Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Når du vil have produkterne med det samme eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at fragte varerne på egen hånd. Dette er især en mulighed hos de kendte byggecentre.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
For de fleste er byggeri forbundet med diverse spørgsmål. Derved kan du bestille ved en webshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af loddekolbe med holder.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort vareudvalg, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, foruden blot loddekolbe med holder.
Du kan finde forskelle i priserne på billige loddekolbe med holder hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på billige priser, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder tilbyder produkter fra diverse nichebutikker, og derigennem kan du bestille fra et stort sortiment af loddekolbe med holder online.
De store byggemarkeder finder du overalt i landet, og derved har kunderne valget om at bestille online og hente varerne på egen hånd. Derfor er det muligt at slippe for fragtgebyret, og tilmed få produkterne nu og her.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte butikker, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette vil nogle se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops i små nicher er små firmaer, der typisk er dansk ejede, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem bidrager du til idet du køber loddekolbe med holder online på deres hjemmeside.
Alverdens nichespecifikke webshops har et indgående kendskab til deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på disse varer. Altså bør du forvente en høj grad af informativ service fra medarbejdere med specialistviden i netop loddekolbe med holder.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få en lavere pris.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i deres 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

loddekolbe med holder jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

loddekolbe med holder silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 ansatte i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

loddekolbe med holder bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

loddekolbe med holder harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Før du starter byggeprojektet må det være vildt værdifuldt med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde gældende regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
2Ofte vil det være betydningsfuldt at udarbejde et budget for arbejdet, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive sundt at kortlægge alle poster, og herefter kortlægge mulige tilbud på dem enkeltvis.
3Du bør unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj som arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på potentielle ulykker. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt hvis du ikke skaffer assistance fra en fagperson.
4Måske det burdes overvejes hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for skal få hjælp fra en professionel til opstarten af arbejdet. Ifald du ønsker assistance fra en fagperson er det normalt at notere tilbud fra en håndfuld leverandører.
5Der er vældig mange vejledninger og videoer på nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube tilbyder dig utrolig meget brugbar info, særligt såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
6I nogle tilfælde kan man spørge om et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes hvis projektet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeriet influerer positivt på naturen.
7Det er betydningsfuldt at du har de påkrævede materialer til rådighed på forhånd inden du iværksætter arbejdet. Du kunne udarbejde en enkel liste hvorpå der noteres alt hvad som er nødvendige, og dernæst tjekke hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig tryg ved at der ikke mangler noget.
8Det anbefales at indhente assistance til projektet, i særdeleshed hvis det er omfangsrige byggeprojekter. Større ombygninger bør udføres af flere folk. Derudover må det være bedre og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
9Man vil nødig fattes grej. Ofte kan det vise sig smart at have værktøjet til disposition akkurat som du indleder arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at inkludere disse omkostninger i dit budget.
10Forberedelse vil være vejen til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilke dage, og som også indeholder en numerisk orden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din arbejdsplan.
11Ved udendørs byggeprojekter kan vind og vejr få stor betydning. Af den grund skal du løbende tage notits af vejrvarslen i de dage der er op til byggeprocessen, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at piske ned når du lige står midt i dit avancerede byggeprojekt.
12Der præsenterer sig næsten altid overraskende hovedpiner i tilfælde med større byggeprojekter, og pga. dette vurderes det essentielt at der er afsat en god portion tid i handlingsplanen, med det formål at man kan føle sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket uden tvivl er fantastisk overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er meget betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % giver toprating, og bare 2 % giver 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig godt arbejde. Vurderingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt overlegent. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

Adskillige online firmaer yder nu til dags en lang række forskellige billige fragtformer til loddekolbe med holder. En yndling er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså temmelig fremkommelig, og mange gange ydermere den prisbilligste fragtløsning.

Du bør alternativt tænke over at bestille ordren til levering hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Fragttypen bliver i mange tilfælde en kende dyrere, men tillige i høj grad fleksibel ved køb af loddekolbe med holder online. Den billigste løsning til levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, som desværre afhænger af at du lever lige ved online shoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Fragttiden på loddekolbe med holder er virkelig essentiel om vi behøver produktet øjeblikkeligt, og i det øjemed er det relativt relevant at man gransker den anslåede leveringstid ved loddekolbe med holder. En række butikker på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – udlover billig levering på næste hverdag på en række produkter online, som trods alt er betinget af at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet tidspunkt, med det formål at de kan nå at få de nye varer ekspederet før logistikpersonalet har fyraften.

Enkelte online outlets tilbyder portofri fragt på loddekolbe med holder online, men i de fleste tilfælde påkræves det at man aftager for en konkret sum. Derudover skulle du udvælge den billigste fragttype, hvilket oftest vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop.

Størstedelen af webshops tildeler click-and-collect hvor man handler billig loddekolbe med holder hjemmefra og selv henter i butikken. For eksempel Silvan, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder fx klik-og-hent på loddekolbe med holder i disse byer:

Ikast, Hjørring, Fredericia, Hillerød, Ølstykke, Tårnby, Glostrup, Taastrup, Næstved, Holstebro, København, Tilst, Lillerød, Korsør, Ballerup, Herning, Varde, Lyngby, Solrød Strand, Gentofte, Rønne, Thisted, Aalborg, Værløse, Søborg, Nørresundby, Vallensbæk, Haslev, Kalundborg, Ishøj, Herlev, Aabenraa, Frederikshavn, Skanderborg, Kokkedal, Vordingborg, Kolding, Lystrup, Odder, Viborg, Brønderslev, Frederiksværk, Nyborg, Horsens, Højbjerg, Svendborg, Skive, Odense, Hedehusene, Haderslev, Charlottenlund, Aarhus, Risskov, Slagelse, Birkerød, Greve, Roskilde, Hørsholm, Silkeborg, Gladsaxe, Hvidovre, Brønshøj, Nærum, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Helsingør, Rudersdal, Frederikssund, Hobro, Jyllinge, Virum, Dragør, Hedensted, Rødovre, Struer, Esbjerg, Stenløse, Albertslund, Middelfart, Vejle, Sønderborg, Brøndby, Holbæk, Randers, Køge, Farum, Ringsted, Nakskov, Brabrand, Allerød, Valby, Frederiksberg, Vanløse, og Grenaa, .

Click-and-collect ift. loddekolbe med holder er en mulighed i alle dele af Danmark: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Sjælland (Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Lolland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark).

Når man ser på statistikkerne er det markant, at netshoppere typisk leder efter bl.a. billig loddekolbe med holder og loddekolbe med holder online. Derudover ser vi ofte netshoppere lede efter bl.a. loddekolbe med holder tilbud, køb loddekolbe med holder og loddekolbe med holder priser, foruden de gængse byggecentre som Bygma, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, 10-4 og Harald Nyborg.

Få rabat på loddekolbe med holder

Det er jo super gnidningsløst for alle og enhver at søge sig frem til tilbud på billige loddekolbe med holder online hos forskellige butikker på nettet, og for det har utallige internet selskaber i Danmark fundet det uundgåeligt at sænke udsalgspriserne på loddekolbe med holder betragteligt, og ydermere love gratis fragt.

Derfor kan det til hver en tid blive tiden værd at studere et par forskellige internet selskaber efter rabatter og tilbud på loddekolbe med holder online forud for at du bestiller, således at du er sikret at få den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4 og Davidsen.

Man bør ikke desto mindre være klar over, at når en internet butik afsætter billige loddekolbe med holder online til salg for en pris som er urealistisk overkommelig, så er det i nogle tilfælde være en indikation på en uærlig butik. Bestillinger med kort er trods alt dækket ind under et reglement, hvilket redder kunden overfor uoprigtige online varehuse.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du overveje en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, hvis du har i sinde at betale prisen på loddekolbe med holder i flere bidder. Det foreslåes ofte hos specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan og Bygma.

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk efterspørger blandt andet loddekolbe med holder online og loddekolbe med holder priser. Man ser derudover mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis loddekolbe med holder tilbud, billig loddekolbe med holder og køb loddekolbe med holder.

Gennemsøg nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot tilbyder ganske stabile chancer for at eksaminere en stor gruppe nuværende brugeres oplevelser og af den grund er det smart, at du beser online virksomhedens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige loddekolbe med holder online.

Facebook frembyder også nogenlunde ønskværdige metoder til at få indtryk af netbutikkens troværdighed. Foruden det møder vi en række internet varehuse hvor kunder kan offentliggøre en kritik af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør anvendes til vurdering af kundernes tilfredshed.

Inden folk handler billige loddekolbe med holder online på en internet webshop kunne man principielt gennemgå webshoppens handelsvilkår, det er dog mange gange ikke særlig spændende, især på de gængse byggekæder som XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark og 10-4.

En anden valgmulighed kan være at tjekke hvorvidt e-handlen er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er et fingerpeg om at online webshoppen opfylder gældende dansk lovgivning, samt at webbutikken ofte ses til af sagkyndige som forstår reglerne.

Derudover giver det dig genvej til at blive hjulpet, for så vidt du forvoldes udfordringer ved dit køb af loddekolbe med holder. Ligeså støtter vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de elementære regler der har betydning for købet af loddekolbe med holder online, f.eks. den byttepolitik e-handlen bruger.

Derfor er det også relevant, at man permanent gemmer ens kvittering på e-mail, således man altid vil kunne bevise bestillingen af loddekolbe med holder, ligegyldig om man handler ved Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg eller Stark.

Mette Jørgensen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Charlotte Jørgensen gav 4 stjerner

Det var godt !

Anders Larsen gav 5 stjerner

Fremragende service.

Martin Madsen gav 4 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til indkøb via nettet
1Fragtperioden kan vise sig at være særdeles afgørende forudsat du skal bruge produkterne inden for få dage, så af den grund er det naturligvis afgørende at du checker den forventede leveringstid for loddekolbe med holder. Størstedelen af internet butikker tilsiger billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter, men vær påpasselig da det betinges af at transaktionen realiseres tidligere end et fastsat tidspunkt.
2En hel del netshops tilbyder til alt held et hav af forskellige billige leveringsløsninger til loddekolbe med holder. Det mest populære er p.t. afhentningssteder, hvor du så nemt kan hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er jo ultra nem, samt i mange tilfælde desuden den mest letkøbte leveringsversion.
3Trustpilot giver dig aldeles anstændige muligheder for at gennemrode forskellige forhenværende køberes domme og derfor stiller vi forslag om, at du gennemsøger internet forretningens anmeldelser inden du handler billige loddekolbe med holder online. Facebook leverer på samme måde fuldkommen fortræffelige metoder til at få indsigt i internet firmaets troværdighed.
4Enkelte online shops tilbyder levering uden omkostninger på loddekolbe med holder, men i reglen kun når du shopper for en konkret pris. Som alternativ kunne man beslutte sig for den mest billige leveringsmåde, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre ordren til et udleveringssted. Muligheden viser sig som regel ydermere rigtig let. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog altid være at hente produkterne selv.
5Den mindst kostelige leveringsmanér er uden tvivl at hente pakken selv, hvilket nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online forretningens bopæl. Den form for levering er jo virkelig udslagsgivende hvis du behøver loddekolbe med holder om kort tid. Alternativt så lover visse online webshops fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der erhverves for en konkret sum.
6Forinden folk shopper billige loddekolbe med holder hos en forhandler på nettet bør man i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens regler, men det er ofte ikke særlig morsomt. Desuden er det en hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest vedkommende forhold der kan have betydning for bestillingen af billige loddekolbe med holder online, til eksempel den returneringsret online firmaet kører med.
7Vi anbefaler at kontrollere om online virksomheden er verificeret af e-mærket, eftersom det skulle være et kendetegn for at online firmaet anerkender de gældende danske regler, foruden at netbutikken jævnligt besigtiges af sagkyndige som er indført i retningslinjerne. Inden folk shopper billige loddekolbe med holder på en internet virksomhed burde man på en vis måde betragte forhandlerens forretningsaftale.
8Det har vist sig at være rigtig overkommeligt for folk at finde de laveste priser online på billige loddekolbe med holder i blandt diverse online webshops, og af den grund yder en hel del internet forretninger i Danmark levering uden betaling. Trods dette kan det imidlertid blive lukrativt at granske forskellige e-shops efter tilbud og udsalg før du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at indhente den billigste pris.
9Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er en del af en bestemmelse, hvilket begunstiger kunden imod fup internet varehuse. Alternativt burde du bruge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du higer efter at godtgøre beløbet af flere omgange.