Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Derfor bør man læse virksomhedens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige loddekolbe 50w fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på de bedste priser, og nogle har fokus på faglig sparring. Du bør vide hvad der er vigtigst for dig.
Når du har brug for produkterne med det samme eller blot vil undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre varerne personligt. Det er navnligt muligt ved de gængse byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos en webshop, som giver rådgivning til valg af loddekolbe 50w.
Flere byggemarkeder sælger et stort vareudvalg, og andre er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge i blandt, udover bare loddekolbe 50w.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre udbyder produkter fra talrige leverandører, og af den grund kan du bestille fra et stort udvalg af loddekolbe 50w online.
De store byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og takket være dette har kunderne valget om at bestille online og køre varerne personligt. Derved kan man undvære fragten, og tilmed få varerne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte butikker, hvilket medvirker til øget troværdighed når du shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

De fleste nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af de produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved at købe direkte fra niche netbutikkerne online bør du få skarpere priser.
Diverse nichefokuserede webshops er mindre firmaer, der tit drives i Danmark, måske endda lokalt nær dig. Dem hjælper du ved at bestille loddekolbe 50w online på deres webshop.
Størstedelen af specialiserede netshops har en dyb forståelse for deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Derigennem bør du forvente super begavet assistance fra nogle med specialistviden i lige præcis loddekolbe 50w.
Danmarks største byggecentre

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag over 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

loddekolbe 50w jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af omtrent 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

loddekolbe 50w silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for omtrent 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

loddekolbe 50w harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

loddekolbe 50w bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du kan få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes ifald ombygningen gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter altså at ombygningen har en positiv effekt på miljøet.
2Man skal for alt i verden ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det være en fordel at du har det tilgængeligt når du starter byggeprocessen. Derudover er det godt at tage højde for disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
3Der kommer uden tvivl uforudsete problemer når det gælder større projekter, og som følge heraf kan det vise sig væsentligt at der afsættes passende plads i agendaen, med det formål at man kan være afslappet omkring at man får det færdiggjort.
4Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund kan du med jævne mellemrum kigge på vejrberetningerne i dagene før projektets start, så du slipper for at det uden du havde regnet med det går i gang med at regne netop som du er gået i gang med dit krævende projekt.
5Det kan være nyttigt at indhente assistance til byggeprojektet, specielt i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Krævende byggerier stiller krav om flere folk. Ydermere vil det blive mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
6Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til disposition inden du indleder byggeriet. Du bør nedskrive en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres de materialer der er nødvendige, og bagefter granske hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at du har husket alt.
7Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ikke arbejdstøj bl.a. hoved- og fodbeklædning som skåner dig imod mulige ulykker. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprocessen, hovedsageligt når du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
8Der ligger alverdens guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube faciliterer enormt meget almennyttig information, ikke mindst såfremt du søger på engelsk.
9Du bør tænke over om du magter at klare det hele selv, eller du skal have professionel assistance til afslutningen af byggeprocessen. Forudsat at du henter hjælp fra en fagperson vil det normalt anbefales at indhente tilbud fra flere virksomheder.
10Planlægning er kilden til at lykkes med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en strømlinet arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du udarbejder din tidsplan.
11Forinden du optager byggeprocessen kan det være ultra afgørende at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
12Det kan vise sig at være fundamentalt at udarbejde et budget for dit byggeri, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil blive forstandigt at dokumentere hver enkelt udgiftspost, og så gennemgå ens udgift ved dem alle sammen.
Danskernes favorit byggecentre
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ret så beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er temmelig imponerende. Scoren er baseret på 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så flot. Scoren er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er absolut imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En masse internet virksomheder udlover efterhånden et stort udvalg af billige leveringsformer til loddekolbe 50w. En der er meget almindelig er lige nu at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din ordre når der er tid til det. Fragttypen er altså ultra simpel, samt i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte form for levering.

Du burde ydermere forsøge at bestille levering til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Løsningen bliver sædvanligvis en anelse mere bekostelig, men endda yderst let ved køb af loddekolbe 50w online. Den mest prisbevidste fragttype vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men det beroer på at du bor med kort afstand til internet selskabets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragttiden på loddekolbe 50w kan vise sig at være ret så vigtig såfremt du har behov for produktet inden for kort tid, og med det formål er det i sandhed fornuftigt at man kigger nærmere på leveringstidspunktet på loddekolbe 50w. En masse webshops – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags fragt på en række produkter online, men vær på vagt da det kræver at orden realiseres inden et fastslået klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt pakket før de logistikansatte får fri.

Enkelte byggeforretninger præsterer levering uden gebyr på loddekolbe 50w online, men ofte kun når du aftager for en præcis sum. I øvrigt burde man vælge den billigste leveringstype, hvilket oftest vil være at få bragt dine produkter til et afhentningssted.

Mange byggecentre giver click-and-collect hvor man handler billig loddekolbe 50w derhjemme men selv henter i butikken. Fx 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Stark. De foreslår blandt andet klik-og-hent på loddekolbe 50w i disse byer:

Solrød Strand, Næstved, Holbæk, Aarhus, Svendborg, Lillerød, Skanderborg, Nykøbing Falster, Korsør, Frederikshavn, Hillerød, Glostrup, Albertslund, Kokkedal, Skive, Horsens, Valby, Dragør, Vordingborg, Tilst, Nørresundby, Kolding, Ballerup, Odense, Ishøj, Hobro, Frederiksberg, Greve, Helsingør, Søborg, Højbjerg, Brabrand, København, Nærum, Sønderborg, Risskov, Aabenraa, Hedehusene, Hedensted, Rudersdal, Taastrup, Gentofte, Silkeborg, Jyllinge, Vanløse, Thisted, Rødovre, Brønshøj, Værløse, Allerød, Viborg, Randers, Ikast, Fredericia, Struer, Nyborg, Brøndby, Birkerød, Charlottenlund, Kalundborg, Holstebro, Haslev, Lyngby, Frederikssund, Hørsholm, Rønne, Lystrup, Hvidovre, Åbyhøj, Herlev, Herning, Ringsted, Gladsaxe, Middelfart, Esbjerg, Frederiksværk, Vejle, Odder, Grenaa, Vallensbæk, Ølstykke, Køge, Haderslev, Brønderslev, Slagelse, Nakskov, Tårnby, Varde, Aalborg, Roskilde, Stenløse, Virum, Hjørring, og Farum, .

Klik-og-hent af loddekolbe 50w er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Amager), Fyn (Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når vi ser på søgedata står det klart, at internet shoppere som regel efterspørger bl.a. loddekolbe 50w online og billig loddekolbe 50w. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge efter bl.a. loddekolbe 50w tilbud, loddekolbe 50w priser og køb loddekolbe 50w, plus de gængse byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og 10-4.

Priser på loddekolbe 50w

Det er i dag vældig ukompliceret for folk at tjekke tilbud på billige loddekolbe 50w online hos forskellige internet forhandlere i Danmark, og altså har mange forretninger på nettet fundet det nødvendigt at nedsætte prisen på loddekolbe 50w eftertrykkeligt, og endda garantere gebyrfri levering.

Men det kan alligevel vise sig smart at udforske nogle forskellige internet selskaber efter tilbud på loddekolbe 50w online før du færdiggør din shopping, sådan at du er velinformeret til at modtage den mest billige pris. Kig ikke blot på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Bygma.

Du må imidlertid være så påpasselig, at såfremt en netshop udlover billige loddekolbe 50w online på tilbud til en pris der virker mystisk billig, så burde det for det meste være en indikator for en bedragerisk e-forhandler. Kortbestillinger er i hvert fald omsluttet af en anordning, der støtter en overfor snydagtige internet selskaber.

Vi tilråder kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du overveje en afdragsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil dække regningen på loddekolbe 50w over en periode. Det fås typisk hos nichebutikker, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Silvan, Harald Nyborg og XL-Byg.

Ved kig i tallene fremstår det klart, at online shoppere typisk søger for eksempel loddekolbe 50w online og køb loddekolbe 50w. Foruden dette oplever vi typisk netshoppere kigge efter for eksempel loddekolbe 50w priser, loddekolbe 50w tilbud og billig loddekolbe 50w.

Kig på andre menneskers synspunkter

Trustpilot medfører altid uafhængige chancer for at efterforske en stor portion andre konsumenters vurderinger og på grund af dette rekommanderer vi, at du eksaminerer e-forhandlerens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige loddekolbe 50w online.

Facebook byder på lige så vel sådan set fremragende muligheder for at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed. Her ser vi nogle shops på nettet som tilbyder kunderne at forfatte en evaluering af deres køb, som på samme måde bør drages fordel af til vurdering af kundernes tilfredshed.

Forinden nogen shopper billige loddekolbe 50w online i en e-butik behøver de i reglen tyde webbutikkens handelsaftale, det er dog undertiden et tidskrævende projekt, specielt på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

En nemmere løsning kan være at kontrollere om online webshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket er et tegn på at e-firmaet efterkommer den officielle danske lovgivning, udover at butikken nu og da evalueres af fagfolk der har nøje kendskab til reglerne på området.

Dette er en god chance for en hjælpende hånd, for så vidt du skulle få problemer som følge af din bestilling af loddekolbe 50w. Tillige tilrådes det at køberen er hensynstagende til de mest vitale regler gældende for bestillingen af loddekolbe 50w online, til eksempel hvilken ombytningspolitik e-butikken anvender.

Her er det også vigtigt, at man stadigvæk beholder ens købsbekræftelse, så man fremadrettet kan bevidne købet af loddekolbe 50w, uafhængig af om man har bestilt fra Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark eller XL-Byg.

Henrik gav 5 stjerner

Fremragende!

Jens Madsen gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Martin Thomsen gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Tina H gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til din online shopping
1Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omfattet af en retningslinje, hvilket passer på køberen imod fup internet webshops. Som en alternativ mulighed burde du vælge et tilbud fra f.eks. ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at finansiere beløbet ude i fremtiden.
2Leveringsdygtigheden er selvfølgelig super vital forudsat vi mangler ordren om kort tid, og derfor er det helt vigtigt at du checker den estimerede leveringsdato på loddekolbe 50w. En lang række e-shops giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varer, men som imidlertid er afhængig af at ordren placeres forinden et aftalt tidspunkt.
3Enkelte internet forretninger sikrer billig fragt på loddekolbe 50w, men for det meste er det forbeholdt når der shoppes for en præcis sum. Desuden kunne du udse dig den mest betalelige mulighed for fragt, som typisk vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et udleveringssted. Leveringsmetoden er undertiden på den anden side særligt bekvem. Den prisbilligste form for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
4De fleste online butikker tilbyder nu en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til loddekolbe 50w. En af de mest anvendte er i øjeblikket afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo ret så ligetil, og tit ydermere den prisbilligste fragttype.
5Den billigste leveringsløsning vil utvivlsomt være at hente ordren selv, men den mulighed står og falder med at du lever i nærheden af internet firmaets bopæl. Den fragtløsning kan vise sig at være ultra vital ifald vi skal bruge loddekolbe 50w lige om lidt. Alternativt så garanterer en række outlets på nettet billig fragt, men ofte kræver det at der indkøbes for en konkret sum.
6Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket, fordi det generelt er en erklæring om at internet shoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, tillige med at internet selskabet tit efterses af fagmænd som forstår de gældende vilkår. Forud for at folk shopper billige loddekolbe 50w på en netshop kan man utvivlsomt bese webbutikkens forretningsaftale.
7Før nogen handler billige loddekolbe 50w i en webbutik kan de ideelt set granske deres vilkår, men det er mange gange ikke videre interessant. Dertil er det klogt at du er vaks omkring de primære vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af billige loddekolbe 50w online, fx hvilken ombytningsret e-handlen tilbyder.
8Trustpilot præsterer ret pæne løsninger til at vurdere ret mange nuværende konsumenters anmeldelser og herved går vi ind for, at du vurderer netbutikkens ratings inden du bestiller billige loddekolbe 50w online. Facebook forærer dig desuden nogle fornemme muligheder for at få indblik i internet forretningens pålidelighed.
9Det er jo efterhånden rigtig uproblematisk for os alle at søge sig frem til priser online på billige loddekolbe 50w i blandt forskellige online butikker, og ergo garanterer langt de fleste internet forretninger i Danmark fragt uden omkostninger. Men det kan immervæk blive nyttigt at studere nogle enkelte webbutikker efter tilbud og udsalg inden du bestiller, så du er sikret at få fat i den mindst kostelige pris.