Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget relevant at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil blive fri for fragten, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt muligt ved de gængse byggecentre.
For nogle er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved bør du handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få rådgivning og sparring omkring loddekolbe med sug.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige loddekolbe med sug hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte satser på de bedste priser, og øvrige satser på et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad du vil prioritere.
Nogle byggekæder fremviser et stort produktsortiment, og andre specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare loddekolbe med sug.
Du bør kende de retningslinjer butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor bør man tjekke byggemarkedets regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og kendte forretninger, som kan bidrage til øget tryghed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De store byggekæder udbyder varer fra alle mulige specialbutikker, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af loddekolbe med sug online.
De gængse byggekæder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og takket være dette har de fleste mulighed for at bestille online og transportere produkterne selv. Takket være dette kan man slippe for fragten, samt tilmed få varerne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops i små nicher er små familievirksomheder, som oftest er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler loddekolbe med sug online fra deres webshop.
Størstedelen af nichespecifikke webshops står selv for produktion af de varer som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få et ekstra godt tilbud.
Diverse nichefokuserede netbutikker har et indgående kendskab til deres produkter, da de udelukkende sælger disse varer. Følgelig bør du få en høj grad af informativ vejledning fra personale der er eksperter i lige præcis loddekolbe med sug.
De største byggekæder i Danmark
loddekolbe med sug jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

loddekolbe med sug silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag mere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 500 millioner kroner.

loddekolbe med sug harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu i nærheden af 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 mennesker i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

loddekolbe med sug bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Måske kan det blive afgørende at have de påkrævede materialer tilgængelige inden du igangsætter projektet. Du kan med fordel sammensætte en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det du har brug for, og dernæst gennemgå hvert enkelt punkt, med øje for at du bliver sikker på at du har styr på det.
2Forinden du optager byggeprocessen kan det vise sig ultra betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig diverse regler omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
3For udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Derfor skal du løbende tage notits af vejrmeldingerne i forbindelse med byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at piske ned når du netop står midt i dit omfattende byggeprojekt.
4Du bør overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du må sikre dig hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Ifald du henter hjælp fra en professionel kan det være optimalt at tage imod uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
5Du må aldrig negligere dit eget ve og vel, så husk beklædning som fx arbejdshjelm som beskyttelse overfor hændelige skader. Det er smart med fokus på din sikkerhed i dit byggeprojekt, især hvis du ikke har professionel hjælp.
6Du skal på ingen måde gå ned på grej. Tit kan det være betydningsfuldt at du har det til disposition idet du går løs med byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at tillægge disse udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
7Det kan være en god idé at få hjælp til dele af projektet, ikke mindst ift. omfangsrige arbejdsopgaver. Omfattende projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Dertil må det blive mere produktivt og mere socialt når man er flere til at løse opgaven.
8Nogle gange kan man forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det tilbydes såfremt byggeriet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud kræver altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
9Der viser sig som regel uventede udfordringer i forbindelse med svære byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig væsentligt at man afsætter god plads i arbejdsplanen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at kunne få det færdiggjort.
10Der er endeløse vejledninger og videoer online hvor du kan få gratis hjælp. Især YouTube er kilde til overvældende meget anvendelig viden, i særlig grad såfremt man benytter den engelske version.
11Ofte vil det være vigtigt at have et regnskab for ombygningen, så du har kontrol over udgifterne. Det vil være forstandigt at gennemgå alle omkostninger, hvorefter man kan notere billige priser på dem hver især.
12Forberedelse vil være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at forfatte en klar dagsorden, der fortæller hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din dagsorden.
De bedst anmeldte byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er yderst godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er meget flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig flot. Evalueringen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som altså er kolossalt overlegent. Karakteren grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt flot. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Størstedelen af e-handler yder heldigvis diverse billige leveringsmuligheder til loddekolbe med sug. En der er meget populær er i dag levering til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Muligheden er jo særdeles smertefri, og endda endda den mest prisbevidste slags levering.

Du kunne på samme måde udse dig at få varerne sendt hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig uheldigvis en smule mere pebret, men til gengæld i høj grad smart ved køb af loddekolbe med sug online. Den mindst kostelige leveringsløsning er unægtelig at du selv henter pakken, men dette kræver at du har bopæl lige ved internet firmaets butikker, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på loddekolbe med sug kan være særdeles central såfremt du står og skal bruge varerne om få sekunder, og af den grund er det rigtig aktuelt at man efterser det anslåede leveringstidspunkt på loddekolbe med sug. Temmelig mange netbutikker – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre online, men som ikke desto mindre er underforstået at orden realiseres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varerne klargjort forud for at medarbejderne drager hjemad.

En hel del online virksomheder frembyder gratis levering på loddekolbe med sug online, men tit er det så præmissen at man aftager for en fastsat sum. Desuden kan du foretrække den mest betalelige fragtløsning, som ofte er at få dem til at bringe ordren til en pakkeshop.

De store webbutikker foreslår click-and-collect hvor du handler billig loddekolbe med sug online men afhenter i butikken. Fx Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark og Jem og Fix. Byggecentrene giver fx click-and-collect på loddekolbe med sug i disse områder:

Holstebro, Albertslund, Vordingborg, Frederikshavn, Nakskov, Åbyhøj, Varde, Odder, Køge, Vanløse, Rødovre, Viborg, Dragør, Brøndby, Hedehusene, Horsens, Rudersdal, Birkerød, Ikast, Grenaa, Ringsted, Haslev, Solrød Strand, Brabrand, Silkeborg, Hedensted, Charlottenlund, Vallensbæk, Lillerød, Frederikssund, Stenløse, Roskilde, Haderslev, Holbæk, Gentofte, Thisted, Korsør, Allerød, Højbjerg, Virum, Herning, Glostrup, Ballerup, Nørresundby, Lyngby, Hvidovre, Lystrup, Fredericia, Valby, Hillerød, Taastrup, Vejle, Slagelse, Helsingør, Hjørring, Ishøj, Kokkedal, Middelfart, Næstved, Jyllinge, Brønshøj, Aalborg, Greve, Nyborg, Skanderborg, Nærum, Brønderslev, Kolding, Farum, Aabenraa, Sønderborg, Struer, Nykøbing Falster, Gladsaxe, København, Ølstykke, Tilst, Svendborg, Herlev, Aarhus, Frederiksberg, Randers, Skive, Frederiksværk, Esbjerg, Risskov, Kalundborg, Søborg, Hørsholm, Værløse, Tårnby, Rønne, Odense, og Hobro, .

Klik-og-hent ift. loddekolbe med sug er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Amager, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi kigger i statistikkerne er det markant, at mennesker som regel søger efter fx loddekolbe med sug priser og køb loddekolbe med sug. Vi ser desuden jævnligt netshoppere kigge efter bl.a. billig loddekolbe med sug, loddekolbe med sug online samt loddekolbe med sug tilbud, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

Få rabat på loddekolbe med sug

Det er i dag i høj grad problemfrit for internetbrugere at lave prissammenligning på billige loddekolbe med sug online fra flere internet virksomheder, og til gengæld har flere netbutikker ikke kunne lade være med at stampe udsalgspriserne på loddekolbe med sug en hel del, og derudover love billig fragt.

Derfor kan det stadigvæk vise sig lønsomt at udforske et par butikker på nettet efter rabatter og tilbud på loddekolbe med sug online forinden du gennemfører din handel, så man er sikker på at antage den laveste pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Man skal alligevel ikke undervurdere, at såfremt en netshop markedsfører billige loddekolbe med sug online til en salgspris der anses for enormt letkøbt, burde det mange gange være et bevis på en uærlig butik. Kortbestillinger er ikke desto mindre inkluderet i en bestemmelse, hvilket forsvarer kunden overfor uærlige outlets på nettet.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du vælge en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at godtgøre beløbet til loddekolbe med sug i flere bidder. Det tilbydes som regel i nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at netshoppere tit efterspørger fx loddekolbe med sug tilbud og loddekolbe med sug online. Foruden dette ser man mange gange folk kigge efter fx køb loddekolbe med sug, billig loddekolbe med sug og loddekolbe med sug priser.

Læs andre menneskers betragtninger

Trustpilot fører til rigtig sikre løsninger til at fortolke adskillige øvrige konsumenters ratings og af den grund anbefales det, at du tolker internet firmaets vurderinger inden du køber billige loddekolbe med sug online.

Facebook indebærer lignende super gunstige muligheder for at få indtryk af internet virksomhedens kundefokus. Foruden det er der faktisk internet outlets hvor folk kan notere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige loddekolbe med sug online hos en internet forhandler kunne man til hver en tid betragte e-shoppens forretningsbetingelser, dog er det naturligvis et tidskrævende projekt, i særdeleshed hos de gængse byggemarkeder som Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

Et andet alternativ kunne måske være at granske hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, siden det længe har været en påvisning af at e-firmaet retter sig efter dansk lovgivning, og at online butikken fra tid til anden tilses af fagmænd der behersker reglerne.

Derudover giver det dig anledning til assistance, såfremt du bliver udsat for besvær i processen med din bestilling af loddekolbe med sug. Desuden går vi ind for at man er vaks omkring de mest relevante reglementer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af loddekolbe med sug online, eksempelvis den returpolitik internet forretningen benytter.

Derfor er det tilmed relevant, at man stadigvæk bevarer ens ordrekvittering, så man til enhver tid vil kunne bekræfte sit køb af loddekolbe med sug, uafhængig af om man køber ved Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, XL-Byg eller Bauhaus.

Pia Olsen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Inge C gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Poul gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Susanne T gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til når du køber online
1Inden folk bestiller billige loddekolbe med sug på en shop kunne de helt sikkert få overblik over webshoppens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt. Herudover rekommanderer vi at kunden er påpasselig med de mest vitale reglementer der gælder for shopping af billige loddekolbe med sug online, f.eks. den returrettighed e-handlen bruger.
2Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omfavnet af en lov, som garanterer os imod falske e-forretninger. Som alternativ kunne du benytte en billig afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at betale prisen af flere omgange.
3Vi slår generelt et slag for at se nærmere på om webbutikken er verificeret af e-mærket, fordi det længe har været en antydning af at online firmaet understøtter den officielle danske lovgivning, og at webbutikken fra tid til anden overvåges af fagfolk der forstår de gældende regulativer. Inden folk handler billige loddekolbe med sug hos en internet webshop bør de på en vis måde bese netshoppens handelsaftale.
4Den prisbilligste leveringsform vil altid være at du selv henter pakken, som jo står og falder med at du bor tæt på online firmaets adresse. Den leveringsmetode kan vise sig at være ret så relevant forudsat vi skal bruge loddekolbe med sug om kort tid. Alternativt så sikrer nogle internet selskaber levering uden betaling, men tit kun når der indkøbes for en konkret pris.
5En hel del internet outlets tilbyder efterhånden et hav af forskellige billige løsninger til levering til loddekolbe med sug. Den mest anvendte er nu om stunder levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente ordren når det passer ind i din hverdag. Muligheden er jo ultra problemfri, og typisk desuden den mest prisbevidste fragtmulighed.
6Det er jo efterhånden i høj grad simpelt for alle at tjekke tilbud online på billige loddekolbe med sug hos flere outlets på nettet, og følgelig garanterer utallige webbutikker fragt uden gebyr. Det kan dog immervæk blive udbytterigt at sammenholde nogle internet forhandlere efter billige priser før du bestiller, således at du ikke er i tvivl om at modtage den bedste pris.
7Leveringsdygtigheden er naturligvis vældig afgørende om vi har brug for varerne inden for kort tid, så herved er det rimelig meningsfuldt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid for loddekolbe med sug. Temmelig mange e-shops præsterer billig 1 dags fragt på de fleste varenumre, men det tager udgangspunkt i at handlen gemmenføres før et fastslået klokkeslæt.
8Flere internet selskaber præsterer fri fragt på loddekolbe med sug, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der handles for en bestemt pris. I øvrigt må du udse dig den prisbilligste slags levering, som tit vil være at få kørt dine produkter til en pakkeshop. Fragtløsningen viser sig oftest lige så vel vældig simpel. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog altid være selv at hente produkterne.
9Trustpilot fører til en række gode chancer for at gøre dig bekendt med en lang række forhenværende kunders oplevelser og af den grund rekommanderer vi, at du verificerer online shoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige loddekolbe med sug online. Facebook indebærer ligeledes altid ærlige muligheder for at få kendskab til e-forretningens pålidelighed.