Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Såfremt du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne på eget initiativ. Det er først og fremmest muligt ved de gængse byggemarkeder.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder når du shopper online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende virksomhedens betingelser.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot loddekolbe 500w.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige loddekolbe 500w hos de forskellige online byggemarkeder. Nogle har fokus på de bedste tilbud, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
For mange er et byggeprojekt lig med en stor portion spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at købe fra en netbutik, som kan tilbyde hjælp til valg af loddekolbe 500w.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder samler varer fra forskellige producenter, med det formål at du så kan shoppe fra et stort udvalg af loddekolbe 500w online.
De store byggemarkeder findes mange steder i landet, og derved har du tilbuddet om at bestille online og køre varerne personligt. Hermed kan du overveje at slippe for leveringsomkostningen, og endda skaffe varerne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte firmaer, som medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Mange webshops med fokus på et smalt varesortiment har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Altså er det forventeligt at du får ekstremt informativ rådgivning fra mennesker med ekspertviden i netop loddekolbe 500w.
Diverse webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, der typisk er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Dem bidrager du til når du bestiller loddekolbe 500w online fra deres webshop.
De fleste niche webshops styrer selv produktionen af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få skarpere priser.
Danmarks største byggekæder
loddekolbe 500w silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

loddekolbe 500w bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af over 2.300 kollegaer i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

loddekolbe 500w harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

loddekolbe 500w jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i de 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i nærheden af 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og omfatter i dag cirka 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der kan findes alverdens guides og videoer via internettet som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til enormt meget brugbar oplysning, navnligt hvis man bruger engelske søgeord.
2Man skal nødig undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig fornuftigt at du har grejet tilgængeligt når du igangsætter byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at medtage de her udgifter i din økonomi.
3Inden du igangsætter arbejdet må det være ekstremt værdifuldt at have styr på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvor du bor kan der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
4Det viser sig essentielt at have de påkrævede bygningsmaterialer klar til brug forud for at du indleder byggeprocessen. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig liste hvoraf der fremgår alt hvad som er nødvendige, og derefter granske oversigten, hvormed du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Typisk vil det være afgørende at nedskrive et budget for renoveringen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil være behjælpeligt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og dernæst søge sig frem til omkostningen ved hver enkelt.
6Der kommer uden tvivl uforudsigelige bump på vejen når det kommer til krævende byggeprojekter, og pga. dette vurderes det vigtigt at man har afsat rigeligt med plads i kalenderen, således at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
7For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Således skal du ofte tjekke vejrprognosen lige før arbejdets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med det svære byggeprojekt.
8Det bør overvejes om du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt burde anskaffe hjælp fra en fagmand til områder af byggeprocessen. Hvis du indhenter eksperthjælp kan det være en god idé at få en pris fra flere entreprenører.
9Det kan være nyttigt at indhente hjælp til ens byggeprojekt, hovedsageligt ift. omfattende projekter. Flere byggerier gør krav på flere end en enkelt person. I øvrigt vil det være mere effektivt og mere interessant at lave arbejdet med andre.
10Forberedelse bliver vejen til succes med byggeprocessen. Du kunne overveje at nedskrive en struktureret tidsplan, som beskriver hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilke dage, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være skarp når du laver køreplanen.
11Du skal aldrig glemme dit eget ve og vel, så glem ej påklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikrer dig med henblik på hændelige risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
12I nogle tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde af at projektet er energi- og miljøvenligt. Det beroer altså på at renoveringen gør en positiv forskel for planeten.
De mest populære byggeshops
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som klart er utrolig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som uden tvivl er ekstremt betryggende. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % giver bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er yderst flot. Evalueringen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken metode til levering er bedst?

De fleste byggemarkeder tildeler på nuværende tidspunkt mange forskellige billige leveringsløsninger til loddekolbe 500w. Det mest populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ret så fleksibel, og i mange tilfælde tillige den billigste fragttype.

Du bør derudover overveje at vælge at få udbragt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen viser sig i regelen en anelse mindre billig, men derudover særligt smart for loddekolbe 500w online. Den mindst kostelige slags levering vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, men den mulighed beroer på at du har bopæl i nærheden af online shoppens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på loddekolbe 500w kan vise sig at være ultra bestemmende forudsat man absolut skal bruge varen lige om lidt, og med det formål er det ganske meningsfuldt at vi checker den anslåede leveringsdato på loddekolbe 500w. Mange outlets på nettet – for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – præsterer billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer online, men vær påpasselig da det regnes ud fra at der bestilles inden et angivent tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer betjent inden lagerpersonalet har fri.

Enkelte online forretninger præsterer fri fragt på loddekolbe 500w online, men oftest gælder det kun hvis der indkøbes for et bestemt beløb. Derudover kunne du vælge den mest billige fragtløsning, som gerne vil være at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop.

Masser af byggecentre udlover afhentning hvor man bestiller billig loddekolbe 500w online men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. Byggemarkederne tildeler fx afhentning af loddekolbe 500w i disse byer:

Tårnby, Jyllinge, Birkerød, Glostrup, Kalundborg, Ishøj, Solrød Strand, Helsingør, Frederikshavn, Næstved, Søborg, Kokkedal, Hvidovre, Højbjerg, Nyborg, Holstebro, Brønderslev, Køge, Risskov, Haslev, Vejle, Fredericia, Lystrup, Viborg, København, Herlev, Stenløse, Aabenraa, Farum, Åbyhøj, Frederikssund, Ballerup, Allerød, Sønderborg, Skanderborg, Hørsholm, Korsør, Ringsted, Ølstykke, Rudersdal, Varde, Frederiksberg, Rødovre, Brabrand, Brøndby, Haderslev, Odense, Hedehusene, Hjørring, Lyngby, Lillerød, Roskilde, Vallensbæk, Skive, Albertslund, Struer, Gentofte, Silkeborg, Gladsaxe, Taastrup, Svendborg, Esbjerg, Hobro, Aalborg, Vordingborg, Hillerød, Nakskov, Kolding, Herning, Grenaa, Holbæk, Aarhus, Nærum, Vanløse, Greve, Nykøbing Falster, Horsens, Brønshøj, Thisted, Charlottenlund, Odder, Hedensted, Nørresundby, Dragør, Frederiksværk, Virum, Ikast, Valby, Randers, Tilst, Værløse, Slagelse, Rønne, og Middelfart, .

Klik-og-hent ift. loddekolbe 500w er en mulighed i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Falster).

Når vi ser på data er det tydeligt, at online shoppere som regel efterspørger fx billig loddekolbe 500w og loddekolbe 500w tilbud. Foruden dette ser vi som regel netshoppere kigge efter fx loddekolbe 500w online, loddekolbe 500w priser samt køb loddekolbe 500w, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan og Stark.

Få rabat på loddekolbe 500w

Det er rigtig gnidningsløst for almindelige dødelige at kigge efter tilbud på billige loddekolbe 500w online fra diverse internet outlets, og derved har massevis af e-forhandlere fundet det nødvendigt at mindske prisen på loddekolbe 500w helt i bund, og ydermere yde fragtfri levering.

Trods dette kan det trods alt være nyttigt at tjekke flere internet forretninger efter billige priser på loddekolbe 500w online før du handler, således at du er sikker på at få fat i den bedste pris. Se ikke kun på de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må imidlertid ikke overse, at ifald en butik sælger billige loddekolbe 500w online for en pris der kan virke urealistisk lav, så burde det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte butik. Betalinger med kort er imidlertid dækket ind under en bestemmelse, hvilket passer på en imod falske internet foretagender.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du udnytte en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil dække regningen på loddekolbe 500w over en periode. Dette tilbydes ofte ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Når der ses på data fremstår det tydeligt, at folk ofte kigger efter blandt andet loddekolbe 500w online og køb loddekolbe 500w. Vi ser desuden mange gange mennesker efterspørge eksempelvis loddekolbe 500w tilbud, billig loddekolbe 500w samt loddekolbe 500w priser.

Gennemsøg tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot leverer relativt fantastiske muligheder for at kigge på en række eksisterende konsumenters kritik og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du betragter internet webshoppens ratings forinden du shopper billige loddekolbe 500w online.

Facebook leverer lignende uden sammenligning fornemme genveje til at få kendskab til online forhandlerens troværdighed. Desuden er der endda forhandlere på nettet hvor folk kan frembringe en bedømmelse af ordreforløbet, som ydermere burde udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Inden nogen køber billige loddekolbe 500w online på en netbutik kan de for at være på den sikre side studere deres regler, men det er typisk et tidskrævende projekt, specielt på de kendte byggecentre som Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bygma, XL-Byg, Silvan og 10-4.

En nemmere løsning kunne være at granske om internet firmaet er e-mærke tilsluttet, da det generelt er et signal om at netshoppen efterlever de danske love, tillige med at online shoppen rutinemæssigt overværes af fagfolk som har den nødvendige knowhow om lovgivningen.

Dette er desuden din chance for at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for problemstillinger i processen med din shopping med loddekolbe 500w. Derudover er det at foretrække at du er sat ind i de mest betydningsfulde regler der er gældende for købet af loddekolbe 500w online, som fx hvilken bytteret e-forretningen lover.

I den forbindelse er det tillige relevant, at man når som helst bevarer sin e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bevise bestillingen af loddekolbe 500w, uagtet om man køber ved Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg eller Davidsen.

Kim Jensen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Hanne L gav 4 stjerner

God til prisen

Lone Christiansen gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Helle Knudsen gav 4 stjerner

Det virker bare.

9 tips til online indkøb
1Indtil flere forretninger på nettet lover fragt uden omkostninger på loddekolbe 500w, men for det meste er det under betingelse af at der købes for en fastsat pris. Desuden bør du beslutte sig for den mest prisbevidste mulighed for levering, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen bliver tit ligeledes ret så let gængelig. Den mindst kostelige form for levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne.
2Den mest prisbevidste mulighed for fragt vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket er betinget af at du opholder dig tæt på internet shoppens adresse. Den fragttype kan i nogle tilfælde være vældig bestemmende i tilfælde af at du skal bruge loddekolbe 500w om kort tid. Alternativt så præsterer visse internet webshops levering uden omkostninger, men undertiden er det betinget af at man køber for et præcist beløb.
3Trustpilot yder sådan set solide chancer for at eksaminere ganske mange aktuelle køberes domme og af den grund er det klogt, at du kigger på e-handlens anmeldelser inden du shopper billige loddekolbe 500w online. Facebook indebærer ydermere evigt pålidelige løsninger til at få en idé om internet forhandlerens popularitet.
4Det har vist sig at være ret praktisk for internetbrugere at kigge efter tilbud online på billige loddekolbe 500w hos forskellige e-firmaer, og af den grund yder flertallet af internet outlets fragt uden beregning. Dog kan det til hver en tid være lønsomt at besigtige forskellige webshops efter tilbud og rabat før du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
5Forinden nogen køber billige loddekolbe 500w i en butik på nettet bør man for at være på den sikre side læse virksomhedens vilkår, men det er typisk ikke super spændende. I øvrigt er det at foretrække at man er omhyggelig omkring de mest relevante forhold gældende for bestillingen af billige loddekolbe 500w online, eksempelvis hvilken ombytningsret e-butikken garanterer.
6En lang række internet firmaer tilbyder nu om dage diverse billige fragttyper til loddekolbe 500w. Den mest benyttede er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente de bestilte produkter når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ret så ukompliceret, samt i mange tilfælde ligeledes den mest letkøbte leveringsmetode.
7Generelt anbefaler vi at tjekke om online webshoppen er støttet af e-mærket, som almindeligvis er et tegn på at online shoppen opfylder de danske regler, foruden at virksomheden af og til undersøges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Inden nogen handler billige loddekolbe 500w hos en forhandler på nettet burde man utvivlsomt granske dens handelsvilkår.
8Antal dages levering er naturligvis ualmindeligt betydningsfuld ifald du mangler varen fluks, og derfor er det tydeligvis fornuftigt at vi finder den forventede leveringsdato for loddekolbe 500w. En del firmaer på nettet giver billig dag-til-dag levering på en lang række af deres produkter, hvilket dog tager udgangspunkt i at transaktionen gennemføres tidligere end et konkret tidspunkt.
9Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af en orden, som skærmer en imod falske e-handler. Alternativt kan du bruge et tilbud som fx ViaBill, for så vidt du agter at finansiere beløbet over et længere tidsrum.