Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal bestemme om det er vigtigt for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, foruden blot loddekolbe med kniv.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige loddekolbe med kniv hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på gode priser, hvorimod nogle har fokus på service. Du skal tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder når du handler online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du tjekke forretningens regningslinjer.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Hermed kan du med fordel bestille ved en webshop, som kan give sparring og vejledning omkring loddekolbe med kniv.
Hvis du skal have byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed i de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du i de større byer, og herigennem har kunderne mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. I kraft af det har du mulighed for at undvære fragtgebyret, og ovenikøbet få varerne straks.
De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det kan du se en fordel i.
De store byggemarkeder køber produkter fra alle mulige producenter, og så kan du handle fra et bredt sortiment af loddekolbe med kniv online.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler loddekolbe med kniv online på deres webshop.
Alverdens specialiserede netbutikker er specialister i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derigennem kan du opleve ekstremt informativ vejledning fra ansatte der er specialister i netop loddekolbe med kniv.
Majoriteten af nichebutikker på internettet producerer selv produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
De 10 største byggemarkeder
loddekolbe med kniv silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

loddekolbe med kniv harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 kollegaer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

loddekolbe med kniv jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

loddekolbe med kniv bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det tilbydes ifald ombygningen er klimavenligt. Bidraget beroer altså på at ombygningen har en positiv indvirkning på miljøet.
2Muligvis vil det vise sig værdifuldt at have de relevante bygningsmaterialer klar til brug før du påbegynder byggeriet. Du kan forfatte en overskuelig oversigt som indeholder hver eneste ting der er nødvendige, og derefter eftergå materialerne, med øje for at du er overbevist om at alt er som det skal være.
3I god tid inden at du opstarter byggeprojektet kan det vise sig yderst essentielt med et tilsagn om, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Alt efter hvor du bor kan der vise sig diverse love omkring, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
4Du må ikke glemme dit eget helbred, så husk påklædning som sikkerhedssko som beskyttelse mod potentielle ulykker. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i arbejdet, specielt ifald du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
5Forberedelse bliver nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at liste en strømlinet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål der skal løses hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din køreplan.
6Du skal aldrig undvære udstyr. I mange tilfælde vil det være afgørende at have værktøjet parat når du starter byggeriet. Det er derudover godt at tage højde for de her omkostninger i dit budget.
7For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en væsentlig rolle. På grund af dette må du regelmæssigt tage et kig på vejrmeldingerne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det uventet går i gang med at regne når du lige er godt i gang med det krævende projekt.
8Du bør tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal købe eksperthjælp til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du tager imod hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at hente tilbud fra diverse virksomheder.
9Ofte vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et budget for arbejdet, så du har styr på den økonomiske del. Det bør være en fordel at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og dernæst finde frem til den billigste pris på hver eneste af dem.
10Der findes alverdens hjælpeartikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube giver dig adgang til utrolig meget nyttig viden, i særlig grad når man kigger i hele verden.
11Der viser sig uden tvivl uventede hovedpiner når det gælder omfattende opgaver, og som følge heraf vil det være afgørende at der afsættes passende tid i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
12Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, især når der er tale om vigtige ombygninger. Store projekter stiller krav om flere folk. Ydermere vil det være hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
De mest folkekære byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er fantastisk imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er temmelig overlegent. Vurderingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er yderst betryggende. Ratingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er utrolig overlegent. Evalueringen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Mange internet firmaer udlover nu om stunder diverse billige leveringsmåder til loddekolbe med kniv. Den mest benyttede er nu til dags pakkeshoppen, hvor du så selv henter dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså super ligetil, samt typisk derudover den mest prisbevidste fragtmetode.

Du kunne også overveje at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden bliver som oftest en smule mere pebret, men lige så vel ret så smart ved køb af loddekolbe med kniv online. Den billigste fragtmetode vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den løsning forudsætter at du befinder dig lige ved internet shoppens butikker, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragtperioden på loddekolbe med kniv er selvfølgelig ultra afgørende om man absolut skal bruge produktet fluks, og med det formål er det selvfølgelig meningsfuldt at vi studerer den estimerede leveringstid for loddekolbe med kniv. En del internet butikker – for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig 1 hverdags levering på de fleste produkter online, men det er underforstået at der bestilles tidligere end et bestemt klokkeslæt, således at de kan nå at få de nye varer fikset forud for at de pakkeansatte har fri.

Enkelte online shops sikrer fragt uden betaling på loddekolbe med kniv online, men i de fleste tilfælde afkræver det at man handler for et fastsat beløb. Som alternativ skal du tage den billigste fragtform, hvilket oftest vil være at få dem til at levere varerne til et udleveringssted.

En hel del byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor man handler billig loddekolbe med kniv online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og 10-4. De tilbyder blandt andet click-and-collect på loddekolbe med kniv i disse områder:

Brønshøj, Sønderborg, Tårnby, Rudersdal, Aalborg, Varde, Hobro, Herning, Hedehusene, Greve, Holbæk, Nykøbing Falster, Aarhus, Svendborg, Nørresundby, Frederiksberg, Herlev, Viborg, Roskilde, Kokkedal, Haderslev, Ølstykke, Rønne, Randers, Søborg, Esbjerg, Risskov, Nakskov, Hvidovre, Korsør, Nærum, Hillerød, Stenløse, Farum, Albertslund, Vordingborg, Solrød Strand, Virum, Ballerup, Valby, Thisted, Charlottenlund, Åbyhøj, Skanderborg, Slagelse, København, Hørsholm, Nyborg, Brøndby, Taastrup, Ikast, Værløse, Odder, Ringsted, Lillerød, Horsens, Middelfart, Gentofte, Hjørring, Fredericia, Køge, Haslev, Birkerød, Jyllinge, Holstebro, Vejle, Brabrand, Frederikshavn, Kolding, Frederikssund, Struer, Aabenraa, Frederiksværk, Skive, Grenaa, Ishøj, Næstved, Rødovre, Gladsaxe, Højbjerg, Hedensted, Helsingør, Lystrup, Glostrup, Allerød, Vanløse, Odense, Lyngby, Dragør, Silkeborg, Brønderslev, Vallensbæk, Tilst, og Kalundborg, .

Click-and-collect for loddekolbe med kniv er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland).

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at online shoppere ofte kigger efter blandt andet loddekolbe med kniv online og loddekolbe med kniv priser. Derudover ser vi jævnligt online shoppere søge efter eksempelvis billig loddekolbe med kniv, loddekolbe med kniv tilbud samt køb loddekolbe med kniv, foruden de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Rabat på loddekolbe med kniv

Det er efterhånden rigtig smart for enhver at prissammenligne på billige loddekolbe med kniv online i blandt diverse shops på nettet, og til tak har en hel del webbutikker fundet det uundgåeligt at tvinge udsalgspriserne på loddekolbe med kniv enormt, og derudover frembyde fragt uden beregning.

Dog kan det stadigvæk være gunstigt at efterprøve nogle enkelte internet butikker efter tilbud og rabatter på loddekolbe med kniv online forinden du handler, sådan at du er skudsikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de udbredte byggekæder som Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Man skal lige meget hvad være så påvagt, at når en online forretning reklamerer billige loddekolbe med kniv online til en salgspris som virker uforståeligt billig, så bør det mange gange være et symbol på en uoprigtig internet butik. Betalinger med kort er i hvert fald omfattet af et regulativ, der støtter en overfor svindlende e-butikker.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du agter at afbetale beløbet til loddekolbe med kniv i flere bidder. Det fås typisk ved nichefokuserede webshops, men sjældent de udbredte byggecentre som for eksempel Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg.

Når man kigger i tallene er det klart, at folk som regel leder efter bl.a. loddekolbe med kniv priser og køb loddekolbe med kniv. Vi ser desuden jævnligt internet shoppere efterspørge for eksempel loddekolbe med kniv online, loddekolbe med kniv tilbud samt billig loddekolbe med kniv.

Analyser tidligere brugeres anmeldelser

Trustpilot frembringer flere gunstige chancer for at beskue flere aktuelle konsumenters anmeldelser og derfor slår vi et slag for, at du kigger på online butikkens omtaler forinden du lægger din bestilling på billige loddekolbe med kniv online.

Facebook giver dig for øvrigt stort set værdifulde metoder til at få indtryk af netshoppens troværdighed. Foruden det møder vi faktisk outlets på nettet hvor man kan udfærdige en kritik af deres køb, som tillige bør tages i brug til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Forinden nogen shopper billige loddekolbe med kniv online hos en webshop bør de egentlig tage stilling til e-shoppens forretningsaftale, det er dog tit ikke super spændende, særligt ved de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

Et nemt alternativ er at se om netbutikken er godkendt af e-mærket, fordi det længe har været et signal om at e-forretningen adlyder de danske regler, og at webshoppen lejlighedsvis kigges til af fagmænd som er indført i lovgivningen.

Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, såfremt du udsættes for dilemmaer med din bestilling af loddekolbe med kniv. Desuden er det at foretrække at kunden er omhyggelig omkring de mest basale vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af loddekolbe med kniv online, til eksempel hvilken returneringsret e-butikken tilbyder.

I relation til det er det desuden relevant, at man når som helst bevarer sin e-mail kvittering, således man senere kan dokumentere sit køb af loddekolbe med kniv, ligegyldig om man har bestilt fra 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark eller Silvan.

Anna Kristensen gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Birthe Olsen gav 4 stjerner

Alt var i orden

Ole gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Peter gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til internetshopping
1Vi tilråder kortbetalinger eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er indbefattet af en retningslinje, der sikrer dig som køber overfor fup online varehuse. Som alternativ burde du bruge en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at honorere regningen over et længere tidsrum.
2Masser af e-forretninger giver nu til dags diverse forskellige billige former for levering til loddekolbe med kniv. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt afhentningssteder, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig særdeles smertefri, samt tit også den billigste form for fragt.
3Den mest prisbevidste fragtmulighed vil til enhver tid være at hente produkterne selv, hvilket dog beroer på at du lever med kort afstand til e-firmaets tilholdssted. Den form for fragt kan vise sig at være usædvanlig væsentlig når vi behøver loddekolbe med kniv om kort tid. Alternativt så frembyder en hel del e-shops i Danmark levering uden omkostninger, men oftest gælder det kun hvis man shopper for en konkret pris.
4Leveringshastigheden er jo ret udslagsgivende såfremt man har behov for pakken inden for få dage, så herved er det selvfølgelig afgørende at du studerer den estimerede leveringstid ved loddekolbe med kniv. Størstedelen af internet webshops giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en masse varer, men vær obs på at det kræver at ordren aflægges inden et fast klokkeslæt.
5Flere internet foretagender garanterer gebyrfri levering på loddekolbe med kniv, men tit er det betinget af at man bestiller for en fastsat pris. Desuden skal du tage den mindst kostelige fragtmulighed, hvilket i mange tilfælde vil være at få bragt bestillingen til et udleveringssted. Metoden bliver for det meste desuden super praktisk. Den mest billige leveringsform er uden tvivl at hente varerne selv.
6Forinden folk handler billige loddekolbe med kniv på en forhandler på nettet behøver man til hver en tid få overblik over virksomhedens vilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Endvidere går vi ind for at du er på vagt for de mest vedkommende vedtægter der er gældende for købet af billige loddekolbe med kniv online, for eksempel hvilken returpolitik internet forretningen benytter.
7Generelt anbefaler vi at efterse om netshoppen er e-mærket, da det skulle være en indikation om at internet forhandleren lever op til de officielle danske regler, foruden at shoppen rutinemæssigt revurderes af fagmænd som forstår vilkårene på området. Forinden folk handler billige loddekolbe med kniv i en butik behøver man reelt gennemgå butikkens forretningsaftale.
8Det er i dag yderst fleksibelt for os alle at finde tilbud online på billige loddekolbe med kniv på forskellige internet selskaber, og derfor lover masser af internet virksomheder gebyrfri levering. Derfor kan det til hver en tid blive indbringende at sammenholde indtil flere internet selskaber efter billige priser forinden du gennemfører dit køb, sådan at du er garanteret at skaffe sig den mest attraktive pris.
9Trustpilot byder på super hensigtsmæssige genveje til at se nøjere på mange nuværende kunders omtaler og derfor kan det anbefales, at du kigger på internet virksomhedens kritik forud for at du shopper billige loddekolbe med kniv online. Facebook fremskaffer for øvrigt rigtig habile løsninger til at få indblik i webbutikkens troværdighed.