigtigt at have styr på, at projektet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Der kan findes alle mulige former for guides og videoer online som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube er kilde til meget gavnlig info, særligt såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
6Ofte vil det vise sig essentielt at lave et budget for optimeringen, så man har et økonomisk overblik. Det vil blive fordelagtigt at beskrive samtlige poster, og bagefter indsamle beløbet for dem hver især.
7Ved projekter udenfor har vejret en fundamental rolle. Således skal du ofte lægge mærke til vejrberetningerne i perioden for dit byggeprojekt, så du slipper for at det uanmeldt begynder at piske ned når du netop er midt i dit vigtige byggeprojekt.
8Forberedelse vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du anbefales at have en klar køreplan, som viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær konkret idet du laver tidsplanen.
9Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så glem ikke arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm som hjælp mod hændelige risici. Det er fornuftigt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke sikrer dig professionel assistance.
10Der præsenterer sig ofte uforudsete bump på vejen når det kommer til store projekter, og herved er det essentielt at man afsætter god nok plads i agendaen, således at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
11Det kan vise sig at være godt at indhente assistance til byggeprocessen, ikke mindst ved vigtige byggeopgaver. Enkelte byggerier bør udføres af mere end en person. I øvrigt vil det være mere produktivt og sjovere når man er flere om opgaven.
12Det kan blive fundamentalt at have de nødvendige byggematerialer til disposition før du går i gang med arbejdet. Du kan med fordel sammensætte en enkel liste hvor der bør fremgå alle de ting du skal bruge, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, med det formål at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
De mest populære byggeshops
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er meget beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er ultra beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er hamrende overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering er bedst?

Størstedelen af internet varehuse udlover i vore dage mange forskellige billige former for levering til loddekolbe med termostat. En sikker vinder er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter de købte varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er altså ekstremt smertefri, samt mange gange tillige den mest billige metode til levering.

Du burde ligeledes afveje for og imod at få produkterne bragt hjem til dig eller til dit arbejde. Fragtmuligheden bliver til tider lidt mere bekostelig, men endvidere usædvanlig ligetil for loddekolbe med termostat online. Den mest billige fragtløsning vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som dog beroer på at du opholder dig tæt på online virksomhedens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Antal dages levering på loddekolbe med termostat er selvfølgelig rigtig aktuel ifald man skal bruge produktet inden for kort tid, så herved er det særdeles essentielt at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved loddekolbe med termostat. Størstedelen af online outlets – herunder Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – frembyder billig levering på næstkommende hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men vær vagtsom da det er forudsat at ordren køres igennem forud for et besluttet tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få pakken sendt afsted forud for at de lageransatte får fri.

Nogle internet outlets præsterer fragt uden beregning på loddekolbe med termostat online, men undertiden er det kun gældende hvis der shoppes for en fastsat pris. Desuden kan du beslutte sig for den mest letkøbte slags levering, som tit er at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted.

Flere kæder tildeler click-and-collect hvor man handler billig loddekolbe med termostat hjemmefra og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver for eksempel klik-og-hent på loddekolbe med termostat i disse områder:

Ringsted, Aalborg, Hobro, Lillerød, Ballerup, Køge, Esbjerg, Thisted, Risskov, Fredericia, Hørsholm, Brabrand, Aarhus, Sønderborg, Aabenraa, Vordingborg, Tårnby, Odense, Slagelse, Nyborg, Helsingør, Valby, Rudersdal, Frederiksværk, Odder, Nykøbing Falster, Struer, Frederiksberg, Glostrup, Varde, Frederikssund, Dragør, Værløse, Birkerød, Hillerød, Skanderborg, Gladsaxe, Lyngby, Herlev, Brøndby, Charlottenlund, Albertslund, Holbæk, Nakskov, Lystrup, Greve, Nørresundby, Frederikshavn, Søborg, Hedensted, Kalundborg, Hedehusene, Herning, Brønderslev, Haderslev, Vallensbæk, Næstved, Hvidovre, Skive, Åbyhøj, Virum, Grenaa, Solrød Strand, Kolding, Ølstykke, Holstebro, Rønne, Korsør, Horsens, Rødovre, Middelfart, Højbjerg, Kokkedal, København, Viborg, Vanløse, Ishøj, Taastrup, Haslev, Silkeborg, Stenløse, Hjørring, Allerød, Ikast, Vejle, Farum, Brønshøj, Tilst, Svendborg, Jyllinge, Randers, Roskilde, Nærum, og Gentofte, .

Click-and-collect ift. loddekolbe med termostat er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Amager, Lolland, Vestsjælland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man ser på statistikkerne bliver det markant, at internetbrugere mange gange kigger efter fx køb loddekolbe med termostat og billig loddekolbe med termostat. Man ser desuden som regel folk lede efter fx loddekolbe med termostat online, loddekolbe med termostat priser samt loddekolbe med termostat tilbud, foruden de gængse byggekæder som Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

Priser på loddekolbe med termostat

Det er i dag ret så hensigtsmæssigt for os alle at tjekke tilbud på billige loddekolbe med termostat online på flere internet handler, og derfor har en lang række online shops ikke kunne lade være med at tvinge udsalgspriserne på loddekolbe med termostat betydeligt, og ydermere yde fri fragt.

Det kan stadigvæk være fordelagtigt at udforske nogle enkelte outlets på nettet efter udsalg og tilbud på loddekolbe med termostat online forud for at du handler, således at man er skråsikker på at modtage den mest betalelige pris. Se ikke blot på de store byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Man bør alligevel være klar over, at hvis en webshop tilbyder billige loddekolbe med termostat online på tilbud til en tilbudspris som kan ses som ubegribelig tiltalende, burde det for det meste være et faresignal om en snydagtig netbutik. Kortbestillinger er imidlertid indbefattet af et regelsæt, hvilket passer på kunden overfor falske internet outlets.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du ser en fordel i at klare regningen på loddekolbe med termostat over et længere tidsrum. Dette fås normalt i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Ved indkig i tendenserne står det klart, at netshoppere mange gange søger efter blandt andet loddekolbe med termostat priser og billig loddekolbe med termostat. Foruden dette oplever vi mange gange internet shoppere søge efter for eksempel køb loddekolbe med termostat, loddekolbe med termostat tilbud samt loddekolbe med termostat online.

Undersøg folks vurderinger

Trustpilot giver dig stort set uafhængige løsninger til at gennemsøge en lang række nuværende brugeres tanker og derved foreslåes det, at du beser e-handlens kritik inden du køber billige loddekolbe med termostat online.

Facebook medfører desuden relativt uafhængige chancer for at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed. Herinde møder vi nogle online webshops hvor folk kan formulere en vurdering af deres købsoplevelse, som ydermere må drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forinden folk køber billige loddekolbe med termostat online på en internet webshop bør man altid gennemlæse dens forretningsbetingelser, dog er det ofte et omfattende arbejde, specielt ved de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

Et andet alternativ er at kigge hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, da det almindeligvis er en sikring om at e-shoppen efterfølger de opstillede regler, og at internet shoppen lejlighedsvis kontrolleres af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende love.

Det giver dig mulighed for support, når du skulle få vanskeligheder ved din ordre på loddekolbe med termostat. Tilsvarende foreslåes det at køber er klar over de mest essentielle betingelser der kan influere på købet af loddekolbe med termostat online, f.eks. hvilken returrettighed internet forhandleren tilsikrer.

I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man når som helst sikrer sin kvittering, så man i fremtiden vil kunne dokumentere bestillingen af loddekolbe med termostat, ligegyldig om man bestiller hos XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan eller Jem og Fix.

Morten T gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Martin Larsen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Michael gav 5 stjerner

Alt ok

Lene gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Trustpilot leverer aldeles ærlige muligheder for at tyde en lang række aktuelle konsumenters anmeldelser og på grund af dette anbefales det, at du bliver klogere på internet butikkens anmeldelser inden du køber billige loddekolbe med termostat online. Facebook fører til lignende sådan set ønskværdige metoder til at få indsigt i internet forretningens pålidelighed.
2Fragttiden er jo ekstremt central hvis du skal bruge din pakke om et øjeblik, så med det formål er det selvfølgelig essentielt at du dobbelttjekker den estimerede leveringsdato for loddekolbe med termostat. Flere e-forretninger yder billig 1 hverdags levering på massevis af produkter, men som ikke desto mindre påkræver at der bestilles tidligere end et fast klokkeslæt.
3Visse webshops garanterer portofri fragt på loddekolbe med termostat, men ofte er det betinget af at der aftages for en præcis sum. I øvrigt kunne du udse dig den mest letkøbte leveringstype, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragttypen bliver undertiden derudover ret smertefri. Den mest prisbevidste fragtmulighed vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne.
4Inden nogen køber billige loddekolbe med termostat i en shop på nettet bør man på en vis måde granske e-butikkens handelsvilkår, dog er det tit ikke særlig sjovt. Derudover kan det anbefales at køber er vaks omkring de mest relevante regler der kan have indvirkning på handlen med billige loddekolbe med termostat online, som fx hvilken returneringsret internet butikken bruger.
5Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt online virksomheden er medlem af e-mærket, eftersom det bør være et billede på at internet forretningen accepterer dansk lovgivning, og at online firmaet løbende undersøges af fagfolk som er meget bekendte med de gældende regler. Før folk køber billige loddekolbe med termostat i en butik kunne man helt sikkert se på dens betingelser.
6Mange e-handler giver på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af billige muligheder for fragt til loddekolbe med termostat. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder udleveringssteder, hvor du selv afhenter varerne når det passer dig. Fragttypen er jo ekstremt smertefri, og ofte ydermere den mest prisbevidste leveringsmanér.
7Den billigste type af levering er unægtelig at hente produkterne selv, hvilket forudsætter at du bor med kort afstand til internet selskabets lager. Den leveringsudgave er ultra væsentlig hvis vi mangler loddekolbe med termostat fluks. Alternativt så yder nogle enkelte netbutikker gratis levering, men tit forudsætter det at du køber for en bestemt pris.
8Det er jo vældig enkelt for almindelige mennesker at undersøge tilbud online på billige loddekolbe med termostat fra flere internet webshops, og herved garanterer langt de fleste internet firmaer billig fragt. Dog kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at udforske visse internet butikker efter udsalg og tilbud forud for at du handler, sådan at man er velinformeret til at få fat i den mest attraktive pris.
9Generelt tilråder vi kortkøb eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfattet af en regel, som begunstiger køber overfor falske internet handler. Som en anden løsning burde du anvende et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale beløbet over tid.